Keresés

Részletes keresés

Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.07 0 0 11
Nem értek az asztrológiához, sőt nyugodt szívvel jelentem ki, hogy k. hülye vagyok hozzá, csak amit nekem szükséges volt tanulnom e témakörben, oszt' , annyi !

De az ember az értelménél fogva és az életmódjából adódóan, jobban elszakadt a törzsfejlődés folyamán a természeti függésektől, szemben az állatokkal, mert ők még mindig csak a természetnek vannak kiszolgáltatva !

"Az(5) fejtegetésed érdekes, de nem azt látom benne alátámasztva, hogy a kevés ingerléstől sül el előbb az ember."
Pedig ez tény és való !

Csak egy példa: ha a pénisz úgy kb 40-45 percig merev, folyamatos ingerlés mellett - és persze ohne ejakuláció - , akkor az már merev marad jó sokáig, mert a test és az agy összhangba kerül a kontrollreflexek és a kéjérzet élvezetes mezsgyéjén !Ajánlom kipróbálásra: ingereld magad kb 3/4 óráig és csak utána ejakulálj és látni fogod, ha ezt több alkalommal végrehajtod /kb 3-5 alkalom/ , akkor már ejakuláció után sem fog lelankadni a szerszám és folytathatod amíg jól esik, a merevedés csak egy hoszabb, kb 10-15 perces ingereletlenség után fog lassan megszűnni !
Ha párban gyakoroltok, akkor ott kezdődik az, hogy több órán át tartó szeretkezések valósulnak meg úgy, hogy folyamatos aktus van és nem ecsetelem, hogy a partnernődnek közben hány orgazmusa lesz, mert minél több van neki, annál intenzívebb orgazmus élménye lesz ! / nem nős emberek figyelem, mert utána nehéz levakarni a kedvest ! :-)))/

A hullámzásról:

Ne tegyünk hozzá különösebb külső indokot inkább magunkban keresendő az ok, mert mint minden, a szex is gyakorlás és intenzitás fügő. Ha szünetet tartunk valami ok miatt, akkor az ember, bizonyos hormon és vegyülettermeléssel is hadilábon áll, ami abban mutatkozik meg, hogy kevésbé kívánja a szexet. De : ha a kedves feleség/barátnő "megerőszakol" minket, akkor ez az állapot elmúlhat, mert a test és az agy "emlékszik a jóra" és ismét hajtja az élvezetet.

Persze sok minden befolyásolja még a libidót, legnagyobb részben belső lelki okozatai vannak /lelkiismeretfurdalás, vonzalom idegen személy felé, nagy munkahelyi megterhelés, amely igénybe veszi az agyat, vagy "csak " egy rossz kedélyállapot, de az már a testtel összefüggő-táplálkozás életmód stb...- /. Az élet nem csak a szexből áll, tehát nyílván foglalkoznia kell egy embernek a környezetével, a munkájával, az előtte álló feladatokkal és itt már megint vonzatok lépnek fel, hogy mit hogyan tud végrehajtani, mert mennyire kipihent, milyen a táplálkozása stb...

A kérdéskört még lehetne bővíteni, de szerintem nem érdemes a hullámvölgyön lovagolni, mert akkor megint a nem létező problémából lesz egy "cihés" eredetű rosszérzet. Vegyük tudomásul, hogy van és gondoljunk arra az időre, amikor hullámhegy van !
Max., ha tovább tart, akkor egy kis torna meg kondi és higgyétek el visszajön a kedv !

Dr.Pens

Előzmény: Belohin (9)
Belohin Creative Commons License 2003.04.07 0 0 9
Mise áll távolabb tőlem az asztrológiánál. A Hold fázisainak hatása viszont tudtommal kimutatott az emberre is; egyes állatokra nagyon egyértelműen. Van olyan óceániai féreg, amely mindig egy bizonyos holdfázisnál szaporodik. (És a mi témánk is szaporodással kapcsolatos.) De ne érts félre, a Hold nem fixa idea nálam, csak aegy lehetőség a sok közül.

Az(5) fejtegetésed érdekes, de nem azt látom benne alátámasztva, hogy a kevés ingerléstől sül el előbb az ember. Azt ellenben igen, amit talán nem lehet eleget hangsúlyozni: önkielégítéskor nem a "gyors kitárazásra" tanácsos törekedni, hanem az ellenkezőjére.

Az újabb látogatók kedvéért kiemelném, a topicot nem problémamegoldás, hanem tapasztalatok összegyűjtése céljából indítottam. (Persze az sem ártalmas, ha asszociálgatunk egy kicsit.)

Előzmény: Akitiltottka (4)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.06 0 0 8
Kiran !

Mindig szívesen olvasom a hozzászólásodat, mert mesterien tudod leírni a véleményedet és roppantul tetszik az, ahogy a dolgokat nem csak saját szemszögedből, hanem széles látókörrel véleményezed, mindezt úgy, hogy szerintem nem bántottál még senkit meg itt a 20-on !!!

És mindig látod a dolgok megoldásának az irányát!

Ez élettapasztalat ?

Az uccsó mondatodhoz: örvendek, mert a gyakorlás mindig csak előbbre visz !!!

