Keresés

Részletes keresés

R3k4 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 6
C:Documents and SettingsAdministratorMy DocumentsMy PicturesCicák mappaAgika.jpg
chupili Creative Commons License 2004.04.26 0 0 5
Sok éve volt egy macskám, amelyik csak házikoszton élt és semmi problémája nem lett tőle.
A mostaniak közül egyik imádja a joghurtot és a fagylaltot, de más emberkaját se ő, se a másik kettő nem hajlandó enni. Illetve az egyik néha, hogy szivességet tegyen nekem, egy pindurka darab sajtot vagy kenyeret elfogad, de látszik az okos pofáján, hogy most legyek nagyon meghatva.
De ő tudja legjobban, mi a jó neki.
Előzmény: colibri (4)
colibri Creative Commons License 2004.04.25 0 0 4
Nekem mondhatjak hogy milyen egeszsegesre van megtervezve a kutya-macskatap en ugyan nem hiszem.Mitol van az a sok rak az allatoknal akkor? A belenyomott izesito, szagosito szinezo anyagoktol es jobb ha nem kutatjuk hogy mifele allatok husabol keszult, marmint koztudott hogy lejart romlott hust is tesznek bele meg beteg allat husat, -neha a macskaim megszagoljak a konzervest,es menten otthagyjak -kozlik hogy edd csak meg te..........van olyan amelyik ilyenkor kapar a talka mellett jelezve hogy el kell tuntetni mint a sz..t.Az enyemek eszik de kapnak mindig a hazikosztbol is amirol ugy gondolom izlik es feltetlenul nyers hust.Ha kutyam lenne soha nem adnek neki csak azt amit mi eszunk.....az en macskaim kinti- benti allatok amiatt olyan egeszsegesek, jo nagy futasok, verekedesek napfeny es zivatar, az ember is megbetegedne ha orokke bennt elne.Nalunk csak egy macska van aki rendszeresen megharapja az allatorvost.
_________________
Ghanima Creative Commons License 2003.01.28 0 0 3
Csatlakozom a kérdésedhez: mire jó ez így, kedves Dunka?
Szerintem, ha valamilyen új topikot kívánsz nyitni, akkor annak neve ne hasonlítson egy már meglévőhöz, mert zavarba hozza a többieket.
Ne vedd árulkodásnak, de azt hiszem, írni fogok a moderátoroknak, hogy töröljék ezt a topikot, vagy nevezzék át. Jut eszembe: Hátha esetleg még aránylag új vagy az Indexen és a szokások nem-ismerete miatt nyitottad, akkor szerintem az is jó volna, ha te írnál nekik, hogy nevezzék át a topikodat, ezért én mégsem jelzem a dolgot egyelőre nekik.
üdv,
Ghanima

Ui: tudod, annak idején csak azért létesítette Kero a „Macskák 2-őt” (ha emlékezetem nem csal), mert az eredeti Macskák topikot – az Index akkori programformája okán – már csak nagyon nehézkesen lehetett olvasni, meg visszanézni benne. Tkp. talán nem is lenne baj, ha össze lehetne rakni a kettőt... :-o

Előzmény: Thor (2)
Thor Creative Commons License 2003.01.27 0 0 2
Ez most mire kellett?
bobomami Creative Commons License 2003.01.27 0 0 1
Egy db macskakiszolgáló jelentezik!
Rabszolgatartóm egy hamuszürke alapon tigriscsikos macs. Kb. 3 éves, ivartalanitott nőstény. Kerti, de bejáró macska, ami azt jelenti, hogy bent éjszakázik, de napközben, ha akar, kimehet. Ha nem gondolja jól meg a dolgot, kint is ragad, mert mi elmegyünk dolgozni.
Utcacica volt, kb. 3 hónapos korában gurult be a kapu alatt, felült a nyakamba, és igy kiszolgáló személyzetet szerzett magának.
A lakásban hivatalosan csak a szőnyegen és a kosarában fekhet, ezért több jő képet csináltam már róla, amint hanyatt fekszik a fotelben.
Mivel béna vagyok, képet nem tudok felrakni, de majd egyszer megkérek valakit, hogy csináljon nekem is egy képtárat.
Előzmény: Dunka (0)
Dunka Creative Commons License 2003.01.27 0 0 0
Bocsánat a :nincs címe-ért.
Dunka Creative Commons License 2003.01.27 0 0 topiknyitó
Várom a jelentkezőket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!