Keresés

Részletes keresés

Attács Creative Commons License 2003.02.04 0 0 6
http://mitglied.lycos.de/unicinestar/warezauswahl.htm

...és itt van akármi is ami szem szájnak ingere...!

Előzmény: Dani Boy (3)
Dani Boy Creative Commons License 2003.02.04 0 0 5
Hello!
Hát az akadozás, recsegés nálam is elöfordult régebben. A magyarázat egyszerü, lassu a processzor. Be lehet kapcsolni egy Cpu terhelés méröt, akkor recseg a lejátszás, ha
eléri a kb. 80%-ot. A régi gépemen (AMD 400) alig pakoltam föl pár effect-et (delay,reverb, stereo enchancer,compressor) máris akadozott, használhatatlan volt. Most AMD Xp 1900+-on a legdurvább effectezésnél sem megy 10% fölé. Tehát érdemes egy jo gépet beszerezni, mielött belevágtok a zenélésbe!
A Fruity3-ban van egy beépitett BeatSlicer, szerintem elég jol használhato. A legdurvább drum&bass grooveokat is fölszeleteli, és utána a billentyükkel lehet játszani. Azt hogy kivenni számokbol effecteket, ilyen programokkal nem megoldhato. Ha lehet is ilyet csinálni, ahoz nagyon komoly cuccok kellenek.
Egyébként én nagyon ráálltam a Fruity Loopsra, ismerek olyan elöadot, aki csak ezzel késziti a zenét (asszem a Juice Recordsnál adták ki a számaikat). Szoval sok türelemmel, gyakorlással, kisérletezéssel komoly dolgokat lehet vele összehozni.
Előzmény: eritelaz (4)
eritelaz Creative Commons License 2003.01.30 0 0 4
Hali! mar azt hittem egyedul vagyok a neten zenebolond.:) Orulok,hogy beneztetek.milyen stilus? Termeszetesen trance,after hause.Honnan lehet leszedni? http://DI.fm..:) Na persze csak viccelek.Abszolute amator vagyok.A .wave konvertalast azota mar megoldottam,vegulis engem az erdekelt igazabol,hogy mivel lehet slice okat kesziteni amit aztan a fruity ben at lehet szerkeszteni tetszes szerint.Megszereztem a best slicer programot,aztan valamit jol elszurtam mert nem jott ossze.A dolog ugy nez ki,hogy valszeg maga a tervem kivan tul sokat.Az volt ugyanis az elkepzelesem,hogy egy erre valo programmal szetszedek egy adott anyagot kulon csatornakra,kulonveve az osszes effectet,amit aztan a fruity felismer es lebontja nekem.megkonyitve ezzel a munkat.Sajnos nem ez tortent.:) Kesz lett a slice amit egy kulon erre a celra kijelolt konyvtarba bezuditott,magyarul egy 4.17 perces anyagot felszeletelt 398 kulon file ra,amivel a fruity nemhogy nem birkozott meg hanem ugy megfekudt mint DJ.Monkye ket full kek angyal utan.Lehet a crack el lesz a gond vagy hurka a gepem.Vagy csak egyszeruen elszurtam valamit.Vagy csak tul sokat kepzeltem errol a progirol.Megnezem a mit te ajanlottal,hatha azokbol ki lehet hozni valami emberfelettit.Nektek milyen a tapasztaltotok a fruityval? Tobben irtak mailt,hogy nekik is hasonlo problemajuk van mint nekem..pl: akadozik,pattog,van amikor teljesen lefagy.
Dani Boy Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3
Hi!
Mp3-ból wave-et akár egy mezei Winamp-al is lehet konvertálni, vagy esetleg Sound Forge 4.5!
Egyébként Fruity Loops-al kapcsolatos kérdéseket nekem is lehet fetenni, elég régóta foglalkozom vele és talán tudok segíteni!

Erik, te milyen zenei stílusban nyomod?
Üdv.
Dani

Előzmény: eritelaz (-)
semmiho Creative Commons License 2003.01.22 0 0 2
Előzmény: eritelaz (1)
eritelaz Creative Commons License 2003.01.02 0 0 1
Az SF 6.0 tokkal vonoval megvan.
a 4.5ht mar egy eve nem lehet leszedni sehonnan:))
azert koszi,de kozben rajottem,hogy a zero-x beatslicer kell nekem es nem wave maker,mivel azt a winamp 2.77 is boven meg tudja csinalni.Az volt a tervem,hogy mp3 at atalakitok aztan a fruityloops ban pedig felboncolom es hozzarakok ezt azt,emberi zenet csinalva belole.A beatslicer hez viszont egen foldon nem talalok crack et igy szegyenszemre meg kell,hogy vegyem $35 ert.
Udv:Erik
tere Creative Commons License 2003.01.02 0 0 0
jajj

SF 4.5h pl.

Egyébként méretes zéró...
(bár ritkán írok ilyet, de most muszáj volt)

eritelaz Creative Commons License 2003.01.02 0 0 topiknyitó
Udv!
Olyan PC s zeneszerkesztesben jartas embereket keresek ebbe a topicba akik technikai problemakkal kuzdenek,vagy eppen ilyenekben tudnak tanacsot adni.Johet barmi,cool sample, space cake en nevelkedo zenegyaros bitangjo alapozoja a szombat esti zenes eszmeletveszteshez.Vagy eppen egy maj rezegteto C_HH.
FruityLoops 3 Full megtalalhato nalam,ingyenes formaban,akit erdekel kuldjon mailt.
Keresek olyan programot amivel mp3 bol wave et lehet konvertalni.
Udv:Erik

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!