Keresés

Részletes keresés

Picurpici Creative Commons License 2001.01.30 0 0 14
szöszi-cipo:

En egyaltalan nem itelek el inkabb xcsodallak erte es hogy egyaltalan valad is! :-)))) Ritka nagy kincs vagy!!! :-)))

Viszont arra a kerdesre, hogy mikor? Mikor nincs senki ott mikor csak o es en vagyunk ott azon a helyen. Az este eddig nmalam bejott, de a reggeli es hajnali is! :-))) Csak azt nagyon ritkan lehet csinalni. ... A munka :-(((
A kocsit meg nem probaltam, de az aszamomra mar eleve kenyelmetlen lenne! :-) Bar meg sok mast sem! :-))

Picurpici

Előzmény: szöszi-cipo (12)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 13
Este általában a constans barátnőnél rak az ember a tűzre ;-)
Előzmény: Törölt nick (9)
szöszi-cipo Creative Commons License 2000.11.30 0 0 12
sziasztok!
szerintem is relatív, hogy ki hol és mikor szereti.
én pl. soxor ülök itt a gép előtt és nő létemre nézegetek sexoldalakat. remélem ezért nem ítéltek el, de nem hiszem, hogy egyedül lennék az efféle dolgaimmal, csak max. én be merem vallani...
szóval az ilyen nézegetések után igencsak magasan veri a plafont a libidóm... De nem kell azt hinni, hogy csak ilyenekre tudok ám felizgulni!...
és mindegy, hogy hol történik meg az aktus (pl. télen buli alatt a padláson, a munkahelyi bőrkanapén (hm!) autóban (iszonyúan fájt a térdem -én voltam felül).
általában kényelmesen szeretem, és erre a legmegfeleőbb az ágy (szerintem még nem találtak ki jobbat).
ennyi
SzC


Sexgames194 Creative Commons License 2000.11.30 0 0 11
sziasztok.
szerintem alkalom szuli a rablot. Sose vettem eszre magamon, melyik napszakban komolyabb a zsongas. Arra mar felfigyeltem, hogy vannak idoszakok, mikor a kedv, teljesitokepesseg sokkal nagyobb, de meg nem jottem ra mi idezi elo. 1-2 hetig szokott tartani hogy nem birok magammal es nagyon leamortizalom a baratnomet (sajnos most nincs kit...). Gyanitom pszichés allapot fuggvenye ez a "hullamzas".
Alkalom pedig kinalkozik... jon szembe az utcan, melohelyen, mulatsagon... es akkor kedvencem, a PAvlovi kutya esete...es nem szamit a vekker. (mint szombaton... ranezek a naptarra: szombat, s máris kondul egy nagyot a májam:-))

Szalka Kedves! Irtal ilyesmit, hogy "...Reggel , este, delben? Na jo legtobbunk mindig, mindenhol, amikor csak alkalom nyilik..." Nos ha Te is a legtobbunk kategoriaba tartozol es magadbol indultal ki, akkor en nagyon kivancsi lettem am Rad:-)))

pápá

-B-

Master Szaki Creative Commons License 2000.11.30 0 0 10
Hajnalban én is csináltam. Valahogy nem tudtunk aludni.... De aztán már igen. :-))
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 8
Napközben csak titkárnővel, kolléganővel, barátnővel...
Előzmény: szalka (7)
szalka Creative Commons License 2000.11.30 0 0 7
Szerintem is vannak az evszakoknak is szexualis sajatossagai. Pl megfigyeltem, hogy az egyik kedvenc ruhakatalogusomban, amiben altalaban csak egyszeru noi ruhak vannak osszel televan kismamaruhaval, ami mas evszakokra nem jellemzo. Szoval valoszinu, hogy a hosszu teli ejszakakon sokkal tobb gyermek keszul mint mas evszakban :-)

Persze, hogy nemcsak este es reggel letezik , de a legtobb ember a dolgos hetkoznapokat eli, amikor vegulis ejszaka tobbnyire alszik napkozben meg nagyreszt dolgozik. Emiatt aztan az ejszakai meg a napkozbeni esemenyek tobbnyire csak hetvegen lehetsegesek, ami azert csak 2 nap a 7-bol :-)

Előzmény: -emma- (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 6
Jaja, hajnalban a legjobb, de úgy hogy legyen még idő a munkábamenet lustálkodni egyet. :->
GoldenEye Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5
Én személyszerint reggel leginkább...:)De a mindig is jó..:)
-emma- Creative Commons License 2000.11.29 0 0 4
evszak: furcsa, de nalam az osz .. magam sem ertem, talan veletlen,hogy minndig igy alakultak a dolgok :)
napszak: pont a napokban gondolkodtam el ezen.nem mondhatnam hogy esti vagy reggeli "tipus" vagyok.mind2nek van egy sajatos hangulata es ezert mas.. na de keremszepen..nem csak este es reggel letezik :)
szalka Creative Commons License 2000.11.29 0 0 3
Mindig :-)
De szvsz majd minden embernek van kedvenc napszaka, speciel en reggel, delelott aktivabb vagyok. De furcsamod sok embertol hallottam, hogy este , ejszaka sokkal jobban preferalja a dolgot, mert meghittem a hangulatos felhomaly, sotetseg.
Előzmény: Master Szaki (2)
Master Szaki Creative Commons License 2000.11.29 0 0 2
Érdekelne a te véleményed is. Nekem bárhol, bármikor, de nem bárkivel. Voltam már tengerparton(persze este), a visegrádi hegyek alatt(fényes nappal nyáron). :-))
Előzmény: szalka (-)
zotyo Creative Commons License 2000.11.21 0 0 1
Bármikor, csak hangulat legyen hozzá. Amikor fáradt vagyok, mert sok a szaladgálni való akkor reggel, (mikor délig alszom, délben :) ), de ha úgy alakul akkor este. Bár - öszintén szólva a kedvencem az este-szunya-reggel összeállítás. Csak ahoz tényleg nyugis napoknak kell lennie.
SumQuiSum Creative Commons License 2000.11.21 0 0 0
Legjobb éjfélkor! 0 óra 00 perc :)))))))))))))
szalka Creative Commons License 2000.11.21 0 0 topiknyitó
Szintre mar mindenrol van topic, hogy hol, kivel , hanyan, hanyszor, hogyan szereted a szexet. Kikivankozott belolem a hianyzo kerdes:
Mikor szereted a szexet?
Reggel , este, delben? Na jo legtobbunk mindig, mindenhol, amikor csak alkalom nyilik, de melyik az a napszak (evszak?), amikor a legjobban preferaljak az emberek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!