Keresés

Részletes keresés

nj Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14092

"Se bajnokság, se továbbjutás az EL-ben..."

 

Na, ezért mondtam én, hogy koncentráljunk a holland kupára, ott még van némi esélyünk, ha a többi esélyest valaki eltakarítja az utunkból. És akkor legalább nyerünk valamit.

 

Amúgy, sokkal több esélyünk az Athletic Bilbao ellen sem lenne, mint a Juventus ellen, tehát végül is tökmindegy, hogy hányadik helyen végeztünk.

Előzmény: Manoh (14091)
Manoh Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14091

"Megint jobban vagy informálva nálam. Nem is tudtam, hogy eladtuk Cvitanichot. Mikor? Kinek? Mennyiért? Vagy ingyen engedtük el? Az tény, hogy tegnap nem ült a kispadon."

 

Mexikóba adtuk kölcsön. Kaptunk érte némi pénz és megvehetik tőlünk egy előre rögzített összegért. Ha nem veszik meg akkor pedig "kártérítést" fizetnek. Ez így elvileg jól hangzik, de én Cvitanichot nem éreztem annyira felesleges játékosnak. Pantelics elvileg természetesen jobb játékos nála, de a teljesítményével még nem győzött meg igazán.

 

"Pedig tegnap nem lehetett volna rosszabb, mint Pantelic volt. Igaz, Silva sem Van der Wielnél, Vermeer sem Stekelenburgnél és bárki Oleguernél és Anita-nál. De még sorolhatnám."

 

Pontosan erről van szó. A tegnapi meccset ismér Jol tolta el, de rendesen. Összekutyulta a csapatot, mentálisan nem pörgette fela  srácokat ésezzel elérte, hogy ne sok esélyünk legyen a tövábbjutásra. Szóval bravó Martin, vágjad csak a fát magad alatt, csak így tovább. Se bajnokság, se továbbjutás az EL-ben, persze biztos elnézik neked, de én nem!

 


"Különben, ha Suarez elmegy, akkor helyére valaki a jobboldalra kellene. Az pedig nem lehet Cvitanich. Szerencsére Suarez nem megy még el."

 

Ja, hogy te Pantelicsre akarod építeni a csapat támadójátékát? :-) Azért lássunk reálisan, ő nem egy sztárcsatár. De a nyáron elmegy Suarez és akkor vehetünk bárkit a jobboldalra az nem fog ennyi gólt lőni mint Luis.. De majd biztos feltámad Sulejmani csak nem tudom mitől, meg hirtelen a hátvéd Emanuleson végre baloldali csatár lesz ahogy Jol szeretné és ontani fogja a gólokat :-)

 

"De a Juve ellen még Suarezzel is nehéz lesz. Bár, ki tudja. Tavaly kivertük a Fiorentina-t. Most a Juve-n a sor. Nyertünk mi már ellenük is, igaz régen. Akárhogy is, amíg a visszavágót le nem fújták, nem estünk ki."

 

Igen ott nagy szerencsénk is volt, és az volt az kevés normális meccsünk egyike tavaly és Leonardo lőtt egy fantasztikus gólt amikor az olaszok már a hosszabbítást várták és arra tartalékoltak. És azért a fiorentína és a juve nem ugyanaz, tanulmányozd csak a serie a tabelláját.

Persze nem estünk ki. De akkor azt is mondhatjuk ennyi erővel, hogy megvan az esélyünk az Európa Liga megnyerésére is :-)

 

"Csak vissza ne kérdezz, hogy tényleg hiszek-e abban, hogy továbbjuthatunk! Igen, abban, hogy "hatunk". Fogadni nem mernék rá, de miért ne reménykedhetnék?"

 

Reménykedj, mást úgysem tehetsz. Abban is reménykedhetsz, hogy bajnokok leszünk és abban is, hogy jövőre mi nyerjük a BL-t. Kb mind a 3-nak ugyan annyi esélye van.

 

"Addigra nálunk lesz a koreai csodacsatár is. Reszkessen Cannavaro!"

