Keresés

Részletes keresés

szajkós Creative Commons License 2011.09.28 0 0 3334

Sziasztok! Ma délután megszülettek a kis tacsik. :)  /simaszőrü fekete cser/

ncsk Creative Commons License 2011.09.22 0 0 3333

Na a szomszéd tacsi egész éjjel a teraszajtó elött dekkolt és a mi kis szemünkfényénket leste (párom csodapinának hívja mostanság) :))

 

Itt van még a barátkozós időszakból egy videó (nem tudom megosztottam-e már):

 

ncsk Creative Commons License 2011.09.20 0 0 3332

Szia Sába!

Örülök, hogy ilyen jó helyen volt a kuttyus, az meg még plusz is, hogy állatorvosnál :) Örült, mikor hazajöttetek? Én 4 napra hagytam csak itt Fionát a mi lakásunkban anyuékra, de meg sem kottyant neki, sőt mikor hazajöttünk semmi különleges örömködés nem volt. Kicsit hiányoltuk is :)) Persze azért tudtam én, hogy anyummal jól ellesz, mert imádják egymást.

 

Mi most tüzelünk... ami abból a szempontból nem annyira vészes, hogy most nem játszik mészárszéket a lakásban (valahogy mintha kevesebb lenne a vér), de a szomszéd tacskófiúja egész nap itt lebzsel és mindent összehugyozik a kertben. Félek, hogy a pár nap alatt tönkreteszi a rózsámat és a levendulabokromat (egy levendulámat már sikerült kipusztítania).Na ezért nem lesz nekem kan kutyám :))))

 

Nem semmi, hogy így előjött Sábából a vadász! A békesség kedvéért én tiltottam Fionának a galambvadászatot és sünkmolesztálást, így a galambokat csak megkergeti egyszer, aztán békén hagyja őket. A sünt meg csak böködi és megpróbálja a mancsával felfordítani. Sába hogy tudta elkapni? Egy termetes példány fogott ki rajtunk a minap, olyan masszív süngombóc volt, hogy még én sem tudtam megbillenteni :) Nálunk a macska a gyenge pont, na az idegen macskákat ha tehetné tuti kicsontozná. Az ismerős macskákat csak piszkálja, de nem bántja, meg olyankor rá is szólunk.

 

Na már csak kb. 10 nap és vége a tüzelésnek, bevallom alig várom, pedig a nehezem még csak most jön. Szerintem éjszaka kénytelen leszek a teraszon bezárni az ablaktáblákat is különben kaparják az üveget Fiona meg persze örjöngve ugat, ha valaki ott motoszkál.

Előzmény: SábaKirálynője (3331)
SábaKirálynője Creative Commons License 2011.09.20 0 0 3331

Szia ncsk!

A nyaralás nagyon jó volt. Sábának egy remek kertes házat találtunk Gyermelyen. Az egyik barátunk édesanyja vigyázott rá, aki állatorvos. Van neki is két kutyusa: egy yorkie és egy törpe uszkár. Nagyon jól elvoltak. Gondolhatod, Sába élvezte az egész napos szabadban létet és a kutyusok társaságát. Jó kis két hete volt. Utólag is szeretném megköszönni Neked és timcsinek (Tóth Timi), hogy felajánlottátok a segítségeteket. Lehet hogy egyszer majd sor kerül rá, hogy élünk vele :D

 

Képzeljétek a múlt hetünk nagyon mozgalmas volt. Sábában feltámadt a vadászösztön. Csütörtökön a ligetben levadászott egy galambot. Egyszer sikerült a galambot kimentenem, de másodszorra már csak arra lettem figyelmes, hogy két aszisztáló szarka között az én kis Sábám rázza a galambot a szájában és diadalittassan mutatja nekem, hogy milyen zsákmánya van. Hát gondolhatjátok a galambnak nyekk lett. Jöhettem és elvégezhettem a "galambeltakarítást".

Ezt az akcióját szombaton megfejelte egy sün levadászásával. Ezt a produkcióját párommal követte el az esti séta alatt. Mesélte párom, hogy a sünnek esélye sem volt. Kettőt-hármat roppantott rajta, majd a sün vonított párat és kész volt.

