Keresés

Részletes keresés

picur333 Creative Commons License 2021.02.20 0 0 960

Budapest 16. kerület a helyszín 

Előzmény: picur333 (959)
picur333 Creative Commons License 2021.02.20 0 0 959

Sziasztok!

 

Pótnagymamát/ segítőt keresünk májusi kezdéssel az 5 éves mozgássérült kisfiunk és az októberben születendő testvér mellé bentlakással (van egy külön lakrész). Ebben az óvodai évben ebéd utánig marad az óvodában (12.30), szeptembertől valószínűleg egész nap (8.30-15.30). Októberig a feladatok: segíteni öltöztetni, emelni, óvodába/-ból vinni, délután 1-2 óra játék, hétvégén illetve vakációban délelőtt is. Ha apa nem ér haza, esti fürdetésnél segíteni. Vakációban jönne velünk intenzív fejlesztésekre 1-1 hétre. Októbertől segíteni az itthoni teendőkben is (pl. főzés) ha szükséges. 

A jelölt türelmes legyen, szeressen játszani, foglalkozni kisgyerekekkel. Óvónői, gyógypedagógiai, gyógytornász, konduktor végzettség előny. Bérezés megegyezés szerint. Jelentkezés: ildi5@yahoo.com. 

tutimagantanar Creative Commons License 2020.07.14 0 0 958

Sziasztok!

 

Ha bébiszittert kerestek, nézzetek szét a www.tutibebiszitter.hu oldalon, ahol egyszerűen, gyorsan, ingyenesen, regisztráció nélkül lehet bébiszittert keresni.

Minden bébiszitter elérhetősége szerepel a honlapon, bárkivel fel lehet venni a kapcsolatot közvetlenül.

Nikol1982 Creative Commons License 2020.03.17 0 0 957

A SZERETET MINDENKINEK JÁR!

Találjuk meg egymást!

Tatabányán élünk

PÓTANYÁT,PÓTNAGYSZÜLŐKET KERESEK-KERESÜNK

A tévedések elkerülése végett leszögezném, hogy ebben semmiféle anyagi érdek nincsen.

Egyszerűen csak a szabadidő közös eltöltésére keresem az adott hölgyet,pótnagyit,pótpapit legjobb lenne egy házaspár aki szeret csavarogni,kávézni,jókat beszélgetni és hangosan nevetni aki szomjazza a gyerekzsivajt aki szeretne az Életünk része lenni!
Nem babysittert,házvezetőnőt még csak nem is takarítónőt keresek!!!

A dolog maximálisan komoly,nem valami rossz vicc!!!

Én bízom benne,hogy a felhívásom eljut oda ahová kell!!!

Egy olyan embert aki akár egyedül álló szívesen tartozna egy normális rendezett családhoz.

Még nem késő hogy találjak egy olyan embert aki ha nem is vér szerint de úgy szeret mit ha az övé lennénk.

Találjuk meg egymást egészítsük ki egymás életét!

Ha valaki ismer a saját vagy környezetében olyan 52 -65 év körüli hölgyet,pótnagyit,pótpapit akár házaspárt aki egyedül van mert a gyermekei elfordultak tőle,vagy talán nincsenek is neki,de vágyik arra, hogy valakit szerethessen és őt is viszont szeressék,ne habozzatok felhívni a figyelmét erre a posztra!!! 

lazamama5560@gmail.com

flasch Creative Commons License 2019.10.16 0 0 956

Kedves Fórumozók!  Heti vagy alkalmi rendszereséggel vállalom gyermeke felügyeletét,több éves gyakorlattal tel:0620-5481599

Zoé777 Creative Commons License 2019.08.15 0 0 955

Kedves Pótnagyi segitséget kereső család!

Szívesen vállalnék 2-14 év közötti gyermek mellé besegítést pótnagyiként,ha éppen a szülőknek elfoglaltságuk van, vagy akár csak  kikapcsolódni szeretnének és nincs kire bízni a gyermeküket. Ha éppen nem tudják máshogy megoldani, nincs segítségük, akkor megyek, vigyázok, foglalkozom,  játszom,  de a nagyobbakkal tanulok is. Papir szerinti végzettségem is megvan hozzá, de a fő motivációm a gyermekszeretet illetve a szülők segítése, ha éppen nem találnak más megoldást akkor számíthatnak rám. Saját gyermekemet már felneveltem, de referenciát is tudok adni bébiszitterként való eddigi tevékenységemről.  Elsősorban dél Buda környékén,  illetve Érden lenne ideális. Házhoz megyek, de kertes családi hazamban is megoldható a gyermekfelügyelet.. Ha egy türelmes, megbízható pótnagyira vágynak, akire számítani lehet, akkor keressenek bátran.  Email cimem: ildicazoe2@gmail.com.