 

Bizos ő is olyan remek, mint a fókaember meg a másik, no meg Bodul és a többi, akitől még soha semmit nem láttunk.

Félni valóban nekik kell, mert óriási blama lenne, ha nem vernének simán minket, ha mi kiesünk a juve ellen, akkor meg semmi nem lesz, mert az a papírforma.

Mi már elég régen nem számítunk az európai porondon, aki tiszteli az Ajaxot az a múltunkat tiszetli.


 

Előzmény: Gyenyi (14089)
nj Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14090

"Megint jobban vagy informálva nálam. Nem is tudtam, hogy eladtuk Cvitanichot."

 

Nem írtam, hogy eladtuk, azt írtam, hogy visszahozzuk. Kölcsönből.

 

"Most a Juve-n a sor. Nyertünk mi már ellenük is, igaz régen."

 

Az összes párharcunk közül csak egyet nyertünk meg, 1973-ban a BEK-döntőt. Minden más esetben kiestünk.

 

"Fogadni nem mernék rá, de miért ne reménykedhetnék?"

 

Tőlem, reménykedhetsz, ha akarsz. De akkor is kiesünk. Ha az Anderlecht, a Twente vagy az utrecht is sok, akkor pláne igaz ez a Juventusra.

Előzmény: Gyenyi (14089)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14089
Megint jobban vagy informálva nálam. Nem is tudtam, hogy eladtuk Cvitanichot. Mikor? Kinek? Mennyiért? Vagy ingyen engedtük el? Az tény, hogy tegnap nem ült a kispadon.

Pedig tegnap nem lehetett volna rosszabb, mint Pantelic volt. Igaz, Silva sem Van der Wielnél, Vermeer sem Stekelenburgnél és bárki Oleguernél és Anita-nál. De még sorolhatnám.

Különben, ha Suarez elmegy, akkor helyére valaki a jobboldalra kellene. Az pedig nem lehet Cvitanich. Szerencsére Suarez nem megy még el.

De a Juve ellen még Suarezzel is nehéz lesz. Bár, ki tudja. Tavaly kivertük a Fiorentina-t. Most a Juve-n a sor. Nyertünk mi már ellenük is, igaz régen. Akárhogy is, amíg a visszavágót le nem fújták, nem estünk ki.
Csak vissza ne kérdezz, hogy tényleg hiszek-e abban, hogy továbbjuthatunk! Igen, abban, hogy "hatunk". Fogadni nem mernék rá, de miért ne reménykedhetnék? Addigra nálunk lesz a koreai csodacsatár is. Reszkessen Cannavaro!
Előzmény: nj (14087)
Atis14 Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14088

A sorsolás hogy zajlott? A csoport győztesek csak az EL-ban szerepeltek és a BL-ből kiesett 3 legrosszabb csoport 3. közül kaphatott ellenfelet ? Mert ha igen, akkor jól elcsesztük. Játszhatnánk mi az Bilbaóval. A fene vigye el.

Mondjuk így leírva nem rossz az Ajax-Juventus. Még jobb lenne, ha a BL golyókból került volna ez a párosítás elő. Talán 3 év múlva... :(

nj Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14087
És visszahozzuk helyette Cvitanichot kétszer annyiért, mint amennyiért korábban vettük! :-)
Előzmény: alexejevics (14086)
alexejevics Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14086
Ja, és remélem a téli átigazolási szezon utolsó napján éjfélkor eladjuk majd a Juvénak Suarezt:D
Előzmény: nj (14084)
alexejevics Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14085

Nem baj, akkor tavasszal talán kicsit jobbak leszünk, ha nem lesz akkora a leterhelés.

