Keresés

Részletes keresés

giornalista Creative Commons License 20 órája -1 1 145981

ha valamit megtanulhattunk az az, hogy egy meccsből teljesen felesleges kiindulni a csapatunk kapcsán, mert egy hangulatcsapat vagyunk. amikor a játékosok "megjelennek", jó napjuk van, akkor tönkretesszük a Liverpool szezonját az FA-kupás extázisgyőzelemmel. ha meg épp nincs kedvük, vagy nem sikerül az első két passz és szertefoszlik az önbizalom, akkor agyonver minket a Palace.

 

rosszul felkészített, rosszul menedzselt, rosszul játszó brigád ez, csapatnak nem nevezném, éppen azért, mert a csapat az nem ilyen. sem a fociban, sem máshol. a csapat attól csapat, hogy legalábbis, minimum, megbíznak egymásban a felek. itt ennek nyoma sincs.

 

vannak viszont pozitív jelek. ha tegnap Garnacho is betalált volna, azt mondanám, hogy a "jövő Unitedjének" négy alapembere betalált. 

 

Mainoo, Diallo, Garnacho, Hojlund. ez négy olyan játékos, akik számomra érinthetetlenek. 

 

felmerül persze a kérdés, hogy Ten Hag miért volt túl gyáva ahhoz, hogy Rashfordot hamarabb tegye ki a csapatból Garnacho kedvéért. hogy miért Antony játszott egész tavasszal Diallo helyett (előtte ő sérült volt). 

 

ha valamibe, akkor abba azért kapaszkodhatunk, hogy Mainoot és Garnachót nagyon szépen beépítette a csapatba az idén a holland. és ők mintha játszanának is érte. rájuk nem hiszem, hogy lehetett bármikor is a szezon során mondani, hogy ne tennék oda magukat. nem kerül elő a body language egyikük kapcsán sem (bár tegnap Mainoot mutatták egyszer egy picit hosszabb ideig és egyszerűen lerítt róla, hogy nem élvezi a játékot. de ettől még jól csinálta). 

 

legalább 3 éve mondjuk, hogy óriási lehetőség előtt állunk a nyáron, de egy bajnoki 8. helyezés után tényleg nem lesz már hova hátrálni. negatív gólkülönbséggel, új tulajokkal (legalább részben). ha most sem történik semmi érdemi a nyáron, akkor jövőre annak fogok szurkolni, hogy az a négy játékos, akit igazán szeretek, meneküljön el erről a süllyedő hajóról. 

 

meglátjuk, mi lesz, de annak, amit tegnap láttam, tudtam örülni. 

giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 145980

Theatre of Streams 

Előzmény: For-dzsi (145976)
hajrá FOCI!!! Creative Commons License 1 napja 0 0 145979

nos???

For-dzsi Creative Commons License 2 napja 0 0 145978

:D

Előzmény: F1mre (145977)
F1mre Creative Commons License 3 napja 0 0 145977

Idén is meglett a top4. 

Előzmény: For-dzsi (145976)
For-dzsi Creative Commons License 3 napja 0 2 145976

At a height of roughly 55m, Old Trafford Falls stands as England’s 4th tallest waterfall behind only Cauldron Snout (60m), Canonteign Falls (70m) and Cautley Spout (76m) :-)

Előzmény: Fimr3 (145975)
Fimr3 Creative Commons License 3 napja -1 0 145975

Rangon alulinak erzi.

Mas.
A tegnapi stadiontetorol lezudulo vizeses okat vegre megtalaltak a szakertok. Valojaban nem is az eso okozta, csupan a manure szimpatizansok konnyaradata zudult a lejjebb ulok nyakaba.

Előzmény: Mirrmurr (145974)
Mirrmurr Creative Commons License 3 napja 0 0 145974

Mi a gondod a csütörtöki meccsekkel?

Előzmény: dobi9876 (145973)
dobi9876 Creative Commons License 3 napja -4 4 145973

Ten Hgot ha meglátom már el fog az ideg, nem értem ekkora szart hogy brtunk idehozni. Sztem nincsen benne a top 100 edzőben topligákat nézve. a holland ligás géniusz...

komolyan ő meg az igazolásai úgy megutáltatták velem a holland ligát meg a hollandokat, hogy remélem az EBn leégnek a hollandok pedig anno még drukkoltam is nekik 15-20 éve.

