Keresés

Részletes keresés

asta Creative Commons License 2001.06.13 0 0 44
Már razziáznak:))) Most mondta be a rádió. De azért ne örülj, megtudni nem fogsz semmit:)))
Előzmény: folder (26)
wizes Creative Commons License 2001.06.13 0 0 43
Nna majd Torgyinéhoz -Cs. Marincához- megyünk lőgyakorlatra?
Az eggyik lőtéren jobbra húz a golyó, a másikon balra!
A maradék 30 területen meg eltemetjük a halottakat?
Takarodjon mán ez a bagázs! Ezek xaporodnak mint a férgek!
wizes.

lms Creative Commons License 2001.06.13 0 0 42
engem legalább annyira idegesít az önkényuralmi jelképek betiltásának cirkusza

Ennek megintcsak tortenete van. Europaban nehanyszor mar megegettuk magunkat (kiralyi tobbes es generaciokat felolelo kollektiv tobbes szam elso szemely), es azt mondjuk: EZ mar tul nagy ar a szabadsagert. A korlatokat egy kicsit (de tenyleg csak egy kicsit) szorosabbra vettuk, hatha segit a megelozesben. Ide tartozik az is, hogy europai orszagokban a fegyverviseles nem allampolgari jog. Az USA-ban tortenelmi okokbol (vadnyugat stb) igen. Szivnak is miatta (nehany havonkenti iskolai lovoldozesek) de ragaszkodnak hozza, mert a nemzeti ontudatuknak nincs is mas gyokere mint az ismetlopuska.

Szoval a szabdsag mint elv mas ott es mas itt.

De ezt csak a scotus iteletre valaszul irtam. Egyebkent a gyakorlat nalunk is ezt koveti -- az iratokat bekertek a @2-tol, de nem indult eljaras a tv ellen. Csak persze megprobaljak kiszedni majd beloluk, hogy kitol kaptak a papirokat es az hogyan szerezte meg.

Előzmény: trancsiloz (41)
trancsiloz Creative Commons License 2001.06.13 0 0 41
Bizonyára igazad van; engem legalább annyira idegesít az önkényuralmi jelképek betiltásának cirkusza, mint a sajtó, média körüli nyomulás. Az mindenesetre érdekes, hogy miközben Magyarországon a túl szabad sajtóról értekeznek, addig az Egyesült Államokban ilyen ítéletek születnek.
Előzmény: lms (28)
vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 40
Jaja...ultraparaszt.
Előzmény: riper (37)
vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 39
Ehh...nem hinném, hogy ilyesmivel kellene majd foglalkoznod...csak a Mediánnál vezet...
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.13 0 0 38
De volt! Ez azonban nem mentség.

Akkoriban pedig még nem volt internet hozzáférésem, azért nem foglalkoztam pl. a Tocsik üggyel.

De ha Medgyessy lesz hatalmon, akkor majd az ő ügyeikkel foglalkozom. Örülhetsz neki, mert közeleg az idő. :-(

Előzmény: vinettu (36)
riper Creative Commons License 2001.06.13 0 0 37
Tisztelt Hölgyek és Urak !

Egy ismerősöm hosszabb ideid dolgozott az FVM-ben.
Torgyánék sok-sok pénzt nyultak le legalizált
módokon.A Szabadinak verést igértek amint kikerül az FVM-ből, annyire nem csípték a búráját.
A pali egy arrogáns ,nagyképü ,öntelt alak,aki
igencsak visszaélt a poziciójával.Öszintén remélem
meg fogja kapni amit megérdemel, hangsulyozom csak amit megérdemel.Nagy lenyúlás volt ez a 2 év
az FVM-nél.Ami az iratokat illeti lehet ezek csak másolatok voltak, az eredetit ügyes kezek megsemmisítették abban a hitben ,ha nincs papir
nincs bizonyíték.Bizzunk az igazságban !!!

vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 36
Miért korábban nem volt ilyen...?:)
Előzmény: Törölt nick (33)
dakota Creative Commons License 2001.06.13 0 0 35
Csak nézd az elmúlt három évet: Torgyán és szabadcsapata:pl. Szabadi stb.) Orbán szent család, bánya, szőlő stb. Papó és csapata, Országblamázs. Röppenek a milliárdok, a mozgássérültek meg menjenek a fenében, mit is akarnak egy fidesz-fitness csapattal szemben.
Úgy polgárilag.
Előzmény: vinettu (32)
hócipő Creative Commons License 2001.06.13 0 0 34
Tudod rézbőrű kartácsam, volt egy dal valamikor:

...engem csak a majom érdekel....

Igy vagy te 94-98 közötti idővel, nálad ez a majom.

Másokat meg a ma érdekel, meg hogy kinek a tudtával ment a szabadrablás.
Gondolom, ha nem OVI-ék lennének hatalmon, hanem a szoclibek, most véresre tépnéd a szádat, hogy ilyen, meg olyan mocskos banda, meg stb.