Előzmény: nj (14084)
nj Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14084
Na, jövőre már csak 2 meccset kell játszani az EL-ben, mert Ajax - Juventus lesz.
ivanandras Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14083
HAJRÁ AZ Európa Ligában!!!!
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14082
"Ha tényleg érdekel mit látok benne kérdezz a PSV topicban"
Megkérdezheted a magyar TV kommentátorait is. Ha pedig a fentieket nem tartod elég objektívnak, megkérdezheted szüleit is, vagy akár magát Balázst is. :)
De kutyaütőnek én sem tartom. És mintha mostanában már nem verné annyira a mellét, ha egy egyszerű labdát bepöcköl. Azért legalább egy szabadrúgása a kapu közelébe menne, mások ellen is!
Előzmény: Dutch Pimp (14080)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14081
"De Zeeuw a "majdnem bajnok" AZ-ből lett válogatott"
Amikor 2007 márciusában először volt válogatott, az AZ a harmadik helyen állt 7 ponttal a PSV mögött, és 2 ponttal mögöttünk. És mintha azt mondtad volna, hogy, ha a bajnokságban fölényesen vezető Twente-ben játszó Brama nálunk játszana akkor ő lenne válogatott.

"ami még mindig közelebb volt a bajnokí címhez, mint az Ajax az elmúlt 5 évben"
Mi lettünk, 1 gól különbséggel másodikok, míg az AZ 3 ponttal kevesebbel harmadik. Hogy lehet a harmadik közelebb a bajnoki címhez a másodiknál? A következő évben mi végeztünk 3 ponttal kevesebbel, mint a bajnok, éppúgy, mint egy évvel korábban az AZ.

"mégis behívtak azóta pár ajaxost a keretbe."
A sok nálunk (és a Feyenoordnál) megbukott Twente játékos is bizonyítja, hogy még, ha mostanában a Twente előttünk is végez, nálunk (és még a mai Feyenoordnál is) nehezebb jónak lenni, mint náluk. Aki nálunk megfelel, az a válogatottban is meg szokott felelni. De én is örülnék Brama-nak a VB keretben, éppúgy, mint Stam-nak. Ez utóbbi például Ooijer helyett lehetne ott. Hiszen Van de Wiel-en kívül csak jobblábas középhátvédek vannak jobbhátvédnek a keretben. Hogy valaminek örülj is; ha Pieters így fejlődik tovább, neki is jobban örülnék a baloldalon, mint az ugyancsak idejét múlt Van Bronckhorstnak.

"amelyikre én gondolok az fénykorába se érte el azt a szintet, amit Ooijer 35 évesen félgőzzel képes lehozni.."
Oleguer azért egy olyan Barcelona-ban játszott rendszeresen, így a győztes BL döntőben is, amelyhez hasonló szintű csapatot Ooijer még közelről nem látott. Mielőtt elment Angliába én is kedveltem, és nagyon jónak tartottam. Ma viszont már nem véletlen, hogy csak a kispadon ülhet. Más kérdés, hogy amit Oleguer most az Anderlecht ellen mutatott, annál még a 35 éves Ooijer is biztos jobb.
Előzmény: Dutch Pimp (14079)
Dutch Pimp Creative Commons License 2009.12.17 0 0 14080
Ne haragudj, de ez akkor sületlenség, hogy nem akarok itt emiatt OFFolni. Ha tényleg érdekel mit látok benne kérdezz a PSV topicban, vagy nézd meg pl. a Sportweek osztályzatait!
Előzmény: cruijf (14073)
Dutch Pimp Creative Commons License 2009.12.17 0 0 14079
"De Zeeuw az AZ-ből lett kerettag, amikor az még nem volt bajnok. Én is jónak tartom Brama-t, jobbnak, mint pl. Da Silva-t, de De Zeeuw azért sokkal jobb náluk."

1. De Zeeuw a "majdnem bajnok" AZ-ből lett válogatott, ami még mindig közelebb volt a bajnokí címhez, mint az Ajax az elmúlt 5 évben, mégis behívtak azóta pár ajaxost a keretbe.
2. De Zeeuw kicsit jobb támadásban, de Brama jobb védekezésben/emberfogásban, ha megpróbálnám objektíven nézni, kb ugyanolyan jók. De nem vagyok objektív... :-D

"Oleguert nem adnám oda Ooijer-ért. Simon-ért pedig senkit sem. Nála is jobbak ülnek kispadunkon."