 

Egyetlen pozitívum volt tegnp, hogy nem aláztak meg minket annyira mint a C. Palace.

 

Sajnos CR-nek mindenben igaza volt emlékszem kapott kritikát mikor lesújtó véleménye volt a klubról, az infrastruktúráról na meg erről a hülye edzőről. Azóta az új tulaj is rögtön jelezte hogy a kub körüli állapotok szörnyűek, és alighanem ők is látják hogy Ten Hag egy óriási fék...

 

igazából nem bánom ha nem lesz EL indulás, rohadjon meg a csütörtök esti meccsek, fasznak se hiányozna.  új edző inkább koncetráljon a bajnokságra.

amúgy is kevés megalázóbb van mint BL-t nézni TV-ben kedd-szerda majd csütörtök este lefáradni hurkalé meccseken. West Hamnek megtiszteltetés az EL, de nekünk???

 

Szarzenál vagy Citteh a bajnok, hát puszuljon mindkettő, nem tudom melyik rosszabb igazából. z nagyon fájó hogy Ferguson teljesen eltemette ezt az Arsenalt anno meg az RVP igazolásnál és Wengert is elküldte a francba, aztán sok évig BL-be sem jutottak, most meg már előttünk végeznek sorra. Ez is tökéletes példája a MU szakmai munkájára.

hagytuk őket felerősödni ennyire míg mi Ten Hagtól várjuk a csodát.

 

de ez is mi volt, hogy Mount, Hojlund, Onanara baszunk el 180m fontot majdnem, mikor kurva nagy lyukak voltak mashol a keretben. tenyleg a kapusposzton kellett nagyot beruhazni mikor a védelem nem létezik, csatárposzton klasszis kellett volna nem egy fiatal tehetseg, közeppályán meg aztán sokat segitett Mount. 3 jo meccse nem volt egész évben bazz.

 

MU59 Creative Commons License 3 napja 0 0 145972

Elnézve az összeállítást, tisztességes meccset játszottunk, az Arsenal úgy félt tőlünk, mint a tűztől.

Rendben volt az akarat, még támadni is tudtunk néha. Sokkal rosszabbat vártam.Ma már annak is örülni kell, ha szoros meccset játszunk az éllovasokkal.

Törölt nick Creative Commons License 3 napja 0 1 145971

8.        Manchester United    36 16 6 14 52:56    -4     54

For-dzsi Creative Commons License 3 napja 0 0 145970

Ha már ilyen őszinteségi roham van: a kopasz taktikája ült, végre mainoo mögé berakott egy védekezni tudó embert, amrabat visszalépett a két belső védő közé, a két szélső bekk padig inverted full backként behúzódott középre és segítette a labdakihozatalt. Az egyik hibája McTomi 10-esben, mert teljesen használhatalan azon a poszton, a másik Casemiro belső védőben, de utóbbi lehet, hogy továbbra is kényszer. Működött a taktika, csak a játékosok közti minőségbeli különbség túl nagy volt…

 

Amad, Amrabat, Mainoo, Dalot, Garnacho okés, McTomi, Casemiro, Evans, Wan-Bissaka, Hojlund gyenge volt. Kambwala felépülésének örülök, játszania kellene, hogy szokja. Lehet, hogy nem váltja be a reményeket, de a nyersessége ellenére ígéretesnek tűnik. Remélem Amad rendben lesz és ő is tud kezdeni a NC ellen. 

Előzmény: ironmaiden70 (145969)
ironmaiden70 Creative Commons License 4 napja 0 1 145969

Úgy illik, hogy ezt is beírjam: Onana ma védett 3 nagyon nagyot, és hiba nélkül nyomta.

Fimr3 Creative Commons License 4 napja 0 5 145968

Merre vagytok nyulokaim? A meccsek utan mindig itt tobzodtok, pudlizva, cselszkizve, szarzenalozva?
Mi tortent? Elfogyni latszodtok, pedig Itt a szezon hajraja, a nagy es emlekezetes tortenesek ideje! A V-betus szakidanik vajh merre sunnyognak?

Na akkor kezdem en. A szarzenal, arse-nal egyik legpocsekabb meccse de a manure kipicsazasahoz ez is eleg volt. 14 vereseg egy szezonban - ujabb 7Hag rekord!
A helyeteken vagytok. Tabla kozepe, jovore remelhetoleg europai foci nelkul.