Előzmény: ncsk (3319)
nyuszibarát Creative Commons License 2011.09.12 0 0 3330

Nicsak! Pont mint Rudika! Neki is kéne még pár útódot "gyártani".

Előzmény: Csiszipet (3328)
ncsk Creative Commons License 2011.08.31 0 0 3329

tacsko.lap.hu

 

Itt találsz az eladó kölykök alatt pár hirdetési oldalt. 

Előzmény: Csiszipet (3328)
Csiszipet Creative Commons License 2011.08.31 0 0 3328


Régen csináltam már ilyet :))

Csiszipet Creative Commons License 2011.08.31 0 0 3327

Igen, és lemaradt, hogy rövidszőrű változatban, ha meglodható. :)
(töltök fel egyet a biztonság kedvéért.)

Előzmény: ncsk (3326)
ncsk Creative Commons License 2011.08.30 0 0 3326

Mármint fekete cser?

Előzmény: Csiszipet (3325)
Csiszipet Creative Commons License 2011.08.30 0 0 3325

Sziasztok!
Fajta tiszta, törzskönyvvel nem feltétlenül rendelkező, lehetőleg cser színű tacskó kan kiskutyát szeretnék beszerezni Bács-Kiskun megyében, esetleg közvetlen közelében. Ha valaki tud segíteni, az kérem a csiszipet@citromail.hu e-mail címen jelezze. Előre is köszönöm!

Üdv.:
  Csiszár Péter

ncsk Creative Commons License 2011.08.27 0 0 3324

Gyönyörű ez a két kutya. Alvinka mellett a másik olyan mint valami nagy bölcs azokkal a barátságos barna szemeivel :)

Na akkor ti sem unatkoztok. Fiona ugyan ilyen körömelhagyós kalandokba nem keveredik, de túl önálló lett. Kicsinek arra szoktattuk, hogy póráz nélkül közlekedjen és vittük étterembe, szállodába, nyaralni és minden nap autókázik. Na ettől olyan kis öntudatos lett, hogy a maga módján kezeli a parancsszavakat és a hangsúlyunkból következtet arra mennyire sürgős azokat végrehajtani. Így ha pl. visszahívjuk, akkor előfordul, hogy még szaglászik egy sort és a füle botját sem mozgatja lévén úgysincs semmi veszély, minek sietni :) Néha már kerülget a gutaütés este 11-kor, amikor lassított felvételként jön vissza az utolsó pisilésből :) A morgoncságáról nem is beszélek, úgy tud morogni, ha alvás közben piszkálják, hogy csak na, sőt vicsorgatja a fogsorát meg minden. Persze nem harap és nem történik semmi, de felveszi a vicsorítós morgós pózt még akkor is ha felveszem és hanyatt fektetem a kezemben :) Esküszöm egyszer levideózom.

Előzmény: kutyimaci (3323)
kutyimaci Creative Commons License 2011.08.22 0 0 3323

Szia:))

 

Nagyon csábító ajánlat:)) Alvinka standard tacsi. Jó családból való gyerek. Egy defektje van, mindíg bajba keveri magát, vagy ott kíváncsiskodik ahol nem kéne :/ Két hete már, hogy elhagyta az egyik körmét, úgy ahogy volt tövestül :( Doki szerint nem biztos hogy visszanő, de reménykedjünk... Nem unalmas mellettük az élet:)) Te Fionád is csodaszép, szívesen gyönyörködöm a képeidben. Mindenkiében, gyerünk tacsisok, hogy telik a nyár??

Szép estét. E..ez meg Stan és Pan :))

Előzmény: ncsk (3321)
ncsk Creative Commons License 2011.08.22 0 0 3322

Na teszek fel még én is képet, mert megihlettetek :)

 

 

ncsk Creative Commons License 2011.08.22 0 0 3321

Komolyan mondom odáig vagyok ezért a fiúért :) Még 1 évet adtunk magunknak és Fionának, hogy eldöntsük akarunk-e kölyköket, de tuti, hogy akkor ha felelősséget tudunk vállalni, akkor megkörnyékezlek titeket. Állati szép ez a kutya :) Nagyon szép a pofája, meg az a tekintet és mint tudjuk nagyon okos is :) Ő standard vagy törpe? (erre nem emlékszem)

Előzmény: kutyimaci (3320)
kutyimaci Creative Commons License 2011.08.22 0 0 3320

Sziasztok!!   Többnyire így telik a nyár:)) Sokat napozik a kölök, és frizbizni tanulunk. 

