Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.27 0 0 14
Na ez egy jó téma. Kár, hogy elsüjjett.
morning Creative Commons License 2002.08.23 0 0 13
.udv mindenki.

Nem olyan reg irtatok:

"Azt tudni kell, hogy a Westelnek van a legnagyobb múltja, ráadásul a legszínvonalasabb szolgáltató Magyarországon. Pl. kormányzati szinte kizárólag ők szolgáltatnak. Ennek megvan az ára, de pl. elgé komplex dolog ez az összehasonlítás..."

Es ez a kormanyzati dolog most az Index Hirekben is megjelent. Nagyon pipa lettem, hogy miert?

Lassuk csak mifele egbekialto szenny dolgot iratnak az emberrel ala, ha most vasarol egy mezei Domino csomagos telefont?

Alairatjak vele, hogy nem adhatja el a keszuleket es a kartyat. Ez mar eleve nevetseges, egy szabadon adhato-veheto, es itt a lenyeg: AJANDEKOZHATO. Mert ugye akarok a csajomnak/gyerekemnek/mozgasserult nagyimnak venni egy telefont, es ha egy honap mulva vennek esetleg magamnak is, elhajtanak, hogy mi van kereskedek a telefonokkal? Vagy csuszhatok, maszhatok elottuk, es bizonygathatom, hogy nekem kell, es huseges ugyfeluk leszek. (megjegyzem tenyleg hihetetlenek a percdijaik. (sz*rok)).

Es akkor oda van irva, hogy ha a "keszulekbe programozott SIM Lockot modositja" akkor 10 evig terjedo szabadsagvesztessel sulythatnak. Namarmost nyilvan a felso hatar csak akkor el, ha a Westel egesz tetves raktarkeszletet kifuggetlenitene valaki, de az az egy-ket ev is durva, meg ha felfuggesztett is. Mert miert itelnek el??? Kinek okozok kart. Ha utanagondolunk a Westelnek igen, mert ideadja a telefont olcson + kartya bizvan bennem, hogy csak az O kartyajaval fogom hasznalni, es ezert hajlando benyelni azt a minuszt, amit o kifizet a keszulkert a telefongyartonak. (bar a mostani A40-A35 ara kicsit nevetseges, nem olcso).

Na de miert ultet le engem ezert az Allam??? Kart okoztam embertarsaimnak? A kozvagyonnak? Kinek? Egy cegnek okozok kart, ugye?? Akkor miert kaphatok bortont? Pereljen be a Westel ha ugy erzi, hogy bevetelkiesest okozok neki. De hogy a rendorseg egy csomo embere ilyen ugyekkel foglakozik, es keresik-kutatjak kire huzhatnak ra, hogy kifuggetlenitetett egy telefont, mert fizujabol nem akar 2* akkora percdijjal fizetni nap kozben, es inkabb egy masik szolgaltato kartyajat hasznalja egy adott napszakba? Magyaran az en alllamkasszaba befizetett penzembol (a telefon araban van AFA es a percdijak utan is van ado, ugye) nyomoznak utanam es ahelyett hogy gyilkosokat, embertarsaik ellen bunozoket, valoban nagy karokat okozokat keresnenek, Teged hivnak fel, hogy hogy lehet fuggetlen a telefonod, amit 1,5 evvel ezelott vasaroltal egy Westel uzletben. Es a Kormany jeles tagjai, nana hogy megszavazzak, es a tamogadott Rendorseg feltorekvo hadnagyocskai nana hogy gozerovel nyomoznak mindenki utan akire ra lehet huzni a lepedot, hisz oket is tamogatja a Westel. Tamogassa nyugodtan, nagy ceg nagy bevetellel es nana hogy kapnak kedvezmenyeket az Allamtol, de ne a ilyen pitaner, aljas dolgokban.

Komolyan mondom, szeretek Magyarorszagon elni, de olyan undorito dolgokat tapasztalok neha, hogy felelmetes. Csinaljon versenykepes arakat a SZOLGALTATO (mert ugye az es nem a Nagy Testver) es akkor nem lesz ilyan baja...

(megjegyzem kulfoldon nincs ilyen gyakorlat) Nekunk is kellene meg egy-ket szolgaltato es akkor eszbe kapna a Westel is...

Bocs ha kicsit hosszura nyult volna de nagyon felbosszatott...

.irjatok ha mashogy gondoljatok!

morning

v_peti Creative Commons License 2002.08.15 0 0 12
Westel percdíjak: Én azért nem szándékozok Westel Dominót venni, mert ha más mobilt hívok csúcsidőn kívűl, hétköznap este, akkor ugyanannyit fizetek (jó sokat), mint csúcsidőben. Ezt hiába kompenzálnák a kedvezőbb hálózaton belüli percdíjak, ha egyszer azoknak, akiket főleg mobilon hívok általában nem Westeljük van.
Előzmény: TomAce (10)
v_peti Creative Commons License 2002.08.15 0 0 11
Nézzétek meg, hogy a különböző mobilcégek mennyi szolgáltatást nyújtanak a beszélgetési és az SMS küldési lehetőségen kívűl!!! A Vodfone alaposan le van maradva a Westeltől, ahhoz képest, hogy az előbbi "csak" egy Magyar cég, az utóbbi pedig egy multicég. A Vodafone hangpostája olyan "ostoba", hogy azt sem nem képes azt megmondani, hogy milyen számról hívták fel.

