Keresés

Részletes keresés

vinettu Creative Commons License 2001.05.30 0 0 22
butcher

Valóban nem 100K-t fog felmarkolni -nagy szavak- a kölök, hanem annyit, amennyi ma 100K- nak felel meg...vagyis szart se, ha nem tesznek még hozzá 30-40x ennyit...

Előzmény: butcher (21)
butcher Creative Commons License 2001.05.30 0 0 21
Más farkával, más farkával...azt szereti mindegyik politikus ;-P. Azt a pénzt azért most különítik el a csecsemőknek, ez pedig nagyon is a jelen...

vinettu: 18 év múlva nem 100K üti a gyerek markát, azt a zsetont azért 18 évig forgatják majd...
"de nem ettől fognak gyereket "gyártani" az emberek nem gondolod? Ettől még nem fog megállni a népességfogyás" - helyes én is ezt mondtam, NE EMIATT gyártsanak gyereket a rászorulók!

Előzmény: MoJo JoJo (18)
butcher Creative Commons License 2001.05.30 0 0 20
Na ki fosztogatja az államot??? Mert én nemigen...
A demszkyt én se csipizem, de olvass bele abba a topicba amit említettem és sok mindenre választ kapsz...a jelenlegi kormány családbarát kedvezményeiről is esik szó benne. A kirohanásért meg sorry, de így legalább kibújt a szög a zsákból és nem én olvastalak félre...érted ugye?
Előzmény: vinettu (17)
vinettu Creative Commons License 2001.05.30 0 0 19
Ez ok...de nem ettől fognak gyereket "gyártani" az emberek nem gondolod? Ettől még nem fog megállni a népességfogyás... "banyeg 18 év múlva 100 rongy üti a gyerek markát csinyájjunk gyorsan vagy kettőt..." Mire felvehetné, rég abortusz vagy éhhalál áldozata lesz amiért nem tudják odáig eltartani.
Szép kis alternatíva...
Előzmény: butcher (16)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.05.30 0 0 18
Az egészben az a vicc, hogy a "csecsemők" 18 éves korukban veszik föl a pénzt. Addigra már Demszky sem lesz főpolgármester. Más farkával kampányol a hülye. Szóval ez az egész, úgy ahogy van röhejes baromság.
vinettu Creative Commons License 2001.05.30 0 0 17
Ez tényleg erős...de nem a stílus...

Elég érthetetlen volt ez a csomag amit kaptam, de azért kihámoztam a fostengerből azt a 1-2 szót amire azért válaszolnék. Pontosabban kérdeznék is.

Mit talált ki a Demszky?
Min rágcsál a kormány?

Ilyen családtámogatási rendszer mellett-adókedvezmény-szerinted van még a kormánynak pénze erre a teljesen felesleges kizárólag kampánycélú dologra? Hogy megválasztáskor megszüntessék? Mit akarnak az ilyenek is mint te? Kifosztani az államot?

Felelőtlenül pofázni én is tudnék...mondjuk úgy mint a szadesz vonulat. Csakhogy ezt egy kormány nem engedheti meg magának kisfiam...

Habozni nem habozok a Demszkyre, de ekkora maoista parasztot még nem hordott hátán a föld mint ő.

Előzmény: butcher (15)
butcher Creative Commons License 2001.05.30 0 0 16
Az egész bébikötvény program kialakulatlan, DE monnyuk 18 éves korában lehet, hogy nem rollert vesz, hanem fizeti monnyuk a főiskolai/egyetemi tanulmányait vagy ha szerencsés akkor rak hozzá (még sokat) és vesz egy kérót. Monnyuk a roller helyett...mert a felhasználást is szabályozni fogják, tehát nem apuka fogja monnyuk elpiálni.

"Miért ne most kapják meg a családok, ahová a gyerek születik, a száz rongyot?" - szerintem pont azért, hogy ne EMIATT gyártsák le azt a gyereket...de ez csak magánvélemény.

wait & see

Előzmény: Törölt nick (3)
butcher Creative Commons License 2001.05.30 0 0 15
Előre is bocs, de ez egy kicsit erős lesz...