 

 

 

ncsk Creative Commons License 2011.08.21 0 0 3319

Sziasztok!

A nyári topikpangásban akkor megosztok 3 képet amik mostanság készültek :)

 

Sába! Hogy sikerült a nyaralás és a kis Sába elhelyezése?????

 

 

 

jazminusz Creative Commons License 2011.08.07 0 0 3318

szia :)

hát remélem azért tacskó fazonja marad :)))

mi most ott tartunk, hogy nm is az én blökim, hanem a 2 éves lányomé :)

ha a kutya kimegy játszani a többiekhez,vagy csak pisilnie kell,oltári nagy balhé lesz,mert nem mehet nélküle sehova :)))

 

Előzmény: ncsk (3317)
ncsk Creative Commons License 2011.08.07 0 0 3317

Szia :) Hát akkor lehet tényleg nem törpetacsi :) Szép méretes már most. Viszont édes a pofája!

 

Én 2 év óta először vagyok külön a kutyarektől és nagyon furcsa, fájó szívvel hagytam anyuékra, de gondoltam kicsit edzem magam is meg őt is, ha jön a baba, akkor ne akkor kelljen új helyzetek elé állítani, hanem már most szokja/szokjuk, hogy pár napot nem nálunk van. Természetesen csak az én szívem fáj, ő nagyon jól van és élvezi az életet :) Még 3 nap és hazamegyünk :)

Előzmény: jazminusz (3316)
jazminusz Creative Commons License 2011.08.06 0 0 3316

jazminusz Creative Commons License 2011.08.06 0 0 3315

sziasztok.

gondoltam hozok képet a "törpetacskó"nak megvásárolt kutyámról.sztem már van vagy 5-6 kiló és ápr. 22 én született.

hááát,azt azért remélem nem lesz akkora mint egy labrador,mert akkor bajban leszünk az együtt alvással :)))

k_85 Creative Commons License 2011.07.26 0 0 3314

-,-,-,-,-,-,-

Kedves Gazdik!

      

Okleveles kutyasitter, kutyasétáltatást, kutya – cica felügyeletet, etetést, gondozást vállal Budapesten!

Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás… vagy csak ha nem jut elegendő ideje kedvencére…)

26 éves vagyok, dolgoztam már segítőként kutyakozmetikában és tenyészetben is (nagyon szeretem az állatokat). Jelenleg is rendszeresen sétáltatok és felügyelek kutyusokat:)

 

Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu

akkdomedee Creative Commons License 2011.07.25 0 0 3313

Javaslom az Acana vagy az Orijen tápokat...

acana.hu/orijen.hu

Előzmény: Jud78 (3312)
Jud78 Creative Commons License 2011.07.24 0 0 3312

Szia!

Eloszor is elnezest hogy csak most jentkezem, elegge megorroltam a forum rendszerere, ugyanis cak 2 szer tunt el amit beirtam,...

O volt pontosan kivalasztott!:-) Miatta irtam mailt, es telefonaltam is. Ot vittek el.. sajnos, mar le is vettek a tacskosos.hu oldalrol. 

De nem adom fel, talaltam azota masik keverek kutyit, nem is egyet, mert meg masfel het mire megyunk haza, probalok tobbet kivalasztani.

Nagyon jol esik a fogadtatasotok, biztosak lehettek benne, hogy sok buta kerdessel fordulok majd meg hozzatok:-) bar nem biztos hogy tacskom lesz, csak hasonlo.

Rengeteg dolgot olvastam mar, az elokeszuletek sem 2 fillerbe kerulnek majd, mire mindent megveszek, de majd szep sorjaban. 

