Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Riff-Raff Creative Commons License 2000.04.25 0 0 3
Kismotor az ATI-nál, B az MHSZ-nél, a többi a Victoriánál. Nem panaszkodom az oktatóimra, bár ez nem mérvadó, mert nekem nem voltak technikai gondjaim, simán vettem mindent. Meg azóta már sok idő is eltelt.
Lear Creative Commons License 2000.01.31 0 0 2
Még nem kezdtem el, várom a további hozzászólásokat! Köszi padam, Csillagék kaptak egy plusz pontot.
Zoleeebácsi Creative Commons License 2000.01.28 0 0 1
Laktam Szegeden, de ott 0 jogsit szereztem, viszont nem is vettek el......
padam Creative Commons License 2000.01.26 0 0 0
Én 1998-ban szereztem meg a jogsimat és jó tapasztalataim voltak. Igaz már előtte végigcsináltam az SM kat.-ot és azt is nagyon élveztem. Sokan szídják az oktatókat, de szerintem van pár jó oktató is. Én a Csillag Autósiskolában tanultam, nagyon meg voltam velük elégedve végig. Az áraik is szerintem korrektek. Véleményem szerint az oktatás és a vizsgáztatás is megfelelő. Itt arra gondolok, hogy nem túl szigorú, de azért nem könnyű. Tehát aki nem "érdemli meg" a jogsit az nem is kapja meg, de a vizsgabiztosok nem nagyon szemetek. Sajnos, én szinte az összeset ismerem. Van egy nő is, akitől mindenki tart, főként az oktatót, de én rutinon és forgalmin is nála vizsgáztam. Velem nagyon rendes volt.
Két hónap szerintem min. kell, hogy végigcsináld. Az ára elég sok, gondolom most már még több. Sok sikert kívánok a vizsgákhoz és abszolút ne idegeskedj. Jó vezetést!

U.I.: én vagyok az első hozzászóló és már elég régi a topic! Írjatok SZEGEDIEK!

Lear Creative Commons License 2000.01.20 0 0 topiknyitó
Par heten belul elkezdenek egy tanfolyamot, kivancsi vagyok, kinek milyen tapasztalatai vannak-e teren, itt Szegeden. Autosiskola ugynokok kimeljenek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!