Keresés

Részletes keresés

maryke23 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 609

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy valaki felrkata a fotomat több szexpartner kereső oldalra. Az illető nem sajnálja az idejét és még levelezik is velük. Ezt onnan tudom, hogy mindig felhívnak. Egy oldalon találtam meg magam, de azok akik hívnak mondják, hogy máshol is fenn vagyok.

Erdeklődni szeretnék, hogy mit lehet tenni ilyen esetben? Tehetek feljelentést a rendőrségen ismeretlen ellen? Ki tudják deríteni, vagy nem is tudnak sokmindent csinálni?? Esetleg letiltatnak az oldalról? de lehet hogy felraknak 20 másikra...

Kérlek valaki minnél előbb válaszoljon nekem!

Köszike

Katka30 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 608

Üdvözlök mindenkit!
A legjobb barátom ügyében szeretnék segítséget kérni!Pest megyében rendőrként dolgozik. Már többmint két éve próbál hazakerülni. Most úgy tűnik sikerülhetne neki hiszen elfogadták az áthelyezési kérelmét (még novemberben vagy decemberben úgy emlékszem), igaz május 1ig visszatartják.Csakhogy közben pár napja karambolozott szolgálati időben rendőrségi autóval (ő vezette a rendőrségi autót) és sajnos ő volt a hibás is (de nem volt ittas csak a főnőke adta a parancsot viszont a kéket már nem kapcsolta, ahogy szokta). Senki nem sérült meg tulajdonképp a kocsinak is csak az elje tört kicsit!A fönöke szerint nem lenne jogszerű ha emiatt visszatartanák újabb 6 hónapra , de a kollegái szerint mivel egy fegyelmit fog kapni, így onnantól ismét újraindul a 6 hónap!Ez tényleg így van??? Most emiatt neki újrakezdődne, pedig már lassan 4 hónap lement volna. Eléggé el van keseredve én meg szeretném valami biztossal megnyugtatni így ha valaki tudna ebben az ügyben választ adni azt megköszönném!Jó lenne mihamarabb!!!
Köszönöm
Kiss Katalin

sziriusz74 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 607

Hát az a legjobb ha azt válaszolod kölcsönatad az autót nem te vezetted, ha példáúl történetesen az egy családtag megtehetd azt, hogy nem mondod meg a nevét (családtagra nézve terhelő vallomástételt megtagadhatod).

 

Azt jó lenne tudni mégis mennyi lehetet mert 110 % fölött veszik el a jogosítványt.

Előzmény: tollas (605)
kacagógerle Creative Commons License 2006.11.26 0 0 606
57§
Előzmény: tollas (605)
tollas Creative Commons License 2006.11.26 0 0 605

Azt hiszem leradaroztak. Legalább is ott állt az út szélén a radar, meg a rendőrök is, igazoltattak vagy három autót.

De engem nem állítottak le, pedig biztos gyorsabban mentem, mint az ott megengedett 60.

Nem tudom mennyivel, mert csak későn vettem észre a rendőröket, amikor már elhaladtam mellettük. (előre radaroztak)

 

Mit lehet tenni, ha esetleg jön a feljelentés? Egyáltalán jön? Vagy csak az bukott meg, akit leállítottak?

 

lehetőségek:

- letagadni, hogy én vezettem az autót ?

- elismerni és kifizetni a büntetést ? (mi lehet, pénzösszeg, esetleg jogsi bevonás ha gyorsan mentem?)

 

 

bíróbosszantó Creative Commons License 2006.07.09 0 0 604

A felügyelõ feljelentés megtétele vagy egyéb jogszerû intézkedés céljából az érintettet személyazonosságának megállapítása érdekében igazoltathatja. A személyazonosság igazolására alkalmas minden olyan hatósági igazolvány, amely tartalmazza az érintett nevét, születési helyét és idejét, az állampolgárságát, valamint az arcfényképét és a saját kezû aláírását....

  </P>

Előzmény: mopy (586)
atompyka Creative Commons License 2006.06.11 0 0 603

Az Éles-sarok alsó lámpája ilyen, nagyon közel engedi egymáshoz a népeket. Ott nem is zúgok át a sárgán soha.

 

Előzmény: Kreta (602)
Kreta Creative Commons License 2006.06.11 0 0 602
Melóhely melletti kereszteződésben meg félévente csattannak az autók akik még narancson átférnek, és sárgán már elindulnak. Mindez két iskola között ...
atompyka Creative Commons License 2006.06.10 0 0 601

Hasonló velem is történt Pesten. 1irányú utca, Balkanyar sáv, mellette 2 egyenesen menő. Jobban láttam a felfüggesztett lámpákat, mint a mellettem lévőt, ezért azt figyeltem. Telezöldre elindultam balra, egyenesen menőből utánam jött egy rendőr, a következő lámpánál megkérdezte (csak úgy a lehúzott ablakon keresztül), tudom-e, hogy piroson jöttem át. Mondtam, hogy szerintem zöldre váltott, mondta, menjek vissza, nézzem meg, mikor kit enged, majd elporzott.

S valóban, a balrakanyarodókat kicsit később engedi a sáv melletti nyilas lámpa.

