Keresés

Részletes keresés

Egy mezei szavazó Creative Commons License 2006.04.13 0 0 83
Erről mi a véleményetek?

Cikk az Indexen
jacksonhole Creative Commons License 2001.10.20 0 0 82
Most, hogy glasszálok a fórumon, látom erre elfelejtettem válaszolni.
Nem a te beírásaid miép-ízűek, ezer bocs!
Csak pl. Csurka akkori írása is összemosta a gazember szót a zsidóval, ezen meg valszeg egypáran joggal megsértődhettek, és a jogos kritikával is összekapcsolhatják teljesen tévesen.
Előzmény: krz (79)
psimon Creative Commons License 2001.07.14 0 0 81
...pisztolyos..., bocs, tényleg meleg van
psimon Creative Commons License 2001.07.14 0 0 80
bizony, a magamfajta kisember elégedetten dőlt hátra a fotelban és jólesően tett bele még egy adag ropit a fejébe a géppisztoyos hír hallatán, merthogy van isteni igazságszolgáltatás, csak néha késik. csányi nem akkora gazember, mint fenyő, úgyhogy az ő halálát nem kívánom, de azért bukhatna néhány milliárdot - van neki miből...
Előzmény: rockyII (78)
krz Creative Commons License 2001.07.14 0 0 79
off

nem hinnem, hogy ezekbol barmin vitatkoztunk volna. (abban fokent egyetertunk a maffiozo szonak van egy szigorubb es egy tagabb ertelmezese, de ez most mellekes.)

en pusztan azon akadtam ki, hogy mikent sikerult korabbi beirasaimbol barkinek a miep-hez es/vagy az antiszemitizmushoz fuzodo viszonyomra kovetkeztetni:(

Előzmény: jacksonhole (77)
rockyII Creative Commons License 2001.07.14 0 0 78
Jacksonhole,

Attól tartok valamit félreértettél. Nem ezt írtam, hogy az OTP Don Fenyö házibankja volt, hanem hogy Csányi szinte a házibarát szerepében tetszelgett. A kettö nem ugyanaz. Nyugodj meg, hogy komolyabb helyen egy bankigazgatónak már rég az állásába került volna már csak az is, ha egyszer vendégségbe megy (nemhogy közösen nyaralni) egy Don Fenyöhöz hasonló alakkal. Meg ilyen gazemberek után nem szokás alapítványokat bejegyezni. Utolsó mondatoddal egyetértek. Ugye a számlát mindig benyújtják. Csányinak is be fogják nyújtani.

Előzmény: jacksonhole (77)
jacksonhole Creative Commons License 2001.07.14 0 0 77
Haha!
Én csak azt írtam le, kedves krz, hogy honnan lehetnek ilyen víziói valakinek, nem azt, hogy miért tartja azt igaznak.
Mr. Pine ügyei nem Magyarországon kezdődtek, azt mindenki tudja, Fenyőnek csak azzal nem voltak "üzleti vitái", - hogy finom legyek -, akivel nem üzletelt. Akivel igen, azzal volt.
Egy agresszív, jogtipró és a joggal maximálisan visszaélő "vállalkozó" volt, aki a gazdasági és büntető jog, a büntetőeljárási szabályok gyermekcipőben járását maximálisan ki tudta használni.(Amihez időnként testi erejét és a nála hordott fegyvert is fel tudta mutatni, mint hatásos eszközt. Félreértés ne legyen, nem használta a pisztolyt.)
Ennek ellenére én csak a szó igen kiterjesztett értelmében tudnám az elhunytat maffiózónak hívni.
A maffia az más per def. Fenyő csak egyike volt, -mégha talán az egyik legnagyobb is -, a rendszerváltáskor megszaporodó gátlástalan üzletembereknek, aki szinte egyesítette ezek minden rossz vonását. (Időnként Jay Gouldra emlékeztet, aki száz évvel ezelőtt dolgozott hasonló módszerekkel az Államokban.)
Ő már Kaliforniából is "üzleti ügyek" miatt menekült át Floridába, Fort Lauderdale-be, - ahová Csányiékkal együtt mentek volna azév nyarán üdülni, ha nem nyírják ki. A pletykák szerint pont a kaliforniai "üzletfelek" intéztették el az urat. De lehetett rajtuk kívül még egy tucatnyi érdekelt a háttérben.
Rockynak abban nincs igaza, hogy a házibankja volt az OTP. Csányi az OTP-től távol tartotta Fenyőt, és a 90-es évek második felében az üzleti ügyekben is elhatárolta magát tőle, de attól még jó barátok maradtak. Ő segített Fenyő özvegyének is, hogy ne fosszák ki az üzletfelek. Megvédte neki a vagyont az alapítványon keresztül.
Szóval, ha nem is szabadna ilyet írni, nagyjából azt kapta Mr.Pine, amit megérdemelt, vagy hogy finomabb legyek, amit várhatott.
Maradjunk annyiban, hogy nem maffiózó volt, hanem kb. egy gazember. (Tudom, halottról..)
Előzmény: krz (76)
krz Creative Commons License 2001.07.13 0 0 76
hosszu-hosszu evek ota nem olvasom a szoban forgo sajtotermeket. ha ezek utan vki rosszat szol az egykori mediacezar viselt uzleti dolgairol, az rogton csurek szekertoloja? azert ez mersekelten fejlett agymukodesre utal, nem gondolod?