Mi most ugyanrról az Oleguerről beszélünk??? Mert amelyikre én gondolok az fénykorába se érte el azt a szintet, amit Ooijer 35 évesen félgőzzel képes lehozni..
Előzmény: Gyenyi (14069)
Neeskens Creative Commons License 2009.12.17 0 0 14078

félidei részeredmény:           AJAX - Anderlecht   0:3

 

Hát ez a félidő nem alakul valami jól. Igaz, 4 kulcsjátékos nincs nálunk a pályán. De ennek ellenére szerintem nagyon szarok lehetünk. Lehet, hogy csak a belgák vannak a pályán? Ezt Jol-nak nem szabadna megengednie, mert ez rontja a statisztikánkat is, de legfőképpen ronthatja a játékosok hozzáállását és kedvét.

Nem látom a meccset, mert nem tudom nézni semilyen adón sem. De így is elcseszi a kedvem.

Nagyon remélem, hogy legalább a döntetlenre kihúzzuk.

Neeskens Creative Commons License 2009.12.15 0 0 14077

Szervusztok drukker barátaim!

 

Szeretnék kérni tőletek egy dolgot. Valamelyikőtök nem tudja, hogy a neten honnan tudnám megszerezni a csapatunk 5 részben megírt 100 éves történelmét? Az első hármat már sikerült, de a kettő utolsót sehol nem találom meg.

A részek a következő címeket viselik:

 

1.rész: A kezdetek - Az első "Aranykor" - A II.világháború (1893-1954)

2.rész: A profizmus bevezetése - Út a csúcsra (1955-1969)

3.rész: Az európai hegemónia megszerzése - Az "Arany Ajax" széthullása (1970-            1980)

4.rész: Vissza a csúcsra - Sötét fellegek a De Meer felett (1981-1989)

5.rész: A "Van Gaal-korszak" - A második száz év előtt (1990-2000)

 

Ha tudnátok, hogy honnan tudom letölteni akkor kérlek osszátok meg velem is a címet. Szeretném kinyomtatni az egészet és hozzátenni a többi oldalhoz amikből egy Ajax Amsterdam című "kis könyvet" szeretnék összeállítani magamnak.

 

Üdvözlök minden társszurkolót!

 

HAJRÁ AFC AJAX AMSTERDAM!!!

Neeskens Creative Commons License 2009.12.15 0 0 14076

Szervusz!

 

Ebben én is egyetértek veled. Ugyanígy gondolom én is.

De mindenki másképp gondolja.

 

Hajrá AFC AJAX AMSTERDAM!!!!!!!!!

