Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

VeeDub Creative Commons License 2011.01.17 0 0 5

Jó régen volt itt komment. :(

 

Fent van az mnasz tervezett naptára. A hungaroringen mindössze 2 verseny lesz. Materiál április végén és nyáron Wsr. (meg ugye az f1) Se ferrari, se fiagt, se 12órás se semmise. Nagyon karcsú lesz ez az év.

Darth Bald Creative Commons License 2009.10.24 0 0 4
Theodore! Ezt másold be a túraautó megatopickba. Hisz az autós gyorsasági szakág is oda tartozik:D
Előzmény: Theodore-Judd (3)
Theodore-Judd Creative Commons License 2009.10.24 0 0 3
Noh látom van egy ilyen topik is, nem mellesleg szólva, a Gyorsasági OB (illetve konkrétabban az esemény rendezője) meg sem érdemli, hogy ezt a topikot felhozzam.

Amit ma tapasztaltunk az a legaljasabb húzása volt a Hungaroringnek. A főbejárathoz érve kérték tőlünk a pitbelépőt ill. a teambelépőt, mi pedig meglepve tapasztaltuk, hogy nem az az első kérdésük - mint már eddig évek óta -, hogy "VIP vagy néző?" Kártyánk nem volt, semmilyen, így hát felparancsoltak bennünket a 8-as kapun át történő bejutás "lebonyolítása" érdekében, a főbejárattól fölfelé, alig 100 méterre. (Egyébként a visszafordulásnál láttuk, hogy a lefelé vezető kapu szépen le volt lakatolva.) 8-as kapun be, két rendezőhölgy pedig felengedett minket közvetlenül a Super Gold tribün mögé. Nagyszerű, gondoltuk, legalább ha indulunk haza, akkor csak átlépünk a pálya fölött átívelő gyaloghídon, nem kell sok száz métert tenni, hogy a lenti parkolóba jussunk. Mivel azonban a gyaloghíd egyirányúsítva van a tribünök felé, így a szokásos módon - a WSR-es hétvégéhez hasonlóan - visszafelé trappoltunk, hogy majd körbemegyünk a pálya alatt. Lent a két hölgy udvariasan útbaigazított minket, hogy itt nem szabad gyalogosan járni, és körbe sem lehet menni, mert a belső rész le van zárva. Koppanás! Lezárva? Mi okból? Tömeges maszturbáció folyik ott bent? Ne lássa senki? Irány vissza a kocsihoz, közben 2-3 emberke is a hídra vezető lépcső előtt toporgott fotómasinákkal és távcsövekkel a kezükben. Az egyikhez odamentünk, és beszédbe elegyedtünk, hogy ő már évtizedek óta kijár a Ringre, és soha sem tapasztalt ehhez hasonlót, hogy a nézők ily' pofátlan módon el legyenek szeparálva a Hungaroring dübörgő szívétől. So-so, az úriember azt is mondta, hogy a gyaloghíd lépcsőjénél ügyelő rendező srácot megkérdezte, hogy ez most mi akar lenni, ám előrébb nem jutott ő sem, mert a fiú életében először vállalt munkát a Ring kötelékében. Remek!

A bejutni szándékozó úriember - aki Balassagyarmatról utazott le, közel olyan távolról, mint mi is - is elég meglepett volt, rólunk nem is beszélve. Miért lehet lezárva a belső rész? Az úriembernek mondtam, hogy lemegyek a főbejárathoz pontosan megérdeklődni, hogy na most akkor hogy is van ez? Főkapu! Elmagyarázta a fiatal srác, hogy ő csak a teamkártyásokat és a pitkártyásokat tudja beengedni, a nézők csak a tribünre mehetnek. Remek Vol. 2! Az úriemberhez még visszamentünk, hogy ez nagy valószínűséggel esélytelen lesz, viszont ő még maradt "remény hal meg utoljára" alapon. (Eközben a box mögötti hátsó lelátón kb. 50-60 civil sorakozott a korláton végig, nagy része hátitáskával, gyerekekkel, tehát ők bent voltak.) Mi pedig szépen magunk mögött hagytuk a Ringet.

