Keresés

Részletes keresés

Kittinagy89 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 309

Szia! A mi 4 éves Cane Corso kutyusunk is úgy néz ki hogy hasonló cipőben jár. Ha tudsz tanácsot adni azt megköszönöm.

kittinagy89@gmail.com

Előzmény: cs.renata (308)
cs.renata Creative Commons License 2020.06.21 0 0 308

Sziasztok! 

Nekünk Cane Corso Staffi keverék kutyusunk van. Egy igazi gyönyörűség. Nagyon kedves, 0 agresszió. Inkább muja és fél mindentől. Idegenekkel nem barátkozik, de nem is agresszív. Csak az a hagyjál békén effekt. Gyerekeket imádja. Végtelenül türelmes- és nagyon ember központú. és imádja az állatokat /galamb, kedves cicák, kutyák/

Ami miatt írok az az, hogy aki ilyen kutyát választ, kalkulálja bele : 

Nekünk most 4 éves , és Chylothorax betegséget diagnosztizáltak nála. A CANE CORSO benne van a TOP 5 ilyen betegséggel diag. kutyafajta között. Szóval CHYLOTHORAX Ami azt jelenti, hogy a mellkasában folyadék gyült fel. Rohantunk orvoshoz , először 3,5 litert szívtak le. Aztán jól volt 2 napig. Aztán rosszabb lett az állapota mint először volt. Rohantunk ismét. Másodjára SOKKAL jobb helyre kerültünk . Ott annyira rendes doktor bácsit kaptunk ki, hogy arra nincsenek szavak./Budapestieknek 17. kerület Rákosligeti Kisállatkórház-Olaszy Krisztián ! Főnyeremény/ itt ismét megmentették. Ez az első helyen a doktor nénire igazán nem mondható ez el. /Budapestieknek Príma-Vet Dr. Gulyás Anita kerülendő orvos!!!!  10 kilóval kevesebb súlyt mért a kutyánál , mellkas problémára sikerült egy húgyút és prosztata gyógyszert kiírnia azt is olyan mennyiségben mintha egy pincsinek adná, emberileg, pedig amit mi láttunk belőle az egy nagy 0. ,közölte , hogy írjam alá a papírt mert lehet bele fog dögleni a kutya... de akkor kellett a nő mert meg kellett menteni. de soha többet nem szeretnénk látni/

Ezután kórházba került a kis kutyánk BUDAPESTI ÁLLATTUDOMÁNYI EGYETEMRE /itt is tünemény mindenki/ be fektették, és behelyeztek neki egy mellkas draint , ami egy csap ,ami arra kell ,hogy többet ne kelljen lecsapolni, csak kinyitni azt a kis csapot és kiengedni a folyadékot, hogy túlélje a műtétig. Mert sajnos a mai nap is 2,5 liter engedtek ki a mellkasából.

És jelen pillanatban itt tartunk. Várjuk a műtét időpontját. Mert teljesen csak ez az 1 megoldás segíthet.

Ami miatt írtam, nem azért , hogy magunkat sajnáltassam. Ez nem rólunk szól. Csak annyira ritka ez a betegség, hogy nem igazán tudnak róla sokat, még az orvosok sem. Egy ember van eddig hivatalosan Magyarországon aki ezt műti. és hátha segítünk azzal, hogy a tapasztalatunkat ami már szinte teljes, megosztom. A tünetek ami miatt szaladtunk szív uh és tüdő rtg:

-        fáradékony lett a kutya

-        nem evett

-        depressziós és bágyadt volt

és nehezebben kapott levegőt/olyan volt mintha csuklana vagy préselné a hasát ahhoz, hogy kapjon levegőt/

Remélem segitünk ezzel azoknak akiknek hasonló problámaja van, de inkább azt kinánom hogy senkinek ne legyen. 

Szép estét

maestére Creative Commons License 2017.06.15 0 0 307

Szia! Nekem Corso-Staff keverékem volt. Bármikor újra...  Ha kedveled a karakteres, egyenes, sportos, családcentrikus kutyákat, akkor megtaláltad.

