Keresés

Részletes keresés

peli_w Creative Commons License 1,5 órája 0 1 5735

Az biztos, hogy Németh Isti, Fodor Geri, Vavra Peti, Zsebe Feri négyesből jó lenne legalább egyet a klub alkalmazásában tudni, bármilyen poziban jövőre. Puteszt azért nem mondom, mert gondolom polgi lesz.

peli_w Creative Commons License 1,5 órája -2 0 5734

Takács Kristóf sérült/beteg volt, plusz a Kaposvárban volt egy Paár Márk, aki top meccset hozott korosztálya top tehetségeként. Nem varrnám Tatu nyakába.

Előzmény: kutyara der (5732)
peli_w Creative Commons License 1,5 órája 0 0 5733

2 fontosat írtál.

Az első, hogy a külföldi újonc edző teljes zsákbamacska, csak feléjük 4 forduló türelem lenne és nem 14. Sokkal előbb jöhet a felfordulás, szerintem jövőre nekünk stabilitás kell, az sokkal inkább lehet egy helyi edzővel.

A másik, hogy nincs klubvezetés ("vezetőség-Bebes=nulla", ezen konkrétan felnevettem hangosan most), az sajnos igaz, számomra az egyik legérthetetlenebb dolog ami a körmendi kosárlabda körül történt az a jelenlegi fiatal, minden tapasztalat nélküli klubvezető kinevezése volt. Pontasabban értem, báb kellett, nem tudás, erő, megoldási képesség, előre gondolkozás. Ebben nagyon nagy változás kell.

Előzmény: realfan (5729)
kutyara der Creative Commons License 1,5 órája -1 2 5732

ket csapatot tudok mondani hirtelen amit tatu rakott ossze,felugyelt,menedzselt elejétől végéig:

az egyik a dream team u20, az ország akkor talan legerosebb ifikerete.... 26-0ás alapszakasz után a hazai rendezésű!!!!! negyes döntőben a legkisebb mentális nyomásra úgy szakadtak össze hogy ha nem látom nem hiszem el (ott sok pezsi behutve maradt....)

a masik az idei felnottcsapat...

 

ket sikersztori,lehet merleget vetni.... mondom ezt ugy hogy tatu egyebkent egy halal normalis szereny szimpatikus gyerek,semmi bajom nincs vele.

nagy ra a kabat ennyi.

 

 

Mivagyunka... Creative Commons License 2 órája 0 0 5731

Na, amíg "szültem", más is megfogalmazta, amire gondolok. :-)

 

Előzmény: Mivagyunka... (5730)
Mivagyunka... Creative Commons License 2 órája 0 2 5730

Én máshonnan mennék neki ennek a kérdésnek.

Alapvetően a klubot kellene felépíteni, mert ahogyan most áll a helyzet, így nem működhet tovább. Ennek részeként jönne a szakma kérdése, és itt lehetne beszélni arról, hogy ki legyen az edző. (Nem tudom, Tatunak egyáltalán lenne-e szándéka a maradásra. Azért neki sem volt egyszerű ez az idény.)

 

De az, hogy egy kétfős stáb jelentse a szakmát nálunk, az szerintem nem tartható. Voltak olyan helyzetek, amikor jól jött volna egy szakmai vezető, számos problémát el tudtunk volna kerülni, vagy enyhíthettünk volna, nekem meggyőződésem.

 

Szóval alapoktól kellene felépíteni a rendszert, én így gondolom.

 

 

 

 

 

Előzmény: peli_w (5728)
realfan Creative Commons License 2 órája 0 0 5729

Szavaztam, de nyilván nehéz megítélnünk egy ilyen kérdést. Hiszen még hozzávetőlegesen sem ismerjük a "mezőnyt".