Az ott dolgozókkal természetesen semmi bajunk sincs, hiszen ők felsőbb utasításra hajtották végre a kitűzött feladatokat, ők pedig türelmesen és illedelmesen igazítottak minket útba.

Érdekes, mert már a szervező körében sem volt valami tiszta, honlapot alig pár napja rakták fel a netre, akkreditációs űrlap természetesen nincs, mint sok más fontosabb dolog nem különben.

Nem a tribünökön akarunk csücsülni, hanem bejutni, a versenyzőket látni, az csodamasinákat látni, stb. Egyébként ha már itt tartunk, akkor a Hungaroringre kivágyó, kimenni szándékozó ismerőseinket természetesen le fogjuk beszélni róla, hogy bármikor is kilátogassanak a pályára, mert nincs értelme.

Ha valami módon e sorok eljutnak a Hungaroring berkeibe - mellesleg remélem nem -, nem szándékozunk a "miért"-jeinkre "azért"-okat és "mert"-eket követelni, mert nincs mit megmagyarázni. A különböző spekulációkra és sumákságokra meg szerintem egyik látogató sem kíváncsi.

Lehet ezt ÍGY is, köszönjük Hungaroring! Ennyi!

(Nincs lelkiismeret-furdalásom amiatt, hogy a hozzászólás végére odabiggyesszek egy "Sok-sok utoljára kilátogató autósport-rajongó" aláírást!)
Sok-sok utoljára kilátogató autósport-rajongó
VeeDub Creative Commons License 2008.06.29 0 0 2

Sziasztok!

 

Szomorúan látom, hogy nem nagyon írnak ide, sajnos a reklám hiányzik ezeknek a rendezvényeknek, régebben az RS bútor kupa volt eléggé reklámozva, de mostanság már időbe telik, mire talán az ember bármi programot is, ami a Hungaroringgel kapcsolatos gyorsasági OB rendezvény. Én szinte az összes ilyen versenyen kint szoktam lenni, ami a hungaroringen van. Azt sajnálom, hogy már 1-2 éve nem lehet felmenni a lelátó mögötti részekre kocsival, hanem lent a murvás parkolóban kell megállni és onnan felgyalogolni, ebben az évben még rosszabb, mert meg kell kerülni az egész első kanyart, mert már a Marlboro hídon sem lehet átmenni. Viszont örülök, hogy a cseheknek, a lengyeleknek és a szlovákoknak is van itt bajnokságuk. Sok olyan autót látni náluk, amivel a magyarok még egy jó pár évig nem fognak versenyezni.

 

Remélem, hogy a topik nem lesz ennyire lapos, és majd itt meg lehet beszélni a versenyeket valamint az elkövetkező rendezvények(akár autós akár motoros) időpontját is közzé lehet tenni, nehogy valami INGYENESről lemaradjunk.:)

KissPeter Creative Commons License 2002.04.25 0 0 1
Hello!

Ugyanazt szeretném megtudni mint Mumus, de
sem az MNASZ oldalan, sem a Hungaroring hivatalos oldalán nem találtam semmit. Annyit tudok, hogy a szervezö a Zengö Motorsport, de a neten sehol sem találom öket. Ha valaki tudja, írja meg, hogy a belépök ára hogyan szokott alakulni, van-e lehetöség arra, hogy kocsival a pálya területén belül parkoljunk (nehogy már kint a
szántóföldön kelljen hagyni).
Aki bármit tud (infót, webcímet,....) válaszoljon!

Kiss Péter

Előzmény: Lordgreg (0)
Lordgreg Creative Commons License 2002.04.23 0 0 0
hi
Talán a Hungar0ring h0nlapján, vagy a MNASZ(?)-tól, vagy bárh0l másh0l
Előzmény: Mumus Mumus (-)
Mumus Mumus Creative Commons License 2002.04.23 0 0 topiknyitó
Emberek!

Hol lehetne megtudni a május eleji, hungaroringi futam részletes programját?

Fez

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!