Előzmény: timcso82 (306)
timcso82 Creative Commons License 2015.03.16 0 0 306

Sziasztok!

Úgy néz ki h kapunk 1 cane corso-staff keverék kutyust...

Ebből a "házasságból" szerintetek jó bevállani kutyát?A staffit ismerem,volt már a családban

H.J Creative Commons License 2014.09.20 0 0 305

Mivel a kutya  nagyon gyorsan nő, az ízületei  nem túl erősek.(kölyök korban) Nem szabad akadályt ugratni,nagyon lépcsőztetni, agyon futtatni.A "puha "csontok ,ízületek könnyen sérülnek,deformálódhatnak.Ha már idősebb a blöki, a vázizomzata, csontjai megerősödtek,megkeményedtek,akkor már nem olyan tragikus a helyzet. 

Előzmény: Szacsabi (304)
Szacsabi Creative Commons License 2014.09.19 0 0 304
Köszi, ezt ki fogom próbálni... Még egy kérdés. Mi a helyzet a biciklis sétával? Azt hallottam hogy másfél éves koráig nem szabad biciklivel sétáltatni, de gyalog már nem tudom kifárasztani. Már egyszer-kétszer vittem bicóval, általában nem fut izomból csak lightosan kocog. Viszont a féket sokszor folyamatoan húznom kell hogy vissza tudjam fogni :-)
Előzmény: H.J (303)
H.J Creative Commons License 2014.09.16 0 0 303

Még egy jó tanács.Ha a hirtelen zajoktól megijed,arról le tudod szoktatni.Pl köss egy rossz lábas tetejére egy madzagot.

Tedd fel egy asztal szélire.Adj enni a blökinek,amikor bele feledkezik a kajába, húzd meg a madzagot.Ha a leeső fedő hangjától megijedne,ne dicsérgesd ,hanem hívd oda nyugtasd meg.Egy idő után hozzászokik.Az enyém hála istennek ebből a szempontból jó. A szilveszteri tűzijáték alatt csak ült és nézegette a rakétákat.A másik kettő ezalatt a garázsba

reszketett.A láncról:A Corsot láncra tenni nem egy jó ötlet.Ő imád a gazdája mellett lenni.Neki a lánc büntetés.

Viszont mivel elmarad neki a délelőtti rohangálás, ez az energia felgyülemlik benne.Ráadásul a lánc a bejárati kapunál van.Ezt a helyet a kimondottan a saját helyének érzi és itt sokkal bátrabb.Mint írtam csak napközben lesz láncon du 4 óráig.Onnantól kezdve szabad.Ha már látom rajta a változást (kicsit vadabb lesz) végleg lekerül róla.

Előzmény: Szacsabi (302)
Szacsabi Creative Commons License 2014.09.16 0 0 302

Köszönöm a válaszod!

 

Nagyon bízok benne hogy igazad lesz és változik, de láncra kötni sajnálnám :( Viszont eddig a hátsó előtérben aludt de most hogy jönnek a mancsos saras idők ki lett onnan zárva 2 napja. Van neki egy box is de oda soha nem volt bezárva csak max. 1-2 órára ha olyan jött hozzánk aki félt tőle :) Tegnap viszont arra mentem haza hogy be van zárva a kutya... késő volt már és nem tudtam minek zárták be úgyhogy ott hagytam éjszakára. Mondtam is a páromnak, hogy nem is árt neki egy kis börtön, hátha hamisabb lesz kicsit. Reggel kiengedtem és dél körül hívott az asszony hogy ma meg volt húzatva a kutya. Mindenkit ugatott aki jött hozzánk (elég sok idegen megfordul nálunk) ráadásul a postás kezéből kiszedte az újságot :D

Ő egyébként más kutyáktól szerintem nem fél, csak ahogy a kapun dörömbölnek mikor sétálunk szerintem attól a zajtól fél, mivel a szabadon lévő kutyák iránt érdeklődik.

