Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

atompyka Creative Commons License 2001.12.11 0 0 9
Nekem tetszik!
Csak vigyázz, ne lássa senki és semmi!

Tom

Előzmény: GABOR (8)
GABOR Creative Commons License 2001.12.11 0 0 8
Sziasztok,

Kicsit mas, de nem OFF remelem.

Kerekbilincs (bar en meg nem kaptam).

Mi van ha veszek egy tubus pillanatragasztot es belenyomom a zarjaba (a sajat kocsimon levoebe)? Utana kihivom oket a penzt lobogtatva, de kovetelem hogy vegye le? Persze csak ha raerek akkor csinalnam :-). Szerintetek hany zarcsere utan (persze ha tobben is ilyenre vetemednenek) hagynak abba a bilincselgetest?

Udv
Gabor

atompyka Creative Commons License 2001.12.11 0 0 7
RAFi!

Ha nem Te írtál ezügyben a BM fórumba, nézz bele!

Tom

Ui.:Bár szvsz a családtagvezettenemkellellenevallanom még él.

Sok sikert!

Előzmény: RAFi (6)
RAFi Creative Commons License 2001.12.11 0 0 6
Képzeljétek el !

A barátnőmet beidézték holnapra a helyi rendőrkapitányságra. Ha jók az értesüléseink, akkor az V. kerületi rendőrség feljelentette őt az adatközlés megtagadása miatt. (lásd alább. Tiltott helyen parkolás... feljelentés... stb..)

Pedig nem tagadta meg az adatközlést, csak írt egy levelet a kapitányságra, hogy amíg nem közlik a jogait és nem szabályos formában kérik az adatokat, addig nem hajlandó közölni azokat. Erre bepipultak az V.ker-nél és megtették a feljelentést ! Hülye köcsögök !!! Legalább tisztában lehetnének a törvényekkel, ha már nem értesítik őket a legfelsőbb bíróság rájuk vonatkozó döntéseiről...

ZolikA Creative Commons License 2001.10.20 0 0 5
Szevasztok !

MrB !

Igaz amit MrB mondott , de az a baj hogy ilyenkor autamatikusan 3 honapra kitiltják a forgalomból az autót ! Viszont ha nagyon tullépte a sebességet akkor inkább ezt választanám . A 3 honapos kitiltást meg ha eladod a kocsit akkor automatikusan törlik . Ez legalábbis igy volt de megkérdezhetem ! :-)))

Miben segítsek ? :-)))))

kivi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 4
Ugyanez a kérdés megy most a 'Parkolás pénzért?' topikban is, vagyis hogy mit kell/lehet válaszolni az ilyen kérdésekre.
Előzmény: RAFi (3)
RAFi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 3
! Sajnálom !

De ezek szerint a kiskapu nem záródik be.

Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy ez a szövegezés e az a szövegezés, amelyet a legfelsőbb bíróság kifogásolt...

Előzmény: kivi (0)
_MrB_ Creative Commons License 2001.10.20 0 0 2
A másik fele, hogy az ott ( okt.8. ) elhangzottaknak ez sem tesz eleget, mivel nem szerepel, hogy az általad megadott adatokat miként kezelik, azt kiknek adják tovább, etc.

Tudod a szokásos szöveg: Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, illetve azokat reklámtevékenységhez nem használjuk fel, etc...

Előzmény: RAFi (-)
_MrB_ Creative Commons License 2001.10.20 0 0 1
Nos a következő kiskapu megmaradt: A gépjármüvet adott napon családtagom használta. Ellene az alkotmány biztositotta jogommal élve nem kivánok vallani.

Ennyi.

Előzmény: RAFi (-)
kivi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 0
Háromszor olvastam el az írásodat, de nem értem a probléma lényegét. :-)

AKKOR LŐTTEK A KISKAPUNAK!

Most örülnél a kiskapuk bezárásának, vagy sajnálod?

Előzmény: RAFi (-)
RAFi Creative Commons License 2001.10.19 0 0 topiknyitó
Emberek !

Gondolom olvastátok a Legfelsőbb Bíróság határozatát a gyorshajtóknak és szabálysértőknek kiküldött adatközlő lapról.

Na most a következő történt.

A barátnőm tilosban parkolt és feljelentették. Ő is egy adatkérő lapot kapott 3 nappal a Legfelsőbb Bíróság határozata után - ezen az alábbi szöveg olvasható (A4-es papirra szerkesztett fénymásolat)

"Kérem Önt, mint az Országos Gépjármű nyilvántartó adatai szerint a ..... frszú gépjármű tulajdonosát, hogy az alábbi nyilatkozatban kért adatokat szíveskedjék közölni mivel a gépkocsival a "NYILATKOZAT" rovatban megjelölt helyen és időben küzúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértést követték el.

A 2000. évi CXXVIII. törvény 14. (2) bekezdésével módosított 1999 évi LXXXIV. törvény 33. (3) bekezdésében meghatározott kötelezettsége alapján kérem, hogy az alábbi nyilatkozatot kitölteni és postafordultával de legkésőbb 8 napon belül a fenti címre visszaküldeni szíveskedjék.
Felhívom figyelmét, hogy a fenti törvény 33 (4) bekezdése alapján - amennyiben kötelezettségének önhibájából nem tett eleget - a járművet az illetékes hatóság a külön jogszabályban meghatározott időtartamra a forgalomból kivonja.

Amennyiben a fenti gépjármű a kérdéses időpontban nem az Ön tulajdonában volt (eladta) adatközlési kötelezettségének a tulajdonjogot igazoló adásvételi szerződés egy példányának csatoltan történő visszaküldésével szíveskedjék eleget tenni.

.....Budapest 2001 október 11.

--------------------
NYILATKOZAT

.....itt jön az adatközlő rész...

....................................................................................................

A KÉRDÉS MOST AZ, HOGY EZ A RÉGI FELSZÓLÍTÁS, VAGY EZEN MÁR MÓDOSÍTOTTAK A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG HATÁROZATA ALAPJÁN (AMI UGYE OKTÓBER 8-ÁN TÖRTÉNT)

MERT HA TÖRVÉNYES KERETEK KÖZÉ HOZTÁK A FELSZÓLÍTÁST, AKKOR LŐTTEK A KISKAPUNAK !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!