Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Joe 155 Creative Commons License 2000.03.11 0 0 2
Jól meggondoltad? Nagyon nézz utána hogy megéri -e mert akár az ár 100%-át is kifizetethetik veled Vám+ Áfa+ vámilleték. Bár ez utóbbit 2-3 hónap múlva visszafizetik de több 100 ezer Ft un. spediciós díjat jelent, amit ki kell fizess!
99 szept. 1 óta még az un. speditőr cégek sem vállalhatják át a díjat! Szerintem ( ha csak nem vagy speciális helyzetbe ) addig nem nagyon éri meg külföldről autót behozni amig nem leszünk EU. tagállam. Bár akkor az árak is hamar felszöknek Ausztriában, vagy Svájcban.
Üdv.
Előzmény: CYRUS (1)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.11 0 0 1
Hello !! A papir dolgokról én se tudok sokat de ha használt öregautot veszel akkor elöbb mindenképp néz utána hogy megfelele e az előirt környezetvédelmi, müszaki előirásoknak mert különben szivás lesz! Ha jól tudom a közlekedési főfelügyeletnél kivan rakva tipus szerint!
Előzmény: gobio (0)
gobio Creative Commons License 2000.03.11 0 0 0
Ja igen a kör szükítése érdekében Ausztriából lenne vásárolva az autó az hogy milyen még számomra is kérdés de az biztos hogy valami használt öregautó.
Előzmény: gobio (-)
gobio Creative Commons License 2000.03.11 0 0 topiknyitó
Külföldröl szeretnék autót vásárolni elsö izben, csak elég járatlan vagyok a témában. Segítsetek hogyan kell(milyen papírok,mennyi idöbe telik, árak vám, jogszabályok,korlátozások,minden ami ezzel kapcsolatos érdekel stb.)

Esetleg egyszerübb e ugy ha nem en hozom át a vámon hanem kint megveszi egy ottani állampolgár és ö hozza át és eladja nekem? (hmmmm...gözöm sincs hogy hogy megy ez segitsetek)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!