Keresés

Részletes keresés

kisgyurka33 Creative Commons License 2014.03.15 0 0 37

Szia , a kugli26@freemail-re irj és feltöltöm neked valahova . Természetesen ingyenesen letölthető oldalra .

Előzmény: Tamás (34)
kisgyurka33 Creative Commons License 2013.12.16 0 0 36

Szia . Ha el tudná valaki nekem magyarázni hogy kell belölle torrentet csinálni , akkor tölthetnétek a gépemről már holnap :-)

Zsíír Creative Commons License 2009.09.02 0 0 35
Szia!

Latom a Topik-ot, es olvastam hogy neked megvan az egesz.
Nem-e lehetne megoldani,hogy esetleg nekem is meglehessen?
Ha esetleg olvasod az uzenetem,vagy valaszolnal ra, legyszives dobj egy mail-t a

stevecooper1983@gmail.com -ra.

Koszi a valaszod elore is.
Előzmény: Tamás (34)
Tamás Creative Commons License 2009.06.28 0 0 34

Valaki vegye fel. :-DDD

 

Nekem megvan asszem az egész széria, de angolul. De kell a szinkronos verzió is. :-)

Előzmény: LutheR (33)
LutheR Creative Commons License 2009.06.28 0 0 33
Újra műsoron! Minden vasárnap délután a TV6-on. (Ma lesz a 2. rész.)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.24 0 0 32
A '90-es években ez volt az egyetlen sorozat, amit megnéztem, ill. amit végig is néztem az elsőtől az utolsó részig: nagyon zsír volt. Én is megszerezném, ha lehet valahogyan, mert ez tényleg egy komplett kidolgozásnak bizonyult. Jó volt benne minden szerintem, a szereplők, a sztorik, a hangulata stb. 10 éve ment a tv-ben, de még emlékszem rá eléggé ahhoz, hogy írjak a topicba, mert ez megérdemli.
szjozsi79 Creative Commons License 2005.11.04 0 0 31
Tudja valaki, hogy a Judgement c. részben, amelyben van az a korrupt bíró, meg a Garcos a bérgyilkos stb., hogy mikor lemennek a pincébe, ahol villog valami fény és a hangszóróból hallatszik egy nagyon régi zene, valami "Még találkozunk" c., kb a 2. vh. előttről. Szóval kinek a száma, mi a címe eredetileg?
Corgon Creative Commons License 2005.09.27 0 0 30
imdb.com és a keresőbe az eredeti cím.
Ott a Quotes-ban pedig egy csomó dialógust és "aranyköpést" találsz meg eredetiben.

Egyik kedvenc:
[After Chapel has successfully executed another elaborate scheme]
KC: Quick question.
Chapel: Yeah?
KC: Are you Satan?
Chapel: No.
KC: Just checking.
:)
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.27 0 0 29

Jó látni, hogy ennek a sorozatnak is van topicja.

Én is egy nagy rajongó vagyok, nekem az első 7 rész van meg magyar szinkronnal, bár elég gyenge képminőséggel. Kéne a maradék...(hány darab is?) Én dc++-ról töltöttem le, azt hiszem még több részét is, csak én barom letöröltem a többit helyhiány miatt. Nekem a kedvenc sorozatom az X-akták, de Mr. Chapel überel minden mulderizmust. Az ő poénjait is össze kéne gyüjteni. Tele van hangulatos jelenettel, és jó humorral. A szinkron hangokat remekül eltalálták, nagyon jók a fordítások, igazi színvonalas alkotás.

Mostani kedvenc jeleneteim, csak így fejből nem szó szerint:

 

-Minden reggel arra ébredek, hogy kint egy jobb világ vár, olyan, mint amit én megálmodtam, egy paradicsom... ugyanúgy lenne dugó, rossz kávé, ónos-eső, de valami elmaradna: Az ilyen figurák... gazdag, arrogáns, hazug. Ma rájöttem, hogy az álmainkér tennünk kell, kő keményen, nap mint nap. Most itt a lehetőségem, és megteszem az első lépést... (Blockkal beszélgetve a börtönben)

 

A következő a hetedik rész végén van, amiben van az a háborús bűnös, és a csajszival (társával beszélget):

-Hogy állunk anyagilag?

-Ugyanúgy... kicsit rosszabbúl

-hmm.. Sokat szoktam itt elmélkedni. Tudod, miért szeretem ezt a szobát?

