Keresés

Részletes keresés

NemethA Creative Commons License 2001.07.21 0 0 6
Szerintem nézd meg a dátumbeállítást a gépeden, nekem is volt már ilyen gondom...
Előzmény: Hamster (-)
Hamster Creative Commons License 2001.07.19 0 0 5
Na a dolog szerencsére megoldódott, most is IE alól írok: kézzel ki kellett törölni a cookie-kat tartalmazó könyvtár tartalmát, ennyi..
cyber.greg Creative Commons License 2001.07.17 0 0 4
Nekem hasonló bajom van:
a webes űrlapoknál mindig fél percbe telik, míg az egyik mezőről átléphetek a másikba, ugyanis fél percen át "fagy" a képernyő.
És a végén az [OK] megnyomásánál is egy perc eltelik, mire történik valami, addig tiszta "fagyás" a képernyő.

A webes kereső oldalakon is ez történik, és nagyon idegesítő!

SEGÍTSEN VALAKI!

Hamster Creative Commons License 2001.07.17 0 0 3
Az is megoldás lenne, ha valaki elárulná, hogy hogyan lehetne leszedni az ie5.5-öt. (Add/remove programs-ban nincs, ie5setup.exe nem kérdez, csak installál felfelé...)
Hamster Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2
Dehogynincs... Külön, kézzel is lekapcsoltam minden biztonsági hóbelebancot, pedig a defaultnak is jónak kellene lenni. Érdekes módon például más sitokon az ilyen cookie-s viccek is működnek!
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.17 0 0 1
Valószinüleg a biztonsági beállításokban nincs engedélyezve a cokkie használat. Nekem ilyen esetekben szokott e hiba előjönni.
Előzmény: Hamster (0)
Hamster Creative Commons License 2001.07.17 0 0 0
Ja, egy ok arra, hogy miért nem érdekel semmi, aminek köze van a Netscape-hez: az előbb is elszállt. De van, hogy csak símán elfelejti, hogy hogyan kellene viselkednie, amikor egy linkre kattogtatok. Sajnos ez a csapat eljátszotta a bizalmamat, ingyenteszter meg nem akarok lenni Mozilláéknál.
Előzmény: Hamster (-)
Hamster Creative Commons License 2001.07.17 0 0 topiknyitó
Hali!

Kicsit (?) lámának érzem magam, de nem találok rá megoldást: adott egy gép, W2K sp 2 angol, rajta IE5.5 sp1, az is angol. A Fórumra való bejelentkezés után megjelenik, hogy sikeresen bejelentkeztem, aztán megint bejön a user/pass form. Hozzászólni így nem tudok, mert a user/pass form tartalma ott se akar átmenni. Default beállítások, semmi kavarás. Ugyanazon a gépen Netscape-el (4.7mittudoménmennyi) nagyon jól megy. Próbáltam játszani beállításokkal, bár igazság szerint több tucat IE-t feltettem már csont nélkül, ami nem mintha nagy dolog lenne, de mind rendesen ment. Feltettem az IE6 preview-t, ott se megy. Valaki mondja már meg, hogy miről feledkeztem el, mert nem akarok Netscape-et használni!

Köszönettel:
Hamster

PS: Nem, nem kérek olayn hozzászólásokat, miszerint használjak Linuxot, Mozillát, vagy ilyesmit, megvolt, nem győzött meg, a probléma most az ismertetett platformon adott...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!