Valamelyik nap is mikor sétáltunk "megtámadta" egy törpe pincser... a nyakán csüngött úgy tépte ő meg állt és nézett értetlenül hogy ennek mi baja ( Én meg feküdtem a röhögéstől) :D Aztán a gazdája gyorsan el is vitte mert félt hogy Enzo megeszi :)

Előzmény: H.J (301)
H.J Creative Commons License 2014.09.15 0 0 301

Nem vagy egyedül!Első corso szukámat négy hónaposan haza hoztam.Úgy nyitott,hogy neki akart menni a szomszéd vizslájának.Már a kerítést is rágta dühében.Hat hónaposan már kitámadott az idegenekre.Szegény 8 évesen elment gyomorcsavarodásban. Ezek után csakis Corso lehetett a következő is.Ez viszont csak halvány mása az elsőnek.Olyan mint a tied.Ok. még csak egy éves.Ez is szuka. Azt mondják másfél két éves korukban komolyodnak meg.Tök ciki ,de pl tegnap is (idegen helyen) mellé került egy palota pincsi.Talán a "bokájáig" sem ért az enyémnek de láttam rajta ,hogy keményen megijedt.Tele volt a gatyája.

Elvittem őrző védőzni.A többi kutya által felhergelve már ő is kitámad a csibészre, néha rámozdul a mellette levő kutyára is,azután egy másik mellett elhaladva meg már menekülne.Ilyenkor ajánlják sokan a terápiás kezeléseket.Volt aki azt írta ,ugyan ilyen majrés volt a kutyája ,majd egy évesen hirtelen megváltozott.Mára már  sétáltatni sem lehet mert minden kutyára támad.(előtte a biciklitől is félt.) Én is csak az idő múlásában bízok.Meg kicsit rásegítek.

Napközben láncra kerül.Talán ez a feszültség kicsit felspanolja.Este felé pedig újból szabadon élvezheti az életet.

Egyébként az enyém ,másik két blökivel él együtt.Várj még.Az ivarérettséggel talán a tied is változni fog.:))

Előzmény: Szacsabi (300)
Szacsabi Creative Commons License 2014.09.13 0 0 300

Sziasztok!

 

Van egy 7 hónapos Corsom akinek én azt hittem hogy kicsi, de miután kicsit itt utána néztem lehet nem is olyan kicsi problémája van :( Kb. 5 hónapos koráig nem volt vele semmi gond, rendszeresen vittem emberek és kutyák közé, szinte tudomást sem vett róluk, nem félt a járművektől sem. 2 hónapja viszont elmentünk egy zenés rendezvényre ami nagyon nem jött be neki és azóta mint akit elvágtak... minden zajtól fél. De ami a legfurcsább számomra az az, hogy nem mindig. Van hogy az sem érdekli ha egy kamion megy el mellettünk, de van amikor egy babakocsitól is megijed. Kutyákkal ugyanez a helyzet. Van hogy tudomást sem vesz róla, van hogy érdeklődik és van amikor menekülni szeretne. Próbáltam már nyugtatni, dorgálni is, de semmi nem használ.

Valaki tud erre megoldást vagy törődjek bele hogy ő ilyen!?

 

Köszi.

Riccardo Alessandro Hose Creative Commons License 2014.06.26 0 0 299

Eladó egy 11 hetes Cane Corso fiú családi okok miatt.

 

06205979417 lehet érdeklődni.  30,000 Ft. 

herrkz Creative Commons License 2014.06.05 0 0 298

Hm, pontosan ezért érdeklődtem. Hátha valakinek van tapasztalata, vagy tud valamit esetleg ezekről a hirdetésekről.