Azt látjuk, hogy csak idén Szolnokon, Zalaegerszegen és Oroszlányban is megbukott a frissen importált edző, ahogy Kaposváron sem lehetnek túl nyugodtak amiatt, mert ennek a szlovénnek már megvan a szerződése jövőre is. Ha hozzájuk tesszük az Olaj mostani edzőjét, akkor kijelenthető, hogy 5, korábban Magyarországon nem dolgozó edzőből 1 vált be.

A másik, hogy miközben valóban jó lenne az edzőkérdést mihamarabb rendezni, szerintetek valaki ezzel most foglalkozik? A kérdésem teljesen pragmatikus, semmi él nincs benne. Tehát szerintetek ezekben a hetekben, napokban van olyan ember a földkerekségen, aki ezen a dolog súlyához mérten munkálkodik? Itt a mai nap is volt olyan naiv hozzászólás, hogy létezik olyan egyenlet, hogy "vezetőség-Bebes=valakik". Na most mivel ez igazából ez úgy van, hogy "vezetőség-Bebes=nulla", tehát (úgyis most volt érettségi) "vezetőség=Bebes", viszont Bebes nem túl aktív és ennek nyilván oka van. Ha valaki mégis hiszi, hogy az ügyvezetőnek ebbe van beleszólása, hát, egyfelől azzal sokkal beljebb nem lennénk, másfelől abban se legyen senki biztos, hogy az ügyvezetőnk maradni fog jövőre.

Ja, és akkor még ott van az is, hogy vajon Tatu folytatná-e egyáltalán. Idén szerintem öregedett 5 évet és aligha fogja jövőre az alapszakasz végén pihentetni a kulcsembereket a már biztos első hely miatt.

Előzmény: peli_w (5728)
peli_w Creative Commons License 3 órája -11 4 5728

Valszeg ezzel tökegyedül leszek, de ez nem szokott zavarni. Ha nem találunk vmi komoly arcot, aki már bizonyított több helyen (nyilván az ilyen edzőnek viszont ára van..) én adnék Tatunak mégegy évet.

Hoznék egy rutinos szakmai arcot mögé segítőnek (Németh Levi helyett vagy mellé nekem mindegy), aki segít a légiósválasztásban meg szezon közben.

Egy újonc edzőről legritkább esetben derül ki 1 szezon alatt, hogy jó edző-e, pláne, ha a teljes keret végig/félig sérült. Az, hogy Carter milyen jellem, vagy Djogo és Durázi mennyit sérült, hogy Cook kiesett szezon közben, hogy Morgan egy 'good stat bad team guy' (angol volt!) nem igazán tehet.

 

Nade akkor, szavazzunk!

 

+ ha adnátok Tatunak mégegy évet

- ha mindenképpen cserélnétek (akkor is, ha egy kvázi ismeretlen, nem nagy szakmai pedigrével rendelkező arcra van csak pénz)

Red037 Creative Commons License 4 órája 0 0 5727

Filipovics marad Honvedba!

hisztudjátok Creative Commons License 6 órája -1 1 5726

így van.Szerintem a tiszteletlenség pont felénk szurkolók felé irányul azzal hogy azt próbálják elhitetni hogy jövőre másképp lesz.A színpadon állhat más,de amikor a függöny legördül ugyanaz a szereplő volt,van,lesz.

Előzmény: Mivagyunka... (5725)
Mivagyunka... Creative Commons License 7 órája -1 1 5725

Nagyon fejcsóválás a reakcióm. Sok dolgot kérdeznék szívesen, de most csak egyet:

 

"Pista belekontárkodása nélkül" kit értünk "a csapat vezetősége" alatt? Kinek kellene bizonyítania?

De komolyan?

 

 

 

Előzmény: gpetya68 (5724)
gpetya68 Creative Commons License 17 órája -2 0 5724

Röviden: Barna a várost (ne a csapatot), Putesz pedig a kosárlabda utánpótlás nevelési részét vezesse. A csapat vezetőségének meg adnék még egy évet, hogy Pista belekontárkodása nélkül is bizonyíthassanak. Ha mocsok nélküli marad a kampány, akkor ez szerintem kivitelezhető és tökéletes harmóniában tudna működni a város, a csapat. 

