Keresés

Részletes keresés

hools Creative Commons License 2002.01.03 0 0 4
Az agyam eldobom. Szinte azonos a véleményem egy lilával! Gondolom, nyilvánvaló volt, miért javasoltam a Hajrá Fradi!!!-topicot? :)))))
Üdv és hajrá zöldek!
Előzmény: Sirfélix (3)
Sirfélix Creative Commons License 2002.01.03 0 0 3
Javaslom információforrásnak: www.ujpestfc.hu ! Ha ott is látod Tököli, Ferenczy nevét és a 300 millát, akkor folytassuk, addig szerintem a stop-nak coki, persze utána is:-)

Most az a baj, hogy nemcsak a "nemzet kincse" van támogatva, vagy csak egyszerűen így ünnepek után nincs jobb ötlet a miniszterelelnök rugdosására. Másnaposak a balos "ötletemberek", vagy ahogy a focipályán mondják: "Egyszerűen ennyit tudtok! Egyszerűen senkik vagytok!"

sf (hajrá lilák!!!)

Előzmény: katolik (-)
hools Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2
Ezt már a Hajrá Fradi!!!-topicban is megvitattuk, valszeg baromság az egész. Tököli külföld vagy Dferr, Ferenczi megy a bulgárokhoz, az UTE meg marad olyan, amilyen. Ellenkező esetben 1 millió fradista haragudna meg Orbánra - szerintetek a PR-osai ezt felvállalják? Viszont valakiknek jó megkeverni ezzel a kakit, hátha elmegy rajta egypár szavazat.
Előzmény: katolik (-)
Gerenda Creative Commons License 2002.01.03 0 0 1

"Tarnóczi szóvivő ezzel kapcsolatban úgy vélte: a bank arculatát, goodwill-jét javítja, ha az egyik legnépszerűbb magyar klubnál hirdetnek"

Az MFB arculata, goodwill-je! Hááá!!!!! Rögtön beesek az asztal alá:-))

G

Előzmény: katolik (-)
lázadó Creative Commons License 2002.01.03 0 0 0
HAJRÁ ÚJPEST ! MOCSKOS FRADI ! HAJRÁ ÚJPEST !
katolik Creative Commons License 2002.01.03 0 0 topiknyitó
A Stoppon olvasom:
Tököliért és Ferencziért 300 milliót is fizetne Orbán kedvenc csapata
Na gondoltam a Felcsút erősít ? :)
Folytatás: (Fradi drukkerek reszkessetek)
Futballberkekben felháborítónak tartják, hogy a kormány burkolt állami támogatás révén magyar futball „koronagyémántjává”, a bajnokság meghatározó csapatává szeretné tenni az Újpestet. A riválisok névtelenséget kérő csodálkoznak azon, hogy honnan lett hirtelen ennyi pénze Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc csapatának. Érthetetlennek tartják, hogy az MFB futballmezen reklámozza magát, bár nincs lakossági üzletága, csak állami cégeket és programokat finanszíroz. Tarnóczi szóvivő ezzel kapcsolatban úgy vélte: a bank arculatát, goodwill-jét javítja, ha az egyik legnépszerűbb magyar klubnál hirdetnek. A kormány ugyanakkor egy másik területen is kiemelten kezelte az Újpestet: ennél a csapatnál kezdték a stadionrekonstrukciós programot. A Megyeri úti létesítményre eredetileg összesen 550 millió forintot szántak, szemben a legnagyobb rivális Ferencváros Üllői úti stadionjával, amit kétmilliárdból újítottak volna föl. Ezzel szemben az újpesti rekonstrukció összesen 1,6 millárd forintba került, míg a Fradi-stadionnál még a tervek sem készültek el. Ennek okát a bennfentesek abban látják, hogy utóbbi klubot tavaly júliusban megvásárolta a Várszegi Gábor tulajdonában lévő Fotex Rt., így nem volt alkalmas az állami kedvenc szerepére

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!