Keresés

Részletes keresés

iceride Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
Ugyan, én örülnék neki, ha mindannyian a FIDESZ-re szavaznátok, de ha nem vagytok vevők a dologra, egyszerűen mondd meg a szomszédnak, hogy már választottál, úgyhogy nálad ne kapmányoljon.:)

Ha engem keresne a haverom, hogy szavazzak az MSZP-re én is ezt mondanám...

Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.18 0 0 4
Tudod mi az elképesztő benne? Hogy első fordulóban a MIÉPre szavazott.....Mert olyan kedves fazon volt a jelölt.
Előzmény: MZ/Y (3)
MZ/Y Creative Commons License 2002.04.18 0 0 3
Mán a baloldalon is van ilyen hülye?
Elképesztő...
Előzmény: Fekete_Péter (2)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2
Igen, jött a szomszédasszony, hogy vasárnap szavazzak Petőre. Már az egész házat végigjárta, úgyhogy az első fordulóhoz képest van +10 szavazata Pető Ivánnak.

Előzmény: Híd (-)
arkanoid Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
Nincs gazdája a kampány legotrombább szórólapjának. A Szegeden csak kecskés lapként emlegetett iromány első látásra Fidesz produkciónak tűnik, de a párt szegedi szervezete tagadja, hogy ilyen szórólapokat készíttetett volna.

A Fidesz és az MDF logójával ellátott röplap nem hiába keltett közfelháborodást. "Gondolkozz - Szavazz" - így indít a szöveg szerzője, de veretesnek érezhette ezeket a felszólításokat, mert rögtön lazábbra vette a figurát: egy viccel kedveskedik a kétkedő választópolgárnak. Szó szerint:

"Két férfi beszélget az első forduló után:

Majdnem 50 évig kecskére bíztuk a káposztát.
- Tudod-e mi a különbség a kecske és a nő között?
- Nem tudom!
- Látod milyen igénytelen vagy."

A vicc alatt olvasható a három szegedi körzet Fidesz-MDF jelöltjeinek neve, majd új felszólítás: "Hallgass a szívedre, szavazz a Fidesz-MDF-re."

A lap utolsó passzusának értelmezése legalább olyan logikai bravúrt igényel, mint a vicc dekódolása. "Gyere 2002. 04. 21-én minél korábban, gyere a déli harangszóig de este hétig jöhetsz."

A Fidesz szegedi szervezetének sajtóreferense érdeklődésünkre közölte: - Elhatárolódunk a röplaptól, nem mi készítettük, és nagyon szomorúnak tartjuk, hogy az internetről leszedett logóinkat felhasználva valakik erre vetemednek. Rövidesen kiadunk egy közleményt, melyben bizonyítjuk, hogy nem mi késztettük a röplapot.

- A város több pontján található a kecskés lapból - tudtuk meg egy szegedi újságírótól. - Jó minőségű papírból készült, nagy példányszámban. Éppen emiatt sokaknak az a véleményük, hogy ezt valóban a Fidesz készítette, de a reakciók miatt most igyekeznek ezt letagadni.

A Fidesz szegedi szervezete közleményében elhatárolódik a szórólap tartalmától, és kijelenti: nem a Fidesz készítette, és adott megbízást a Magyar Postának a terjesztésre.

"A szórólap, visszajelzések alapján jelentős károkat okozott jelöltjeink megítélésében. Nincs módunkban az okozott kárt teljes mértékben orvosolni, azonban minden szegedi előtt egyértelműen el kívánunk határolódni a kampány ilyen formájú megnyilvánulásaitól, melyet elítélünk." - áll Dobó László, a Fidesz szegedi csoportjának alelnöke által írt közleményben.

A Fidesz szegedi szervezetének kérésére a Magyar Posta Rt. szegedi igazgatósága is kiadott egy közleményt. Az igazgató, Széllné Tóth Ibolya által aláírt nyilatkozat azt tartalmazza, hogy "a szórólap nem a Fidesz MPP szegedi csoportja megbízásából került terjesztésre".

Érdeklődésünkre az igazgató többször hangsúlyozta: nem a szegedi (e szót nyomatékkal ejtve) csoport volt a megbízó. Arra a kérdésre, hogy akkor ki, azt a választ kaptuk, hogy az üzleti titok.

Gratulálunk a Fidesznek!

baluuu Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
ha gondolja mehetunk egyut szavazni...
es hogy oruljon a szeme lattara nem a FIDESS melle teszem az X-et.
Előzmény: Híd (-)
Híd Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Hozzátok jöttek már agitálni, hogy legyetek az a plusz egy fő, akit magukkal visznek majd vasárnap Fideszre szavazni? Tényleg, mit szólnátok hozzá, ha valaki becsöngetne, és előállna ezzel? Esetleg ti becsöngetnétek-e valakihez ezzel az indokkal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!