Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

cs_geza Creative Commons License 2000.05.10 0 0 9
Olvasta...:)
Előzmény: Inner Circle (8)
Inner Circle Creative Commons License 2000.04.28 0 0 8
pampalini: "A trabi csakis buzikékben az igazi (vagy gyíksárgában). "

PLÁGIUM!!! :))) A legrosszabb meg hogy a gyíksárga nem is Trabi, hanem Suzuki-szín. (Trabiból anno volt libafos-zöld is, de már rég nem láttam.)
Valami autós újságban volt egy piros sport Trabi, csepptükör, krómozott alkatrészek, hű de durva! Hát annyi pénzből én rendes autót is csináltam volna! :)

Különben ajánlom az "1 piros autós sem normális" című, már jó néhány történettel büszkélkedő topic meglátogatását a topicnyitónak. :)

Előzmény: pampalini (6)
Boróka12 Creative Commons License 2000.04.28 0 0 7
SZVSZ nézzétek meg Ti is élőben Eclipseboy DSM-jét. Aztán akinél még mindig SUXX a válasz, annak ajánlok egy jó pszichiátert! :-)))
pampalini Creative Commons License 2000.04.28 0 0 6
Piros Skoda Rulez....

Csak a piros kocsi a kocsi... Csak a szín +50 mentális lóerő. Ezért festik pirosra a ferrarit, egyebeket (meg ezért piros az én járgányom is).

Piros trabi? Jujj... Még rémálmaimban se jöjjön elő. A trabi csakis buzikékben az igazi (vagy gyíksárgában). A piros jaguár a másik... Az meg csak sötétzöldben az igazi...

Most csak ennyi...

pancho Creative Commons License 2000.03.27 0 0 5
Hát, ez attól függ. Például egy vadi új piros Jaguárért biztosan elcserélnék egy szép cápaszürke 10 éves Trabantot, de egy vadi új piros Trabantért abszolút nem biztos, hogy elcserélnék egy 10 éves cápaszürke Jaguárt.
cs_geza Creative Commons License 2000.03.27 0 0 4
gabek: Ok, de akkor ritkabban mosod le teljesen, igy egy nyari napon hamar megbudosodik.....Bar telen szag alapjan is elokeresheto!!! :))))))
DarkHorse: Abba a kis piros egerkamionba hova raktad azt a sok lapot??? :)))) Ork haverodnak igaza van, viszont hozza kell tenni, hogy a csataban tobb pontot is vesztenek egy osszecsapas soran!!!! :)))) Es a tolvajok is jobban kedvelik!!! :(((((
DarkHorse Creative Commons License 2000.03.27 0 0 3
:) Ez jó volt.

PiRoS AuTo RuLeZ!
Ez elmúlt hét péntekén (márc. 24.) vettem egy piros kisfityót.
Belepakoltam 200 kg járólapot, meg a 80 kilós unokatesómat, és még így is kegyetlen jól ment. Ezt szerintem csakis a színének köszönhetem és erről biztosított egy Ork szerepjátékos barátom, aki szerint a piros színű járművek mindíg gyorsabban tudnak haladni és ráadásul erősebbek, mint az ugyanolyan típusú de más színű gépek. Bár ezt mindíg részegen hozza elő, de úgy látom sejt valamit.

DH

Előzmény: gabek (2)
gabek Creative Commons License 2000.03.27 0 0 2
A piros autó azért jó, mert nem látszik rajta vért. Viszont jónak kell lennie az ablakmosónak és az ablaktörlőnek, hogy le lehessen maszálni az üvegről a gyalogos-cafatok maradékait. Különben is könnyebb megtalálni a hóban, mint egy fehér autót. Arról nem is beszélve, hogy a bika is a pirostól vadul be. Így jókat lehet versenyezni a bikákkal... Most szólnak, hogy a bika színvak... Akkor nem tudom...

GABEK

cs_geza Creative Commons License 2000.03.27 0 0 1
Gyors???? 11 perc??? :))))))
De legalabb egyedi!!! :)))

Verses 0zas!!!! Hizeleg a majamnak!!!

cinquecento Creative Commons License 2000.03.27 0 0 0
Piros autó, kerek hulla
enyém a legyorsabb nulla?
cs_geza Creative Commons License 2000.03.27 0 0 topiknyitó
Zenesz (el_mariachi) Tasztaltarsam felvetesere nyilt eme topic, ahol szabadon es sertodes nelkul On es Offtopic velemenyeket, valamint kellemes/kellemetlen torteneteket varok elsosorban a Piros Autokkal (akar tuzolto, akar egy $uzuki, stb) temajaban, illetve altalaban a "kategorizalas" temakoreben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!