A rendőr korrekt volt, csak azt nem értem, miért telezöld a többi lámpa, ha csak az egyenesen menőket engedi...

Előzmény: Törölt nick (600)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.10 0 0 600
Velem a kovetkezo tortent 1 evvel ezelott:
Kerekparutas, 4-es keresztezodesben megallok a piros lampanal.
A kerekparutnal szinten kulon jelzolampa all, ez allitolag elobb valt zoldre, mint ami ugyanott az autout felett van athuzva drotvezeteken. En elobbi jobb oldali rendorlampat figyeltem, ezert kb 3 masodperccel elindultam egyenesen tovabb at a keresztezodesen, mint hogy zoldet kaptam volna.
Szembeforgalomban a (keresztezodes tuloldalan levo piros elott) allt egy rendorauto ket fiatal rendorpicsaval. Megyek at, latom messzireol, hogy a kozeg magyaraz vmit nekem a volan mogul es pofakat vag. Nezem a tukorben, latom hogy megfordul es jon utanam. Veszem a lapot, lassitok. Felreallok az ut szelere (Gyor).
Nyugodt voltam nem csinaltam semmit, hacsak nem az epp aktualis bankrablot ismerte fel bennem az IQbajnok - akkor (sem) lehet baj.
Megallit, kozli hogy atmentem a piros lampan es eleg eros ha egy rendorauto szemben all. Meglepetten ervelek, hogy ezt nem lathatta es egyebkent is tenyleg zoldnel mentem at (tenyleg...). Ket utas volt velem, hat sajnos ok sem vedtek meg.
Itt az a teny zavart engem, hogy:
A hangnem, ahogy beszelt velem.
Valamint nem lathatta hogy piroson mentem at, de levonta a kovetkeztetest, mert valszeg a ket szembe sav egyszerre kap zoldet, es a bringasok pedig elobb indulnak.
Ez reszemrol egy apro tevedes volt, semmi mas, nem veszelyztettem vele senkit es semmit.
5000 helyszini birsag csekken.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.09 0 0 599
ha epp forgatnak vmit felugorhatnek hozzatok? :/
Előzmény: Gobbler (596)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 598

Szólj valami fotósnak vagy az ablakba helyezz el egy kamerának vagy teleobjektívnek látszó tárgyat. Nagyon feltünően. :-)

 

Talán üzleti érdekből is be fognak sötétíteni.

Előzmény: Gobbler (596)
atompyka Creative Commons License 2006.01.15 0 0 597

Szia!

 

Két tippem van:

1. RPG vagy Stinger

2. Kérdezd meg inkább itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015332

Előzmény: Gobbler (596)
Gobbler Creative Commons License 2006.01.14 0 0 596
Sziasztok!

A lakásommal szemközti ház egyik lakásába teljesen belátni. Ez még nem lenne baj, csak gyakorta fedezem fel, hogy ott pornófilmet forgatnak. Ez azért sajnálatos, mert ezt vagy nyitott, vagy sötétítetlen ablakon keresztül teszik, gyakorlatilag mindent látok (+ reflektorok az arcomba + a szokásos kísérő hangok). Van egy, most 7 hónapos kislányom, és nem szeretném a későbbiekben ezzel a látvánnyal sokkolni. Nem tudna valaki tanácsot adni abban, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Legalább kötelezni őket az egyébként felszerelt reluxa használatára?

Köszönöm
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.24 0 0 595
Régi hozzászólás, de pár hónapja hasonló helyzetben voltam Bécsben. Tankoltunk egy kis kúton éjszaka két kocsival, páran sört vettek, mi csak beszélgettünk az ajtó előtt, pár perc múlva 4 rendőrautó csikorgott be a kútra, hangoskodtak velünk, útleveleket elvették, megmotoztak, kést földre dobta a tag ingerülten és csak jó pár perc feszült beszélgetés után köszöntek el. Ott is valami autófeltörés volt az ügyben, de eléggé beszartunk, hiába voltunk ártatlanok, mint a bárány, nem vitattunk mi semmilyen jogszerűséget...
Előzmény: Mityu (565)
mopy Creative Commons License 2005.08.20 0 0 594

számlátok nincs meg a memoriakártyákrol?

esetleg a kamerák felvételeit nem e tárolják?

ne várjatok hogy ők lépjenek előzzétek meg őket........ha kiderül hogy ártatlanul hurcoltak meg titeket a szart is kipréselhetitek a tecskobol!

 

m

Előzmény: Atrádák (593)
Atrádák Creative Commons License 2005.08.16 0 0 593

Sziasztok!

