Keresés

Részletes keresés

repepe Creative Commons License 2002.08.06 0 0 3
Erősen ajánlom a következő oldalt:

http://www.akm.externet.hu/rendjel/

Nagyon profin összve van hozva!!

Üdv: repepe

LeifEriksson Creative Commons License 2002.08.04 0 0 2
Látogass el ide:

http://www.skalman.nu/third-reich/axis-hu-awards.htm

üdv

Leif

Előzmény: _Tsaba_ (-)
worstcase Creative Commons License 2002.07.08 0 0 1
Pár éve ástam a kertben és találtam egy kerek valamit, ami kis tisztogatás után felvette egy kitüntetés v. érem bizonytalan formáját. Sajnos ezenkívül semmi, nem tudni, hogy mikori, mert rég lekopott róla, mit ábrázolt, csak bizonytalan domborulatok vannak, orosz, magyar, német, kitudja, talán annak idején a mezőn elesett katona is ott volt körülötte, talán elejtette, eladta, szóval nem sok értelme volt ide beírni, mert nem tudok segíteni :I
Előzmény: _Tsaba_ (-)
Hómedve Creative Commons License 2002.07.03 0 0 0
Nekem ennyi kitüntetésem van:
0
Abból ennyi a csillag alakú:
0
Előzmény: _Tsaba_ (-)
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A Segítségeteket kérném. Talán ismeritek az Il2 Sturmovik nevű VHII repszimulátort. Jelenleg a legjobb amit csináltak eddig.

Ősszel kijön egy kiegészítés, amiben a 44-es magyarországi csatákat fogják feldolgozni. Magyar oldalon, magyar gépekkel lehet majd repülni, muszkát ölni. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ez nem kis dolog, egy olyan játéknál, amit több tízezren játszanak világszerte, és minden létező médiumban egyértelműen minden idők legjobb repszimulátorának kiáltották ki.

Szóval a lényeg:
Magyar kitüntetési rendszer is lesz a játékban. Ezért szükség volna a fejlesztőknek a magyar kitüntetésekre (ezek nagyjából már megvannak) és arra, hogy mikor melyiket adták! Na az utóbbival vagyok bajban. Természetesen, elsősorban repülős vonatkozásban kéne infóhoz jutnom.

Remélem tudtok segíteni.

Előre is köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!