Figyeltetek? A stadion allapota is tok olyan mint a csapate. A fostraffordba bezuhog az eso a nezoterre, ugy toredezik darabokra ahogy a manure.

Sebaj! Ten Hag majd mindent megold. Koveteljuk meg vagy ujabb tiz (Ten) evre!
Ismet jot rohogtem rajtatok, egy elmeny volt ismet titeket nezni!

Puszko mindenkinek,
FRM


Törölt nick Creative Commons License 4 napja 0 0 145967

"Erik ten Hag a kritikusairól: nem értenek a focihoz."

 

az izébácsi nem ismeri sem a betüt sem a számot???

8. Manchester United 35 16 6 13 52:55     -3!!!     54

 

Fimr3 Creative Commons License 6 napja 0 0 145966

Ja, a faszi elvitte a biznyicet Monacoba, az autogyarat meg a franciakhoz. Eloszor neki kene mencseszterbe visszaterni nem?
20%-kal esett az email forgalom, ebbol szurte le, hogy a dolgozok biztos lognak... Egy zseni ez a csavo is! Arra nem is gondol, hogy van Teams, Zoom, Slack, stb amit a melosok email helyett eloszeretettel hasznalnak! 
Rasfos is biztos jobban eltalja majd a kaput, ha a kontrolling csapat testkozelbol iranyithatja majd a labdat!

Karcsusitani szeretne (mert kell a nagy fizu a mihaszna entoni feleknek) es nem akar kompenzaciot fizetni, igy inkabb a dolgozoit az effajta dontesekkel arra sarkallja, hogy maguk mondjanak fel.
Tovabb rohad a manure!

Előzmény: dobi9876 (145964)
Törölt nick Creative Commons License 2024.05.10 0 0 145965

A bacsi is csecs emö teccik lenni?

Előzmény: dobi9876 (145964)
dobi9876 Creative Commons License 2024.05.10 0 0 145964

Na végre vmi, azt olvasom Ratcliffe junius 01-ig adott haladékot  több száz dolgozónak hogy visszatérjenek home officeból. nincs több otthoni munka, 5 nap bent az irodában. ráaádsul van rengeteg dolgozó Londonban is, nemcsak Manchesterben állítólag. el tudom képzelni hogy ott is olyan a munka tisztelete mint a focirészlegen volt elmúlt években.

ezt sokan nem fogják szeretni, felmondanak, sok mihaszna stáb bére felszabadul, főleg akik otthon seggüket kaparták 8 óra munka helyett. aki nem akar megdögleni a csapatért, klubért, annak mennie kell, keretből, stábból, de még a tök átlagos állásokból is mint takarítók, irodai kukacok, pénzügyesek, HR meg a többi mihaszna.

 

múltkor meg az volt a hír, hogy körbejárta a stadiont Ratcliffe meg az edzőpályát és konkréten piszkosnak mondta, és felszólított mkit hogy nagyon figyeljenek oda a környezetükre.

 

na csak ez folytatódjon a felnőttcsapatnál is, viszont akkor kb. 5 játékosunk fog maradni a 25-ből. az edzői stábból meg senki se. de most ez kell, nagy tisztogatás kell.

 

 

túl jól éltek túl sokan a klubnál elmúlt 5-10 évben mire teljesen lerohadtunk. és ez nem csak a szűk futball részlegen történt ezek szerint. ha ma van 1000 alkalmazott a klubnál, sztem jó ha lefaragjuk 400 főre, de azok dolgozzanak az éeltükért, túlórázzanak és ha jól teljesítenek majd kapnak fizetésemelést. a maradék 600 meg mehet kapálni.

For-dzsi Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145963

Azt írták valahol, hogy szezon végétől 9-ről 6,5 millára vált az éves bére a BL malus miatt, az azért nem akkora lóvé, hogy ne lehetne lapátra tenni. Egy tizesből szerintem az egész stáb megvan. Én mondjuk nem adnám oda neki egyben, hanem, ha el akar helyezkedni, akkor mondjon le egy részéről, vagy ha vki szerződtetni akarja, fizessen kompenzációt. :-)  

Előzmény: dinsdale_ (145961)
Törölt nick Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145962

Csókolom!

dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145961

Hááát, amikor az általa hozott, már Hollandiában is a keze alatt dolgozó szélső cikizi a háta mögött, és a csapat angol középpályása tájékoztatja erről az edzőt, akkor nehéz érveket találni a megtartás mellett. Hacsak nem akkora lelépési pénzt kellene kifizetni neki, ami nem fér bele, amit elnézve hova süllyedt ez a klub, simán el tudok képzelni. 

