Keresés

Részletes keresés

vlevi Creative Commons License 2007.06.18 0 0 4
Elég régóta volt itt forgalom. Hogy egy kicsit aktuális legyek, az M1-en megy most a sorozat. Hétfőnként 21:30-tól. Igaz, hogy még az HBO-ról felvettem, amikor ment, de így TV-ben várni, hogy mikor kezdődik már, sokkal érdekesebb. Ma a 3. rész (Carentan) következik.
WaseK Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3
A sorozat december elején kezdődött kicsiny hazánkban.Részenként nem 2 hanem csak 1-1 órás.
És az indexen itt már nyilt erről topic.
VORTEX Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2
Rosszul tudom, hogy nálunk már egy hónapja megy a hobón elit alakulat címmel a bob? És isten! A legrealistább háborús film(sorozat), amit eddig láttam. Mondom isten! Kedd, szombat 22,00 és van még egy ismétlés. Nem igazán isteníti az amcsikat magukat, van a németeknek is arca. Tom Hanksnek ezért is járhatna oscar. Tök elment a filmtől a kedvem a katonáskodáshoz (na edig se volt). Olyan sebesülések vannak bent, hogy a gyomor kiforul. Most éppen az Ardennekben vagyunk, Belgiumban. Derek vegyél nekem Band Of Bradas pólót!!!:)))
EbiHall Creative Commons License 2001.09.14 0 0 1
Vagy az lehet a baj, hogy kevesen látják az USA-beli HBO-t?
Előzmény: EbiHall (0)
EbiHall Creative Commons License 2001.09.14 0 0 0
Iszonyúan sajnálom, hogy én vagyok az első, aki le0zza a topicodat, ennél a téma és a film is többet érdemelt volna!

Sajna, nekem nincs HBO-m, valóban annyira tényszerű és jó a film?

Előzmény: Derek (-)
Derek Creative Commons License 2001.09.09 0 0 topiknyitó
Ma van itt este 8-kor az USA-ban a HBO-n Tom Hanks es Stephen Spielberg altal keszitett Band of Brothers cimu 10 reszes II. vilaghaborus sorozatnak az elso resze. Minden resz 2 oras.A film a 101st Airborn Division(Screaming Eagles) egyik szazadanak a tortenete dolgozta fel egy regeny alapjan amit iroja az eredeti meg elo resztvevok interjui alapjan irt. A filmbemutato itt volt New Orleans-ban a D-day muzeumban ahol itt voltak a tortenet meg elo szereploi es az oket megszemelyesito szineszek is. A mai ujsag nagyon jo kritikat irt rola, a kepek alapjan amit lattam igazan latvanyos film lesz, amit 10 honapig forgattak kulso felveteleken es a szineszeket eloszor az amerikai hadsereg kikepzotaboraban keszitettek fel. Remelem otthon is menni fog , figyeljetek mikor jon, en ma ezert nem is megyek pecazni. Tom Hanks reszben az apja emlekere keszitette a filmet aki szinten reszt vett a partraszallasban es szerepe volt az itteni muzeum letrehozasaban is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!