egyebkent en a blackburn tulajdonosa kapcsan inkabb a masik partrol (mint coast, nem mint party:) es csiszolt kovekrol hallottam, raadasul nem a mforumbol:)

Előzmény: jacksonhole (74)
PuPu Creative Commons License 2001.07.13 0 0 75
No, ez egy veretes baromság.
Nem nyert.
Próbálja újra...
:O))))
Előzmény: Carlos2001 (61)
jacksonhole Creative Commons License 2001.07.13 0 0 74
A vízió alapja lehet: a nagyérdemű drámaíró hetilapjában volt egy önkezével termelt karakteres cikkecske néhány éve az ún. kaliforniai zsidó maffiáról, amelyet az elhunyton kívül a FOTEX főtulajdonosa, régi/új vezérigazgatója, valamint a szépemlékű Bodnár György többekközt footballügyi fenomén, lemaradszhakimaradszügyi szakember alkot az író szerint némi Tom Lantosos háttértámogatással.
Meglehetős elégedettségének adott hangot a művészpártelnök az elhunyt halála és Bodnár doktor háttérbe vonulása kapcsán.
Előzmény: krz (67)
psimon Creative Commons License 2001.07.13 0 0 73
úgy látszik, ez a téma keveseket érdekel - hiába, évi egymilliárd forint felfoghatatlanul nagy összeg - bezzeg a buzitopic szalad ezerrel...
Előzmény: psimon (68)
Jozan Creative Commons License 2001.07.13 0 0 72
ego
Ennyire biztos lenne a FIDESZ duplázása?
Nem tudom.
Munkájánál fogva tájékozottabb (elektronikus sajtómunkás) ismerösöm szerint azonban már teljesen biztos. Pedig náluk nem nagyon szeretik a fideszt (sem).
Előzmény: ego (56)
krz Creative Commons License 2001.07.13 0 0 71
off

ket eset van. en a szamodra kedvezobbet velelmeztem. ha nem rosszindulatu vagy, akkor egyszeruen buta, mert keptelen vagy ertelmezni a bovitett mondatokat.

Előzmény: ego (70)
ego Creative Commons License 2001.07.13 0 0 70
Krz,
mosolyognom kell, ha arra gondolok, hogy engem nevezel rosszindulatúnak? Olvasod néha a fórumokat?
shit4sale Creative Commons License 2001.07.13 0 0 69
Így igaz.
Írta valaki, hogy a hatalom édesebb a baszásnál. Találó!
Előzmény: psimon (68)
psimon Creative Commons License 2001.07.13 0 0 68
nem hiszem, hogy azt az embert - ti. csányi - aki évi egymilliárd körül keres (fizetés-prémium-részvényopciók lehívása) csak pénz ígéretével motiválni lehetne...
fenyő meg abból gazdagodott meg, hogy nem fizetett szerzői jogdíjat senkinek, még a pornókazetták után sem - ami bizniszben az (igazi) maffia is benne volt...
legalább tíz üzleti csoportnak tett keresztbe, inkorrekt volt, simlis és végül jól rába..., ergo, megérdemelte.
krz Creative Commons License 2001.07.13 0 0 67
off

ego, kerlek, vedd le a szemuveged, torzit:)
ha visszaolvasod, en mindossze annyit kerdeztem, hogy mikent sikerult a fenyo=maffiozo allitas moge egybol antiszemitizmust es miepet vizionalni.
ezzel arra utaltam (szerintem vilagosan), hogy ezt az allitast az altalad emlitett, egymast reszben atfedo halmazok uniojan kivul is valljak azert, es nem csak a blikkben.

de hagyjuk, tenyleg, nem ide tartozik, csak teged minosit ertetlenkedesed es rosszindulatod...

Előzmény: ego (56)
Gerenda Creative Commons License 2001.07.13 0 0 66

Lehet, hogy sajnálatos módon igazad van a helyzet értékelésében.

