Keresés

Részletes keresés

VanekB.E. Creative Commons License 4 órája 0 0 29780

Békescsaba ha nyeri a párharcát a Tatabanya ellen feljut, ha veszít felkérik a feljutásra (valószínű ezért a B csapat, mert így is úgy is feljut). Tatabánya ha nyeri a párharcat feljut, ha veszít és a Szentlőrinc nyeri a Putnok elleni párharcát felkérik a feljutásra. Ha a Szentőrinc nyeri a Putnok elleni párharcot feljut, ha veszít a Putnok ellen, de a Békéscsaba nyeri a Tatabsnya elleni parharcot, felkérik a feljutasra. Putnok csak akkor jut fel, ha nyeri a párharcát a Szentlőrinc ellen. Pécs abban az esetben marad NB2-es, ha a harmadikkent felkért csapat (Bekéscsaba vagy Tatabanya vagy Szentőrinc) nem vállalja az NB2-őt.

NB2 Creative Commons License 6 órája 0 0 29779

Állítólag a Csaba valami B csapattal áll ki és ha ők nem vállalnák, akkor jöhetnénk mi.

Szongcen Galpo Creative Commons License 7 órája 0 0 29778

Nem 18 csapatos már a másodosztály. Kiesik négy + a Haladás, felkerül kettő + a legjobb harmadik. 

Szongcen Galpo Creative Commons License 7 órája 0 0 29777

Meg miért nem vállalná a Tatabánya? Miért küzdöttek végig, ha aztán nem is vállalják? Ez kamu szerintem.

Szongcen Galpo Creative Commons License 7 órája 0 0 29776

Na és, ha nem nyer a Tatabánya, akkor is az NB3-ból töltenek, a versenyszabály szerint a legjobb nem feljutó jön a sorban.

VanekB.E. Creative Commons License 8 órája 0 0 29775

Ha nincs csatár, jó a jogász is.

 

Hajrá_Pécs Creative Commons License 8 órája 0 1 29774

A Büntető firkásza hozta ki ezt valahogy a mai vezércikkükben:

"Ráadásul a Haladás „megüresedett” helyének első számú várományosa a harmadosztály legjobb csapata (ha önerőből nem jut fel), amely a Délkeleti csoportban (az összes többit is figyelembe véve) a legtöbb pontot bezsebelő Békéscsaba volt. Amennyiben a viharsarkiak két mérkőzés után felülkerekednek a Tatabányán, akkor az NB II legjobb kiesője következik az MLSZ által megálmodott feltöltési sorrend szerint – vagyis a Pécsi MFC – amely így a kiesése ellenére is bennmaradna, ha azonban a Bányász nyeri a párharcot, akkor a tatabányaiak együtt pezsgőzhetnek a csabaiakkal – tehát a Halit mindenképpen egy másik megyeszékhely váltja."

Előzmény: acm55 (29772)
VanekB.E. Creative Commons License 8 órája 0 0 29773

Abban az esetben, ha a Békéscsaba megveri a Tatabányát a Bányász lesz felkérve, ha ők nem vállalják, akkor a sorbam a következő lesz felkérve a legjobb kieső, azaz a Pécs. Ez fordítva is igaz, ha a Bányász veri a Csabát. Békescsaba biztos fel akar jutni, az az utolsó "remény", hogy a Bányász mégsem.

acm55 Creative Commons License 9 órája 0 0 29772

Link? Én csak az mlsz versenyszabályzatot láttam, az alapján sehogy sem maradunk nb2-esek (persze lehet rosszul értelmeztem eddig).

Előzmény: Hajrá_Pécs (29771)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 10 órája 0 0 29771

Közben a firkászok most azt mondogatják, hogy ha az NB3 legjobb csapatként a Békéscsaba megnyeri az osztályozóját a Tatabánya ellen, akkor mégis mi leszünk felkérve a Hali helyére.

IKSZDÉ

Hajrá_Pécs Creative Commons License 10 órája 0 0 29770

Ahogy az én mondandóm lényegén sem. Strómanunk meg eddig is volt. Olyan, amilyen, erre futotta.
Hát, biztosan tényleg "vágyálom" kategória egy olyan tulajdonos, akinél legkevésbé a saját üzleti teljesítményén, vagy akár a borgőzös lokálpatriotizmusán múlik, hogy lesz-e pénz (és ha igen, akkor meddig lesz), ellenben múlhat azon, hogy elválik-e az asszonytól, kiesik-e az állami megrendelések piksziséből egy piszlicsáré baromság miatt, vagy a futtatója nem kezd-e vesztes cicaharcba egy másik stróman futtatójával... Alig várom, hogy bízhassak egy ilyen remek lehetőségben....