Mi például csak és kizárólag házőrzési és családi kutya célra keresnénk a kutyust! Eszünk ágában nincs tenyészteni, kiállításra hordani! Tehát, bőven megfelelne egy jó idegrendszerű, szűrt szülőktől származó kölyök is, ha nincs semmi betegsége, "ideg" baja! Csak esetleg "kajla a füle", vagy előre vagy hátra harap, vagy fehér folt van a mellkasán...

Ismét köszönöm!

Előzmény: Albreicht (297)
Albreicht Creative Commons License 2014.06.05 0 0 297

Jó kérdés, igazság szerint én még nem találkoztam ilyennel, de élek a gyanúperrel, hogy ilyenkor vagy egy egyszerű ferdítésről van szó (tenyésztő nem hirdet jófogáson, főleg nem aranykoszorús), vagy pedig ha mégis, akkor csúnyán szólva a "selejteket". Ez persze addig nem baj, amíg csak a fajtajellegtől eltérés miatt történik, de ha esetleg azért kerül ki a kiskutya a netre, töredék áron, mert betegesnek, gyenge szervezetűnek találja a tenyésztő, esetleg idegrendszeri problémái vannak, akkor nem éri meg a dolog, akármilyen olcsó is legyen.

Előzmény: herrkz (296)
herrkz Creative Commons License 2014.06.05 0 0 296

Szia!

Köszönöm szépen, hogy ilyen alapos hozzászólással bátorítottál! A tanácsokat igyekszem megfogadni, ha lesz ilyen kutyám! Köszönöm!

 

A szaporítókra visszatérve, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, éppen azt kérdeztem, hogy hogy van az, hogy "töredék áron" is lehet ilyen kiskutyát venni bizonyos hirdetési oldalon, ahol az eladónál az áll, hogy aranykoszorús tenyésztő, vagy olyan települések vannak megadva, amelyekkel akkor találkoztam, amikor előzőleg a tenyésztőket kerestem. Aranykoszorús tenyésztőről is csak egyről olvastam... Szóval az volt az eredeti kérdés, hogy ezekből a hirdetésekből lehet választani? Hiszen valószínűleg az eredeti tenyésztő árul, esetleg a fajtajellegnek nem teljesen megfelelő kiskutyát ilyen formában? Vagy valakik visszaélnek a nevükkel?

 

Ettől függetlenül, még egyszer nagyon köszönöm a hozzászólásodat! Üdv!

Előzmény: Albreicht (295)
Albreicht Creative Commons License 2014.06.05 0 0 295

Üdv!

