Keresés

Részletes keresés

magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2003.07.30 0 0 13
Amíg a válastók elhiszik, hogy a politika a politikusokról szól, addig ne remélj változást. Amíg a választók elhiszik, hogy nem tehetnek semmit, addig a politikus mindent megtehet. Amíg a miniszter az uralkodó és a polgár a szolga, ez így lesz Nem moderátor kell, hanem rend a fejekben, vállalható értékrend az országban.
Előzmény: firstmaggio (5)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.30 0 0 12
Narancsbukta
Te az álmaidat írod ide?
Én úgy látom,és nem,csak én,hanem akik ide nem szállnak be,mert elrettennek a goromba hangnemtől,hogy az Index kizárólag a balosoké vagy a liberósoké,és csak azért éltek olyan vígan,mert van néhány szerencsétlen önkinzó jobbos,akit folyamatosan lehet gyepálni.Úgy látszik még téged soha nem tiltottak le olyanért,amit mások folyamatosan művelnek itt oldalszám. Hogy csak a Magyar Nemzet mostani totál hazug és félrevezető topikcímére utaljak.Ha pedig azokról a dolgokról vitatkoznak,amiről te beszélsz, akkor két dolog lehetséges 1. Ezek benne vannak a magyar közéletben , nem lehet szemet húnyni felettük. 2. Annyira képmutató a magyar közélet,hogy csak névtelenül mernek beszélni róla.Az utóbbi szerintem igen nagy baj. Elismerted itt már valaha hogy egy jobboldali politikus, művész, újságíró is lehet tisztességes? Hiszen már a felhasználóneved is betesz oda,ahol vagy.
rézgálic Creative Commons License 2003.07.30 0 0 11
Cak nem vigyáztál eléggé.
Előzmény: Törölt nick (10)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.08 0 0 9
A mindig alábecsült bölcs nép kimoderálta a politikából (legalábbis a parlamentből) az oda nem illő hangokat.
Köszönet érte!
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.05 0 0 8
Az erőszakos polarizálás szerintem is az oka a stílus rombolásának. Az ellenségkép gyártás gerjeszti az indulatokat.
De mit lehet tenni ez ellen? Nem hiszem el, hogy semmit!
Előzmény: narancsbukta (7)
narancsbukta Creative Commons License 2002.04.05 0 0 7
csak egy pelda:

az ezustcsonak es a heppiend barmelyik stiklije nagyobb kart okozott az orszagnak, mint a teljes egyetemes "cigany bunozes".
Megis a "bunozesrol" az atlag magyarnak ma legeloszor a "cigany" jut eszebe.

A mai kormany klinturaja valoszinuleg (persze nem bizonyithatoan) sokkal nagyobb tokefelhalmozast vitt vegbe, mint amivel a teljes MO zsidosag rendelkezik, megis az atlag mai magyarnak a sok penz birtoklasa a zsido hitvallassal azonosul.

narancsbukta Creative Commons License 2002.04.05 0 0 6
amig megosztott a tarsadalom, addig soha.
Akik megosztottak, pont azert tettek, hogy az embereket radikalizaljak. A radikalizmus meg ilyen, agyatlan, demagog, es gyulolkodo.

Nem kellett volna kiengedni a palackbol, nem lett volna szabad legitimizalni a svabogarak nappali randalirozasat a konyhaasztalon.

Szerintem evtizedek is eltelnek majd, mire a tarsadalom raebred, nem a horizontalis, hanem a vertikalis retegzodesbol fakadnak a mindennapi gondjai...