Ennyire elvakult fasz hogy bírsz lenni vagy tajt mindegy csak nyíljon az a topic, ahol neki lehet menni egy-egy politikusnak vagy pártnak? Egy ilyen kampánnyal mi az isten bajod van? Vagy csak attól habzik a szád, ha meglátod a demszky nevét??? Közpénzből domaint jegyezni mekkora röhej vazz' amikor azt az aprópénzt zsebből is ki lehet rakni??? Mér' vagy ilyen kisstílú bakker, ráadásul a kormányzó párt is qrvára profitálhatna az egészből, ha támogatná...idézek egy másik, ezzel a témával foglalkozó topicból (mert erre azért nem sikerült rákeresned):
"...Ez Demszkynek volt az otlete, hogy a fovaros krealjon egy ilyen konstrukciot a korzetebe tartozo ujszulotteket ily modon is tamogassa.
Aztan ugye nemsoka valasztas lesz es mar elkezdodott a szavazobazisrafigyeles, ugyhogy a kormany felkapta a fejet a dologra es rastartolt az otletre. Most epp ragcsaljak a dolgot..."

A szart egyed és ne rágdd, ha pedig nemcsak a politikai anyázás miatt írogatsz, akkor olvasgass itt is egy kicsit: BÉBIKÖTVÉNY - ki mit tud? (Szülői munkaközösség)

a hentes

Előzmény: vinettu (-)
vinettu Creative Commons License 2001.05.30 0 0 14
Szerintem már ki is néztek valami kóser bankot a fiúk, hogy aztán becsődöltetve felmarkolják a lóvét tóratartóra...
Előzmény: Dalida (13)
Dalida Creative Commons License 2001.05.30 0 0 13
...aztán úgy a 16-17 év körül, mikor már szép kis summa összegyűlt, valahogy csődbe megy a bank és aki arra bazírozott, hogy a szadesz (a családok pártja) megoldja a családok helyzetét, futhat a kamatos-kamatos... 100.000 Ft után. (a szadesz meg az 5% után)
Előzmény: McAtti (12)
McAtti Creative Commons License 2001.05.30 0 0 12
De addig a 18 évig is a zsozsót majd kezeli valaki, nehogy rájuk penészedjen.

Attila

Előzmény: Dalida (11)
Dalida Creative Commons License 2001.05.30 0 0 11
kicsit korán van még a kampányhoz, de hát 3-4%-kal nem lehet elég korán kezdeni ...

Az a szép, hogy egy olyan Blair-i választási húzást nyúltak le, amit már kint is megbántak; lesz is visszatáncolás belőle.

A javaslatot ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az éhező ember előtt egy dagadt manusz elkezd zabálni, majd közli a szerencsétlen éhezővel, hogy majd egy hónap múlva (amikor az már régen éhenhalt) megnyílik az a full-extrás étterem, amit ő épít és ott a szegények annyit ehetnek, amennyit csak akarnak. Na aztán ez a javaslat is ilyen: szegény csóri család ki vagy segítve, majd 18 év múlva kap a gyerek némi lóvét - ami akkor már ***-t sem ér -, addig meg nesze neked fogd meg jól.

vinettu Creative Commons License 2001.05.30 0 0 10
Miért a Demszkí nem szadeszos? A "politizálása" másból sem áll a kezdetek óta mint alátenni a kormánynak...csakúgy mint a maszopos-szadeszos játszótársainak...
Előzmény: Kalle (1)
Thrák Creative Commons License 2001.05.28 0 0 9
Ez tényleg roppant siralmas probálkozás, de tuti lesz aki ráharap. Ráadásul a Munkáspárttól csórta, akik szintén nemrég dobták be a köztudatba.
McAtti Creative Commons License 2001.05.28 0 0 8
miat=miatt
McAtti Creative Commons License 2001.05.28 0 0 7
Elkezdtem utánaszámolni: valaki eszméletlenül jól jár.
Évente 2*10^4 újszülött. Ez 2*10^9 HUF év végére a Bankba. (Jó pénz, és csak 18 év múlva kell vele elszámolni!)
Következ? év végére (10% éves kamattal számolva, az egyszer?ség kedvéért, bár ekkora summát már tudnék fialtatni...) 4.2*10^9 HUF (mert újabb 20ezer újszölöttet hozzáadtam).
3. év: 6.62*10^9 HUF
4. év: 9.682*10^9 HUF
...
10.év: 3.25*10^10 HUF - és még mindig van 8 év, az elszámolásig.