 

Pénz nélkül lehetsz akármilyen legenda, hozzáértő, ha ügyvezetőként te szeded a szemetet, akkor ne várjunk itt nagy igazolásokat jövőre sem. Szponzor meg csak akkor jön, ha kormánypárti a város. Sajnos ez a magyar valóság.

Előzmény: MTE81 (5707)
balldontlie Creative Commons License 17 órája 0 3 5723

Érdekes ez a körmendi néplélek. Évekig rettegünk, hogy a 35+ éves Fepu abba ne hagyja, majd pár év múlva a majd 40 éves Fepu kapcsán elkezdjük, hogy hálistennek, hogy nem hagyta abba. Utána lenyilatkozza, hogy valószínűleg abbahagyja, azt elegánsan ignoráljuk, max elmondjuk, hogy legyen emlékezetes, aztán kifut egy szar eredmény, ami mellett a végén a szerda - szombatot nem bírja negyven évesen, és kettéoszlunk, azokra, akik az életének eddigi minden aspektusát megvetik, illetve azok, akik még mindig attól rettegnek, hogy mi lesz, ha nem lesz jövőre. 

 

Mindezek mellett elegánsan elfelejtünk arról beszélni, hogy amióta azon rettegünk, hogy Fepu abbahagyja, azóta kineveltünk egy hajtós cserejátékost a Zetének, egy jó első szezonost vélhetően a Sopronnak meg Doktort, aki egy teljes nyugat-magyarországi kitérővel talán beérik és van egy szem Durázink a keretben, aki szegény hol tud játszani, hol nem.

 

Nekünk valahogy mindig addig kényelmes, amíg lehet valami mással foglalkozni. Most épp bezzegfepu van. Mindezt úgy, hogy nekem is megvan a véleményem egykét dologról, de mind tudjuk, hogy a feléről nem beszélnénk, ha sorban állnának a magyarok játékra készen.

Mivagyunka... Creative Commons License 19 órája -3 6 5722

Meggyőződésem, hogy ha Fepu nem vállal közéleti szerepet, pontosabban egyelőre arra jelöltséget, akkor nem lenne ilyen megosztó a megítélése.

Hogy kit, kivel hasonlítunk össze, az ízlés dolga.

Számos siker és a "legenda" státusz elvitathatatlan tőle. 

Ugyanakkor az is igaz, hogy sokszor hatással volt a történésekre és nem mindig pozitív előjellel, vagy eredménnyel.

De az elmúlt 62 év legendái közül senki sem volt hibátlan, mégis joggal tiszteljük őket.

Azt hiszem, az érdemek Fepunál is jócskán fölényben vannak.

 

MTE81 Creative Commons License 19 órája 0 2 5721

Nézd, te személyeskedsz, utána meg játszod ezt a fölényeskedő stílust. Hidd el, én sem fogok álmatlanul forgolódni ha nem kell neked többet reagálnom.

Előzmény: bio22 (5718)
tyhaliburton0 Creative Commons License 19 órája 0 3 5720

Tűpontos. 

Előzmény: hisztudjátok (5719)
hisztudjátok Creative Commons License 19 órája 0 6 5719

Fepunak egy kedvenc edzője volt és az Stojan.Teon kívül szinte minden edző távozásához köze volt.Tatut is ő helyezte pozícióba.Sajnos mindketten elhitték,hogy ez jó lesz.

bio22 Creative Commons License 19 órája -4 0 5718

Utolsót reagálok, ezt sem kellene.

“Nem ócsároltam Feput, de cáfolj meg és kérlek keresd meg“

Elég ezt a hsz-edet elolvasni…

 

Tényleg tudnék mit mondani neked, de nem.

Nem “vitatkozni”, mert nem és ezt nem akarom indokolni.