Előzmény: vinettu (32)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.13 0 0 33
"Azért arra kíváncsi lennék, mit lehet még szabadrabolni egy spontánprivi, meg egy 1994-98 közötti időszak után...."

Megnéztem a fizetési jegyzékemet. Vontak adót és TB-t rendesen!

Előzmény: vinettu (32)
vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 32
Azért arra kíváncsi lennék, mit lehet még szabadrabolni egy spontánprivi, meg egy 1994-98 közötti időszak után....
Előzmény: dakota (31)
dakota Creative Commons License 2001.06.13 0 0 31
Mit érdekelnek a ker.tévék. Az érdekel, hogy Vityka engedélyezte a szabadrablást.
Ez letagadhatatlan. Vityka is a falu széléről élvezi a szarvasgombát és a kaviárt, meg szereti a bányát és a szőlőt. Ha majd, minden volt páttitkár szőlőt kap, és minden asszony szőlőt, akkor majd beszélhetünk. Addig a rezervátumba a múmiákkal.
Előzmény: vinettu (30)
vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 30
Mit érdekel engem a szabadi? Csukják le ha bűnös. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a két jómadár kereskedelmi adó által vezetett kormányellenes hadjáratnak mikor lesz már vége?
Ebben az országban csak a kormánypárt a bűnös miközben agyonhallgatják a többmilliárdos sikkasztásokat, csalásokat, ha úgy teccik lopásokat amiket a "szakértő" szocik műveltek?
Ez a másfél milliárd még csak nem is tisztázott eddig, hogy mire ment el, de az ennél sokszorosan nagyobb SZOT vagyonról baromira semmit nem zengnek ezek a csatornák. Vajon miért? Pedig itt aztán ugyanúgy vannak felelősök mint a Szabadi ügyében...

Császár Előd baromira semmit nem kapott azért amit tett, ezzel ellentétben a miniszterelnök feleségének kocsiját fegyverrel elrabolni kívánó fickót megfelelő módon bekasztlizták. Elődke ugyan megérdemelt volna vagy 15 év futkosót, de úlláccik kihúzták a szarból.

Ez a szabadi féle eset is ehhez hasonlítható, csak éppen hírverésben. 1.5 milliárdért üvöltünk mint a fábaszorult féreg, a 100 milliárdok meg le vannak szarva....

Előzmény: tónibá (29)
tónibá Creative Commons License 2001.06.13 0 0 29
Drága rézbőrű fijjam!

Eccerűen nem értem, hogy mér fáj neked az, ha egy ilyen gusztustalan féreg, mint szabadi, megindul a lejtőn, lefelé.
Az, hogy mi történt a szocik által rekvirált milliárdokkal az engem is érdekelne, de ezt talán Vityesztől kéne megkérdezni. Ha jól emlékszem ő ígért anno a választások előtt nagy leleplezéseket. Ezek a nagy a leleplezések eddig elmaradtak vagy azért mert ugyan vannak bizonyítékai Vityesznek, de ezeket nem tudja kijátszani, mert a szociknak is lehetnek dzsoli dzsókerjei, vagy azért mert eddig csak gyűjtögette és most a kampánnyal együtt elkezdi szépen csöpögtetni. Torgyánt és tsait meg ne sirasd, ők sötétebbek mint te, drága rézbőrű fijjam, ebből kifolyólag nem voltak dzsoli dzsókerjeik, ezért estek ki a Nagy Kártyapartiból.

Uff

tónibá

Előzmény: vinettu (27)
lms Creative Commons License 2001.06.13 0 0 28
Az amerikai szabadsagjogok nagyon mutatosak, de egy-egy konkret elem nem emelheto ki belole, mert csak az egesz rendszer koherens. Ez az itelet az amerikai alkotmanynak a sajtoszabadsagra es a szolasszabadsagra vonatkozo teteleivel egyutt ertelmezheto. Ha az amerikai szabadsagjogok teljes rendszeret atvesszuk, akkor nem lesznek tobbe "tiltott onkenyuralmi jelkep", nem lesz tobbe "gyuloletkeltesre alkalmas" stb.
Előzmény: trancsiloz (25)
vinettu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 27
Na és mi van a spontán privatizációval 1989-90-ből emberek? És mi van a SZOT vagyon nullára írásával? Ez nem másfélmilliárd hanem Magyarország éves költségvetésének többszöröse!! Vagy az nem érdekes, mert szoci zsebekbe vándorolt????
Előzmény: HEnci (17)
folder Creative Commons License 2001.06.12 0 0 26
A @tv összeállításában szereplő anyagok felháborítóak, függetlenül attól, hogy, hogyan jutottak hozzájuk. Valszeg, ha lopásból származnak, már ma ott razziázik a rendőrség, és tudni fogunk róla.
Az is felháborító, hogy mindezeket nem az adónkból fenntartott "közszolgálati" fidesztv tette közzé.
trancsiloz Creative Commons License 2001.06.12 0 0 25
Egy régebbi cikk, ami érdekes lehet a téma szempontjából. A teljes szöveg itt található.
The New York Times - 2001.05.21.