 

Itt egymásban nem bízó klikkek lehetnek, ami ép aggyal nehezen megérthető. Kb. az öltöző egy része nem csak az edzőt utálja, hanem a másik klikkhez tartozó csapattársait is. Ergo teljesen kicsúszott a kezéből az irányítás. 

 

Meggyőződésem, hogy ezzel a kerettel is simán küzdhetne BL helyekért ez a csapat. Nyilván nem ennyi sérült mellett, de meg ugye ez meg a stáb sara...   

Előzmény: Stoppo5555 (145958)
beatang Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145960

BAZZZD MEG EZÉRT KELLETT VOLNA A FORDÍTÁST FELTENNED TE DOKTOR IDIÓÓÓTA!!!

Előzmény: Fimr3 (145957)
For-dzsi Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145959

Igazából már nincs miért megtartani, annak ellenére, hogy a tavalyi szezonja jól sikerült. A legnagyobb baj vele, hogy innen nehéz lenne újrakezdeni, jön az új szakmai vezetés, lecserélik a keret egy részét, ebbe neki sok beleszólása vélhetően nem lesz, s tőle kellene várni, hogy rakjon össze egy jó csapatot és motiválja őket, amikor már a játékosok sem nagyon hisznek benne. A teljes edzői stábot nem kell meneszteni, ezt szoktam írni korábban is, a bizalmi emberei nyilván mennek vele, de pl. Steve McClaren maradhat. 

 

Én úgy gondolom, hogy egy új arc segítene, de most nincs olyan név, akire mindenki azt mondaná, hogy igen, egyértelmű, hogy ő kell ide. Már leírtam korábban, hogy Tuchel szerintem nem ideális, egyrészt, amit írsz, hogy összeveszős típus, másrészt, hogy szerintem arra kell készülni, hogy a keret úgy alakítják át, hogy nem kész sztárjátékosokat vesznek, hanem fiatalokat és a keret mélységét biztosító jó, de nem olyan játékosokat, amikre csettintene az ember. A mostani keret nagy része leszálló ágban van, fiatalítani kell és a szabályozás miatt túl sok pénzt nem lehet költeni. A magas fizetésű játékosokat nehéz lesz kipörgetni és esélyes, hogy még tápolni is kell a kölcsönt vagy az eladást követően is a bérüket, ahol nem fut ki a szerződés. Ez mind szűkíti a mozgásteret. Esélyes, hogy rárepülnek a free transferekre és lejáró szerződésű játékosokra. Persze beeshet egy nagyobb tétel is, de nem ez lesz a fő irány. 

 

Szóval fiatalok és unitedes mércével tesco gazdaságos igazolásokat várok és egy építkezős fázist. Erre 2 szezon rámegy, nem gondolom, hogy Tuchel bírná türelemmel. Alkatilag sokkal inkább megfelelne pl. Potter vagy vki hasonló kaliber. Southgate szerintem nem lenne jó választás, egy válogatott edző egy-két osztállyal lejjebb van számomra, ilyen alapon egy McKenna is szóba kerülhetne. Az új emberrel viszont remélem nem kötnek szokásos 3 éves szerződést, hanem 1+1 év opció, aztán ha jól halad, lehet hosszabbítani.   

Előzmény: Stoppo5555 (145958)
Stoppo5555 Creative Commons License 2024.05.09 0 1 145958

Egész biztos hogy kirúgjátok a hollandot, csak nem a kupadöntő előtt nyilván.

Alighanem a BL indulás lehetett a minimum célkitűzés, ezt nagyon elszabta Ten Hag, pláne hogy egy Aston Villa és Kanet elvesztő Spurs játszották le igazából egymás között az utolsó BL helyet. Ha még az lett volna hogy egy brutálerős Chelsea, City, Arsenal, Pool mögött kevéssel lemaradni...

De nem ez volt.