Bizony a legtöbb hozzáértő fórumon meglincselnek, ha csak felveted, hogy szaporítótól vegyél kutyát. Én azt mondom, lehet venni szaporítótól is, de NAGYON oda kell figyelni. Én mintegy éve vettem a kan cane corsomat szaporítótól, 35 ezer forintért, és egyelőre jóban vagyunk:) Beteg még nem volt, az idegeivel sincs semmi gond. Arra viszont számíts, hogy a kertet széttúrja, még megfelelő sétáltatás mellett is. Mi végül a gondosan beültetett rész köré alacsony feszültségű villanypásztort húztunk, kétszer belecsípett az orrába, azóta tudja hogy oda nem mehet. Az elejétől fogva tisztázd vele ki a főnök, mit szabad és mit nem, határozottan és következetesen. Jutalmazd a helyes viselkedésért, büntetésképp elég egy emelt hangú rászólás, esetleg suhinthatsz a fenekére, de nekem az üres ásványvizes palackba tett kavicsok is beváltak, a hangjától nagyon meg tud ijedni, kanapéról lezavaráshoz például tökéletes. Sétálni kis korától kezdve vidd, és úgyszintén az elejétől tisztázd vele a séta közbeni játékszabályokat, mert később olyan ereje lesz, hogy ketten se fogjátok meg ha megindul. Én ezutóbbi fegyelmezési részt nem vettem elég komolyan, és meg is van a böjtje, séta közben már a kerítés mögötti kutyáktól is hajlamos beizgulni, ugrál, hergeli őket, miközben persze te a póráz másik végén igyekszel nem elzuhanni. Nem vicces dolog, hidd el nekem, főleg hogy a járókelők is félnek tőle, nem mintha bántana ő bárkit is, de hát egy ekkora, fekete kutyától mindenki ideges lesz. Kutyákkal egyébként végtelenül barátságos, sajnos kicsit túlságosan is: amint meglát egy kutyát, odarohan hozzá, és egyből játszana, csak sajnos ettől a legtöbb kutya, főleg a kisebb testűek megrémülnek, agresszívan kezdenek viselkedni, és máris kész a baj. Egyszóval nagyon neveld bele a fegyelmet séta közben, mert később már nem fogod tudni erővel irányítani. Iszonyatos erő van benne, és hihetetlen a fájdalomtűrése, kifejlett korában már rácsaphatsz te a seggére, hátára, belecsíphetsz a fülébe, észre sem fogja venni. A házat, kertet őrzi, idegent nem enged a kertbe, ha ismeretlent lát a kertben, vagy épp csak olyasvalakit akit elsőre nem ismer meg, egyből mennydörgő ugatás, és megy intézkedni. Hogy meddig menne el a házőrzéssel (harap-e), azt élesben még nem volt alkalmam kipróbálni, de nem is szeretném. Ha viszont ismerősöket, barátokat bemutatsz neki, és eleget látja őket, többet nem felejti el őket, a kertbe bejőve is végtelenül barátságosan fogadja őket, akkor is, ha te esetleg csak egy perccel később érsz ki. Játszani is célszerű vele, viszonylag hamar le lehet fárasztani, de viszont mire lefárad, te is hulla leszel:) Főleg az erőjátékokat szereti, birkózás, huzakodás, frizbi, kötél, esetleg egy nagyobb fadarab rángatása.  Apportírozást egyébként az én corsóm ösztönösen tudta, soha nem tanítottam rá, az eldobott dolgokat visszahozza, az más kérdés, hogy küzdelem nélkül nem adja oda, hisz neki az a játék legjobb része:)

 

Összefoglalva nagyon hálás, kedves kutya, aki még ötven kilós korában is habozás nélkül bújik és az öledbe mászik ha leülsz a földre, de határozottan és következetesen kell nevelni és fegyelmezni, mert ha nagyobb korára neveletlen marad, sok gond lesz vele.

Előzmény: herrkz (290)
herrkz Creative Commons License 2014.05.29 0 0 294

Köszönöm, sokat segítettél! Üdv!

Előzmény: prwhrqkt (291)
prwhrqkt Creative Commons License 2014.05.29 0 0 293

nekünk mind a 3 kutyánál ilyesmi tünetek voltak, és méh gyulladás miatt ki kellett "pakolni " őket .

Rozy és Bella2.0 azóta jól vannak. :-)

Előzmény: hosemari (288)
prwhrqkt Creative Commons License 2014.05.29 0 0 292

itt remélem megnézhetők a fotóink:

 

http://gallery.site.hu/v/u/tincze/slideshow.html

 

 

Előzmény: prwhrqkt (291)
prwhrqkt Creative Commons License 2014.05.29 0 0 291

először is örülök , hogy kicsit éled a topic,:-)

 

korábban tettem ide képeket a mi kutyáinkról / 2x cane corso, 1x bullmasztif /

a bullmasztifból már egy végig élte az életét nálunk, ezért nem is volt kérdés, hogy a következő is az lesz : a sok olvasott irodalmi infóból + saját tapasztalat "kutyagyárból" vettük a következőt .

sajnos belenyúltunk: nagyon jó megjelenésű , de rettenetesen félős szegény :-(

ezután ,erősítésnek jött a cane corso bébi: én még ilyen agresszív kutyát soha nem láttam! brutál !

a bullmasztifot el is költöztettük anyósomékhoz, mert a corso terrorizálta / azért nem nyírta ki ,mert túl vastag a nyaka :-( egyébként velünk egy cukorfalat /

 

anyukáméknál is aktuálissá vált a kutya vétele- úgy 6 éve - és a tapasztalatok alapján kerestünk egy neves cane corso kennelt .

szerződéssel, törzskönyvvel,...

nagyon szép , robosztus kislány.

de ugyanolyan félős lett sajnos ,mint a bullmasztif :- (

arra gondolunk , hogy talán a túlzott agresszivitást akarták "kitenyészteni" belőle , és ez lett az eredménye .