Azt hiszem, jól számoltam.
A 18. év végére bámulatos összeg jön össze.
Nem csodálkoznék, ha D. a metró miat kárpótlásul ajánlaná fel ezt az összeget.
Jobb, mint a Postabank, ebb?l egy évtizedig is futná VIP hitelekre.
(D. bizonyíthatna olcsóbban is: takarítsa el a kutyaszart a játszóterekr?l, tegye a várost babakocsival is járhatóvá. A zöld lámpa hossza olyan legyen, hogy egy négyéves kisgyerek is átérjen.)

Attila

Leviatan Creative Commons License 2001.05.28 0 0 6
Tényleg elég gyenge húzás, de azt mondjátok meg, szerintetek ezt valaki beveszi?
Gaaruda Creative Commons License 2001.05.28 0 0 5
Na és erről mi a vélemény?

Ingyenes internetes cím újszülötteknek
Ingyenes internetes honlapot és e-mail címet kapnak az újszülöttek ezentúl a kaliforniai
Szilícium-völgyben.

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.28 0 0 4
politikájában
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3
Nevetséges, átlátszó, szánalmas erőlködés.

Most ők akarják eljátszani a családbarát szerepet, miután a fejükhöz kaptak s rájöttek, hogy a magyar társadalom többsége ezt díjazza többek közt leginkább a jelenlegi kormány politikájába.

Érdekelne, melyik bank kapná a zsozsót tizennyolc évre?

Érdekelne, hogy ők, akik ezidáig a leginkább ágáltak a szocálisan jobb módba született családok gyermekeinek támogatása mellett, miért változtatták meg ezt az eddig (nem sok maradt) következetes alapelvüket.

Érdekelne, hogy egy család számára itt és most ez mi a francot jelent, mondjuk, Lujza azt mondja Jenőnek: csináljunk egy gyereket, azt írja az újság, hogy a Demszky ad neki 100.000 magyar forintot, amit majd tizennyolc év múlva meg is kap, és az addigra akár 500.000 is lehet, a fiú megvehetné rajta az első rollerét?

Érdekelne, hogy tényleg ennyire nincs már egy önálló gondolata sem a híres-nevezetes Szürkeállománynak, hogy ezt a nevetségesen demagóg ötletet is attól a szerencsétlen kis Blair-től kellett lopják?

Miért ne most kapják meg a családok, ahová a gyerek születik, a száz rongyot? Most lenne rá leginkább szükségük, s - figyelem, szadesz panelszöveg! - tekintsük az állampolgárt nagykorúnak, bizzunk benne, hogy ő tudja a legjobban, mire kívánja fordítani: babaágyat venni, bankba tenni vagy elinni! Nem igaz?

Ja s miért csak százat? Legyen ötszáz, lehet licitálni, egy plusz százas = száz plusz szavazat.

Hülyék.

Előzmény: vinettu (-)
Foti Creative Commons License 2001.05.28 0 0 2
A nyomorultak, ahelyett, hogy az olimpiai falu alpkövét tennék, és az istállókat terveznék !

:-((

Előzmény: vinettu (-)
Kalle Creative Commons License 2001.05.28 0 0 1
Közpénzen?
Ha egy közhivatal vagy az állam ad valamit akkor azt csak közpénzből teheti.
Vagy szerinted a Fidesz politikusai saját zsebből finanszírozzák a zászlóavatásokat, vagy a Nemzeti Színházat?
És persze Szabadi Béla azóta nyögi a thaiföldi út költségeit. :)
Előzmény: vinettu (-)
Kvant_II Creative Commons License 2001.05.28 0 0 0
0
Előzmény: vinettu (-)
vinettu Creative Commons License 2001.05.28 0 0 topiknyitó
Na a szadesz már megint kampányol. Ráadásul közpénzen a szemét banda.
Mit szóltok ti ehhez az újabb népbutításhoz??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!