Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

John_32 Creative Commons License 2013.05.28 0 0 17

Szia!

 

Nekem hamarosan eladó sorba kerül a szüleimtől átvett F Astra 1.6i (c16nz), GL, 174ezer km, 1992/11/03 - Opel Szuna-nál vásárolt...

 

A családban rengeteg Opel van (sőt keresztapám és a fia által nyitott szerelőműhely is ezen modellre van ráállva, hiszen ők is Opel fanatikusok). Én csak Opelt vennék, pedig rengeted mindent megnéztünk és kipróbáltunk illetve céges autóként rengeteg mindenhez volt szerencsém...

 

Ez lenne az:

 

    

 

 

Üdv,

Jani

Előzmény: adalac (16)
adalac Creative Commons License 2013.05.05 0 0 16

Sziasztok!

 

Autóvásárlás előtt állok és két típust néztem ki. Astra F 1,6 benzin 8 szelepes, vagy Golf 3 tdi vagy td. Akinek van velük tapasztalata szívesen veszem ha leírja melyik milyen a mindennapokra. Nekem főleg munkába járni kellene városi használatra.

Most egy Vectra A- m van de gazdasági totálkárosra törték, 1,6 os 8 szelepes. Igazábol meg voltam vele elégedve. 

Autoszerelő haver aki mindig csinálta mondta hogy van egy jó golf 3 eladó td 75 Le, nagyon jó motorral rendberakott alvázzal, csak egy bibi van vele a színe. Kislibazöld. Annyira nem zavarna mert elég olcsón adnák, meg azt mondták 5 litert eszik. Legfeljebb majd átfestetem egyszer.

 

Szóval nemtudom hogy melyik lenne jobb egy astra vagy egy ilyen golf. Vw még nem volt soha, meg dízel se. Előre is köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.05 0 0 15

Eladó opel Corsa A hoz és Astra F hez fékpofa szett:

 

Bővebben:

http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futomu/fekpofa_garnitura_uj

Jaga77 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 14

Egyértelműen Focus. A Golf nagyon lemaradt technikailag, és az Astra is. Vezethetőségével, megbízhatóságával messze a többi német elött van, a japánokat is a Focus I. győzte le megbízhatóságban. (ADAC 2003, 2004)) A futóműve, úttartása, kanyarstabilitása meg egy napon sem említhető a többiekkel. Az V. Golf próbált hasonlót alkotni és az Astra H. De még mindig csak megközelítik a Focus I. futóművét. A Golf, és maga a Volkswagen csak egy felkapott márkanév ma már, de ma már ez nem elég. A Golf belselye siralmasan unalmas, és a külseje is inkább az idősebbeknek kedvez, és a márkája miatt a tuningmániás elsőautós fiatalok kedvence. Ha már unalmas belsőt akar az ember, vegyen inkáb Toyotát, az megbízható. De ha az újabb kiadású autókat vesszük, Honda Civic, Mazda 3 és a Focus III. közül érdemes választani, mindhárom úttartása kiváló, de még mindig a Focus az etalon, rally autók, leültetett spotkocsik óttartásával vetekszik, és mindezt úgy teszi, hogy közben nem rázza le az ember vesélyét. Ha VW konszern, akkor már inkább Leon. Érdemes kutakodni totalcar.hu, autonavigator.hu oldalak között. Érdekes lehet még a vezess.hu és az a5.hu. 

rellé Creative Commons License 2007.06.21 0 0 12
Sziasztok van egy F asztrám caraván ,érdeklödnék mijen légkondit ajánlanátok bele bontott-uj,és menyibe fájna ez nekem ,hogy benne hüsölhesek.
babycsilla Creative Commons License 2007.06.10 0 0 11
Sziasztok! Van egy eladó 92-es jó állapotban lévő opel astra.Most lett kicserélve az első és hátwó fék, a hűtő, a gyujtáselektronika és a kuplung.A kocsi tartalmaz hifi szettet ami egy sony cd-s MP3-as rádióbol egy blaupunkt erősítőböl egy toxyc mélynyomóból és 2db 250 wattos hangszóróból áll. Az autóra sportdob és vélg van szerelve. Az első 2 ablak elektromos és tetőablak is van.Aiki úgy érzi meg tudna bvecsülni egy megbízható autót kérem jelentkezzen az astra92@citromail.hu címen. A többit megbeszéljük és küldök képeket is.
aakosb Creative Commons License 2007.03.06 0 0 10

sziasztok!