Előzmény: Gyenyi (14075)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.15 0 0 14075
Amióta új edzőjük van, jobbak, de olyanok, mint egy éve, talán soha nem lesznek, hiszen tavaly tavasszal is már sokkal gyengébbek voltak.
De nem is ez a lényeg.
Ha mi állnánk az élen úgy, hogy meccseinket nem túl meggyőző játékkal rendre a hosszabbításban szerzett góllal nyernénk, oda lennél, hogy milyen rosszak vagyunk, és mi lesz, ha elpártol tőlünk a szerencse. Ha a Twente és a PSV csinálják ezt, akkor ebből az következik, hogy milyen jók, mennyivel jobbak nálunk. Az tény, hogy kikaptunk mind a kettőtől, de nem úgy, hogy abból az következne, hogy sokkal rosszabbak vagyunk náluk. Emellett jönnek még hozzánk, és akkor, remélem meggyőzőén fogjuk őket elverni. Egyelőre jó vagy rossz játékkal nyerjük meg minden meccsünket, és örüljünk, ha így lesz.
Előzmény: Manoh (14074)
Manoh Creative Commons License 2009.12.14 0 0 14074
Attól, hogy a twentet megszorították attól még ez a szezonjuk jóval rosszabb mint a tavalyi. És mellesleg a 2 gólt szerző emberük, ha jól tudom nem játszott. Az valóban szép, hogy 3 gólt rúgtak nekik, mivel mi 1-et sem tudtunk. És ha a tabellát nézzük akkor is látszik, hogy melyik csapat mit tudott felmutatni idén.
Előzmény: Gyenyi (14072)
cruijf Creative Commons License 2009.12.13 0 0 14073
Neharagudj már meg de mit láttok ti abban a Dzsudzsák gyerekben???Van pár jó pontrúgása?Vagy a harmatgyenge Holland ligában játsza az eszét a pályán??tömik labdával még szép,hogy rúgja a kaput.El ne igazoljon a PSV-ből mert abban a pillanatban kakukk neki!!!Mária isten Dzsudzsák Balázs neked a focista????Torghellét is vihetné a PSV,ott ő is sztár lehetne.
Előzmény: Dutch Pimp (14064)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.13 0 0 14072
"Nem túl jó játékkal nyertünk egy nem túl jó formában lévő csapat ellen."
Az a nem túl jó formában lévő csapat egy hete csak azután kapott ki a Twente-től, miután 10 emberrel maradt. És három gólt is rúgtak nekik. Nem lehet, hogy miattunk voltak most rosszak?
Előzmény: Manoh (14070)
Atis14 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 14071

"Nem túl jó játékkal nyertünk egy nem túl jó formában lévő csapat ellen"

Úgy látszik, hogy ha nem is játszunk jól és nyerünk, akkor nagyobb arányú a győzelem. Míg az előttünk állók, rosszabb játékkal éppen csak be szokták húzni a 3 pontot. De végeredményben mindegy ki mennyivel nyer, a 3 pont az 3 pont.

 

"Kedz az az érzésem lenni, hogy van pár játékos (Rommedahl, Kennedy, Sulejmani, Donald) akikkel Jol nem tud mit kezdeni"

 

Nem csak, hogy Jol nem tud velük mit csinálni, de azért mi se értjük, hogy mit keresnek még itt. Leginkább Rommedahlra és Kennedyre gondolok, akik nem olyan fiatalok, mint Sulejmani és Donald, akik még lehetnek jobbak. Helyettük jó lenne, ha már néhány fiatal játékost is kipróbálna, hogy a nagy csapatban mire képesek. Teher alatt nő a pálma, ahogy szokták mondani.

Előzmény: Manoh (14070)
Manoh Creative Commons License 2009.12.13 0 0 14070

Nem túl jó játékkal nyertünk egy nem túl jó formában lévő csapat ellen. A 3 pont megvan, kár, hogy a psv gólt lőtt a végén és a twente is fordítani tudott. A meccsünk pozitívuma, hogy Suarez ismét gólt lőtt, amitől hátha ismét formába lendül, De Jong jól szállt be és gólt is lőtt és Donald kezdőhelyét (ami szerintem nem volt jogos) góllal hálálta meg.

 

Jol ismét csinált egy felesleges hibát és Rommedahl-lal kezdett és ráadásul Suarezt balszélsőkét játszatta, ami nem meglepő módon nem is működött.

Kedz az az érzésem lenni, hogy van pár játékos (Rommedahl, Kennedy, Sulejmani, Donald) akikkel Jol nem tud mit kezdeni, időnként valami őrült ötlettől vezérelve beteszi őket, akár a kezdőcsapatba is, majd mikor rájön, hogy ez megint nem jött be akkor jobb esteben cserél, rosszabb esteben hagyja szenvedni, ami sem a csapatnak sem a  játékosnak nem jó.

Gyenyi Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14069
"És ha ő játszana az Ajaxban és De Zeeuw a Twentében, ő lenne biztos válogatott kerettag!"
De Zeeuw az AZ-ből lett kerettag, amikor az még nem volt bajnok. Én is jónak tartom Brama-t, jobbnak, mint pl. Da Silva-t, de De Zeeuw azért sokkal jobb náluk.

