Keresés

Részletes keresés

exlexman Creative Commons License 2002.04.04 0 0 4
Mennyivel jobb lenne egy olyan orszagban, ahol biztos lehetek abban, amit ma letettem az asztalra, azt holnapra nem lopjak el, vagy nem akarjak lemasolni! Szeretnek nyugodtan elni, de amit az eddigi kormany muvelt az inkabb elkeserito. Medgyessy, pedig hiaba allitja, hiaba kiserletezik kiallni, hogy mas modszerekkel dolgozna, ami mar volt, az bizonyitott, ami meg nincs az elmelet. Bar ahogyan Orban Viiktort hallgatom, a kampany beszede is, csak sok "HA", teny, konkret eredmeny, az a nagy kaosz, amit a nemzetkozi trendekbol befolyt penzbol elert. Konnyu az atlag berrol beszelni, annak megduplazasarol 2006-ig, amikor Ő saját maga legalább ennek 20X-osát használja. Intő példaként legyen pl. kedves felesége, aki elfelejtve szerény szülei családi intését, egy hétköznapi munkáért akár 9X-es árat is hajlandó fizetni, hogy megmutassa Ő az ország miniszterelnökének felesége! Ugyebár, ha Ő igy viselkedik, mások meg ezt látják, ki ki a kormányon belül ugyan igy rázza a rongyot, mert Ő a HATALOM! Ezt nem irja le senki, nem, ment meg el a media egyetlen egy FIDESZ-es hez sem hogy hol lakott, miben, milyen autoval jart 4 eve, es most mive valtozott! Javaslom, ezt lenne erdemes megnezni! Aztan azokat a baratokat, akik az O ismeroseik, vagy akiknek anno elköteleztek magukat, lobbi, valsztasi igeret gyanant! Az un. marketinges szakemberek, akik milliokert keszitenek bagatel fenymasolasi technikaval szoroanyagokat, akik internetes szakambernek nevezik magukat, es Mo. tozsdei rendszeret uzemeltetik, mikozben pont Ok az elnoksegi tagok kulonfele, mara milliardokat bukott cégeknek, nézzük...
Mikozben az utca embere havi átlag béréből nem képes kifizetni a megélhetését! Az embereket ez a kormány sem tanitotta meg arra, mi tobb nem is érdeke, hogy tudjak, mivel mit lehet elérni, képezni kellett volna a videkieket. Eleinte hittem, Torgyan majd mogottuk allva eleri az embereket, de mara latom, a kormany hata mogott, O is a kasszat, a kaszat erte el csak! A videki jambor ember meg, eszkoz volt itt is csak a lopashoz! Az orszag nem Budapest! A videkieket csaptak be a legjobban! Se nmelo, se ertekes termeles! A kulfoldiek meg ide hoztak a sok szar, szetreklamozott arujukat, adtak 5-10millio dollar tamogatast melle, a birka kormany meg vallalta, hogy 5-10 evig itt el lehet adni a sok szart! Mit csinalt ezzel a kormany? Vedte a nemzetkozi partner munkahelyteremto torekveseit, mikozben kiirtotta a magyar munkaero lehetoseget! Ez itt a nagy problema! ...csak errol nem szolnak a hangzatos plakat kapmpanyok! Nem emliti a munkahelyteremto tamogatast felmarkolt nagycegeket sem, erts. Natstil, Selectron, Philips, aki megetetve az orszagot felmarkoltak a tobb milliardot, majd a hatalom korrupt hivatalnokainak, erdekszferajuknak betomve a szajat, allami segedlettel elpucoltak az orszagbol, leven itt nem lehet termelni, mert a magyar munkaero fegyelmezetlen! ...es a Medgyessy? Ja.. Ő csak ezt latja pontosan jol!
Előzmény: ZR (0)
exlexman Creative Commons License 2002.04.04 0 0 3
A minap egy videki benzinkuton tankoltam, ahol az egyik kutas 6 cigany erkezesekor kozolte, a kollegajaval:Most figyeled oket,vagy kiszolgalod oket! ...es ez a kijelentesuk mindent el is mond Mo-rol! Aki barna, lop is ? Magam reszeerol nem vagyok roma szarmazasu, de leven mint latod Kanada, nekem Canada. Latom adolgokat kintrol, bentrol! :) A mult evben a Kanadaba erkezettek 40%-a volt csak roma! A tobbi homokos, es elvalt no akit a ferje uldozott!:)
...de nagyon lekanyarodtunk a tematol!
Előzmény: Lefty Wright (1)
SzuperBusz Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2
Biztos olvasta vhol, nem a saját gondolatai...

De legalább átnézhette volna... no, mind1, ennyi eszük van a balosoknak...

