Keresés

Részletes keresés

eNeN Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2
Amugy meg ott a World Trade Center topik
eNeN Creative Commons License 2001.09.17 0 0 1
Bajor Imre azt mondta, az ő, sőt az ők minden problémája, egész élete jelentéktelen a mostani tragédia mellett
Bajor eleg nagy nulla ahhoz, hogy el is higgyem rola: komolyan gondolja. Aki arra buszke, hogy o volt az elso "muvesz", aki vallalta, hogy szereti a piat, az ennyit sem er. Ezt egy komuves is el tudja mondani magarol.
Előzmény: Luxi MFP (-)
Luxi MFP Creative Commons License 2001.09.17 0 0 0
0
Luxi MFP Creative Commons License 2001.09.17 0 0 topiknyitó
Undorít ez a mesterségesen gerjesztett felhajtás.
Hetente halnak meg a világon ugyanennyien, ugyanennyire értelmetlenül. Őket miért nem gyászolja senki? Mert nem amerikaiak? Mert nem a WTC-ben dolgoztak?
Az hogy az amerikaiak számára nem létezik másik ország, már megszokhattuk. Csak az jut el a tudatukig, ami amerikában történik. De vajon miért asszisztál most ehhez az egész világ? Nem értem.
A Heti Hetesben amolyan Szomszédok stílusban (kamerába nézek, nagy okosságot mondok) Bajor Imre azt mondta, az ő, sőt az ők minden problémája, egész élete jelentéktelen a mostani tragédia mellett. Nem tudom Bajor Imrének milyen problémája van az önértékelésével, de én köszöntem szépen, tartom annyira az életemet mint egy amerikaiét, még ha az a WTC-ben dolgozik is.

Amerikát gyászoljuk, vagy az elupsztult embereket? Nem hiszem hogy gyászra méltó lenne egy olyan ország, aki mondvacsinált okokkal szétbombáz egy országot, aki mellesleg neki semit nem vétett, ártatlan emberek ezreit ölve meg (igen, a kiskatona is ártatlan ember).
Az embereket gyászoljuk? Rendben, de akor MINDEN pénteken tartsunk 3 perces gyászt, MINDEN versenyen fekete orral menjen a Ferrari, mert minden propaganda ellenére a nem amerikai ember IS ember, a nem amerikai ember értelmetlen halála IS méltó gyászra.

Luxi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!