"a két kezét összerakná minden Ajax-szurkoló, ha csak egy ilyen játékosuk lenne"
Oleguert nem adnám oda Ooijer-ért. Simon-ért pedig senkit sem. Nála is jobbak ülnek kispadunkon.
Előzmény: Dutch Pimp (14067)
Atis14 Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14068
Újabb forduló ment le és a twente, psv páros megint nem hibázott. Kezdem azt hinni, hogy nem is fognak most már. Itt vagyunk már a bajnokság felénél és még mind a ketten veretlenek. Utoljára azt hiszem mi voltunk azok, akik veretlenül nyerték meg a bajnoki címet. De az a csapat a BL-t is megnyerte. Hogy most ezen két csapat közül valamelyik veretlenül csinálja meg az idényt, egyre inkább benne van. Abban azért bízom, hogy otthon elkapjuk mind a kettőt, de ez még mindig kevés az előzéshez. Jövő héten idegenben játszik az első 3. A twente-nek van nehezebb sorsolása. Mennek Utrechtbe, ahol mi és a psv is megszenvedett, csak utóbbi ennek ellenére pontot is szerzet. Remélem a 3 pontot most már nem viszik haza és ha egy sorozat egyszer elkezdődik... Kár, hogy megint csak reménykedni kell :(
Dutch Pimp Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14067
"Ez vitathatatlan, de azért az akkor sem természetes, hogy ez (a bajnokságban) mindig be is jön nekik."

A BL selejtezőben meg az utolsó percben kapott góllal estek ki, lehet ezt kapják vissza.
OFF: a goal.comon van egy cikk, hogy miért kapnak gólt a holland csapatok az utolsó percekben. Ha valakit érdekel:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/12/12/1680786/dutch-debate-eredivisie-sides-keep-on-stumbling-when

"Ne feledd, hogy Brama csak akkor lett válogatott, amikor De Zeeuw és Mendes da Silva különböző okokból nem álltak rendelkezésre."

Bramaról továbbra is állítom, hogy az egyik legjobb védekező középpályás. És ha ő játszana az Ajaxban és De Zeeuw a Twentében, ő lenne biztos válogatott kerettag!

"Most Ruiz jó, vagy kiváló?"

Vaciláltam, hogy őt vagy Douglas írjam oda, ezért került két helyre.

"Simons és Ooijer már csak kispadosok. Onnan nehéz jónak lenni. Nekik már csak múltjuk van."

Látod, nálunk még a kispadon is jó játékosok ülnek! :-) És a múltjukból adódó rutinjuk miatt még mindig értékes játékosok. Legalábbis szerintem a két kezét összerakná minden Ajax-szurkoló, ha csak egy ilyen játékosuk lenne, mert a ti "öregeitek" nem ezen a szinten vannak.
Előzmény: Gyenyi (14066)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14066
"képesek az utolsó pillanatig harolni."
Ez vitathatatlan, de azért az akkor sem természetes, hogy ez (a bajnokságban) mindig be is jön nekik. Egyszer csak rá kell fázniuk erre. Kezdjék ma!

"1-2 kiemelkedő (Brama, Ruiz, Afellay, Dzsudzsák)"
Brama nem rossz. 23 éves. De Zeeuw ennyi idős korában már előbbre volt nála és azóta is jobb. Ne feledd, hogy Brama csak akkor lett válogatott, amikor De Zeeuw és Mendes da Silva különböző okokból nem álltak rendelkezésre. Afellay jó, de új szerepében még nem mondanám, hogy kiemelkedő. Dzsudzsákot nagyon unszimpatikusnak tartom, így vele kapcsolatban nem vagyok objektív. Jó beadásai vannak, és ellenünk rendre megtáltosodik. De tényleg nem rossz..

