Keresés

Részletes keresés

Tracy Mills Creative Commons License 2000.02.22 0 0 5
Egyetértek Batemannal!
Se Show, se Biznisz. Tényleg érthetetlen, hogy végre elhozzák egy nemzetközi produkció (ha nem is világ)premierjét kis honunkba és még be se reklámozzák. Én pl. miért nem tudtam róla, hogy jön a Fiennes? Meg még pár millióan... Úgy értem, hogy mint magánember és nem, mint filmrajongó. Pedig nézem a német filmmagazinokat a téfauban és csak irigykedem. Oda elmegy a Will Smith, a Tom Cruise és a Nicole Kidman is egy-egy premierre. (A Berlini Filmfesztivál most nem téma.) Pedig tavaly volt jópár film, amit elöbb mutattak be nálunk, mint náluk (piros pont a UIP-Dunafilmnek), sőt Londonnal egy időben.
Az egész ott kezdődik, hogy míg máshol a szórakoztatás ma az egyik legnagyobb bevételt hozó üzletág, addig nálunk épp csak vegetál. Lásd mozi bezárások, televíziós csatornák megszüntetése, a nemzetközi sztárok koncertjeinek ritkulása. Persze ezt rá lehet fogni a fizetőképes kereslet hiányára. De meddig?
A másik. Nálunk sokkal gyengébbek a sztárkultusz alapjai, mint tőlünk nyugatabbra vagy távol-keletebbre. És végülis miért állna valaki oda csápolni egy számára elérhetetlen sztárnak, akit kb. 10 percig láthat, ha még a saját jogaiért sem áll oda a Parlament elé, ha sárba tapossák?
Előzmény: Bateman (-)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.15 0 0 4
Akkor kedves Bateman te nem hallottál az Európa Express bemutatójáról. Ott aztán volt helikopteres leszállás, meg kaszkadőrsó, még a Dóri is ott volt, meg a Rézandris is.
vidmar Creative Commons License 2000.01.21 0 0 3
Miért, a másik topik talán jobban megy?
Előzmény: Bateman (2)
Bateman Creative Commons License 2000.01.20 0 0 2
Látod vidmar kár volt ezt kiragadni.
Bateman Creative Commons License 2000.01.20 0 0 1
Szerinted 0? Én is ezt mondtam.És ez is marad?
vidmar Creative Commons License 2000.01.20 0 0 0
Én üldöztelek el, így enyém a 0-ázás joga...
Bateman Creative Commons License 2000.01.20 0 0 topiknyitó
A Taste of Sunshine topic-ban felvetettem egy OFF témát amiért megróttak, hogy nem oda való, így hát nyitottam egy külön állót neki.
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek a magyar showbusiness-ről, van-e, ilyen ha van milyen is az, van-e jövője?
A fennt említett topicból át másolom az ott kiváltott "vita" okozóját:

"Kiszállok az autómból a mozi elött, látom vörös szőnyeg, réz korlát füldugós mű testőrök meg minden.Azt hittem engem várnak így, aztán kiderült a Taste of sunshine(Szabó új filmje) magyarországi premierje van, ami egyben a magyar filmszemle megnyitó vetítése is asszem.
Meghívták Ralph Fiennes-t is."Szerencsétlen" az európai filmdíj átadás után azt hitte ide jön és üvöltve ujjongó tömeget fog látni, mint ahogy azt már korábban megszokhatta máshol a világon.Nagyott kellett csalódnia, az egész corvin full üres volt egy-két lézengő mozira váró ember.Én nem értem miért nem lehet rendes hírverést csapni egy ilyen megmozdulásnak?
Ez tipikusan magyar.Hol van a magyar showbusiness?Sehol az itt nincs!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!