-Merrrt(?)... itt nem érhet semmi váratlan? (kacaj)

-Chapel savanyúan mosolyog egyet, aztán odasétál a tv-hez, arrébbtolja a TVt tartó kisszekrényt, ami mögött egy széf van. Ránéz a csajra, kattint egyet egy kis távirányítón, és a széf ledje pirosról zöldre vált. Finom mozdulattal kinyitja a széf  ajtaját, látszik, hogy tele van kötegelt papírpénzzel. Kivesz két stócot, és az egyiket megvizsgálja, aztán a csajra néz (ez a jelenet már be van lassítva) és dobja a stóc pénzt a nőnek, és látni, ahogy elkapja.... valami fenomenális jelenet azzal az örömzenével, ami alatta megy. :) Ezek a jelenetek...

Corgon Creative Commons License 2005.09.06 0 0 28
Annyira különösen nem hihetetlen, mert a nagy fosganyé sorozattengerben elég kevés volt ami nézhető volt, mert volt sztori benne, az igazságosztóban egy olyan színész mint MM, humor.......
Néha előrukkolnak valami jóval mostanában is állítólag, de én meg nem nézek tévét. Pedig állítólag a 24, sötét angyal, meg ez a most forszírozott Lost egész jók. Sebaj, majd dvd-n.

Ellentétben ezekkel viszont a VU, meg a Br epizódos sorozatok voltak és ott nem az vonzott a fos tévé elé, hogy jajj ne maradjak le valamiről, hanem maga a múv.

A Brimstone-nak időközben utánanéztem és a Fox azt 13 rész után szűntette be. Remek húzás volt. Pedig ott aztán valóban zseniális dumákat adtak az ördög szájába, a hősünk pedig ha lehet talán még lazább volt mint, mr. Chapel. Bár az igazságosztó azért jobb volt.

Előzmény: TomVeil (26)
Tamás Creative Commons License 2005.09.05 0 0 27

Az volt a magyar címe, hogy "Pokoli szolgálat", az eredeti pedig, hogy "Brimstone". Szórakoztató volt, igaz, elég keveset láttam belőle...

 

Közben a DC++ szanaszétfagyasztotta a gépemet, úgyhogy egyelőre nem töltök le semmit. :-/

Előzmény: TomVeil (26)
TomVeil Creative Commons License 2005.09.05 0 0 26

A nevét én sem tudom, de nekem is nagy kedvencem volt! Ja és hihetetlen mennyire egyezik az ízlésünk sorozatok terén! :)

"Ami még nézhető, meg jó is volt abban az időben az a poklos sorozat. A címére már nem emlékszem, de az volt a lényege, hogy páran dobbantottak a pokolból és utánuk küldött az ördög egy zsarut, "

Előzmény: Corgon (25)
Corgon Creative Commons License 2005.09.05 0 0 25
Yohohhó!

Köccöm szépe' az infót!
Igazán remek hír. Most akkor kérek is gyorsan egy szívességet egy barátomtól :) Azért az életéből nem fogok utána kilépni.

Veil Tamás meg tényleg jó volt, de főleg a legeleje. A végefele már anniyra nem tetszett. Azt kellett volna pár résszel előbb efejezni, nem az igazságosztót. Mellesleg Bruce nagyon jó volt abban a sorozatban.
Ami még nézhető, meg jó is volt abban az időben az a poklos sorozat. A címére már nem emlékszem, de az volt a lényege, hogy páran dobbantottak a pokolból és utánuk küldött az ördög egy zsarut, aki lévén halott volt nem tudott meghalni. Nagyon sok jópofa poén volt benne és az ördögnek nagyon nagy dumái voltak. De rohadjanak meg az is megakadt, mint az igazságosztó.
-C-
Előzmény: TomVeil (22)
TomVeil Creative Commons License 2005.09.04 0 0 24

igen, beírtam a keresőbe és jó pár találatot ír - még mindig :)

egy rész olyan 70-90 megáig terjed...

 

Szerintem amíg engedik a dc-t menni nagyon hasznos kis dolog... szinte MINDENt meg lehet találni, amit keres az ember és most nem feltétlenül a legújabb filmekre gondolok, főleg a régi klasszikusok mint pl ez, amihez máshogy lehetetlen hozzájutni... szval mindenkinek ajánlom!