Köszönöm.

Nikol1982 Creative Commons License 2019.08.04 0 0 954

A SZERETET MINDENKINEK JÁR!
Találjuk meg egymást!

🙏🙏🙏🏽🙏🏽🙏🏽

PÓTANYÁT,PÓTNAGYSZÜLŐKET KERESEK (TATABÁNYÁN ÉLÜNK)
Kisfiam 2 éves nagylányom 18 éves :)
A tévedések elkerülése végett leszögezném, hogy ebben semmiféle anyagi érdek nincsen. Egyszerűen csak a szabadidő közös eltöltésére keresem az adott hölgyet, aki szeret csavarogni, kávézni, jókat beszélgetni és hangosan nevetni aki szomjazza a gyerekzsivalyt aki szeretne az Életünk része lenni A dolog maximálisan komoly, nem valami rossz vicc!!! Én bízom benne, hogy a felhívásom eljut oda, ahová kell. Egy olyan embert aki egyedül álló szívesen tartozna egy normális rendezett családhoz. Még nem késő hogy találjak egy olyan embert aki ha nem is vér szerint de úgy szeret mit ha az övé lennénk. Találjuk meg egymást egészítsük ki egymás életét! Ha valaki ismer a saját környezetében olyan 52 -65 év körüli hölgyet, aki egyedül van mert a gyermekei elfordultak tőle, vagy talán nincsenek is neki, de vágyik arra, hogy valakit szerethessen és őt is viszont szeressék, ne habozzatok felhívni a figyelmét erre a posztra!

monamano25@citromail.hu

Castellarin Creative Commons License 2019.04.13 0 0 953

BUDALIGET- Főállású dadus (bébiszitter)

Preferáltan bentlakással keresek Megbízó családom  részére főállású dadust 7 éves kisfiú és hamarosan születendő kistestvér mellé. Az ideális jelölt 45 év feletti (egyedülálló) pedagógus/óvónő/dadus végzettségű.  

Elvárás: jogosítvány (aktív vezetői gyakorlat, saját autó nem feltétel, mert biztosítanak), bentlakás biztosított, a ház külön bejáratú lakrészében, házvezetőnői/dadus tapasztalat, továbbá igényes, lendületes, fiatalos, strapabíró, szereti a gyerekeket, elhivatott, gondoskodó, elkötelezett leendő családja felé, nem dohányzó, nyitott világnézetű, angol nyelv ismerete (+ másik nyelv előny) családdal történő utazás (belföld, külföld) természet és állatok szeretete

Fizetés: kimagasló.

Jelentkezés módja: amennyiben valóban minden feltételnek megfelel, és rendelkezik releváns tapasztalattal, kérem, csak akkor küldje el a fényképes kézzel írott önéletrajzát, motivációs bemutatkozó levelét és  referenciáit feltüntetve az info@csingiling-takaritas.hu email címre.

rinpocse1 Creative Commons License 2019.03.03 0 0 952

Üdvözletem!

Megbízható, leinformálható személyt keresünk 90 éves nagyi mellé, alkalmi jelleggel Szigethalomra. A nagyi rendesen kommunikál, jön megy, eszik, iszik, beszélgetni szeret, gyógyszert nem szed. Mivel mi sokat utazunk inkább egy személyt keresünk akit a nagyi meg tud szokni.

A munka jellegéhez hozzá tartozik az állat szeretet, vannak cicák, kinti kutyák, és benti kutyák. Tudni kell velük bánni, (egyik sem bánt), és az ellátásukról való gondoskodás a munkakörrel jár.

Ezen kívül nem kívánunk extrákat, de ha valaki megteszi, hogy mielőtt hazaérünk, kitakarít, az kompenzálva lesz.

 

A ház nagy, alsó szint, felső szint, kert, terasz.

Alkalmi bejelentést tudunk eszközölni.

Amit kínálunk: Alkalmi bejelentés, teljes ellátás, gépkocsi beállási lehetőség, ha nincs, veszély esetén (orvoshoz kell menni a nagyival stb) gépkocsi használat. Gyönyörű környezet, nyáron jacuzzi.