Előzmény: Lefty Wright (1)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.04.03 0 0 1
"obbek kozott, bar ugy emlekszem pont Canada volt, aki a gazdasagi bizonytalansagra tekintettel december 5-en bevezette ismetelten a vizumkenyszert"

1. Canadát magyarul így írjuk: Kanada
2. Nem a gazdasági bizonytalanság miatt, hanem azért, mert sok cigány ment ki oda, akik menedék jogot kértek (arra hivatkozva hogy üldözték őket itthon).

Előzmény: exlexman (-)
ZR Creative Commons License 2002.04.03 0 0 0
Ne bánsd a kormányt a feketegazdaság miatt, mindannyian a '80-as években tanulták meg ennek működését, mást nem ismernek, csak a baloldali szemethunyást a fusimunka felett, és az állampárti vállalkozók dotálását...az ne tévesszen meg senkit, hogy nemzetinek, jobbosnak tartják magukat, a munkamódszereikkel csak a legvidámabb barakk színvonalán mozognak...nem rendszert váltottak, csak stílust, azaz köpönyeget...
Előzmény: exlexman (-)
exlexman Creative Commons License 2002.04.03 0 0 topiknyitó
Olvasgatom, hallgatom jelenlegi kormanyunk miniszterelnoket, es a hozza tartozo emberek altal osszeszedett erveket. Bar nem tapsoltam meg az elmondottakat, annal inkabb leirom velemenyemet, talan lesz aki racafol, vag vitatkozik velem. Mint Orban V mondja: "Az édes szolot csipekedik a darazsak", ertsd, as kormany jo, de a sok ellenzeki csipkedi. Nemi modositasra szorul az ertelmezes, mivel a darazsak a serult, es gyenge szollo szemeket kezdik ki, es a szolo szem ezek utan erjedni kezd, aminek szollo cukor tartalmat eszik meg a darazsak. Tehat ertsd: A gyenget barki ellenfelnek nezi, mert bar erosnek hiszi magat, meg nem tekintik ellenfelnek. A masik nagy mondasa, a raketarol:"A raketa ha elindul felfele, nem fog leallni" hmmm. ez igaz, bar alap igazsag, a repulo targy meg soha nem maradt fent, tehat azt hinni, mindig felfele megyunk, nem valami nagy korultekintes, mar ha az eletszeruseget nezem akkor sem! A harmadik es egyben most utolso: "Aki sarral dobal, teruletet veszit". Igaz, dobalozni mar a bibliaban is lehetett, igaz ott a targyak minosege volt mas rendeltetesu, mikozben a kormany az osszes ellene nyilatkozo szemelyt elkezdte titkosszolgalati modszerrel irtani. A tovabbi erdekessegek:
10 millio adocsalo, 500ezer gazdag fidesz erdekeltsegu vallakozoval szemben.
6 millio TB-t es adot nem fizeto.
Igaz, 50e a minimal ber, csak a vallakozo nem tud annyit termelni, hogy a hozza tartozo kozterhet kifizesse, ergo, adocsalo lesz!
Az orszag a sok nemzetkozi segelytol, lobbipenzbol, osszessegeben tobb osszegbol gazdalkodott, mikozben az allami aparatushoz tartozok uzleti vallakozasainak szama merhetetlen szamot es anyagi bazist nyert!
Az orszag ugyvedei, ertsd. Orban Viktor volt iskola tarsai merhetetlenul szemtelen modon, zsebbe, elore, megfelemlitve az ugyfelet, nem tisztelve a torvenyt, birot, ugyeszt megvesztegetve tornek elore! Bizonyitekom mindenre van, en nem szarok be ettol a lehalgatosdival kiserletezo kormanytol.
Az emberek tobbsege TB es ado nelkul dolgozik, tobbsege a fo allas mellett, feketen dolgozik, van aki 2,3 helyen is feketen dolgozik. A videki emberek havi kolto penze nem eri el a 20ezer forintot emberenkent. Ez ido alatt pedig, holmi kulfoldi ujsagokra hivatkozva Onigazoljak magukat, allitva a vilag elismeri MO-ot, mi tobb, Canada egyik neves technikai ujsaga is kiemeli Budapestet, sott a XX.szazad csodajanak nevezi. Igaz! Canada messze van, ki lesz az aki ennek utanna nez! Na en ugy latom, Canadaban az emberek ugy latjak, Mo-on mindenki feketezik, es Mo-on azok tudtak gyorsan befektetni, akik a sajat orszagaban ellopott penzekbol akart legalis vallalkozast. Tobbek kozott, bar ugy emlekszem pont Canada volt, aki a gazdasagi bizonytalansagra tekintettel december 5-en bevezette ismetelten a vizumkenyszert! Amennyiben ez az elismeres jele, akkor elnezest, az en keszulekemben van a hiba! ....es ezek utan ki ki irja le, mit is gondol, mivel lettunk atverve, mivel lettunk megroviditve az elmult 4 ev alatt, es lehetunk megroviditve ha ezek a jopofa fiuk ujabb 4 evre bele szaladnak az eletunkbe!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!