Bocsi, srácok, alighanem eléggé fejbekummantott ma engem a hidegfront, és morcos vagyok alapból, de nagyjából az ilyen dolgok miatt vagyok 90%-ban közömbös a kiesésünk miatt, és az ilyen dolgok miatt érzem nettó katasztrófaturizmusnak a magyar futball követését, amit egyébként lelkesen művelek, mert a maga tragikomikus, elvont mivoltában elég szórakoztató... Őszintén komolytalannak érzem, hogy ilyen lehetőségekről kell beszélgetnünk, vagy ebben kéne "bíznunk" ahhoz, hogy az ország ötödik legnagyobb városában ne NB3-as, papíron félprofi szintű foci legyen. De mivel a magyar futball jelene pontosan ez a komolytalan tragikomédia, amiben erről kell beszélgetni, hát, felőlem akár lehetünk félprofi NB3-asok is, abban sem biztos, hogy kevesebb a relatív szakmai teljesítmény, mint ami az ideihez hasonló csodaidényekben volt. Megnézem azt is youtube-on. Ha futja rá nekik.

Előzmény: acm55 (29769)
acm55 Creative Commons License 11 órája 0 0 29769

Akkor hívjuk felőlem strómannak. A mondandóm lényegén nem változtat.

Előzmény: Hajrá_Pécs (29768)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 12 órája 0 2 29768

Ezzel pontosan tisztában vagyok, épp ezért mondom, hogy ne nevezzük ezeket az embereket "befektetőknek", mert semmi közük nincs ennek a szónak a valódi jelentéséhez.
Pont úgy, ahogy a magyar focinak klubszinten jelenleg köze sincs a "verseny" és a "teljesítmény" szavakhoz.

Előzmény: acm55 (29766)
Kübüky Creative Commons License 12 órája 0 0 29767

Nem én akartam felhozni, mint egyetlen,de erős érv mellette :D

Előzmény: Szongcen Galpo (29761)
acm55 Creative Commons License 12 órája 0 1 29766

Amíg nem honosodnak meg a piaci viszonyok a magyar labdarúgásban, addig nem is lesznek igazi befektetők. Egy esetleges kormányváltásig csak a lobbierőben lehet bízni, senki másban. 

(A pécsi labdarúgás jelen helyzete tökéletes tükörképe a pécsi fideszes politikusok lobbierejének.)

Előzmény: Hajrá_Pécs (29765)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 12 órája 0 1 29765

Én a jelenlegi finanszírozási viszonyok mellett egész picit hülyét kapok a "befektető" szótól. A magyar fociban eszméletlenül kevesen vannak azok, akik valóban, önként befektetnek bármit a fociba, ami ténylegesen az övék.

acm55 Creative Commons License 12 órája 0 0 29764

Igen. Politikusaink feladata, hogy hozzanak Pécsre egy-két tőkeerős befektetőt végre. Persze ez csak vágyálom...

Előzmény: Szongcen Galpo (29763)
Szongcen Galpo Creative Commons License 12 órája 0 0 29763

Pakson az MVM a mecénás.☝️

Előzmény: acm55 (29762)
acm55 Creative Commons License 12 órája 0 0 29762

Szerintem először is a szakmai körökben kell teljes tisztogatást tartani, akár az utánpótlástól kezdődően. Ha lenne egy hozzáértő szakmai stáb, akkor elkezdhetnék felépíteni a csapat gerincét olyan játékosokkal, akik a harmadosztályban kiemelkedők és az nb2-ben is megállnák a helyüket. Egy alkalmas névért nem kellene messzire menni, Mészáros Ferenc szerintem szívesen segítene a klubnak, én őt nyugodt szívvel helyezném döntéshozó pozícióba (ha vállalná).

 

Nekem ne mondja senki, hogy ha egy tőlünk 85 km-re fekvő kis halásztelepülés (elnézést a paksiaktól) képes kupagyőztes és rendszeresen dobogóért küzdő csapatot összeállítani, akkor az ország egyik legnagyobb városában egy hozzáértő stábbal nem lehet elérhetetlen cél legalább egy stabil NB1-es csapat középtávon...