Valós feladatok: Nagyinak reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora, odaadása, esetleg elkészítése, de általában mindent megfőzünk neki. Esetenként éjszakai felügyelet is kell!

 Állatok megetetése, igény esetén kiengedése, (macska, benti kutya).

A ház be van kamerázva, amit távozáskor felügyelek távolról, távfelügyeleti rendszer be van kötve, a riasztásomra kivonulnak. Egy fő, a mellék épületben lakik, a kinti kutyákat eteti. Elvárásunk: erkölcsi bizonyítvány, leinformálhatóság, ajánló levél. Jelentkezni emailben lehet.

 

 

Mria242 Creative Commons License 2019.02.18 0 0 951

Új családot keresek.

 

Sok éves gyakorlattal, tapasztalattal keresem azt a családot, aki heti legalább 3 napra, /hétközben - pl. kedd-szerda-csötörtök - 6-8 órás időtartam/ több órára keres nevelőnőt, babysittert a kicsi gyermekéhez, akár pár hónapos babához /egy gyermek/.

 

www.babacsosz.hupont.hu oldalontalálható saját készítésű weboldalam.

 

Megbízható, referenciákkal rendelkező 60-as hölgy vagyok.

 

Elérhetőségem megtalálható az oldalamon, vagy akár itt is üzenhet, aki keres egy kedves, mosolygós, játékos, de határozott hölgyet, aki tud bánni a kicsikkel.

 

Az a kicsi, akitől most válok el 18 hónapos, okos, eszes gyermek, sokat beszél, s minden megért, 5 hónapos kora óta terelgetem, nevelgetem, szeretgetem, de tudnia kell, hogy én csak a nevelője vagyok - így tartom helyesnek.

 

 

 

 

Zajoncful Creative Commons License 2018.10.29 -1 0 950

Kedves Szülők,Leendő pót családom!

Keresem azt a családot,akikkel segíthetünk egymáson. 🙂
Dolgoznod kell?El kell menned vásárolni,barátnőddel,kollégákkal?Vagy csak a pároddal/férjeddel szeretnél végre gyerkőc mentes görbe estét-pár órát csapni?Akkor engem keresel.
Amit nyújtok:
- Vidám,csupa mosoly személyiség
- Pontosság,Megbízhatóság
- Több éves tapasztalat(anyukám is sokáig ezzel foglalkozott,kicsikorom óta vigyázok gyerekekre,azóta már papírt is szereztem,így a szakirányú végzetségem is megvan)
- Türelem,Empátia
- Hatalmas gyermek szeretet
- Pozitív hozzáállás
- Ha a gyerkőc játszik,szívesen játszom vele.Legyen szó legózásról,babázásról,vagy bármi másról örömmel veszek részt benne.
-Bármiféle gyerkőc körüli teendő adódik azt szívesen ellátom.
- Hétfőtől-Péntekig, Reggel 7-től 5-ig néha 6-ig rendelkezésre állok.

És amit ezért cserébe kérek:
- 1500 Ft/óráért dolgozom,tehát ezt is szeretném,rendesen megkapni,nem többet,nem is kevesebbet.Ha több gyerkőc van,akkor 500 ft +/óra.Napi fizetéssel dolgozom,illetve,ha egész héten kellek,akkor az utolsó nap végén kérném a fizetésemet.
- Szeretnék minden esetben bemutatkozó /ismerkedő  1-2 órácskát,amikor a szülők és a gyerkőc/gyerkőcök is jelen vannak.
- Házimunkát mint főzés,mosás,takartás,vasalás és egyebek,nem szeretném válallni.Természetesen,ha úgy alakul,magam és a gyerkőc után örömmel eltakarítok illetve néha nem fog letörni a körmöm,ha egy-egy dologra megkérnek.Ha tudom szívesen teljesítem.
- Ha tényleg hosszútávú a dolog,akkor az utazási költségem(bérletem)árának egy töredékét kérném állni.NEM az egészet!
- Budapesten élek,tehát maximum 1 órás utazást vállalok.
Kérésre önéletrajzot,bizonyítványt küldök.
Köszönettel:
Alexandra

 

 

sulek@gmail.hu

Zajoncful Creative Commons License 2018.10.29 -1 0 949

Kedves Szülők,Leendő pót családom!