És igazából ha az angolok kaptak volna +1 helyet (PL 5. hely) még azt sem érte volna el Ten Hag.

 

Ehhez hozzájön a BL csoport kiesés amit nehéz pl.  a csoporttal magyarázni, mert közel sem volt halálcsoport.

 

Mindezeket egy esetleges FA trófea nem tud ellensúlyozni.

 

Ha a játék képét nézzük, idén megint nem lépett előre a MU, továbbra sincs értelmezhető, beazonosítható MU játék. Klopp, Arteta, Pep tud arcot adni csapataiknak, Ten Hag semmi ilyent nem tudott kialakitani. Teljesen ad-hoc, ami működik egy meccsen, már nem megy köv. meccsen, a sok-sok alsóházi csapat pedig simán dominált játékban sokszor MU ellen.

 

Saját igazolásaiból nem tudott sokat kihozni, sőt alulmúlták előző csapatbeli teljesítményüket majdnem mindegyik.

 

Igazából semmi nem szól Ten Hag mellett.

 

Tuchelre tippelek, bár ő meglehetősen balhés és sehol nem tud 3 szezont letolni, nem annyira összeférhető sem vezetőkkel, sem öltözőben egy idő után, de rövidtávon jó megoldás lehet.

De akár De Zerbi is lehetne jó megoldás, talán Hansi Flick stb.

Southgate-féle pletykák meglepőek, nem tudom benne ki mit lát. Sztem mr rég eltűnt volna a süllyesztőben ha klubfociban edzősködik.

Fimr3 Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145957

"Ez nagy vagy kicsi bankjegyek lesznek"
"elővette a puttert"
"gyönyörű lövést lőtt a bankon keresztül egy csészébe"
"és beváltotta a csekket beváltotta a csekket"

En meg rajtad sirok, hogy tudtad ezt a szuper viccet egy ennyire fos forditassal elb@szni!
A 10 fele nickeden idebofogott hsz-eid szinvonalahoz egyebkent nagyon is passzol!

Előzmény: beatang (145956)
beatang Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145956

Erik ten Hag bemegy egy bankba, hogy beváltson egy csekket. Ahogy közeledik a pénztároshoz, azt mondja: "Jó reggelt, Ms, be tudná váltani nekem ezt a csekket?" Pénztáros: "Örömömre szolgálna. Meg tudná mutatni az igazolványát?" Ten Hag: "Őszintén szólva, nem hoztam magammal az igazolványomat, mert nem gondoltam, hogy szükség lenne rá. Erik ten Hag vagyok, a Manchester United menedzsere." Pénztáros: "Igen, tudom, hogy ki vagy, de a bankok minden előírása és ellenőrzése miatt a csalók és hamisítók, valamint a törvényi előírások stb. miatt ragaszkodnom kell a személyi igazolványhoz." Ten Hag: "Csak kérdezz meg bárkit itt a bankban, hogy ki vagyok, és megmondják. Mindenki tudja, ki vagyok." Pénztáros: "Sajnálom, Mr. Hag, de ezek a banki szabályok, és ezeket be kell tartanom." Ten Hag: "Gyere, kérlek, kérlek, váltsd be ezt a csekket." Pénztáros: "Nézze, uram, itt van egy példa arra, hogy mit tehetünk. Egy nap Tiger Woods igazolvány nélkül lépett be a bankba. Hogy bebizonyítsa, ő Tiger Woods, elővette a puttert, és gyönyörű lövést lőtt a bankon keresztül egy csészébe. Ezzel a lövéssel tudtuk, hogy ő Tiger Woods, és beváltotta a csekket beváltotta a csekket. Erik ott áll gondolkodva és gondolkodva, és végül azt mondja: "Őszintén szólva, az elmém teljesen üres... semmi sem jut eszembe. Egyetlen dologra sem tudok gondolni. Fogalmam sincs, mit tegyek. Fogalmam sincs." Pénztáros: "Ez nagy vagy kicsi bankjegyek lesznek, Mr Ten Hag?"

 

HA-HA HA...ja, én rajtad röhögök, hogy még egy gugli-fordítást sem tudsz megcsinálni!!!

Előzmény: Fimr3 (145954)
setzer Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145955

Annyi, hogy a Plútó már nem bolygó. A többi stimmel.