Előzmény: Tamás (23)
Tamás Creative Commons License 2005.09.04 0 0 23

Nekem a  szinkronos verzió van meg szerencsére

 

Komolyan irigyellek... :-) Emiatt talán egyszer még meg is próbálkoznék ezzel a DC-vel. Most erősen gondolkodom...

Előzmény: TomVeil (22)
TomVeil Creative Commons License 2005.09.04 0 0 22

Hello Corgon!

 

Na végre valaki aki tudja, honnan származik a nevem... Ritkán lehet látni fanokat, még itt a neten is ritkák... :)

 

Dc++al töltöttem le a sorozatot, a 10-es rész is megvan. (Valamilyen korrupt adónyomozóról szól...)

 

 Nekem a  szinkronos verzió van meg szerencsére, de az angolt is le lehet onnan tölteni...

 

Üdv!

 

 

Előzmény: Corgon (21)
Corgon Creative Commons License 2005.09.01 0 0 21
Nocsak! Ilyen is van topikban?


Kedves senki! (de jó kis sorozat volt az is)
Te honnan (mivel) tudtad letölteni ezt a sorozatot? Ja és milyen nyelven?


Illetve kérdés: A tizenhat részből, mind a 16ot vetítették nálunk? Mert én a tizes részt nem láttam egyszer sem(ha jól tom kétszer pergették le a sorozatot), ráadásul nyomát sem találtam a netes tévéműsorokban.
Köcc
-C-
Előzmény: TomVeil (10)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 20
Biztos osztanak-szoroznak, és az jön ki, hogy keveset adnának el... Nemtom, meglátjuk.
Előzmény: vape81 (19)
vape81 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 19
laikusként: a sorozat az övéké, a sorozat joga az övéké, kiadási jog is gondolom az övéké. akkor miért nem lehet kiadni??? nem kell akkora példányszám, de szerintem Európában tarolna... pláne, ha az adott nemzet szinkrona is rákerülne a korongra.
Előzmény: Tamás (18)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 18
REménykedni én is reménykedem, azt látom külfödön, hogy már lassan minden gagyi sorozatot is kiadnak DVD-n (Végülis mekkora befektetés? Annyira nem nagy...), úgyhogy talán-talán...
Előzmény: vape81 (16)
vape81 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 17
"Egy szezon után beleállt a földbe..."

és hány olyan sorozat van, ami egy nulla, és mégis fut... :X

Te is írtad, hogy mi volt az ok a sorozat leállítására. Nem mindig az a sorozat áll le, ami rossz, és kevés nézettséggel bír. Sajnos.
Előzmény: Tamás (15)
vape81 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 16
Én - mint vérbeli Igazságosztó rajongó - amit lehet, megteszek, hogy ismételjék vagy kiadják. Ezügyben már megkerestem a Warner Magyarországot, és az RTL Klubot is, de eddig még nem jeleztek vissza. Ha olyan sorozatot, mint pl. a Vészhelyzet, Smallville, vagy a Dallas kiadnak (külföldön), akkor EZ a sorozat is megérdemli, hogy megjelenjen és a sorozat rajongói meg tudják venni. A legjobb az lenne, hogy ha magyar szinkronnal jönne (ha jön), mert Gesztesi Károly teljesen azonosult a szerepével, és ezért is lett olyan jó. A fordítók is jó munkát végeztek, na meg a sorozat alkotói is. Extrák, képgalériák, audiokommentek, hogyan készült, miért készült stb. :))

Az RTL Klub most a Polipot adja ki (ugye a film eredetileg a RAI tulajdona), szerintem a Warner / ABC is "hozzájárulna" ahhoz, hogy megjelenjen. Bár, ez már nem az én területem...

Anno a Madsen rajongóknak volt egy "Save Vengeance Unlimited" kampányuk, petícióval, fizetett hirdetésekkel, de sajna - amint látható - nem jött be. De a DVD az szerintem más, az lehet, hogy bejönne, mert így ők is profitálnának, meg a rajongók is.
Előzmény: Tamás (15)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 15
Az marha jó lenne, ha kiadnák DVD-n, de nem vagyok optimista... Egy szezon után beleállt a földbe, kötve hiszem, hogy bárki is látna benne komoly fantáziát anyagilag. :-/
Előzmény: vape81 (13)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 14

Igen, tényleg nem túl szerencsés az eredeti címe ("Vengeance Unlimited" - Végtelen bosszú vagy mi :)), a magyar azért jobb szerintem. Végül is igazságot oszt Mr. Chapel.

