Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Ex honfoglalo játékos Creative Commons License 2023.01.21 0 0 28

Időhúzás, mellébeszélés, ködösítés, dagonya - telefonbeszélgetések felvételei.

Ezek azok az eszközök, amelyeket a biztosító bevet a magasabb haszonért.

Jobb ezt elkerülni.

Ex honfoglalo játékos Creative Commons License 2023.01.19 0 0 27

A biztosító az a hely, ahol elmondják neked, hogy ha a másik biztosítóval beszélsz, mindenképpen telefonon tedd, mert akkor marad nyoma.

Ha felmondasz egy szerződést, azt írásban tedd - mert a szó elszáll, az írás megmarad.

 

Ekkor kérdezel tőlük valamit tőlük, ők válaszolnak.

 

- Ezt le tudnák írni?

- Nem, ezt mi nem írhatjuk le!

Előzmény: Ex honfoglalo játékos (26)
Ex honfoglalo játékos Creative Commons License 2023.01.19 0 0 26

... Jelenleg minden munkatársunk foglalt, a kapcsolásig szíves türelmét kérjük ...

 

Ezt hallgatom meg ma már hatodszor a biztosító ügyfélszolgálatán, amikor hosszú-hosszú percekig senki nem veszi fel a telefont, pedig nekem mindenképpen egyeztetnem kell a biztosítóval, amely már olyan fejlett, hogy szinte már csak online lehet elérni - igaz még ez nem teljesen igaz, mert van egyetlen ügyfélszolgálatuk, ahol minden élő szóban hangzik el, ezért utólag semmit nem lehet bizonyítani, hiszen a szó elszáll.

 

Ezért mindenképpen beszélnem kell velük telefonon, amely utólag talán bizonyítékul is szolgálhat az elhangzottakról....

 

... Jelenleg minden munkatársunk foglalt, a kapcsolásig szíves türelmüket kérjük ...

kedélyes zene szól, otthonomban kényelmes körülmények között múlatom az időt és intézem a semmit, mert nem veszik fel hosszú órák óta .... hallgatom a kedélyes zenét ... időnként ígéretesen elhalkul .... de nem... sajnos akkor se veszi fel senki .... Jelenleg minden munkatársunk foglalt, a kapcsolásig szíves türelmét kérjük .... trallala.talalla.trallala...

 

- Te, nincsenek ezek összefonódva a Távközlési szolgáltatóval? Annak ilyenkor biztos jó bevétele keletkezik?

 

... jelenleg minden munkatársunk foglalt, trallalatralalla

 

Nem kötök biztosítást soha többé, én biztos kerülni fogom, mint a tüzet.... jelenleg minden munkatársunk foglalt, trallala,

Nem kötök biztosítást soha többé!

Nem! 

lapi85 Creative Commons License 2013.11.28 0 0 25

Biztosítások Szolnokon: http://szolnok-biztositas.hu/

Málna21 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 24

Tisztelt Válaszadó Április 5.én tankoltunk a Shell benzinkúton.mikor kifordultunk két oldalt parkoló van,és bal oldalról egy hosszában álló ladából ki dobták a cigaretta csikket,rányitva a lada ajtaját a mi Ford focusunkra,a bal első ajtónkba beakadt és végighúzta a kocsinkat,nagy csattanással.Kitöltöttük a betétlapot˘,a tulajdonos elismerte a károkozást.A kárszakértő felmérte a kárt."még 5 éves sincs az autónk"és fél oldala törött).Ma kaptuk a határozatot a biztosítójától,hogy nem ismerik el a kár okozást,mert az autóban ülő személy okozta azt,nem pedig a tulajdonos.Csináltassuk meg az autót saját casconkra.Más összetöri,a kárt elismeri és mégsem fizet a biztosító?Mi nem voltunk hibásak,de nekünk az autónk munkaeszköz.Mit tegyünk?Hova forduljunk?Ez igazságtalanság!!Kérem szíves tanácsát!!!Üdvözlettel:Szűcsné

zuzmo1984 Creative Commons License 2012.09.20 0 0 23

Sziasztok!

 

Nagyon kivagyok és ezért regisztráltam ide.Kérlek ki tud segítsen.Április 4.-én kiégett a házunk.Betörtek és tüzet okoztak.Mindenünk oda lett,ami meg megmaradt az összeolvadt,gondolok itt a mosügépre,bojlerre meg egyebekre.A biztosítö még nem fizetettt,mert azt mondták,hogy várjuk meg a rendőrségi nyomozás végét.Ami megtörtént három hete.Mult héten felhívtak,hogy mivel nem lett meg az elkövető és ha úgy dönt a biztosító,akkor beleegyezem-e a poligráf vizsgálatba,mondtam persze!Tegnap elött hívott a kárrendezö cég,hogy az ingóságaimra 800 ezer ft-ot állapítottak meg!Ami abszurd,mert 80 nm-es házban három gyerekkel volt rendesen mit pakolnom!:)Szöval az 5,5 milliobol ennyit volt képes kiharcolni a kárrendezöm.Amikor nem is ennyi ingoságunk volt!Csak a megbizott kárrendezö iroda lejjebb vetette velem,mert nagyon soknak fogja tartani a biztosíto!Kérdésem,hogy mit csináljak?!Mert amit eltulajdonítottak a betörés során és ami a jegyzökönyvben is szerepel az már 650 ezer ft!Egyedül nevelem három kisfiam,elkélne egy kis jó tanács!