Előzmény: dobi9876 (145950)
Fimr3 Creative Commons License 2024.05.08 0 2 145954

Kicsit hosszu, de megeri!

Erik ten Hag walks into a bank to cash a cheque.

As he approaches the cashier he says, "Good morning, Ms could you please cash this cheque for me?"

Cashier: "It would be my pleasure. Could you please show me your ID?"

Ten Hag: "Truthfully, I did not bring my ID with me as I didn't think there was any need to. I am Erik ten Hag, Manager of Manchester United”.

Cashier: "Yes, I know who you are, but with all the regulations and monitoring of the banks because of impostors and forgers and requirements of the legislation, etc., I must insist on seeing ID."

Ten Hag: "Just ask anyone here at the bank who I am and they will tell you. Everybody knows who I am."

Cashier: "I am sorry, Mr Hag but these are the bank rules and I must follow them."

Ten Hag: "Come on please, I am urging you, please cash this cheque."

Cashier: "Look sir, here is an example of what we can do. One day, Tiger Woods came into the bank without ID. To prove he was Tiger Woods he pulled out his putter and made a beautiful shot across the bank into a cup. With that shot we knew him to be Tiger Woods and cashed his cheque. Another time, Andre Agassi came in without ID. He pulled out his tennis racket and made a fabulous shot where the tennis ball landed in my cup. With that shot we cashed his cheque. So, sir, what can you do to prove that it is you and only you?"

Erik stands there thinking and thinking and finally says, "Honestly, my mind is a total blank...there is nothing that comes to my mind. I can't think of a single thing. I have absolutely no idea what to do. I don't have a clue."

Cashier: "Will that be large or small notes, Mr Ten Hag?”

dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145953

A Dortmundot nekem nem borzasztó látni. Az egyetlen klub a 4 közül, melyikkel szemben nincsen semmi ellenérzésem. Mindettől függetlenül ekkora mákjuk nem lesz még egyszer, mint ebben a párharcban.

Bárki jut be a döntőbe a másik ágról, véleményem szerint az lesz az idei kiírás győztese. Bár tévednék!

 

Sancho témában leírtam a véleményem, nem ismétlem magam.

 

Károkozók. Véleményem szerint tévút egyetlen felelősnek a kopasz hollandot megnevezni. A probléma gyökere sokkal mélyebben van és régebb óta áll fenn, minthogy ETH betette a lábát Carringtonba. Legalább (!!!) Ferguson távozásáig kell visszamenni, az pedig több, mint 10 év. (Egyes itteni arcok szerint már az öreg utolsó 2-3 éve is lejtmenet volt.)

 

Továbbra is tartom, hogy Rangnickkal a sportigazgatói poszton nem itt tartanánk. Persze az "open heart surgery"-ről (majd kijavít valaki, ha nem pont ezt mondta) az akkori dilettáns vezetés hallani sem akart. Most meg elvileg 3 játékoson kívül mehet mindenki. Hát nem ezt mondta Rangnick is, csak más szavakkal? Legalább két évvel előrébb tartanánk vele sportigazgatóként.

 

ETH elküldése persze evidencia kell legyen, ebben nincs vita (igazából kedd reggel ezért kapcsoltam be a gépet, hogy erről olvassak, de csalódnom kellett), de a háttér újrahúzása nélkül semmi sem fog változni, legfeljebb az első évben, az újabb projekt második évétől megint lejtmenet lesz. 

 

 

Előzmény: dobi9876 (145952)
dobi9876 Creative Commons License 2024.05.08 0 1 145952

borzasztó látni ahogy egy Dortmund kb. negyedakkora költségvetéssel mint a MU , folyamat eladva a legjobbjait (Haaland, Sancho, Bellingham stb) odaér a BL döntőbe mi meg ugyanebben az évben kiesünk a foshurka Koppenhága meg vicckategoria Galatasaray miatt már decemberben kibukunk de úgy hogy most jó ideig nem hallhatjuk a BL himnuszt max TV-ből.

 

Sancho pedig alapembere ennek a Dortmundnak, itt meg állítólag nem edzett elég jól? Vajon a többi 24 MU játékos ők jól edzenek?

 

Ten Hag brutalis károkat okozott, ha nem rúgják ki még hónap vége előtt akkor  köv. szezon is megy a kukába.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!