Keresem azt a családot,akikkel segíthetünk egymáson. 🙂
Dolgoznod kell?El kell menned vásárolni,barátnőddel,kollégákkal?Vagy csak a pároddal/férjeddel szeretnél végre gyerkőc mentes görbe estét-pár órát csapni?Akkor engem keresel.
Amit nyújtok:
- Vidám,csupa mosoly személyiség
- Pontosság,Megbízhatóság
- Több éves tapasztalat(anyukám is sokáig ezzel foglalkozott,kicsikorom óta vigyázok gyerekekre,azóta már papírt is szereztem,így a szakirányú végzetségem is megvan)
- Türelem,Empátia
- Hatalmas gyermek szeretet
- Pozitív hozzáállás
- Ha a gyerkőc játszik,szívesen játszom vele.Legyen szó legózásról,babázásról,vagy bármi másról örömmel veszek részt benne.
-Bármiféle gyerkőc körüli teendő adódik azt szívesen ellátom.
- Hétfőtől-Péntekig, Reggel 7-től 5-ig néha 6-ig rendelkezésre állok.

És amit ezért cserébe kérek:
- 1500 Ft/óráért dolgozom,tehát ezt is szeretném,rendesen megkapni,nem többet,nem is kevesebbet.Ha több gyerkőc van,akkor 500 ft +/óra.Napi fizetéssel dolgozom,illetve,ha egész héten kellek,akkor az utolsó nap végén kérném a fizetésemet.
- Szeretnék minden esetben bemutatkozó /ismerkedő  1-2 órácskát,amikor a szülők és a gyerkőc/gyerkőcök is jelen vannak.
- Házimunkát mint főzés,mosás,takartás,vasalás és egyebek,nem szeretném válallni.Természetesen,ha úgy alakul,magam és a gyerkőc után örömmel eltakarítok illetve néha nem fog letörni a körmöm,ha egy-egy dologra megkérnek.Ha tudom szívesen teljesítem.
- Ha tényleg hosszútávú a dolog,akkor az utazási költségem(bérletem)árának egy töredékét kérném állni.NEM az egészet!
- Budapesten élek,tehát maximum 1 órás utazást vállalok.
Kérésre önéletrajzot,bizonyítványt küldök.
Köszönettel:
Alexandra

 

sulek@gmail.hu

Andi45 Creative Commons License 2018.09.13 0 0 948

Kedves Bébiszitter keresők.49 éves 3 gyermeket felnevelt egészségügyi érettségivel rendelkező hölgy vagyok.Családoknál és bölcsibe szerzett több év tapasztalatom van.Vállalok gyerekeket 0-14 éves korig.Elsősorban a Budai oldalon de szóba jöhet még a 4.5.6.7.13.kerület.Elérhetőségem:andrea.hartvanyi@gmail.com. illetve 06205731679.Várom kedves megkeresésüket.

Cristiano Valentino Creative Commons License 2017.10.27 0 0 947

Üdvözlom 

Bentlakással keresunk babysittert Angliában kisvárosban !

1 éves kislányom es a 3 éves Kisfiam melle! Hosszú távra!

Tovabbi információ e-mailben!

bognarkrisztian1984@gmail.com

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.18 0 0 946

 

 

XVII. kerületbe keresek babysittert, aki heti 4 alkalommal (hétfőtől csütörtökig) felvenné az iskolából 7 illetve 8,5 éves fiaimat. 16.00-kor kellene elhozni őket és lakásunkban 17.30-ig kellene vigyázni rájuk, amíg haza nem érünk a munkából. Kor nem számít, a megbízhatóság annál inkább:)

Óradíj megegyezés szerint.

érdeklődni: picimaja@gmail.com email címen lehet!

Köszönöm!

 

 

Zajoncful Creative Commons License 2017.08.30 0 0 945

Annyit javítanék hogy 4 óra és  Nettó 45 ezer :)

Zajoncful Creative Commons License 2017.08.30 0 0 944

13.kerületi Magán bölcsőde keres AZONNALI kezdéssel Dajkát. Napi 5 órás munkavégzésre.
Amit kérünk:
- NE dohányozz,
- Legyél pontos,szorgalmas,
- Kedves,mosolygós,türelmes,
- Nem gyerekek között lennél,elsősorban a konyhai és egyéb teendők elvégzésére kellessz.
Amit Kínálunk:
- Klassz Főnök,akivel jókat lehet beszélgetni és nevetni,és méginkább együtt dolgozni.
- 2 Szuper kollegina akikkel szintén,könnyű kijönni.
- Bejelentett,fix állás.Hosszú távra keresünk.
- Havi 45.000 ft emellet tudsz mellék állást vállalni akár.
- Ingyenes étkezés.
- És nem utolsó sorban sok imádni való pelenkás apróság akikkel öröm egy közegben lenni!! :)

Megkereséseket email-ben  fogadunk,mindenkinek a lehető leggyorsabban  válaszolunk, maximum pár órán belül.

