Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gombaur Creative Commons License 2006.12.14 0 0 4
A cipőm tele a multikkal
gézé Creative Commons License 1999.08.19 0 0 3
Ha igaz amit hallottam, akkor az mindent elmond: a nyugati határszéleken levo nem MOL kutaknak már jobban megéri az osztrák finomítókból vásárolni a naftát, mert a szállítással együtt már drágább MOLIMPIÁS anyag. Pedig itthon nem hiszem, hogy a kezdobér(pályakezdokre gondolok) 250 000 Ft körül lenne...Bár most így elgondolkodva lehet, hogy odafigyelek a MOL álláshirdetéseire! Hátha csorgat az extraprofitból a szolgáknak is.
schgy Creative Commons License 1999.08.19 0 0 2
Biztos sokba kerul a reklamkampany.
Tegnap is egesz este a focimeccs alatt ment a reklam: Hun-MOL x:x.
2 ora foidoben az eleg sok tud lenni aztan beepul az arba.
Csak azt nem ertem, miota beszeltek meg az MLSZ-szel, hogy addig sullyedjenek, hogy a moldav valogatott kelljen edzopartnernek (regen az osztrak is jo volt, bar ok nem MOL).
schgy
stika Creative Commons License 1999.08.19 0 0 1
OFF
Kössz, Pritamin, ilyen jót rég röhögtem. Ez a "nullásozók paraolimpiája" fenomenális! Engem is nagyon bosszant ez az infantilis birkanyáj.
ON
Az a nagy kérdés, hogy vajon a többi cég miért követi a MOL árait, ha egyszer piacgazdaság van. A MOL meghalna, ha a többiek olcsóbban szereznének be üzemanyagot és alákínálnának. Van itt valami összefonódás szerintem (pl. árkartel) amiről a jónép nem tud. A kormány(ok)nak pedig nem érdeke az ilyen kartelek elleni fellépés, sőt ellenkezőleg. Mert ugye az üzemanyagra kivetett luxusadó nem fix összeg, hanem százalékos.
elladan Creative Commons License 1999.08.18 0 0 0
Nem 0 a M0L, amit csinál.
Pritamin Creative Commons License 1999.08.18 0 0 topiknyitó
Engem már egyre jobban kezd felbosszantani, hogy hazánk ha a sportban nem is tud túl nagy sikereket elérni, akkor a benzin áremelésének csendes európabajnoki címére tör. Egyre tanácstalanabbul figyelem az üzemanyagkutak árlistáit és azt, hogy hetente biztos emeli a MOL a benzin árát 2-3 forinttal.(az év eleje óta több mint 35 forinttal). Gondolom ez jót tesz a kormány antiinflációs politikájának. Egyszerűen nem akartam hinni a fülemnek amikor a közelmúltban kiderült, hogy huszonegynéhány MOL kútnál kísérletképpen (-bétateszt gondolom) 200 Ft fölé vitték az üzemanyag árát -akkor általában még csak 197 Ft körül volt, hogy a birka magyar hogyan reagál a lélektaninak tartott 200-as határ átlépésére. (-és ezt az illetékes elvtárs hihetelen vidám arccal mesélte a kamerába.-) Nos, amint mostanában figyelem a kutakat a bétateszt sikerrel zárult, hiszen az isten adta birka nép csak csendesen fortyogott magában - a megkérdezett kutasok szerint- erre a MOL pajtás uccu neki! máris 208 Ft felé tartanak a kutak. Tulajdonképpen nem is bánnám, ha a közlekedés és szállítás úri passzió volna, de sajnos szerintem egyenlőre nem nagyon lehet lemondani róluk, és így a benzinnel mindennek az árát emelik ,ez a fájó dolog! Jó lenne ha majd néhány száz év múlva nálunk is működne az az amerikai hozzáállás, hogy tudniillik a mozgáshoz szükség van a benzinre, így annak indokolatlan áremelése egyfajta mozgási szabadság korlátozása!(-ezért annyi a benzin náluk amennyi-) Bár szerencsére az idő addigra úgyis megoldja a dolgot, mert vagy benzin, vagy mi nem leszünk, ahogy a dolgok errefelé mennek.

Hát ennyi nyomta a begyemet,
jöhet a nullásozók paraolimpiája ! Hajrá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!