Előzmény: firstmaggio (5)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.05 0 0 5
Egyetértve Veled, az én kérdésem inkább a közéletre vonatkozott:
Mint szavazópolgár (akár a szavazatommal) mit tehetek ez ellen?
Meddig tűri a hallgatag többség a zajos kisebbséget?
Mikor jön el az az idő amikor a leporolt bűnös eszmékkel kokettáló vagy alpári hangot ütő magát zárja ki a közéletből. Lesz-e nálunk ilyen utópisztikus állapot......
Előzmény: narancsbukta (3)
toloba Creative Commons License 2002.04.05 0 0 4
"Hogyan érhetnénk el, hogy a tűrhetetlen stílus kiszoruljon a közéletből"

És hogy a tűrhetetlen moderátor kiszoruljon innen?
Egy haveromat letiltották annak ellenére, hogy az övétől jóval sűrűbb anyagok is lefolytak már itt, és több levél után sem képesek válaszolni neki. Egyszerűen mintha nem is lenne. Bár ez őket minősíti.

Előzmény: firstmaggio (-)
narancsbukta Creative Commons License 2002.04.05 0 0 3
addig, amig a jobboldali e-kurutzok azt tehetnek buntetlenul az indxen amit akarnak, addig amig itt nyiltan lehet ciganyozni, zsidozni, addidig, amig az index tulajdonosai a kattintasok fejeben elturik a legalparibb nacista es rasszista hordalekot a szervereiken, addig a masik oldal (megha ezert tizedeli is rendesen a jobbos moderatura koreit) kenytelen felvenni a kesztyut.

Nem szabad megengedni, hogy magyarorszag legnagyobb internetes foruma a szelsojobb kezere keruljon. Nem szabad attol visszariadni, hogy az ertelmileg csokkentek szinvonalara sulyedt "vitakban" reszt vallaljunk, meg akkor is, ha ezerszer igaz a mondas, hogy "keveredj a korpa koze, felzabalnak a disznok..."

Nezd vegig a topicokat, a frocsogesek java resze "jobbos" altal inditott fikatopikkal kezdodik. Ami nem tur nyomdafesteket baloldalrol, az tobbnyire csak valaszkent indult.
Valaszolni, es visszavagni viszont igen is kell, es fontos. Ertelmetlen szelmalomharc, mert ezeket jobb belatasra teriteni remenytelen eset, de nem szabad megengednunk magunknak, hogy barki is azt hihesse, hogy zavartalanul randalirozhat, uszithat, gyulolkodhet...
Tartsunk nekik tukrot!

Előzmény: firstmaggio (0)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2002.04.05 0 0 2
Tudod, a stílus maga az (annyira közhely, hogy ki sem írom). Ebből következően akinek útszéli a stílusa, az útszéli ember. De azért még szerethetjük, hiszen ember.
Előzmény: firstmaggio (0)
pert1 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1

Ha természttudományokból veszünk példát, akkor a jó moderátor rugalmas ütközésekkel lassítja le
a nagy sebességgel belépo áldozatát, mindaddig amíg lelassulva el nem nyelodik a közegben, bár
néhány esetben nickhasadás is elofordul, amikor a lelassult kifárasztott áldozatból ketto vagy
több új nagyenergiájú nick képzodik. A folyamat szuperkritikus esetben robbanáshoz is vezethet.
Előzmény: firstmaggio (0)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.05 0 0 0
Hát valamit megint nagyon elrontottam. Vagy a téma nem érdekel senkit, vagy a címválasztás volt tragikus, vagy úgy gondoljátok, hogy mint választópolgárok nem tehetünk semmit a stílus javításáért. :-((((((
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.05 0 0 topiknyitó
Itt a polfórumon sokszor szólíttatik meg a moderátor, hogy tűrhetetlen stílusa miatt zárjon ki valakit a fórumból.
Mi szavazópolgárok mit tehetünk?
Hogyan érhetnénk el, hogy a tűrhetetlen stílus kiszoruljon a közéletből.
Mivel érdekelne mások véleménye, vitaindítóként felvetem, hogy szerintem a tűrhetetlen stílus egyik kiváltó oka az erőszakos tömbösítés. Az így kizárt sokszínűség után elfogynak az érvek és jöhetnek az indulatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!