 

és amit eddig én nem tudtam : gyakori az epilepszia manapság a kutyáknál / nem csak a corsoknál / :az anyukámék kutyája  egy olyan erős epilepsziás rohamot kapott , amibe sajnos meg is halt : -(  / több órán tartó, görcs roham volt , természetesen orvosi ellátást kapott , de sajnos nem bírta ki az elsőt sem /

/ felmerült , hogy esetleg megmérgezték, de az orvos is a tünetek alapján sokkal biztosabbnak gondolja a betegséget, én pedig az egyéb körülmények alapján nem gondolnám , hogy mérgezés volt .boncolás nem történt. /

 

készítettem pár másodperces videót a rohamról / hogy meg tudjam mutatni a dokinak / , de nem akarok senkit sokkolni vele . /mondjuk , ha valaki akarja látni szívesen elküldöm /

 

 

 

Előzmény: herrkz (290)
herrkz Creative Commons License 2014.05.24 0 0 290

Sziasztok!

Segítséget, tanácsot kérnék!

Hamarosan kertes házba költözünk. Szeretnék egy jó házőrző, egyben családi kutyát. A jelleme alapján a Cane Corso nagyon tetszik. Bár, az 1000€-ós "átlag" ár azért riaszt...

Elolvastam a kennelek honlapjain található infókat, írják, hogy igen nagy szelektálás van tenyésztés közben, a fajtajelleg megőrzése miatt! Talán ezért találok kutya hirdetési oldalakon 10 - 55 ezer forint között kiskutyákat? Ez már "szimpatikus ár" lenne. Még Aranykoszorús tenyésztő is hirdet, illetve a megyék alapján is nagyjából beazonosítható, hogy melyik kennelből lehet az eladó kutyus. Mindenhol leírják, hogy ilyen-olyan nyertes minősített, diszplázia szűrt szülőktől stb. De pl., törzskönyvről szó sem esik. Szerintetek a tenyésztésből kiszelektált, nem megfelelő kiskutyákat hirdetik így a neves tenyésztők? Szabad ilyet vásárolni? Nem akarok kellemetlenséget senkinek, ezért jöhet privátba is a válasz! (A "ha nem tudod megfizetni, ne akarj ilyen kutyát" válaszokat nem kérném! Nem mindenki születik burokban.)

Köszönöm szépen!

hosemari Creative Commons License 2014.05.01 0 0 289

Most így néz ki! :)

hosemari Creative Commons License 2014.05.01 0 0 288

Sziasztok!

 

Tanácsot szeretnék kérni, tőletek, én még annyira nem ismerem a Corso-t. májusba lesz 1 éves a szuka corsom! 2 - 3 hete észre vettem hogy nem nagyon akar enni, el kezdett vedleni, meg hát soványodni is. Kövérebb volt mint most, bár még nem mértem, de meg fogom.

Valójában, ahogy a képeket nézem a neten nem egy kövér kutya fajta, de én félek hogy esetleg beteg. A száraz tápot nem akarja megenni, ( pedig minőségi) a főt kaja az jöhet, bár éppen ma főztem neki tésztát meg tojást hússal de egyenlőre most az se ment be úgy láttam.

Voltam állatorvosnál vele , nem e véletlen kullancs fertőzött lett, mert az előző kutyámat az vitte el, de az orvos azt mondja nincs baja max 3 kg még elfér rajta. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mi lehet a baja, vagy ez most ilyenkor vedlés idején nem szokatlan.

