Keresés

Részletes keresés

keresetlenu Creative Commons License 2002.07.07 0 0 11
Ha 72 órával előre bejelented nyugodtan körbeállhatod.
Én nem állom körbe és nem olvasom!
Előzmény: mrwin (10)
mrwin Creative Commons License 2002.07.07 0 0 10
szóval ha én körbeállom a demokrata/:)/címü ujság kiadóját száz másik sértődött zsidógyerekkel, akkor kifejezére juttatom a nemzeti érdekeket?
mert nekem eléggé kinyílik a bicska a zsebemben egy-két cikktől, a könyvajálókról nem is beszélve.

csak úgy mellékesen.
ha sietek, mondjuk a lányomat viszem orvoshoz vagy ilyesmi, akkor úgy gázolok át az ilyen rajtaütésszerüen hidat foglaló akárkiken, mint hókotró a kutya szaron.

Előzmény: eztEgyed (-)
Ariel Creative Commons License 2002.07.07 0 0 9
ez a kozlemeny egy mako-vicc :DDDD
onallo Creative Commons License 2002.07.07 0 0 8
Alig pár hónappal ezelőtt törvényes engedély birtokában a fidesz székháza előtt akartunk demonstrálni, az engedélyben szereplő helyen. És nem engedtek oda minket, hanem áttessékelték a tömeget a múzeum elé.

Ugyancsak párhónapja békés húsvéti menetre kaptunk engedélyt. Az engedly a Parlament előtti parkolóra szólt. A jóváhagyott program szerint rövid megemlékezés után a Parlament lépcsőjére helyezzük a virágainkat. És a rendőrök nem engedték.

Most egy be nem jelentett randalírozást oszlattak fel - óvták a rosszalkodókat, mint a hímes tojásokat. A politikai szempontok miatt (gondolom) óvatos oszlatás eredményeként egész nap nem szűnt meg a város szertei randalírozás.

Hol itt a diktatúra??

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.07 0 0 7
Mennyi maszlag!
Előzmény: eztEgyed (-)
Pityke Főtörzsőrmester Creative Commons License 2002.07.07 0 0 6
A sejteket feloszlatni, ploletárdiktatúrát folytatni!!!


Pityke vez.ezr.

Előzmény: eztEgyed (-)
MsOutsider Creative Commons License 2002.07.07 0 0 5
Majd +toldja 1 lépéssel.
Előzmény: Andy Capp (4)
Andy Capp Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4
Primitív.
Rowid;-)))))
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.07 0 0 3
Primitív.
Előzmény: eztEgyed (-)
MsOutsider Creative Commons License 2002.07.07 0 0 2
Nagy örömöre szolgál, hogy ismét van szerencsém nem érteni nagyságodat :-)))
Előzmény: Andy Capp (1)
Andy Capp Creative Commons License 2002.07.07 0 0 1
Modus ponens, picim. Modus ponens!!! (Esetleg modus tollens:))))
Előzmény: MsOutsider (0)
MsOutsider Creative Commons License 2002.07.07 0 0 0
lopakodó diktatúra

hehehe... ez jó. Mint egy ősi dakota szállóige.... Ezt imádom a fideszben (mást sem): kiapadhatatlan humorforrás. Ezek az örökzöld(dé válló) aranyköpések valami fantasztikusak...
Előzmény: eztEgyed (-)
eztEgyed Creative Commons License 2002.07.06 0 0 topiknyitó
Orbán polgári sejtje diktatúrával vádolja a kormányt

2002. július 5. péntek 16:08

A Szövetség a Nemzetért Polgári Kör szerint "az elmúlt hetek eseményei egyértelműen azt mutatják, hogy a hatalomra került pártok és holdudvaruk demokratikus eszközök használatával lopakodó diktatúrát valósítanak meg, amely ellen parlamenti módszerekkel alig lehet fellépni".

Az MTI-hez pénteken eljuttatott nyilatkozat leszögezi: ez a helyzet a magyar társadalom nem jelentéktelen részében csalódottságot és felháborodást ébresztett és július 4-én sokak spontán tiltakozásba kezdtek. "A megmozdulás egyértelműen törvénytelen volt - vagyis nem alkotmányos módon tört utat -, de célkitűzései kifejezik a nemzeti érdekeket" - áll a nyilatkozatban.

A Szövetség a Nemzetért Polgári Kör hangsúlyozza: szolidáris a célkitűzésekkel - amelyeket a polgári pártok egyébként törvényesen próbáltak meg képviselni - és a leghatározottabban elítéli a rendőri brutalitást, egyben követeli a lefogottak azonnali szabadon bocsátását s az erőszakos rendőrök megfegyelmezését. "Emlékeztetünk az egykori taxisblokádot követő eljárásra" - fogalmaz a nyilatkozat.

Mindemellett a polgári kör tagjai arra hívják fel a figyelmet, hogy mindenki tartózkodjon honfitársai szabadságának bármiféle alkotmánnyal össze nem férő korlátozásától, amely csak a jelenlegi "hálózati" kormány érdekeit szolgálhatja. A polgári körök, mint hangsúlyozzák, egyértelműen elszántak, és létfontosságúnak tartják a polgári körök alkotmányos módon történő mozgósítását. "Ezért az elkövetkezőkben helyi, regionális és országos rendezvényeket tervezünk, amelyek a pillanatnyi helyzetre és a jövőre nézve is a legfontosabb nemzeti célok - a földkérdés, a politikai élet tisztasága, kis és középvállalkozók ügye, Széchenyi- terv és a magyar kisebbségek - feltétlen védelmét célozzák" - szögezi le a nyilatkozat.

A polgári körök a dokumentum szerint valódi rendszerváltozást, a kádárista diktatúra felelőseinek a közéletből történő teljes körű eltávolítását, a demokrácia megvalósítását, és hiteles tájékoztatást, valódi sajtószabadságot akarnak. "Használjunk fel minden törvényes eszközt a lopakodó diktatúra megállítására" - áll a Szövetség a Nemzetért Polgári Kör nyilatkozatában.

(MTI)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!