Email: alexaistvan@gmail.hu

szkc Creative Commons License 2017.08.29 0 0 943

Telkibe keresek babysittert, aki heti 2 alkalommal felvenné az iskolából 6 éves kislányomat. Azaz délután 1 és 5 óra között ő lenne a kislánnyal.

Szükség esetén angol órára vinné.  Ehhez feltétel a saját autó, angol tudás előnyt jelent. 

 

A heti 2 nap alkalmanként lehet 3, illetve lehet esti és eseti hétvégi megbízás is, a családi program alakulásától függően.

Telefonszámom: 06-70-392-23-93. Óradíj megegyezés szerint. 

flasch Creative Commons License 2017.08.22 0 0 942

Kedves Fórumozók! Szívesen lennék segítségére heti vagy alkalmi rendszereséggel lakása rendbentartására megbizható,korrekt családnál. Ausztiában is vállalnék Bejárónöi munkát illetve szívesen segítek gyermeke felügyeletében is .tel:0620-5481599

Marika1956 Creative Commons License 2017.08.20 0 0 941

Szívesen lennék alkalmi jelleggel egy kedves család segítsége, mint pótnagyi, bejárónő. Megbízható, budapesti nyugdíjas hölgy vagyok. E-mail: oroszmaria56@gmail.com. 

Kiki0710 Creative Commons License 2017.07.26 0 0 940

Sziasztok!

 

Bentlakásért cserébe keresek pótnagyit 5 éves kislanyom mellé aki néha a háztartásba is besegít!

Párom is es en is dolgozunk es sokszor problemat jelet a gyermek oviba 

hordása és alkalamanként vigyazni is kellene rás. Sajnos a minkánk melett

sokszor nem kivitelezhető.

A 15. Ker lakunk egy családi házbaN.  Tudnánk biztositani egy 

külön szobát. Természetesen az egész házat használhatja.

mindenképp nyugdíjas hölgyre gondoltunk. 

érdeklődni a 06704328728 szamon vagy a krisztuk111@gmail.com emailon egy rövid bemutatkozoval

lehet.

csak komoly érdeklődőek hívjanak!!

káros szenvedélyektöl mentes és erkölcsi bizonyitvannyal rendelkezzen!

flasch Creative Commons License 2017.07.14 0 0 939

Megbizható,több èves csecsemöotthoni gyakorlattal ,referenciával vàllalom gyermeke felügyeletét akár Ausztriában is magyar családoknál alkalmi vagy heti rendszereséggel.Tel 0620-5481599

Zajoncful Creative Commons License 2017.07.06 -1 0 938

Kedves Szülők !
Várom olyan családok jelentkezését,akiknek segítségre van szüksége a gyermek/gyermekek felügyeletében. 25 éves vagyok.
Bölcsődei tapasztalattal rendelkezem, és a bébiszitterkedést sem most kezdtem. Nem riadok meg semmitől és maximálisan próbálom teljesíteni a rám bízott feladatot. Ha az időbe belecsúszik besegítek házimunkában,mosogatás stb.
Hétfőtől-Vasárnapig mozdítható vagyok.
Türelmes,nyugodt de mégis határozott vagyok, szeretem a bohóckodást a sok játékot és mókát. És persze elsősorban a gyerekeket hiszen én hivatásomnak is ezt választottam.
Budapesten vállalok felügyeletet illetve megbeszélés szerint a környéken.
Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a zajonc@gmail.hu email címen.
Keressenek bizalommal.

Tarr Alexandra

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.26 0 0 937

Sziasztok! Pótnagymamát keresünk halmozottan sérült 7 éves kisfiunk mellé. Elsősorban Komáromból várjuk a jelentkezését, annak a hölgynek, aki toleráns, elfogadó, és értékeli, egy ilyen kisfiú önzetlen szeretetét. Beni mozgássérült, pelenkás, és nem tud beszélni, imád rajzfilmeket nézni, önállóan ül, mászik, most próbálkozik a felállással.  Csak komoly szándékú emberek jelentkezését várjuk!!!! Tel: 06203542854

ams2017 Creative Commons License 2017.06.16 0 0 936

2017. szeptemberi kezdéssel keresünk Angliába (London külváros) megbízható, türelmes, környezetére igényes, nem dohányzó és káros szenvedélyektől mentes nevelőnőt bentlakással angol-magyar családhoz, 7 és 9 éves kisfiúk mellé, aki a házvezetői feladatokat is ellátja.

