Keresés

Részletes keresés

Léna1021 Creative Commons License 2012.03.12 0 0 5

Szeretném a segítségüket kérni.
Kérdőíves felmérést végzek a szakdolgozatom elkészítéséhez.

 

Az eredményeket statisztikai módszerekkel, NÉV NÉLKÜL, összesítve elemzem. Az adatok CSAK KUTATÁS CÉLJÁBÓL lesznek felhasználva. Kérem, segítsék munkámat a kérdőív kitöltésével. Csak is a szakdolgozatom elkészítéséhez használom fel.

Hálásan köszönöm a segítségüket!

Kérdőív: Légfrissítők és illatosítók használata

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2003.05.19 0 0 4
Hát ma balszerencsémre betévedtem. A helyzet kb. ugyanaz, mint ahogy írtátok. Az üzletek kis hányada volt látszólag megnyitva, pontosabban mondva tele áruval. De még ezeknek a nagyobbik fele is ZÁRVA volt!!! Hétfőn délben. Nem tudom, ezek is abból élnek, hogy zárva tartanak?? Egyre jobban azt gyanítom, hogy pénzmosás ez az egész kóceráj...
Klammeraffe Creative Commons License 2003.03.12 0 0 3
Eredetileg nagyker, de kisker tételben is kiszolgálnak. Az egyik kolléganőm is bedőlt :-) a reklámnak, és elment megnézni. Hasonlóan, mint a kínai piacon, van 1 db és sok. Na jó, it a "sok" helyett 10 db felettre van vmivel alacsonyabb ár. De valóban alig nyílt meg egy-két üzlet, állítólag 7-én csak az ünnepélyes megnyitó volt, valójában 20. körülre tervezik a beköltözést. De ahogy a kolléganőm látta az állapotokat, tényleg eltart még egy ideig, amíg lesz ott élet... Azt mesélte, a sok cipős miatt a szag már ismerős volt... :-))))))
Előzmény: nickwarren (2)
nickwarren Creative Commons License 2003.03.12 0 0 2
hmmm, én is úgy tudtam, hogy cask nagyker van
Előzmény: BahnScorper (1)
BahnScorper Creative Commons License 2003.03.12 0 0 1
Egyelőre még baromira nincs semmi, csak palira vett nézelődők, a két boltban összesen ha 20 üzlet kinyitott, leginkább kínaiak és leginkább cipőboltok. Vasárnap kimentünk nézelődni, jó sokat kell begyalogolni a 73-as busztól (hogy parkolni hogy lehet, nemtom), maga az épület és a környező szobrok érdekesek (pl. van egy chollima azaz szárnyas ló, ami a koreai mitológiában a fejlődés jelképe), de úgy an generál még érdemes 1-2 hónapot várni, amíg valóban élet lesz ott...
Előzmény: Wormie (-)
mont Creative Commons License 2003.03.12 0 0 0
0tt nem csak nagyker van?
Előzmény: Wormie (-)
Wormie Creative Commons License 2003.03.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Hallottam, megnyitották az ASIA CENTER-t. Milyen boltok vannak? Csak kinaiak, vagy esetleg török, indiai, stb.? Ruhák v. más árucikkek is? Kínálatában józsefvárosi piaci minőség, vagy annál jobb? Minden info érdekel mielőtt elzarándokolok a város túlsó végébe. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!