Keresés

Részletes keresés

Csokis Creative Commons License 2001.11.28 0 0 5
Es ha meg ezt is hozzaadjatok, akkor micsoda kovetkezteteseket lehet levonni. Egy okt 23-i cikk reszlete a korridor.hu-rol:

Gyökeres változás várható a magyar parlamentben a jövő évi választások után - az a társadalomkutató, aki nem járt a 6. Budapesti Erotika Kiállításon, aligha lehet tisztában ezzel.
A rendezvényen ugyanis a Super Erosz standján, szaftos szexlapok társaságában bemutatkozik a júniusban nyilvántartásba vett - enyhén szólva önellentmondásos nevű - Szabad Szabadságért Párt, amelynek elnöke, Terry Black volt pornósztár azt mondta a Korridor tudósítójának, hogy jövőre bejutnak a törvényhozásba. A kinézése alapján első látásra meghatározhatatlan nemű pártelnök, akinek civil neve Rácz Károly Mihály, határozottan kijelentette: most ugyan még alig százan vannak, de támogatóik száma már ötvenezer, és politológusok neki azt mondták, hogy ha így megy, akkor jövőre elérik a parlamentbe jutás alsó határát, vagyis megszerzik a voksok 5 százalékát.

Alelnöke közbevág: ez kétséges, de Terry egy kérdéssel leinti. „Ki ne akarná például a prostitúció és a könnyű drogok legalizálását, és ki ne akarna vidám meg boldog lenni?” Mindenki - felel meg magának, és kezembe nyomja a párt programját azzal, hogy tanulmányozzam át, ha pedig tetszik, legyek tagjuk, itt a belépési nyilatkozat. Meglehet, hogy neki van igaza, és erre később magam jövök rá, miközben törölgetem magamról a habot. Azt a habot, amelyet egy gumimedencéből fröcsköltek rám...

A nagy leleplezes!!!
Terry Black nyerte a lotto otost, es ebbol a penzbol fogja bekampanyolni a partjat a parlamentbe. Mivel annyi szavazatot szerez, hogy o lesz a merleg nyelve, igy megteheti, hogy azzal lep koaliciora, aki neki adja a gyereket. Viszont az mindket nagy part erdekeit serti, ezert hallgatnak most a Terry Black ugyrol. Mindenki szegeny Terikenket bancsa! Bruhuhu! Eberseg, elvtarsak, eberseg!

Előzmény: zwega (4)
zwega Creative Commons License 2001.11.28 0 0 4
Aligha hinném, hogy a milliárd nyertese a pénzéből pártot alapítana és kampánycélokra használná a pénzét. Bár ha belegondolok, ennyi lóvéból lehet olyan reklámhadjáratot csinálni, hogy az illető pártja nagy valószínűséggel bejutna a parlamentbe.
Jenki- Creative Commons License 2001.11.26 0 0 3
Vicces fiú vagy.
Előzmény: exlexman (-)
eMM Creative Commons License 2001.11.26 0 0 2
Csővezeték barát,bizony lemaradtál 1 brosúrával.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1
Már megint valami marha kitalálta, mire lehet nyálat fröcsögtetni.

Ja, és nem is volt ötös. Hm.

Előzmény: exlexman (-)
Oborzil Creative Commons License 2001.11.25 0 0 0
Ez a mocskos fidesz még a lottón is csal, csak hogy hatalmon maradhasson!

Pfujj!!!!

Előzmény: exlexman (-)
exlexman Creative Commons License 2001.11.25 0 0 topiknyitó
Udv,

Erdekes az elet! A kormany erdekeltsege tartozo Szerencsejatek RT Vezere a heten lemondott! Mi meg boritekoltuk, hogy lesz LOTTO 5-os! ...es lass csodat, lett is! Most marc csak azt kellene tudni, mennyire all kozel a nyertes a vallasztasi kampanypenzt gyujtogetokhoz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!