A véleményem megvan rólad, de nem szeretnék személyeskedni, sem akár egy szóval többet rád pocsékolni.

(Ha megkérhetlek, ha egy mód és lehetőség van rá, ne reagálj semmit, fejezzük be)

 

 

Előzmény: MTE81 (5714)
Febr.15 Creative Commons License 20 órája 0 4 5717

Nem láttam egyszer sem játszani a srácot,de ezt a Konate-t nem lenne érdemes megtartani jövőre?

A végére a statisztikák szerint azért elég jól visszaépitette magát nem?

Nagy ajánlatokra nem gondolnám,hogy számithatna ez után a rövid szezon után sem,de a lehetőség megvolt benn mikor idehoztuk,s a végére talán ezt meg is mutatta...

Persze ő is sérült volt...,de ha pénz amúgy sem nagyon lesz akkor...

OW_MTE_62 Creative Commons License 20 órája -4 0 5716

Fepu nem szeretett edzeni? Kérdezd meg Gasper Potochnikot, aki Fepu egyik kedvenc edzője volt, mellesleg egy igazi szadista hajcsár... Limitált játékidő? Egyedül talán Teo edzősködése idején... Nettó hülyeség amit írsz erről, a többi része nyilván szubjektív...

 

MTE!!!

Előzmény: MTE81 (5714)
Mivagyunka... Creative Commons License 20 órája 0 0 5715

Na, hogy a rendszer fenntartható-e avagy sem, arra térjünk vissza egyszer június 10-én, aztán ha úgy alakul, akkor majd ősszel is...

 

 

Előzmény: ementálib (5713)
MTE81 Creative Commons License 20 órája -2 6 5714

Nem fogunk jót vitatkozni az biztos. Nem ócsároltam Feput, de cáfolj meg és kérlek keresd meg a hozzászólásaimban ahol ez történt. Reálisan kell látni őt, ha nem Körmenden neveli ki magából a legendát, már rég szögre akaszthatta volna a kosárcipőt. Védekezés régen sem volt, most már annál is kevesebb, edzeni soha nem szeretett, rendes edzőnél mindig erősen limitált időt kapott - talán nem véletlenül. Cserébe ő is szeretett Ivkoviccsal fagyizgatni, ahogy az igazi jóemberek szokták. Továbbra is tartom, a klubhűsége megkérdőjelezhetetlen, de neki legalább annyira volt szüksége a klubra, mint a klubnak rá. Pozitív figura hiszen itt nőtt fel a körmendi csarnokban, de mindig is túlzásnak éreztem őt Zsebéhez, Istihez és a többiekhez hasonlítani. Ha nem gond ez a véleményem, te is gondolj bátran amit csak szeretnél.

Előzmény: bio22 (5710)
ementálib Creative Commons License 20 órája -2 2 5713

azon gondolkodom hogyan lehet leirní hogy ez nettó hülyeség anélkül hogy besorolják az embert automatikusan egyik vagy másik szekértáborba.

pedig ez az.

ilyen dumákkal hogy legendákat hoz vissza (-lol tényleg kiket?-) hogy edzőt hoz,vagy hogy bármit csinálna jövő évi csapattal az érintett sem kampányol,ellentétben a kvázi ellenkezőjét (hogy legkorábban októberben álhat munkába amire kész a keret,a stáb a minden,amikre semmi ráhatása nemlesz) hivatalosan lenyilatkozta.

 

hagyjuk ezt a szekértáborosdit inkább,valaki frappánsan írta múltkor hogy  polgarmester választás lesz,nem csapatvezető vagy ügyvezető választás.

 

az eddigi autokrata rendszer márcsak a személyi változások okán sem fenntartható(akinek slenderman fóbiája volt az megnyugodthat),ennek vége,egyébként meg mindkét jelölt egy ízig-vérig becsületes igazi körmendi faszagyerek,van szerencsém -ahogy tízezezer sorstársamnak szintén- személyesen ismerni mind a kettőt,egyiktől sem féltem a csapat jövőjét,ez kurvára nem szempont.