Keresőoptimalizálás Creative Commons License 2012.09.10 0 0 22
kötelez Creative Commons License 2011.10.29 0 0 21

Szia pokerface1!

 

Kicsit hülyén jönne ki, ha magunkat ajánlanám, hogy rajtunk keresztül kösd a biztosításod. :)

Az a kérdés, hogy a kalkulációnál mi jött ki a legolcsóbbra? VAnnak olyan biztosítók, amitől nem kell félni, akkor sem ha olcsó, de bizony komoly különbség van biztosító és biztosító között.

Nyilván a díj a legfontosabb, de pár száz forintért érdemes a "nevesebb" biztosítót választani, mert jóval egyszerübb az ügyintézés és megspórolsz magadnak pár ösz hajszálat. Sajnos van négy-öt olyan biztosító aki konzekvensen letagadja, hogy megérkezett a felmondás, mert így akarja "megtartani" az ügyfeleket -szerintünk ezzel tízszer annyit veszít-.

Aztán jellemzően ugyanezek letagadják, hogy megkapták az ajánlatot holott megkapják elektronikusan, papír alapon és külön göngyölt jegyzékben is. Persze PSZÁF-es fenyegetés után be kell látniuk, hogy hibáztak és kapásból nem "az a szemét alkusz" a hibás, de ez sok esetben akár két-három hét még a sok döntéshozon keresztül megy... 

Sajnos egy mezei ügyfélnek esélye sincs a bürokrácia ellen, ezért érdemes egy jó alkusszal szerződést kötni. Sajnos itt is van akinek csak a szerződés kell meg annak a jutaléka, de a problémája nem annyira kell. Szépen lassan talán elvéreznek ezek, de még sok van belőle.

Előzmény: pokerface1 (20)
pokerface1 Creative Commons License 2010.11.18 0 0 20

Szia Newshunter!

A neved is elég sejtető,talán te tudsz nekem segíteni!!!:)

Azzal a kérdéssel fordulok hozzád,hogy a kötelező biztosításomat, mely biztosítóval kössem,már néhány kalkulációt megcsináltam,de félek a legolcsóbbtól,és van e valami jó ötleted,hogy melyik alkuszoknál érdemes számolni,melyik megbízható,és könnyen kezelhető??Köszönöm a válaszod előre is.

Előzmény: Newshunter (19)
Newshunter Creative Commons License 2010.11.08 0 0 19

Ezen az oldalon is sok hasznos információt lehet találni:

 

http://www.karmester.hu/

 

 

Előzmény: Csőmester (18)
Csőmester Creative Commons License 2010.10.30 0 0 18
Itt vannak a megbízható kárügyintézős cégek:
http://www.langlovagok.hu/cgi-bin/lang/index.cgi?view=ceginfo&ID=13
Kálmánka Creative Commons License 2002.12.28 0 0 16
Aki sokat közlekedik annak ajánlom a következő oldalt : www.arag.hu

Az áraik tűrhetőek, és amit irnak az is megnyugtat, ha valóban igy van.

SzaboZE Creative Commons License 2002.12.28 0 0 15
Hát igen, erről ennyit. Megy szigorú hangú levél a biztosítónak :)

SzaboZE

Előzmény: AZS (14)
AZS Creative Commons License 2002.12.18 0 0 14
Hmmm... Csak nálam nem látszik a link? Na mindegy, akkor külön mégegyszer: http://totalcar.hu/karszakerto/021213b/
Előzmény: AZS (13)
AZS Creative Commons License 2002.12.18 0 0 13
Jaja, kérhetik. Mert kérni bármit lehet, pl. én azt kérem, hogy bárki nyeri meg a milliárdokat a lottón, nekem fizessék ki :-)

Szóval bármit kérhetek, csak egy egyébként is rám vonatkozó kötelezettséget nem tehetek függővé a kérésem teljesítésétől. Pl. nem mondhatom azt, hogy jövöre nem fizetek semmilyen adót, mert nem nekem fizették ki a lottóötöst.

Úgyhogy a biztosító kérheti a papírokat, de ha nem kapja meg, akkor emiatt nem zárkózhat el a fizetéstől.

Ugyanez kicsit komolyabban meg hivatalosabban meg precízebben itt.

Előzmény: SzaboZE (11)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.11 0 0 12
Jol mondta. Sajna ez ilyen, nagy magyar valosagunk kicsi, de nagyon keseru falatkaja. :( Raadasul mas adja a szadba, de neked kell elszopogatni...;(
Előzmény: SzaboZE (11)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 11
Hat száksz :) Most beszéltem eg ismerőssel, ő is azt mondta, hogy a papírokat kérhetik (@#@@##@#@{) , de ha ezeket beviszem, akkor majd belekötnek másba...