 

5ös Golfom van,de egyszerűen nem tudom bekapcsolni a tempomatot. a kereskedő megmutatta (bal oldali bajuszkapcsoló),de nekem nem sikerült.

segítsetek.

invisible man Creative Commons License 2007.03.05 0 0 9
sziasztok! segitség kellene 97.98 opel corsát szeretnék venni 1.5d-t . tudná valaki megmondani közületek hogy mennyire megbizhato és kb a fogyasztása valamint mik a tipus hibái?? köszi elöre is a válaszokat!!
humanflash Creative Commons License 2006.12.01 0 0 8
A seatot én nagyon szeretem, de a két éves kocsim sajna jobb elől beázik. Nem tudom mit kezdjek vele.
Előzmény: golfnegy (7)
golfnegy Creative Commons License 2006.11.07 0 0 7
Hali
Szerintem a golf a nyero A tobbi auto vizet sem vihet neki semmiben. Max az olcsosagaban,de amivel tobb a golf,annyival jobb is. Nem beszelek most a motorrol mert hulyeseg lenne,foleg ha legalabb 116 lovas PDTDi van benne. Volt Astram is aztan gyorsan eladtam mire minden nyiszogni kezdett benne. A golf jol vizsgazott eddig -25 fokban is.

850 Creative Commons License 2000.01.30 0 0 6
Igazad van, az az alig egy év tényleg nagyon meghatározó, mondhatom. Akkor ezek szerint egy Brava vagy egy A3 már teljesen elavult, kidobásra váró modell?
És am a Focus külejét illeti...igazán semmi bajom a Nem Edge-el, a Cougarnal nagyon bejön. De a Focusnak akkora fara van, mint egy igáslónak. Fujj

A Golf lenne a nyerő, csak nagyon drága. Az Astra marad, de nekem tetszk.

Előzmény: Zso (3)
lborli Creative Commons License 2000.01.24 0 0 5
Astra. Caravan. 1.6 Club, ha jót akarsz.
MaCS Creative Commons License 2000.01.24 0 0 4
Halihó!

Másfél éve hajtok egy Astrát. Nagyon jó kocsi.
A másik kettő is az, de nekem nemigen jöttek be.
Én eddig 7 tesztet olvastam, és a különbség max. 5% volt a kocsik között. 4-ban az Astra, 2-ben a Ford, 1-ben a VW lett a győztes. De ezek olyan kis különbségek, hogy inkább a gazdasági/ízlésbeli dolgok dönthetnek.

Üdv: MaCS

Zso Creative Commons License 2000.01.24 0 0 3
Hello,

Ha jo autot akarsz, akkor Focus-t veszel.

Legujabb fejlesztesu, nem ugy mint az Astra v. a Golf.
Kivul es belul is jol nez ki.

Kenyelmes, csendes es a harom auto kozul ebben van a legtobb hely.

Fogyasztasa a legjobb a harom kozul.

Ha torik, akkor az alkatresz arak a legolcsobbak.

Zso

ffuego Creative Commons License 2000.01.20 0 0 2
hello,
a második Golf IV-esem hajtom, és nem véletlenül.
Ha találsz mégegy ilyen áru, ilyen felszereltségű kocsit , azt nem hoiszem.
Nekem most kellett venni, cégesnek, végigjártam mindent Rovertől Citroenig, stb.
Nagyon király gép, nem bánod meg, de ha lehet comfortrline-t vegyél, vagy bemutatóautót.
gabek Creative Commons License 2000.01.20 0 0 1
Off:

Ennek a topicnak a helye az autó-motorban lenne, lévén, hogy az autós, motoros topicok átkerültek oda, mert már nagyon sok volt belőlük.

On:

SZVSZ ha választan kell a fenit háromból, akkor Golf IV, egyébként minden tekinteten VW bogár.

GABEK

alexandrosz Creative Commons License 2000.01.20 0 0 0
F0rd, vagy 0pel...
Előzmény: KofiAnnan (-)
KofiAnnan Creative Commons License 2000.01.20 0 0 topiknyitó
Tudom hogy már mindeggyik megjelent vagy fél éve de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem.
Az alsó- közep kategória elég népes tábor de ez a három autó a legmeghatározobb egyéniség.
Végignéztem szinte az össszes európai autós szaklapokat. Általában a Ford Opel Volswagen rangsor jön ki és szerintem is ez az igazi sorrend.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!