Előzmény: MTE81 (5707)
Mivagyunka... Creative Commons License 20 órája 0 0 5712

Meglesz a hazai győzelem, és nem sérül meg senki. A legtöbb, amit a mai meccstől várni lehet.

Legyen így, nyerni úgysem fogunk.

 

Mivagyunka... Creative Commons License 20 órája -1 1 5711

Az edző kétmeccses bérén nem sokat spórolna a klub.

Gumi szakmai hozzáértését nem lehet megkérdőjelezni, viszont az utolsó időszakában nem kevés problémát okozott. 

Szerintem többet ártana, mint használna. 

 

Előzmény: MTE81 (5707)
bio22 Creative Commons License 21 órája -4 3 5710

Már sokadik alkalom hogy Feput kóstolgatod, ócsárolod.

Lenne még mit hozzátennem, de a “középszerű“ játékos minősítésed feleslegessé tesz bármilyen nézőpont-ütköztetést és véeménycserét.

Nem tisztelettel, de megkérlek, ezt fejezd be.

 

Előzmény: MTE81 (5707)
mögb Creative Commons License 22 órája 0 5 5709

jó nagy hülyeség. Kik térnének vissza?

 

Előzmény: MTE81 (5707)
kutyara der Creative Commons License 23 órája 0 0 5708

Jol hangzik,csak nem igaz….
szinten nem poltizalni akarok csak teny hogy a kovetkezo szezon csapatahoz es az idei nyari klubbkoruli alap dolgokhoz mint edzo legiosok jatekosok szakmai stab stb fixen semmi koze nem lesz a juniusi gyoztesenek.Ezt maga Putesz is megerositi nem en talaltam ki.

 

 

 

Előzmény: MTE81 (5707)
MTE81 Creative Commons License 24 órája -4 3 5707

Nem politizálni szeretnék, inkább csak tény - ha Patonay csapata nyer, akkor több legenda visszatérhet és a pad sem lenne üres. Feput pedig nem megsértve, de igen, most kell visszavonulni, és ezzel több pénzt hagyni az eleve nem túl mély kasszában.

Déri az Oroszlánynak scoutol, gyakorlatilag részben azt a munkát végzi, amivel Körmenden évekig elkerülhető volt a Sylla effektus. A fiai pedig Szhelyen kosaraznak a gyerekeknél. Kocsis bérét ugye megspóroljuk az utolsó két meccsre?

Előzmény: kutyara der (5706)
kutyara der Creative Commons License 24 órája -2 0 5706

Edzokerdesben kivancsi leszek,mennyire lesz huzva az ido…. idealis esetben profi menedzsmenttel(szoval itt ezt el is felejthetjuk…) mar lenne konkret jelolt(vagy tobb) kb az alsohaz biztossa valasa ota legkesobb

Azt mondjatok tobb lesz a berekre a love,akkor fontossagi meg idorendi sorrend alapjan is az edzo kovetkezzen elsonek amibe ezt fektetik!!!!!
jo lenne nem eltokolni a fel nyarat logva hagyva a kispad kerdest,hanem az ose meccs utan 1-2–3heten belul megmondani kinek a milyen koncepcioja alapjan lenne keret

 

exedzoinknek mindnek van/lesz csapata ugyhogy azokon sok gondolkodni valo nincs…talan cizmicet lehetne visszahozni igaz utanunk mindenhol befuccsolt,de itt meg azert van renomeja(nalam legalabbis sose muko tisztelet a kupaert)

 

lehet kisebbsegbe vagyok,de en tatut se zavarnam el a klubbtol ha neki nem arcvesztes up edzonek visszamenni akkor siman maradjon a fedelzeten,de ez a kabat meg jo par evig nagy ra…

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!