Nem tudom ti mivel etetitek a kutyusotokat? Olyan tapok erdekelnenek legfokepp, melyek gyartoja nem alkamaz allatkiserleteket a termekeik eloallitasahoz. Koszonom a valaszokat, es tovabbi szep hetveget, bar azt hallottam az idojaras otthon is eleg hollandos most....:((  

Előzmény: osztin (3309)
ncsk Creative Commons License 2011.07.24 0 0 3311
Tacsis rajzfilm nagyon kis gyerekeknek :)
http://www.youtube.com/watch?v=RL-cuRG3QD4

reni0902 Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3310

Sziasztok!Eladó 2 tacskó kutyus,7 hetesek.Vadász apától,jól férgező anyától!1 szuka és 1 kan.
Érd:0630/363-3736;0630/401-7246

osztin Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3309

pld. : Ő ?

 

Hadnagy - 4 év körüli, szálkás szőrű tacskó - kanGondozásba került: 2011
Elhelyezés: Futrinka Egyesületnél
Vidám és erős lelkét nem törte meg a menhelyen töltött idő. Új gazdáját órák alatt szívébe fogadja. Befogadó családja életviteléhez azonnal alkalmazkodik. Rendkívül fegyelmezett nagyon könnyen tanítható. Szobatiszta. Gyerek, kutya és macskabarát. Lakásban szőnyeget, bútorokat tiszteletben tart. Imád sétálni. Ha nem sétál, épp akkor olyan nyugodt, mint egy buddhista szerzetes. Bármilyen egyéb kutyával együtt tartható, mert nagyon barátságos. Érdeklődni a 06-30-383-7450-es telefonszámon vagy az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet.


Előzmény: Jud78 (3303)
osztin Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3308

igen sajnos én is bele estem ilyenbe annyi különbséggel, hogy meg is vettem kb. egy hónapig birta hordani utánna kinőtte most én is vettem egy kis fojtó láncos nyakörvet olyant ami elől bőr fedi a nyakát és hátul lánc van közte, ezt remélem nem növi ki egy darabig

 

sajnos kis állatkereskedés itt mi felénk nem nagyon van, de a multik mellett meg találni a FressNaft-ot, ami mindenben drága szerintem, én még ott olcso nem láttam semmit, 

 

neked milyen tacsikáda van?

Előzmény: nyuszibarát (3306)
osztin Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3307

ez igy van nálam is ilyen kutyák vannak egy van aki saját, 3 mnetett ki ezért ki azért, 

 

de Panni mindegyiket felül múlja egy sikitós ribanc de imádom, pedig néha az örületbe kerget, 

 

mikor hozzánk került gazdája hallála miatt akkor ilyen kis becarri volt emlékeztek?

 

 

hát most meg már nagyon kinyilt kis csipácskája 

Előzmény: nyuszibarát (3302)
nyuszibarát Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3306

Hogy mik vannak!

 Tegnap bementem a FressNaff boltba gondoltam veszek egy kis nyakörvet a tacsimnak, majdnem elájultam! KB 3 ezer Ft!

Ma bementem a kis állatkereskedésbe 640 Ft. Ugyanaz!

Úgyhogy vigyázat! Ne vegyetek meg semmi azonnal!

osztin Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3305

Szia 

 

te már most felelős gazdi vagy aki igy körül járja, a miérteket azok elött le a kalappal.

 

ne csüggedj rengeteg tacsi van akit mentenek és gazdikra várnak ezt az oldalt is figyelmedbe tudom ajánlani és nagyon rendesek és segitenek minden mentett kutyán még akkor is ha már gazdinál van,

 

itt a forumuk http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18692  itt keresd martigit Ő a koordinátor és nyugodtam mond meg neki, hogy egyik boardos ajánlott akit csillácska névem fut. biztos vagyok hogy segiteni fogoknak neked és megtalálják a hozzátok illő kutyát, 

nem mindig igaz, hogy a tacskók ugatosak én ismerek olyant akit innen fogadtak örökbe és nem kölyök volt már, de nagyon szépen beilleszkedett ugatott  ha kellett amugy egy csendes volt, imádták is rendesen.


 

és itt van maga az egyesület 

 

http://www.tacskosos.hu/

 

jó böngészést és irjál mire jutottál mindenféleképpen várjuk, hogy te is aktiv forumtársunk legyél.

 


Előzmény: Jud78 (3303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!