Szongcen Galpo Creative Commons License 13 órája 0 0 29761

Láttad már a Pejovics csaját? 🙂

Előzmény: Kübüky (29760)
Kübüky Creative Commons License 14 órája 0 0 29760

Nálam is Szabó Máté maradna, ő nyomokban labdarúgóra emlékeztet. Mellett Ráczot megtartanám, mert tudjuk, hogy benne több van,mint amit tavasszal láttunk tőle. Donát mehet, egyrészt beleszürkült (és hízott) a mezőnybe, másrészt szerintem az ő béréből két tehetséges/ígéretes megye1-es játékos kijönne.

Pejovicsot nem értem,nekem rég gyenge, játékhoz nem elég képzett, romboláshoz nem elég erős/erőszakos.

CrispoMiki Creative Commons License 18 órája 0 0 29759

Szabó Máté szerintem is jó volt többségben, én is megtartanám.

Rácz meg nem lehet, hogy azért esett vissza, mert lerohadt előle a középpálya? Nekem jó ideje vesszőparipám (aztán lehet, hogy csúnyán benézem), hogy Futó kiesésével kerültünk a lejtőre, egyszerűen már tavaly sem volt senki, aki elkérte, összeszedte volna a labdákat a középpályán, aki a védelemből előrejuttatta volna a támadóknak. Az utóbbi időben az volt, hogy Rácz előreívelt, a legtöbbször nem sikerült megtartani, aztán jöhetett az ellenfél.  

Előzmény: Hajrá_Pécs (29758)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 19 órája 0 0 29758

Én is az általad felsoroltakat tartanám meg, illetve még Ráczot, bár az ő teljesítménye azért eléggé visszaesett az elmúlt 1-2 évben.
Esetleg Szabó Máté esetében mondanám azt, hogy talán NB3-as szinten jobban kidomborodna, hogy ügyes a labdával, mint az, hogy lütyike fejben, de kötődés híján ő valószínűleg megy.

Előzmény: Szongcen Galpo (29757)
Szongcen Galpo Creative Commons License 23 órája 0 0 29757

Jó lenne azért 4-5 játékost megtartani a keretből. Harsányi, Helesfay, Pejovics és Varasdi.

Szongcen Galpo Creative Commons License 23 órája 0 0 29756

Mit ír (bocs, de nincs kedvem megnézni)? Visszajuttatja a csapatot, sőt stadion is lesz? 

Ha csak negyed annyi ideig fog tartani, mint a mohácsi Duna híd, akkor az nagyon sokára lesz. 

Előzmény: freakapotamous (29753)
Szongcen Galpo Creative Commons License 23 órája 0 0 29755

Kicsit olyan mintha kifizetőhelyként működnénk. Szomorú.

Előzmény: Hajrá_Pécs (29754)
Hajrá_Pécs Creative Commons License 1 napja 0 1 29754

Jámbor is off.
Összefoglalom a pécsi tevékenységét: jött; kineveztük sportigazgatónak; adott egy interjút, amiben közölte, hogy szerepkörét tekintve nem is sportigazgató; a büdös életben nem hallottunk felőle többet; ment. Kiváló ügynök volt.

freakapotamous Creative Commons License 1 napja 0 1 29753

Azért az elég súlyos, és hányingerkeltő hogy a nyomorult hargitainak van pofája a facebook oldalán a pmfc kiesésével kampányolniía. Ha vannak emberek akiknek kibaszottul csendben kéne maradnia, akkor az egyik az point ő.

Hajrá_Pécs Creative Commons License 1 napja 0 0 29752

Ezekkel nem tudok egyetérteni. Nem Rossi ült bele az elmúlt 20 év legjobb válogatottjába, hanem az ő keze alatt lett az. Gőgöt sem érzek rajta, inkább némi passzív-agressziót, de az is abból fakad, hogy ennek ellenére sokan szeretik eljátszani, hogy jobban értenek hozzá nála, és hülyeségeket kérnek számon rajta.
Dzsudzsák beválogatása meg egy szaros barimeccsre, hogy meglegyen neki a rekord, semmit nem szoroz a munkássága megítélésében, mert irreleváns.

Előzmény: NB2 (29751)
NB2 Creative Commons License 2 napja 0 2 29751

Rossi témához:

1. Szerintem az elmúlt 20 év legjobb válogatottját irányíthatja, ezt azért nem sokan mondhatták el

2. Sajnos ő vele is picit elszállt az a bizonyos, kezdi felvenni a hatalmon lévők gőgjét, Zsuzsika beválogatása nálam egy picit kiverte a biztosítékot. Egy kapitány ne engedje már, hogy a politika beleszóljon az egészbe.

Előzmény: Jokki (29748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!