Keresés

Részletes keresés

fresita Creative Commons License 2003.08.22 0 0 3
Nyugodtan szokássá lehet tenni, abból még baj nem lesz. Hiszen nyilván nem totál lerészegedésről van szó, az ugye éppenhogy ellenjavallt.
Inni muszáj ahhoz, hogy idegenek olyan közel kerüljenek, mint jó ismerősök, és a testünk is hozzánk hasonlóképpen. Áthidalandó azt a szakadékot, ami egyébként törvényszerűen - és származásunknál fogva - oly mélyen húzódik elménk és fizikumunk, felettes énünk és ösztöneink, formális és informális valónk, hivatalos és magánéletünk között. Arról nem beszélve, hogy egészen célzott hatással bír már egy egészen kis fehérbor is, amennyiben úgy kezd lent bizseregni, hogy azzal rögtön kezdeni kell valamit.
A nagy kérdés, hogy az alkohol (és társai) tényleg valós létünkhöz segítenek közelebb jutni és csak azt teszik átélhetőbbé, ami van és igazán fontos (csak felszínes érintkezésben rejtve marad), vagy illúziót táplál, elszakít a valóstól: vagyis önbecsapás, a kémia szemérmetlen, a mocskosság és kiüresedés érzetébe hajszoló kihasználása.
Igen, az talán mérvadó lehet, hogy hogyan érzed magad, hogyan látod az estét kijózanodás után. Ugye erről is vannak szép mesék.
A hímsovén topikcím ellen azonban tiltakozom. Köszönjük szépen, nem kell minket leitatni. Ha idegenekkel akarunk dugni, iszunk magunk is - tisztában vagyunk az érdekeinkkel. (Egyébként a dolog lényege éppen ez: az idegen nem biztos, hogy idegen, például lehet, hogy több gyengédséget tanúsít, mint legutóbbi élettársunk.)
csogu Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2
Én meg a párod türelmére:o))))))))))))
Előzmény: kor-mi (1)
kor-mi Creative Commons License 1999.10.05 0 0 1
Sziasztok!

Amikor én kicsit becsípek, mindíg odáig jutok (mondják), hogy elkezdem motyogni"kipi-kipi kopogok, találd ki, hogy ki vagyok" aztán ezt addig ismétlem míg bírom. A múltkor annyira jól sikerült, hogy a párom írt egy szép kis melódiát erre. Józanul meghallgattam és nagyon tetszett, büszke is voltam magamra.:)

Tamás Creative Commons License 1999.10.04 0 0 0
Az is jó, ha az ember időnként saját magát is leitatja, nem? :-)

Én legalábbis olyankor még sokkal aranyosabbnak látom a spicces hölgyeket... :-))))))))

Előzmény: alejandro_magno (-)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.10.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok Feleleim!

Ha volt már ilyen, akkor most lesz még egy, ha nem volt akkor meg pláne! :)

Eddigi - fölöttébb szerény - tapasztalataim szerint a hölgyek nagy része (tisztelet a kivételnek)meglehetősen kevéssé bírja az alkoholt. Illetve helyesebben szólva: sokkal inkább hasznosítja rendeltetésszerűen - azaz lelki fölengedésre, ellazulásra, fölösleges kontrollok kikapcsolására és az élvezetek fokozott átélésére - a drága nedűk minden cseppjét, mint mi férfiúk. :)

Szóval olyan aranyos tud lenni egy becsípett leányzó, ha beszélgetsz vele...

Hát még a szex: nagyon sokat segít a gátlások leküzdésében, ha vannak és nagyon meg tudja dobni az élmény intenzitását, nomeg ilyenkor könnyebben belemennek az újba a hölgyek. ;-)
Persze nem érdemes szokássá tenni, mert ...
Vagy mégis: kell a beszélgetés, buli kötetlenségéhez, ill. kortyoljunk rendyzeresen vmi fincsit és erőset a hancúrozások előtt is?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!