 

Újabb példa a biztonsági őrök és a rendőrök hülyeségére és a vásárlók kiszolgáltatottságára:

 

Három hete történt, hogy elmentünk a TESCO-ba vásárolni. Volt nálunk egy használt memóriakártya eredeti (más bolt cimkéjével ellátott) csomagolásban, amit kifelé menet a kapu csipogással jelzett. Odajött a biztonsági őr, elvette a kártyát és kérte, hogy fáradjunk vele hátra. Ott vizsgálgatták, és kiderült, hogy árulnak ugyanolyat, igaz más csomagolásban, de ez még nem jelenti azt, hogy a kártya nem onnan származik. Úgy egy óra múlva még mindig nem tudták egyértelműen megállapítani, hogy nem onnan loptuk, ezért kihívták a rendőröket, akik bevittek minket. Elvették a cuccainkat, megmotoztak és bezártak minket, külön cellába. Ott kellett megvárni a nyomozókat és hogy végre kihallgassanak. Mindez hat órán át tartott, úgy, hogy teljesen ártatlanok voltunk és a leírtakon kívül semmi nem szólt ellenünk. És még most se zárult le az ügy, várjuk, hogy vádat emelnek-e.

John Doe3 Creative Commons License 2005.07.16 0 0 592
Gördülô féknyom: az a - szerintem - fikció, hogy fékezés esetén a kerék akkor is hagy féknyomot, ha nem csúszik meg.
Előzmény: atompyka (582)
Mbazsika Creative Commons License 2005.07.13 0 0 591
Valoszinuleg ez ugy muxik, mint a korhazak es a temetkezesi vallalkozok kapcsolata :-(
Előzmény: utóember (588)
dj-zolee Creative Commons License 2005.07.11 0 0 589
Szia.

Inkább gyere át a "rendörségünk szégyentáblája" topicba, melynek címe:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9038356

Ott jobban pörög az 'élet', mint itt.

Üdv
Előzmény: utóember (588)
utóember Creative Commons License 2005.07.11 0 0 588
Nem tudom, hogy ez-e a jó topik, de a következő történt. Tegnap hajnalban megpróbáltak betörni hozzánk. Bejelentést tettem, a rendőrök kijöttek, megnézték, megcsinálták a szokásos eljárást. Pár órája kaptam egy telefont valamilyen cégtől, hogy vegyek riasztót.

Jól sejtem, hogy a rendőrség árulja a polgárok adatait? Lehet tenni valamit ez ellen?

(Mellesleg szerintem az önkormányzatok is árulnak. Anno egyszer pontosítanom kellett a lakcímemben a házszámot és az ajtót. Azután, hogy ez megtörént az önkormányzaton, kb. egy hét alatt kaptam meg az első olyan reklámlevelet, amely az új, pontosított címre érkezett.)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.23 0 0 587

Az alapkérdés, hogy szabályosan ragaszgattál-e? Sejtésem szerint nem! :-(

 

Ekkor te maradj nyugton és ő meg nem jelent fel. A dolog a "lovagiasság" szabályai szerint el van rendezve. :-)

Előzmény: Ted Nugent (585)
mopy Creative Commons License 2005.05.20 0 0 586


Halo !

 

 

én ugy tudom hogy rendőri jelenlét nélkül nem igazoltathat csak felszolithat hogy tedd meg de ha te elzavarod a sunyiba nem csinálhat semmit....én igy tudom !

 

 

m


winDirVariable="C:/WINDOWS"
winDirVariable="C:/WINDOWS"
Előzmény: Ted Nugent (585)
Ted Nugent Creative Commons License 2005.05.20 0 0 585

Sziasztok!

Szorolapragasztás közben megfogott 1 közterülefelügyelö. A szorolapokat elvette, papirt erről nem irt. Engem felirt, állitása szerint fel fog jelenteni. Én semmit nem irtam alá. A kérdésem: volt joga igazoltatni? Fénykép vagy video nincs, én nem ismertem el semmit, csak az adataim vannak meg neki.

Ha valaki már járt hasonlo cipőben kérem adjon tanácsot mi a helyes taktika.

 

atompyka Creative Commons License 2005.05.17 0 0 584

Szia,

próbáld meg itt inkább:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9008870

 

ATom

Előzmény: géza gumikutya (583)
géza gumikutya Creative Commons License 2005.05.15 0 0 583

Sziasztok!

 

Megfordultam egy szombat  éjjel a Múzeum körúton, pechemre lesben állt a rendőrség és lecsaptak rám, feljelentés volt és 15.000 Ft a bírság.  (Alkoholos befolyásoltság alatt nem voltam.)
Ha megfellebbezem, mire érdemes hivatkozni?

Miből lehetne kihozni egy kis bírságcsökkentést és mekkorát...?

 

atompyka Creative Commons License 2005.05.12 0 0 582
Azt azért még áruld el légyszi, mijaza "gördülő féknyom"...
Előzmény: John Doe3 (578)
atompyka Creative Commons License 2005.05.12 0 0 581
Próbálkozom...
Előzmény: Ma 6 MA (579)
atompyka Creative Commons License 2005.05.12 0 0 580

Örülök nagyon, hogy összejött, mégha ilyen hosszú idő alatt is.

Köszi, hogy megírtad!

 

ATom

Előzmény: John Doe3 (578)
Ma 6 MA Creative Commons License 2005.05.11 0 0 579

Habitual offender

Szabad fordításban : nótórius bűnöző.

 

Az Usa több államában érvényes törvény mely szerint aki harmadszor is börttönbünbtetéssel súlythatóan megszegi a törvényt az életfogytiglant kap.

 

Az eredetire és a fordításra lenne szükségem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!