SzaboZE

Előzmény: Kálmánka (10)
Kálmánka Creative Commons License 2002.12.11 0 0 10
Abból kell kiindulni, ahogy a kollega is emlitette előttem, hogy miden biztositó nagy geci cég(ideirom, hogy SZERINTEM van igy, mert még a végén ezért is feljelentenek)! Ha igy indulsz neki, akkor megérted hamar, hogy téged csak szivatnak, és az egész csak azért van hogy ők jobban járjanak (SZERINTEM).

A legjobb ha elmész egy ügyvédhez, akinek adsz 5-10.000 Ft-ot, hogy intézze el, és akkor ő majd szépen veled kézenfogva behalad a biztositóhoz, és megbeszéli velük. (Az ügyvédek nagyon tudnak beszélni ám! Dehát ezért fizeted őket.)

Az a tapasztalat, hogy amikor te mész oda hozzájuk akkor újra és újra kérnek valamit, hogy hozd be ezt vagy azt, de ha egy hivatalos ember (ügyvéd) megy be akkor látja a kis sötét ügyintéző, meg aki ott van, hogy az ügyvédet bizony nem lehet már úgy szivatni mint téged, és ezért inkább engednek (vagyis azt teszik amit alapból kellett volna nekik).

Persze ez nem éri meg pár 10 ezer forintnál, de ha nagyobb ügyről van szó akkor mindenképpen igy menj. (Lopás, totálkár, stb.)

Előzmény: cs_geza (7)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 9
Nem zúztam le, tudod még a meghúzásos balhé, csak így gyorsabb vót leírni. Szal mi a >### rákot tehetek? Nincs ügyvéd ismerős, aki tudja ezt?

SzaboZE

Előzmény: BX_thomas (8)
BX_thomas Creative Commons License 2002.12.11 0 0 8
ügyvéd ismerősöd nincs? az hamarabb elintézné, téged csak szopatnak :(
Előzmény: SzaboZE (5)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.11 0 0 7
Azert szeretnek minden szirszart bekerni, mert azzal is huzhatjak az idot es a kedves ugyfel hatha lemond az ot megilleto penzrol. Ok csak nyernek ezzel, vagy nem kell fizetniuk vagy csak kevesebbet es azt is kesobb. Mocsok banda mind, osszekotni oket vastag lanccal es a Dunaba lokni, ez volna a helyes ugyintezesi mod! ;)
Előzmény: SzaboZE (5)
BX_thomas Creative Commons License 2002.12.11 0 0 6
frankó, megtörted? :(
Előzmény: SzaboZE (-)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 5
És akkor az igazolást mi a @@#>#@-nak kérték? Szerintem ez egyértelműen elég kell legyen.

SzaboZE

Előzmény: cs_geza (4)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4
Kellett. Provi/Hungaria paros kozt jartak-keltek a papirok.
Előzmény: SzaboZE (3)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3
És kellet vinni munkaszerződést stb?

SzaboZE

Előzmény: cs_geza (2)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.11 0 0 2
Velem is hasonlokepp sz*rakodtak anno, meg abba is belekotottek, h a berauto nagyobb kategoriaju (ccm) mint a javitasra leadott. Nekem is csak a (javitas normaideje/8) napnyit fizettek ki, a kozbeeso 7vgt nem, pedig 24/7 ugyeletes munkaszerzodesem volt.
Előzmény: SzaboZE (1)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 1
Érdemleges? :)

SzaboZE

Előzmény: Tonx (0)
Tonx Creative Commons License 2002.12.11 0 0 0
Haat nem 0 biztositos esetem volt.
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 topiknyitó
Hali!

Lenne egy érdekes eset, ami kapcsán indítanék fórumot. Összetörték az autóm, felelősségét elismerte a károkozó. Autó szervízbe elvisz, megjavít, kifizet, biztosítónak számla lead. Ezalatt az összesen 5 nap alatt bérautó magánszemélytől 6e/nap- 30e ft. Tehát a javítást kifizették, aztán azt mondták, vigyek igazolást, hogy az autót a munkém során használom. Erre vittem nekik egy céges igazolást az ügyvezetőtől, hogy az autóm céges ügyintézésre használom. Erre a biztosító kéri tőlem a munkaszerződésem másolatát, amelyben benne van, hogy az autóm használom kiszállásra (???), meg munkáltatói igazolást, hogy milyen költségtérítésben részesülök (???). Ráadásul azt mondták, hogy csak két napot fizetnek, mert hogy a munka 9 óra alatt elvégezhető. Azt leszarták, hogy az én auutóm ehhez képest talán nem az egyetlen priority feladat volt a szervízben! Segítsetek, mit lépjek? Mert szerintem a szerződésemhez és a költségtérítéshez meg pláne semmi köze a biztosítónak! Ráadásul a tényleges bérlet 5 napról szól!!!

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!