Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Asszem Creative Commons License 2000.05.03 0 0 7
Fargo!

Nem kellet volna bocsánatot kérni, mert ez annyira jó, hogy nem lehet megsértődni. Meg különben is nem volt benne személyeskedés, sőt egy autómárka neve sem hangzott el. :)))

Előzmény: fargo (1)
szervező Creative Commons License 2000.05.03 0 0 6
ez nagyon tetszett, gratulálok! :)))
Előzmény: fargo (1)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.05.03 0 0 5
fargo!

Le a kalappal. Nem gondoltam volna, hogy írói vénával is meg vagy áldva. Mikor készül el a film? :-)

sansalvador!

Szerintem Varnyú lesz ez a kormányváltó miatt.

Riff-Raff Creative Commons License 2000.05.03 0 0 4
Na láss csudát:

Kora hajnal, épphogy csak pitymallik. Nehéz léptek, kocsiajtó nyílik, majd becsapódik. A sofőr indít, feldübörög a 210 lóerő, majd tíz kerekén gördülve meglódul a 8 tonna vas, és a KamAZ kikanyarodik az országútra. Végtelen sztyeppéken süvít át a gép, az Ural lábához érve az aszfalt is kifogy a lábai alól, de csak megy tovább, át a hegyeken, aztán Szibéria végeláthatatlan mocsarain, majd erdein keresztül, úttalan utakon, ösvényeken, csapásokon. Keresztül a folyókon, két méter mély gázlókon vagy a befagyott folyók jegén, kihalt hómezőkön, ahol a horizont sem látszik, mert egybefolyik a hó és az ég fehérsége, végül nagy szusszanással megáll a tenger partján, ahol a marcona sofőr medveszőr usankájában és kabátjában megpihen kocsija mellett, teát főzögetvén, miközben lenyűgöző látványt nyújtanak a Bering-szorosban úszkáló jéghegyek.

Nem lett túl szentimentális? :-)
De lehet ám motor vagy bringareklámokat is alkotni!

Előzmény: sansalvador (3)
sansalvador Creative Commons License 2000.05.03 0 0 3
Riff-Raff!

Hadd tippeljek! Te egy ZIL vagy ARO reklámot forgatnál! Talált? Lássuk! :-))

Előzmény: Riff-Raff (-)
sansalvador Creative Commons License 2000.05.03 0 0 2
Fargo!

Ez viszont király volt!!! :-))))))))))))))))

Warnyú RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: fargo (1)
fargo Creative Commons License 2000.05.02 0 0 1
Az én nem kedvenc autóreklámom a következô lenne:

Egy gyönyörű, fakó drapp-libafos-kaka-barna csodában ülök, csatakosra izzadt lukacsos atlétatrikómat forró nyári szél dagasztja. Elôttem a végtelen szántóföld, mögöttem fullasztó kékes füst, bár ezt amúgy sem láthatom a csálé visszapillantóban, mert kitakarja az a 30 láda barack, amit sikerült az elsô ülések mögé beszuszakolni.

A motor prüntyögése vadítóan verôdik oda-vissza a kocsiszekrény kongó-bongó lemezei között. A szférák zenéjének eme ámulatba ejtô földi zengéjét harmónikusan ellenpontozza a karosszéria 2 centis illesztési hézagai között fütyülô szél. Az alapritmust persze a padlólemezen dörömbölô súlyos göröngyök adják.

Hopp, egy tehén közelg, nagyot rántok a keskeny bakelit kormányon, erre a hátsó kerekek visítva farolnak míg a kormányváltóval birkózok, s bár kizökkentem ugyan a Zetor-szántotta barázdákból, ez nem jelent gondot, mert kedvenc járgányom öles szökkenésekkel talál vissza a keréknyomba.

Ujjé, hamarosan ismét a széllel versengve suhanok a tarlón, az ülés rugói ritmusra nyikkannak tomporom alatt. Huncut mosollyal törlöm le az ajtókárpitra kenôdött olajat -- ez a szagos műbôr mi mindent el nem visel?! Mire a menetszél kisöpörhetné a hagymaszagot a kabinból, már itt is a második állomás, újabb 15 zsák paprikát és 2 mázsa krumpli nyel el a feneketlen csomagtartó.

Könnyed mozdulattal még egy liter motorolajat löttyintek a tankba, s irány az autópálya. Bírja ám ez a kocsi a kiképzést! Lenézô mosollyal, felsôbbségem teljes tudatában szemlélem a japán és német gagyikat -- ezek a kényes népek fejvesztve tekerik fel az ablakokat, ahogy a közelembe érnek! Micsoda emberek, nem átallanak csikorogva fékezni, mikor heves kikerülô manôverre ragadtatom magam szédítô nyolcvanas tempónál. Bezzeg, amikor a belsô sávban repesztek, mind mögöttem sorjáznak, az ô gépük sem tudhat többet az enyémnél.

Nicsak mit látok! Egy szerencsétlen BMW-s épp a hifi vagy a klíma gonmbjaival birkózik, bár lehet hogy a fedélzeti kompjuterrel vagy a gyárilag beépített telefonnal gyűlt meg a baja. Bezzeg az én verdámban ilyen nem fordulhat elô, a műszerfalon a három kapcsolót még egy hülye sem keveri össze, csak ha sokat hörpölt a kisüstibôl.

A csodálatos futómű minden zökkenôt kisimít, még a záróvonalon is milyen simán csúszom át ebben az enyhe kanyarban, ihaj! Kár hogy az idillnek a szembejövô kamion vet véget. Milyen tahó emberek is vannak az utakon, nem átallanak villogni meg dudálni minden csekélységért. Nem is olyan hangos a dudájuk, azt hallgassák meg, milyen szépen cseng-bong-csattan az én kasztnim a kamion elején. Oda a sok barack, de sebaj, hiszem az én autómból egy ügyes szaki lemezollóval meg forrasztópákával pikk-pakk új autót varázsol. Vagy ha autót nem is, de mezôre való munkagépet bármikor!

Hurrá, sose halunk meg (ki) !

*****************************

Ez fikázás volt, bocsesz, de nem tudtam megállni...

turbo2 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 0
Az autózásnak (0) élménye van , de a vezetésnek !?

Mindegy miről csak egy Citroen CX cabrióban üljek

Riff-Raff Creative Commons License 2000.05.02 0 0 topiknyitó
...avagy hogy nézne ki az a reklámfilm, amit kedvenc vagy nem kedvenc kocsidról forgatnál? Ha már leforgatták az általad tökéletesnek vélt reklámot, azt is nyugodtan elmesélheted, mert nem biztos, hogy mindenki látta.
De előbb egy nullázást kérek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!