Ez egy szójáték akart lenni, a jelexerint az amerikaiaknak se jött le... Ugye az Unlimited a Limited, vagyis Ltd. azaz a korlátolt felelősségű tásaság ellentéteként lett kitalálva (utalva a "hivatásszerűen végzett fő üzleti tevékenységre" :-D)

 

Úgyhogy magyarul valami olyasmi lehet a cím, hogy Bosszú Korlátlan Felelősségű Társaság... :-) Így már nem is olyan rossz, mint az eredeti. :-D

Előzmény: vape81 (13)
vape81 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 13
Sziasztok Igazságosztó-rajongók!

Igen, tényleg nem túl szerencsés az eredeti címe ("Vengeance Unlimited" - Végtelen bosszú vagy mi :)), a magyar azért jobb szerintem. Végül is igazságot oszt Mr. Chapel.

Külföldön sem jelent meg DVD-n ez a nagyszerű sorozat. A sorozatot a Warner Bros. készítette az ABC számára (ha jól tudom).

Most nagyon nagy sláger a sorozat-kiadás, és ebben a Warner az élen jár kis hazánkban is. Szerintem azért hangyányi esély csak van a DVD-kiadására (hisz ez a sorozatok sorozata). Egy biztos, ha Magyarországon megjelenne, az bizony világpremier lenne.

Az RTL Filmklub is ad ki sorozatot, most éppen a Polip-ot jelentetik meg, szerintem ha kellő nagyságú érdeklődés mutatkozna az Igazságosztóra, akkor még megeshet, hogy meg is jelentetnék.


Előzmény: Tamás (12)
Tamás Creative Commons License 2005.06.14 0 0 12

Sziasztok!

 

De régi topicom, 6 éves, már majd' elfeledtem. :-)

 

Anno azért bukott a sorozat - legalábbis nemrég eszembe jutott, és utánaolvasgattam mindenféle fórumokon, és ott láttam ezeket a véleményeket - mert

 

1. jó hülye a címe, és a fene se nézte meg emiatt - tenném hozzá, én se tenném, tényleg szar, a magyar még inkább :-)))

2. szar műsorsávban ment, ezért kicsi volt a nézettsége

 

Ami a "legjobb", hogy a jelexerint DVD-n sem fog megjelenni, még odakint sem. :-/

 

Úgyhogy ha megkérdezhetem - ti hoztátok szóba :-D - nektek honnan van meg? Megoldható lenne, hogy nekem is meglegyen? :-)

Gab-Chi Creative Commons License 2005.04.20 0 0 11

Számomra egyszerű a képlet:

 

Minden idők legjobb televíziós sorozata volt. Mindössze 16 rész készült el belőle, talán mert a csúcson kell abbahagyni.

Remek történetek, agyafúrt dolgok, humor (általában black) és nagyon izgalmas is volt egyben.

Mostanában nézem újra őket én is. Az biztos, hogy ha egyszer valami oknál fogva lehetőségem lesz egy televíziós társaságnál műsorszerkeztőként beleszólni abba, ami lemegy, ez a sorozat BIZTOS le fog ott menni! :)

 

TomVeil Creative Commons License 2005.02.22 0 0 10

Hello!

 

Felélesztem a topikot!

 

Anno én is a TVben láttam egy-két részt, már akkor is nagyon tetszett, de értékelni igazán csak most tudom, hogy letöltöttem az egész sorozatot!

Amúgy is kedvenc színészeim egyike volt Madsen, de ebben a sorozatban teljesedett ki igazán. Sajnálom, hogy csak két szezon készült belőle!

Esetleg tudja valaki miért hagyták abba ilyen hamar? Szerintem még pár szezont elfuthatott volna...

(Egyáltalán így 2005ben emlékszik még valaki erre a sorozatra? :-)) Madsen most egy sorozatban szerepel Al Bundyval az mtv -n, a címe New York sűrűjében, bár sajnos a szinkronhang nem az igazi...

 

üdv,

TomVeil

 

 

jupe9 Creative Commons License 2001.05.31 0 0 9
Szerintem is jó volt. Igaz idén láttam a sorozatot. /ismétlés, ha jól gondolom.../

hamba Creative Commons License 1999.11.30 0 0 8
Tényleg nagyon király volt, de túl későn eszméltem, és csak az utolsó 8 részt láttam. X ptárs elmehet a fenébe, igen is király. Amugy most már kvittek vagyunk és kilépek az életéből :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!