De ha majd mi, a Magyar Gulyás Párt jövünk!!! Lesz nemulass:-))

G

Előzmény: shit4sale (65)
shit4sale Creative Commons License 2001.07.13 0 0 65
Dáridó...ez találó
sz'al kedves szálka, ez nem cinizmus ez hatalom.
A többin meg egy jót mosoiogtam (gumigerinc), nyugi a pártemberek folyamatosan ott bokáznak.
Előzmény: Gerenda (64)
Gerenda Creative Commons License 2001.07.13 0 0 64

Kedves Dáridó (remélem nem sértelek meg a megszólítással),

nehezen tudok elképzelni ilyen szintű cinizmust. Valahol a lelke mélyén bizonyára Csányi úr is ember, és most szégyelli magát. Bizonyára nem esik jól szakmai büszkeségének, hogy ilyen durván besározta (be kellett sároznia?) annak a cégcsoportnak a nevét, amelyet oly régóta próbál fényesre sikálni. (?)

Egy ilyen gyalázatos személyi döntés után tisztességes üzletember szerintem egyetlen dolgot tehet: távozik. Nem mentség számára, hogy nem ez az első eset, amikor pártemberek kerülnek a legnagyobb magyar bankban szunnyadó pénzek közelébe.

G

Előzmény: shit4sale (63)
shit4sale Creative Commons License 2001.07.13 0 0 63
Nem hát, ha a zesbedben lenne az ungarische politikai elit, akkor téged sem zavarna.

Carlos2001: az ő zsebéből sokan esznek. Lásdd még Tecs ultipartis tétjeit (41)

Előzmény: Gerenda (60)
Gerenda Creative Commons License 2001.07.13 0 0 62

Azt, hogy Ön

nyilván el akarja terelni a témát Lajosról,
Népszava-minősítése mélységes butaságról árulkodik,
ha komolyan gondolja, hogy közpénzekből finanszírozzák a Népszavát, hasonlóan A Párt saját újságjaihoz (Válasz, Magyar Nemzet, Magyar Demokrata, stb.) indítson arról másik topicot.

G

Előzmény: Carlos2001 (61)
Carlos2001 Creative Commons License 2001.07.13 0 0 61
És mit szól ahhoz, hogy egyes hírek szerint az Ön zsebéből támasztották fel a haldokló, Népszava című szélsőségesen baloldali napilaot?
Előzmény: Gerenda (60)
Gerenda Creative Commons License 2001.07.13 0 0 60

Csányi Úr!

Önt nem zavarja, hogy ezentúl nevét együtt említhetjük Simicska Lajossal, és más, S.L.-hoz kötődő, ám most illendőségből meg nem nevezett egyénekkel?

G

HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.07.13 0 0 59
offtopic
Hamár poén kell akkor legyen.
Nálunk a hosszu megbeszéléseket nevezik IEB-nek, azaz IdőElBaszásnak.
Előzmény: xyz4567 (58)
xyz4567 Creative Commons License 2001.07.13 0 0 58
Az IEB csak poén akart lenni. Elismerem, hogy nem igazán volt jó!
Előzmény: Jozan (38)
rockyII Creative Commons License 2001.07.13 0 0 57
Az általam említettek nem a Blikkben és hasonlókban jelentek meg, s sokkal elöbb, mint Don Fenyö kinyuvasztása. Addigra már mindenki tisztában volt, ki is Fenyö. Azért ne haragudj, de kissé büdös, hogy az ország legnagyobb privátügyfél bankjának elsö embere egy ilyen maffiózinál vendégeskedik rendszeresen. Jozan hozzászólása igen könnyen lehet, hogy telibe talált. Ezzel együtt Csányi mesternél nem ártana körülnézni, mert ami az OTP szolgáltatási díjait illeti, az enyhén szólva túlzás.
Előzmény: ego (56)
ego Creative Commons License 2001.07.13 0 0 56
Látom, hogy véleményemmel eléggé egyedül maradtam, de azért néhány megjegyzést megkockáztatok.
Rockly! Itt élek (bár a nyilkosság idejére alibim van, mert akkor éppen nagyon messze voltam az országtól), viszont nem a Blikkből és a Mai napból tájékozódom ezért ezekről a tuti igazságokról lemaradtam.
Krz, szerintem nem kellene egy századik vitát nyitni arról, hogy a MIÉP antiszemita párt-e. Javaslom zárjuk le azzal, hogy szerinted nem, szerintem igen.
Az nagyon érdekes amit Jozan ír: "Csányi megtette tétjét". Ennyire biztos lenne a FIDESZ duplázása?
PETUR Creative Commons License 2001.07.12 0 0 54
Lajos biztosan akar dolgozni, hiszen mindig is szorgalmas gyerek volt. Most azért egy kicsit visszavonják a középpályára.
De lehet, hogy már a jövő évi pü miniszteri expozéját fogalmazgatja!
Előzmény: krz (52)
wizes Creative Commons License 2001.07.12 0 0 53
Nem veszitek észre?
Hjujj!
w.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!