"5-6 jobb is van (Douglas, Ruiz, Stoch, N'Kufo, Janssen, Stam - Bakkal, Manolev, Engelaar, Lazovic, Simons, Ooijer)"
Most Ruiz jó, vagy kiváló? :) Bár hasonló szerepben Suarez jobb nála, de felőlem lehet kiváló. Simons és Ooijer már csak kispadosok. Onnan nehéz jónak lenni. Nekik már csak múltjuk van. Douglas szerintem inkább kiemelkedő, mint az általad említettek. Posztján ő valóban a legjobb. Janssen, éppúgy, mint Perez ebben a Twente-ben jók. Janssen még a Genk-ben sem vált be, Perez pedig sem nálatok sem nálunk. N'kufo sem jobb, mint Pantelic.Csak azokat említettem, akik posztjukon jobbak, mint a PSV vagy a Twente megfelelője. Alderweireld, Enoh és Pantelic is jók. De igazán jó középcsatára a PSV-nek és a Twente-nek sincs. Talán Reis az lesz.
Előzmény: Dutch Pimp (14064)
Gyenyi Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14065
"De itt már több éve ez megy."
Ez igaz, és valóban, ha ez mind pech, akkor azt valahogy kihívjuk magunk ellen. Szerintem azért idén jobb szelek fújnak. A csapat egységesebb, egyenletesebb. Még viseljük az előző évek esztelen politikájának terhét. Tele vagyunk nagy fizetésű, nélkülözhető játékosokkal, akiket, ha valamit is akarunk még értük kapni, játszatni is kell. Idén alig igazoltunk le. Ebből a két brazil ugyan csak kölcsönben van, és fizetésük sem lehet nagy, de hasznosságuk erősen kétséges. Atouba sem biztos, hogy jó húzás volt, de De Zeeuw és Pantelic erősítést jelentenek. Jol nem kapkod, nem kavargatja rendszeresen a csapatot, és mintha valami kezdene is kialakulni. Hogy ez idén már eredményez-e valamit, még nem tudni. Persze a nagy kérdés az, hogy jövőre ki marad; előröl kell-e kezdeni az egészet. A télen remélem néhány feleslegessé vált elmegy. Ezáltal több lehetőséget kapnak a fiatalok, és talán van még néhány nagy tehetség, aki csak erre vár.
Van aki hosszan csendben van, aztán, ha egyszer rosszak vagyunk megszólal, hogy milyen rosszak vagyunk. Én a rosszban is keresem a biztató jeleket, bár ez sokszor nem könnyű.
Előzmény: alexejevics (14063)
Dutch Pimp Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14064
"A Twente például 9-szer nyert 1, nem egyszer a hosszabbításban szerzett, góllal. Azért azt nem mondhatják, hogy ebben pechesek."

Vagy mondhatják azt is, hogy képesek az utolsó pillanatig harolni. :-)

"Ha a Twente és a PSV játékosállománya jobb a mienknél, akkor mire alapozod, hogy az edzőjük is jobb?"

Többek között arra, hogy Jolt nem tartom jó edzőnek. De ezt már kinevezésekor is megmondtam.

"Legalább is, ha egyenként összehasonlítjuk játékosainkat, akkor kevés poszton játszik náluk a jobb. Stekelenburg, Van der Wiel, Vertonghen, De Zeeuw, Emanuelson és Suarez biztos jobb, mint a helyükön játszó PSV vagy Twente játékos"

Nálatok van 1 kiemelkedő képességű (Suarez) és 3-4 (Eredivisie szinten) jobb játékos (Stekelenburg, Van Der Wiel, De Zeeuw), a Twenténél és nálunk az 1-2 kiemelkedő (Brama, Ruiz, Afellay, Dzsudzsák) mellett 5-6 jobb is van (Douglas, Ruiz, Stoch, N'Kufo, Janssen, Stam - Bakkal, Manolev, Engelaar, Lazovic, Simons, Ooijer).
Előzmény: Gyenyi (14061)
alexejevics Creative Commons License 2009.12.12 0 0 14063
Nézd, egy szezonra még talán rá lehet fogni,  hogy ó, hát a balsors... De itt már több éve ez megy.
Előzmény: Gyenyi (14059)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!