Nem tudom mikor fog tüzelni, vagy már az is lehet tüzelt, mert nem vettem észre a nyomait a teraszon ahol van!

Köszönöm előre is ha tudna valaki mondani valamit!

Üdv.

jani

Samsam1974 Creative Commons License 2014.01.30 0 0 287

Egy éve volt a térd műtét azóta jól van.

A másikat én is előszűrettem és szerződéssel vettem meg.

Előzmény: HA73 (286)
HA73 Creative Commons License 2014.01.30 0 0 286

HÚÚÚ ez elég durva csípő!!!

Előzmény: Samsam1974 (285)
Samsam1974 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 285

Ezeknek a kutyáknak iszonyat nagy a fájdalomtűrése.

Nálam is volt ilyen az egyik kutyámnál térdét kellett műteni,diszplázia miatt.

Mielőbb vidd orvoshoz.Gondolom röntgenezni is fogják.Csináltass diszplázia szűrést is.

Az én kutyám teljesen kinyúlva feküdt,nem hittem hogy dp.-s.

Aztán mégis ezt hozta röntgenfelvétel..

Előzmény: Raya78 (284)
Raya78 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 284

Sziasztok!

 

1,5 éves a kan Cane Corso kutyám, eddig nagyjából minden rendben volt vele... Néhány napja viszont azt látom, hogy a jobb hátsó lábát néha felemelve tartja, sőt 3 lábon szalad is egy kört, majd eltelik 1 perc, lerakja a lábát és teljesen normálisan közlekedik tovább egész nap... Mindezt naponta 1x előadja... Megnéztem a talpát, de nem találtam semmi különöset... Találkozott már valaki ilyen problémával...? A héten persze elviszem orvoshoz, meglátjuk mit mond... A kutyát egyébként tenyésztőtől vettem ajánlás alapján, tk-vel, szerződéssel normál áron (150), a szülők szépek és egészségesek...

Viszonylag jó tápot kap, de táplálékkiegészítőt eddig nem adtam neki, amit lehet, hogy elrontottam, most viszont tervezem a Glycoflex bevezetését nála, hátha még nem késő...

 

Válaszotokat megköszönöm.

hosemari Creative Commons License 2013.12.05 0 0 283

Köszi a tanácsot, kipróbálom a szalmás dolgot! A kaját ott kapja a kutyaól előtt, hát nem bent de majd berakom neki. Most már hideg lesz az biztos muszály lesz neki ott lenni, remélem bejön a tanács.

Üdv.

 

 

Jani

Előzmény: H.J (282)
H.J Creative Commons License 2013.12.05 0 0 282

Rakd fúlosra a házát szalmával.A kajáját told be a háza belsejébe.Eleinte csak ott etesd.

Hamar megszokja hogy ott eszik ezért ha éhes magától fog benézni.Késöbb emiatt is benéz a helyére.

A szalmába jól be tudja fészkelni magát és melegen tartja a kutyát. Ha fázik a s..gge be fog menni.

Előzmény: hosemari (281)
hosemari Creative Commons License 2013.12.04 0 0 281

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hátha valaki tud benne segíteni! Van egy 7 hónapos Corsom, akit egyszerűen nem tudok rávenni, hogy a kutyaólba aludjon. Hiába teszem be a takaróját, ami kis kora óta fekszik minden este, vagy befekszik, vagy kihúzza és inkább a teraszra felhozza, vagy mellé de nem fekszik benne. Valahogy nem tudom beszoktani. Esetleg valami ötlet? Gondoltam elveszem tőle a takarót, hát ha bemenne a kutyaólba, de félek megfázik!

Meg sajnálom, de kint kell lennie, mert lakásba nem tarthatom. Üdv. Jani

Endre1983 Creative Commons License 2013.11.28 0 0 280

Köszönöm szépen a felvilágosítást.De én inkább kant szeretnék.Már csak a páromat kell meg puhítanom...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!