Előzmény: gbpost (8)
TomAce Creative Commons License 2002.08.01 0 0 10
Meg a legdragabb percdijai!
Előzmény: blush (9)
blush Creative Commons License 2002.08.01 0 0 9
A Westel-nek 3 millió ügyfele van. Téged nem értesítettek róla sms-ben? :)

Előzmény: kalambo (-)
gbpost Creative Commons License 2002.08.01 0 0 8
Azt tudni kell, hogy a Westelnek van a legnagyobb
múltja, ráadásul a legszínvonalasabb szolgáltató Magyarországon. Pl. kormányzati szinte kizárólag
ők szolgáltatnak. Ennek megvan az ára, de pl. elgé komplex dolog ez az összehasonlítás.

Én is westeles vagyok, és nekem nagyon fontosak
olyan alapvető INGYENESEN ELÉRHETŐ szolgáltatások, mint pl. a domino egyenleg, vagy
az ügyfélszolgálat. Ezek a többi szolgáltatónál nem magától értetődő.

Az üzletszabályzat pedig változhat.
Ezzel meg kell barátkozni. Szerinted mit szóljanak
a havidíjas előfizetők, ha a dominosok is hasonló
szolgáltatást kapnak, ráadásul nem is fizetnek havidíjat. Ez teljesen érthető dolog, szerintem valahol meg kell húzni a határt, hogy senki ne érezhesse magát becsapva!

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.01 0 0 7
Sok ember használja, akkor a sok ember ismerősei is inkább azt használják, tudják róluk, hogy jók, van hírnevük.
cyber.greg Creative Commons License 2001.09.28 0 0 6
Mindenesetre a Westel Platinakártya nagyon hasznos dolog, mert ma voltam készüléket javíttatni, és a javítóhoz várakozó ezer ember előtt kerültem sorra, mert a platinakártyásoknak nem kell sorba állniuk!!!
kalambo Creative Commons License 2001.09.15 0 0 5
Csak felhozom!

Írjatok továbbra is!

Kalambo

Hkoala Creative Commons License 2001.09.02 0 0 4
Az OTP-nél sokat számít, hogy
a) régóta a piacon van, az emberek nem szívesen cserélgetik a bankjukat
b) sok helyen van fiókja
Pl. én ha ING, CIB, BB, Raiffeisen közül szeretnék választani, Bp.-re kellene utaznom.
Előzmény: kalambo (-)
Schizo Frame Creative Commons License 2001.09.02 0 0 3
Túl sok mindent nem értesz.

Vannak érthetetlen dolgok.

trooper Creative Commons License 2001.09.02 0 0 2
ha en autot vennek es nem ertenek hozza (mint ahogy nem is ertek), akkor a szomszed kovacs bacsi hiaba rakott ossze egy tuti gepet. egyreszt valoszinuleg fogalmam sem lenne tola, hogy letezik, masreszt nem bizok meg kovacs bacsiban mert sem nekem, sem az ismeroseimnek nincs tapasztalata a kovacs mobillal kapcsolatban.
es a piacvezetok nem latvanyosan vagy egyaltalan nem rosszabbak, mint a kisebb cegek. akkor meg minek vegyek zsakbamacskat?

trooper

Előzmény: kalambo (-)
kmaxxx Creative Commons License 2001.09.02 0 0 1
ebben szerintem nincs semmilyen rejtely, mivel ok a legnagyobbak, nekik van a legnagyobb nyereseguk, es igy a legtobb reklamra fordithato penzuk :-)
Előzmény: kalambo (-)
blaumann Creative Commons License 2001.09.02 0 0 0
0 piacvezetőt?
Előzmény: kalambo (-)
kalambo Creative Commons License 2001.09.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Nem értek valamit, remélem ti tudtok benne segíteni! Vajon miért van a Westelnek 2.000.000 ügyfele, az Axelerónak 100.000, miért piacvezető az OTP, miért a Danubiust halgatják a legtöbben, mert ha belegondolsz, nem éri meg hozzájuk csatlakozni, mivel általában a piacvezető cégek a legdrágábbak, ezek adják a legkedvezőtlenebb ajánlatokat gyenge minőséggel párosítva??
Sőt itt az Indexet olvasva, arra kell rájönnie az embernek, hogy álatlában a piacvezető cégekkel van a legtöbb gond! Sok más cég jön ki sokkal kedvezőbb ajánlatokkal, de az emberek mégis ahhoz a céghez csatlakoznak, ami a legkedvezőtlenebb ajánlatot nyújtja számukra!

Ha valaki érti a miértet, az kérem ossza meg velem, mert én nem tudok rájönni erre a rejtélyre!

Köszi:
Kalambo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!