 

Amit biztosítunk:

- külön szoba teljes ellátással

- 2 szabadnap (szombat és vasárnap)

- 4 hét fizetett szabadság/év

- évi 3 alkalommal hazautazás térítése

- nyelvtanulás támogatása

- telefon és wifi használat

- hivatalos ügyekben segítség nyújtása

- kerékpár és gépkocsi használat (megbeszélés alapján)

- lehetőség a család szabadidős programjaiban való részvételre

 

Amit elvárunk a nevelőnői feladatokkal kapcsolatban:

- kedves, türelmes, következetes, támogató magatartás a gyermekekkel szemben

- gyermekek teljes ellátása (étkeztetés, főzés)

- reggel és délután iskolába kísérés illetve hazakísérés

- napi rendszeres tanulás, hangszeres gyakorlás, motiválás, foglalkozás, játék

- magyar nyelv használata és írás/olvasás gyakorlása

- ünnepek, hagyományok és családi szokások tiszteletben tartása mindkét kultúra területén

 

Házvezetői feladatok ellátása megegyezés szerint, az alapvető (mosás, takarítás) feladatokon túl.

 

Fényképes önéletrajzát fizetési igénnyel (angol fontban), és bemutatkozó levelét várjuk mielőbb az ams2017london@gmail.com e-mail címre.

 A későbbiekben a foglalkoztatás megkezdéséhez erkölcsi bizonyítvány valamint orvosi igazolás szükséges.

Andi45 Creative Commons License 2017.06.12 0 0 935

Kedves bébiszitter keresők.Egészségügyi érettségivel több éves bölcsödei gondozónői és családoknál eltöltött tapasztalattal keresek egy kedves családot.Türelemmel és kedvességgel bánnék gyermekével amíg ön dolgozik vagy ügyet intéz.Kisebb házimunkától sem riadok vissza.48 éves vagyok.3gyermek anyukája,de már a legkisebb is 14 éves.Első sorban a 3. 2.1.13.4.kerületbe keresek.Elérhetőségem andrea.hartvanyi@gmail.com tel.szám:06205731679

mjazmin Creative Commons License 2017.06.06 0 0 934

szívesen vállalnák bébiszitterkedést. 18 éves diák vagyok egy francia nyelvű iskolában (idén végzek). 3 kiskorú testvérem van, így mondhatom, hogy értek hozzájuk, hiszen egy 7 és 4 éves gyerkőc mellett nem könnyű. Ám lehet vicces és jókedvű. Mosolygós, megbízható lány vagyok, jogosítványom is van, immár több mint egy éve, és egy biztonságos autóm.

Többi tudnivalóért kérem írjon bátran, jazmin.milcsevics.lfgeb@gmail.com

Fulesman Creative Commons License 2017.06.05 0 0 933

Szép napot.

Páromal gyermekfelügyelőt keresünk, 8 és 12 éves fiúgyermekek mellé.

Bentlakás, és teljes ellátást biztosítunk fizetés felett.

Azonnali kezdésel, Július elsejétől hosszú távra.

Érdeklődni telefonon.

Szabó Euridike 0036202937988

Horváth Gyula  0036703692301 

ösvénytaposó Creative Commons License 2017.05.09 0 0 932

Bébiszitter munkát keres Siófokon és közelében!


Több éves gyakorlattal, ajánlólevéllel és gépkocsival rendelkező nagymama,

napi 4-5 órás elfoglaltsággal, gyermekfelügyeletet vállal.

 

Telefonszám : 06206678696 Horváth Zsuzsanna

 

Monarose Creative Commons License 2017.04.27 0 0 931

22 èves lány vagyok.szìvesen vigyáznèk gyerekère!èn egy èletvidám mosolygos pörgös làny vagyok.velem nem unatkozna csemeteje hasznosan töltenè el az idejet.labdáznánk kifestöznènk,kezműves dolgokat kèszìtenènk pld nyaklánc , karkötö, nyuszi figura keszitès , tojàs festès ha már itt van a husvèt :) rugalmas vagyok hèt minden napján ráèrek 0-24-ig.olyan munkát keresek ahol minumum heti 5 napot kell menjek.06205964062

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!