Keresés

Részletes keresés

GuitarGod utódja Creative Commons License 2001.09.07 0 0 7
köszönöm az elismerést :)
Előzmény: _paha_ (6)
_paha_ Creative Commons License 2001.09.07 0 0 6
azt hiszem ez a hozzászólás lett volna jó topicindítónak, annyira ugyanez az én véleményem is, csak te szebben formába öntötted.

köszi!

Előzmény: GuitarGod utódja (5)
GuitarGod utódja Creative Commons License 2001.09.07 0 0 5
hát a hetihetest én is szinvonalon alulinak tartom (most ez nem fikázás, csak azért nem akarom ezt kifejteni, mert ez nem a politika, sem nem a hetihetes fóruma...)

szal ez az utalgatás más filmekre néhány ritka esetben bejön, mint pölö amikor David Duchovny azt mondja az evolúcióban, hogy : " csak mintát veszünk. tudja, mint az x-aktákban "
na az jó poén.

erről csak annyit szeretnék mondani, hogy ez egy elsősorban gyerekeknek szóló mesefilm, amelyben látva a sztorit valószínű az alkotók (az ilyen és hasonló filmekkel ) a természet szeretetét próbálják a gyerekekbe nevelni, és guztustalannak tartom, hogy a magyarok ennyire elbagatelizálják az egészet, a másik része meg az, hogy mért nem tudnak olyan poénokat rámondani, ami nem a politikáról szól. engem pölö abszolút hidegen hagynak ezek a nap mint nap hallható politikai botrányok, többről szól az életem, mintsemhogy ezen idegeskedjek nap, mint nap, és nem vagyok kiváncsi a hülyeségeikre. le lehetne már szokni erről a sírva-vigadó mentalitásról, és ha az ember hétvégén moziba megy, hogy kikapcsolódjon, akkor a mosómedve léccives ne T.doktorról beszéljen már...
ez az én véleményem...
istennek legyen hála
GGu

_paha_ Creative Commons License 2001.09.07 0 0 4
azt nem láttam?
mi benne a lényeg ilyen szempontból?

Előzmény: szakbarbi (3)
szakbarbi Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3
Ugyanennyi erővel a Csibefutamot is megszólhatjuk.
Sajnos vagy szerencsére a Heti Hetes nagyon felkapott műsor lett, kicsit eltávolodva eredeti koncepciójától, hogy a frissesség érdekében mindig másokat hívnak meg a műsorba.
Sztárt csináltak belőlük...
Látta valaki ennek apropóján a "Legyen Ön is milliomos! - Visszavágó"-t?
zlotyi11 Creative Commons License 2001.09.07 0 1 2
Még nem láttam a filmet de a héten vagy a jövőhéten megnézem.
Egyébként a HETIHETES AZ KIRÁLY!!!
Márcsak ezért is megnézem!
Előzmény: _paha_ (1)
_paha_ Creative Commons License 2001.09.06 0 0 1
volt ott sajnos valami kisgizdázás is, ha jól emlékszem akkor, amikor az állatok megakadályozták, hogy a kis rapper gyerek (őt nevezték kisgizdának) lesmárolja dr dolittle lányát...

és nem a mennyiség számít, hanem az, hogy szerintem a szinkron dolga az lenne, hogy az adott nyelven minél jobban megközelítse az eredeti mondanivalót, szövegkörnyezetet. namost nem hiszem, hogy az amerikai változatban emlegették egy híres showműsorvezető nevét, illetve gúnyos értelemben említve volt akár a demokrata, akár a republikánus párt.

tehát félretéve minden politikai nézetet, a szinkron egyszerűen béna volt...

erről jut eszembe, volt korábban 1 film, ha jól emléxem a scream paródia, aminek a szinkronjában a híres amerikai tv-s személyiségek helyett magyar neveket mondtak. annak ellenére, hogy valószínüleg ez volt a helyes megoldás, borzasztó idegenül hangzott pl. stáhl judit neve a filmben...

1 szó, mint száz, nézzünk filmeket eredeti nyelven, illetve ha nem megy a nyelv, akkor jobb híján felirattal!

Előzmény: dzsó (0)
dzsó Creative Commons License 2001.09.06 0 0 0
Való igaz, 4 állatot HetiHetesből szinkronizált valaki. De azt nem értem, hogy 2 Hetiheteses poén (ennyit hallottam) hogy tudott így megviselni. Ha pedig nem tetszik, akkor menj a Wörösmarty-ba, ott nyomják eredeti nyelven.

Amúgy 0.

_paha_ Creative Commons License 2001.09.06 -1 0 topiknyitó
mivel ez a kultúra rovat, megpróbálok távolmaradni a politikától, bár ebben az esetben nagyon nehéz.
szóval tegnap megnéztük a Dr. Dolittle 2 című filmet. gondolom az kultúra olvasóinak szemében ez már alapjában bűn, de egy tök aranyos, vidám filmet láttunk, amit mindenkinek tudok ajánlani, aki szereti az állatokat, és szeret nevetni.

balszerencsénkre a film szinkronizált volt, ami önmagában még nem lenne probléma, ám a szinkronhangok többsége a hetihetes "sztárjai" közül került ki. mivel ez nem politika fórum, azt mondom - annak ellenére, hogy tiszta szívemből gyűlölöm a hetihetest az összes szereplőjével együtt - nem lett volna baj, ha nincsenek benne a hányadék hetihetes poénjaik, amik még politikai gúnyba is átmentek...

mi a véleményetek erről?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!