The Supreme Court ruled today, in a case weighing the rights of journalists against the personal right to privacy, that news organizations cannot be punished for broadcasting or publishing important information passed on to them by someone who obtained it unlawfully.

The Court ruled 6 to 3, in a Pennsylvania case arising from a public school labor dispute, that the First Amendment in some narrow circumstances overrides the right to privacy and thus supersedes federal and state laws against wiretapping.

Az Amerikai Legfelsőbb Bíróság egy olyan ítéletet hozott, amely szerint a média szervezetei nem büntethetők abban az esetben, ha olyan információkat tesznek közzé, amelyeket törvényellenes módon szereztek meg (mások).

Bimbum Creative Commons License 2001.06.12 0 0 24
Nem bizonyított, hogy lopott iratokról van szó.

Szvsz, ha egy újságírónak olyan terhelő adatok jutnak a birtokába, amiből kiderül, hogy egy minisztériumban milliárdokat használnak fel meg nem engedett célokra, akkor a köz érdekében joga van az iratokat felhasználni.

Előzmény: pannonbetyár (11)
Ariel Creative Commons License 2001.06.12 0 0 23
jo lenne ha vki bizonyitana hogy tenyleg tortent lopas. ugyanis a feljelentes nem bizonyitja hogy loptak. egyszeru mondja a kenyes adatok eltuntetesenek, hogy lezuzzuk oket, majd azt allitjak betortek es elloptak oket. persze...
biztosan kellett a MEH-be a papir...
PRAETORIANUS Creative Commons License 2001.06.12 0 0 22
Baromira nem érdekel, hogy ki adta le, elolvastam volna a Nemzetben, vagy a demóban, akár az agyar fórumban is.Ehelyett a Biopon adta, és pont oda kapcsoltam.A beírásaidból az jön le, hogy azt sem tudod miről beszélsz.A leközölt szerződések, egyebek valódiságát senki sem cáfolta, még szabadi hazug béla sem, pedig este is, meg reggel a naptévében is bőven lett volna alkalma. Ehelyett csak a felelőség eltusolása, másra hárítása volt a cél. Legszebb a dobos imre tüzépjének kiutalt 5 vagy 7 millió volt, amit a Magyar tejiparról irt tanulmányért kaptak!Szavazz rájuk 2oo2-ben is!
Inkább maradj a kisfogyasztású olasz autoknál!
Virágágyásnak remek!
Előzmény: vinettu (9)
Devil Inside Creative Commons License 2001.06.12 0 0 21
Engem spec. az is érdekel, ha hivatalos iratokat lopnak. Bűntény bizonyítékához bűnténnyel hozzájutni ugyanúgy büntetendő. (Ez utóbbit nem a mértékére értem.)
Előzmény: Gabiiiiii (18)
pannonbetyár Creative Commons License 2001.06.12 0 0 20
de, tény az, hogy feljelentést tettek lopásért

de honnan veszed a többit?

Előzmény: vinettu (14)
Michicho Creative Commons License 2001.06.12 0 0 19
Figyísz Indiánkám!

Az egész buliról csak a @tevén keresztül értesültem. Azt is mutatták, de még a tél folyamán, valamikor december, vagy január hónapban mikor a Szabadiék hurcolászták ki a teli zsákokat az irodákból.
Ez még a libériás inasok, szarvasgombák időszakában volt. Most csak azt ne emlitsed, hogy az a Környezervédelmi, mert azt én is tudom ennyire hülye nem vagyok.

Előzmény: vinettu (12)
Gabiiiiii Creative Commons License 2001.06.12 0 0 18
Kedves Henci

A hozzaszolasoddal az utolso betuig egyetertek.
Ki a fenet erdekel,hogy honnan vannak a papirok?
Lopnak vagy nem?A mi penzunket vagy nem?
Nem ez a lenyeg?????????

Előzmény: HEnci (13)
HEnci Creative Commons License 2001.06.12 0 0 17
Minden f@szságra, csak nem arra amire kéne. Különben, ha csak a tizede, ááááááá, százada igaz annak ami tegnap volt az is sok b+.
Előzmény: vinettu (16)
vinettu Creative Commons License 2001.06.12 0 0 16
Miért mire költik a pénzt?
Ki bizonyított be eddig akármit is?
Felelőtlenül pofázni én is tudnék nemcsak a kereskedelmi adók szencációhajhász híradói....úgy állítanak be bizonyos dolgokat, mintha legalábbis törvényellenes lenne....azon röhögtem marha jókat amikor alkotmányban leírt dologba kötött bele az RTL Klub....csak ők nem tudták, hogy benne van...balfék banda..hahaha...
Előzmény: HEnci (13)
HEnci Creative Commons License 2001.06.12 0 0 15
Az első mondatot elfelejtettem < > közé tenni, a többöt tartom.
Előzmény: HEnci (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!