Keresés

Részletes keresés

savaz Creative Commons License 2000.12.15 0 0 12
Nem tudja valaki, hogy melyik billentyűk tartoznak az oldalkormányhoz (rudder)? A billentyűzetkiosztásban nincs benne.
Előzmény: Kham (11)
Kham Creative Commons License 2000.05.26 0 0 11
Letöltötte már valaki a ThunderBird kiegészítot? Egész tréfás, én már nagyon meno murepülo vagyok, háromszor is sikerült telibe kapni a tribünt:)
torrente Creative Commons License 2000.05.25 0 0 10
Szerintem joy nélkül ne is kezdj el játszani.Én elég sokat játszottam vele,de csak joyjal
Előzmény: PzM (7)
Kham Creative Commons License 2000.05.25 0 0 9
Még egy dolog: Ha leveszed a Flight Modellt Basicre, akkor nem haragszik ha néha-néha leér a repülogép a földre.
Előzmény: Kham (8)
Kham Creative Commons License 2000.05.25 0 0 8
Bár én nem próbáltam de a manualban azt írták hogy a LevelAutoPilot 500ft alatt próbálja tartani a magasságot, vagyis terepköveto, talán így menni fog, de hogy hogyan kanyarodj azt már nem tudom. Egyébként meg vegyél Joyt, megéri.
Előzmény: PzM (7)
PzM Creative Commons License 2000.05.25 0 0 7
Hali !!!!

Egy kérdés az USAF-val kapcs... van aki rajtam kívül bill.ről játszik??? vagy meg se próbáljam? Már megtettem és a tapasztalat a köv.: annál a gyakorló küldetésnél , amikor 300 láb alatt kell repülni egyszerűen kikészített a bill. Egy pillanatra megnyomom és akkorát ugrik a gép, hogy szinte esélyem sincs. Bár én lamer vagyok a repülő szim-ekben de semmi beállítást sem találtam ami ezen segítene, márpedig így számomra lehetetlen játszani....

Ha vki tudja a megoldást ( azon kívül, hog yvegyek joy-t ) pliz segítsen....

LUPO Creative Commons License 1999.11.11 0 0 6
A játék és a grafika is nagyon fasza, tetszik a különbözö beállitási lehetöségek sokasága.
A vietnámi és a sivatagi terepnél megbolondul a grafika.Program driver vagy renszerhiba lehet?
Gundark Creative Commons License 1999.11.10 0 0 5
Hát, elég vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban. A grafika gyönyörű. Ez tény. Van hanulata is. Ez is tény. De vannak benne akkora baromságok hogy ihaj. Pl mióta járnak géppárban bevetésre az F117-esek? Vagy a B2-eseket mióta (akik dettó ketten vannak) kisérik zárt kötelékben f15ösök? Nesze neked lopakodás...Vietnamot meg a sivatagi vihart leszámitva, inkább akció játék mint szim. És ez a Jane's nél hiba. Remélem nem ez lesz a trend. De végre kinnt van a Flanker 2 is.:) abban még nem csalódtam, pedig vagy két hete szórakozom vele.
Spring! Általában az életben is keresnek valami olyan célt ami támpontként szolgál a TV-s rávezetéshez. Egyébként ha z vel kinagyitod teljes képernyőre akkor nem is olyan rossz. Persze az életben is gond az azonositás :) Azt hiszem éppen a Desert Stormban anyáztak ezen a Strike Eaglek pilótái. :)
Spring. Creative Commons License 1999.11.09 0 0 4
Hello!

Végre megvan a full, és azt hiszem, hogy igencsak jó, de mindenekelőtt nagyon szép lett. És persze hangulatos.

Én az oktatóküldetéseket kedvelem legjobban a JANE'S játékokban, és ezek itt most minden eddiginél változatosabbak lettek. Az már más kérdés, hogy történnak hülyeségek. A légi utántöltést háromszor kellett megcsinálnom, mert egyszerűen akárhány csatlakozást csináltam, nem volt hajlandó elfogadni.

Aztán később egy wingman-es oktatóküldetés végén az a feladat, hogy a reptér irányítótornyához közel (max 200 méterre) kell elhúzni. Én vagy háromszor elmentem előtte úgy, hogy a törővégek leverték a muskátlikat az ablakból, de még mindig csak ugatott, hogy nem jó. Erre persze jól belementem a toronyba. Bummmm...

Emellett egyszer mélyrepülésben (kb 20 lábon) a proggi úgy döntött, hogy az A-10-esem beleakadt valamibe, mert hírtelen külső nézetbe váltott a proggi, és egy tűzgolyó vált láthatóvá...:((

Egy kérdés: az irányított rakétákról szóló gyakorlóküldetésben egy AGM-130-ast kézi TV-s vezérléssel egy Scud ütegbe kell irányítani. Nos én kb 10 percig kavartam a szerencsétlen rakétával a völgy felett, de a hülye zöld-fekete megjelenítőn nem találtam meg az üteget. Miután kifogyott a nafta a rakétából, szépen felderítettem az F-15-ösöm radarjával (szabad szemmel még a normál nézetben sem láttam) és szétgépágyúztam. Kérdés: lehet a TV-s rakéta MFD nézetében valamiről látni, hogy hol van a célpont, vagy addig kell keresni, amíg véletlenül bele nem botlok? Érdekelne a stratégiátok!!!

Köszi!

palpatine Creative Commons License 1999.11.09 0 0 3
Az "admin ini 201"-ben az osszes letezo geppeel lehet repulni,az AIR FORCE 1-al is,de a pilota fulke az F16-e belulrol .
Viszont kulso nezetbol fenomenalis.F8.F10.stb
palpatine Creative Commons License 1999.11.09 0 0 2
Király egy játék.Végre nem egy agyon-bonyolitott
rep.szim.Én mint abszolult kezdö is le tudtam már szállni vele,normál fokozaton.
Most találtam egy linket ahol cseh Mig-29 skint
lehet letölteni.
mlk.sim-arena.com
Gundark Creative Commons License 1999.10.27 0 0 1
Nem hinném hogy Janes féle dolgoknál gond lenne a szimuláció hitelességével. A demot láttam. Nem gyenge. A fullban van rendes hadjárat, vagy csak olyan mint az IAF ban? Mert az nem nagyon tetszett :( Kiváncsi leszek az új fiúkra, hogy lesznek e ennyire szépek. (Flanker 2, és a Super Hornet. )
Spring. Creative Commons License 1999.10.25 0 0 0
Hello!

Most azt kéne írnom, hogy 0, meg hasonló hülyeségeket, de a demó láttán nem teszem ezt, mert elég jól nézett ki a kis mocsok :)

A full verzió is elérhető? És csak szép, vagy a szimuláció is megfelelő?

mezga geza Creative Commons License 1999.10.25 0 0 topiknyitó
Jatszik valaki a USAF-al?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!