Dr.Pens

Előzmény: Törölt nick (7)


iadavid Creative Commons License 2003.04.05 0 0 6
Oké, de írd le azért eccerűen is.:O))
Előzmény: Akitiltottka (5)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.05 0 0 5
A gyors magömlés létrejötte, visszavezethető a maszturbálási szokásokhoz, ahol áltálában, a gyors határozottan elért kitárazás a cél. Ezek a reflexek elraktározódnak az agyban és elraktározódik a hozzárendelt viszonylag kevés, de erős mozdulat és inger ! Mert itt a kitárazás a végcél !

Aztán a nemi együttlét során, az első reakció, ami az agy tudatalatti tevékenységében vezérli a szervezetet, az az, hogy kitárazni mielőbb ! Az erős inger mindig sokkoló hatású, tehát hatékonyabban reagál az agy, a védekezésre is ! A gyengébb inger több idő alatt juttat el ugyanannyi reflexinfót az agyba, tehát az agynak van ideje feldolgozni ezeket az ingereket, tehát nem csak hozzárendel egy mozdulatsorhoz egy tevékenységet a szervezetnek, hanem értékel és azt megpróbálja a szervezet javára feldolgozni, olyanra, amilyen az emberi kódolásban ki vagyon írva, tehát a szexnél maradva, élménnyé, mely élmény generál bizonyos dolgokat a szervezetben .

De: a fasznál maradva ! Ha hirtelen folyamatosan egyforma ingert kap a pénisz, akkor az agy megoldja a problémát és véget vet a kéz szenvedésének, mert jön a magömlés. Kettős szerep, a kéz nem fárad tovább az orgazmus meg jót tesz a testnek !

Viszont: ha a pénisz ingerlését, folyamatosan változtatják, mint módozatban, mint erősségben, akkor az agy szelektál és "megpróbálja " ennek az áldásos tevékenységnek kiaknázni a lehetőségeit, /mint pl. bizonyos hormon és vegyületek termelése, mely a szervezet számára nagggggggyon fontos/ tehát igazitja folyamatosan az ingerköszöböt az "ügy " érdekében és ez már önmagát generáló folyamat ! Minél több hormon és vegyületet termel a szervezet annál többre van igénye és ehhez párosodnak a felvet reflexek, hogy ez az állapot minél tovább jobb legyen. Aztán, ha megint csak egysíkú ingert kap a pénisz, akkor az agy megint csak kitározásra ad parancsot, de természetesen kézkímélő módon, tehát mielőbb !!!

Erős inger sokkol és az agy nem feldolgozza/értékeli, hanem védekezik is ellene, tehát kevesebb megfelelő reagálást tesz hozzá, mert a védekezési mechanizmusok is lekötik

"gyenge" inger : teljesen akként értékeli az agy, aminek szánták, tehát nagyobb arányban "dolgozik " hozzá !

Előzmény: Belohin (3)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.05 0 0 4
Szia !

Nem kiran, nem becsülöm alá azokat sem, de itt jelen esetben a "kiscsikónál" még szerintem lebecsülhető ! A napi két doboz Symphonia + két borsodi többet árt , mint a rossz bioritmus !

Nálunk má' nem igazán, mert ennyi idős fejjel az embernek hamar elveszi a kedvét a front meg a hideg, ( :-)) )de azért valdd be Te is : nincs az a fogcsikorgató hideg vagy az a embert emésztő melegfront, ami ha az anyuci meglepetéssel vár odahaza, akkor ne lenne kedved valami jóra ! :-))

Az ejakuláció ideje, márminthogy' gyors avagy lassú, az az önkontrolltól, de főképp a megfelelően elég ingerléstől függ ! A férfit, ha kimozdítják bódult állapotától, akkor már függetleníti magát a külső körülményektől és nem szabad hivatkoznunk a bolygótömegvonzási összhatásokra, mert azt még senki nem tudta publikálni bizonyíthatóan, hogy mi mit okoz ! / vagy csak én nem láttam, mert igazából egy elemien erős erőt, egy gyengébb behatás nem tud rossz irányba elhúzni ! Ez a meggyőződésem és ezért nem is érdekel az asztrológia, mert az általa adott tudat jobban befolyásol bárkit, mint maga a tény ! De ebben nem merek vitatkozni veled, mer igen hülye vagyok a témához, ez csak a véleményem !/

Előzmény: Törölt nick (2)
Belohin Creative Commons License 2003.04.03 0 0 3
"A gyors magömlésnek, a kevés vagy nem megfelelő ingerlés az oka ! /persze, ha nem orvosi eset, de ha néha jól műxik, akkor nem az /!"

Ezt kifejthetnéd, mert nem igazán értem, ill. másképp tudom.
Viszont, mint írtam, a 'jól menő' időszakokban állandóan éhes és álmos vagyok, a 'túl gyors' időszakokban inkább az ellenkezője. Ha a vércukorszintem lenne alacsony, akkor éhesnek is kellene lennem.
Ha már a kondicionális feltételeknél tartunk, azt vettem észre, hogy néhányszor, amikor este teát ittam, intenzívebb volt a merevedés (koffein - vérnyomásnövelés). Ugyanis a vérnyomásom meglehetősen alacsony. De az esetszám kevés a konzekvenciához.

Előzmény: Akitiltottka (1)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1
Ne bonyolítsd túl a helyzetet, egészen addig, amíg nem kell, hogy azt tedd !

A gyors magömlésnek, a kevés vagy nem megfelelő ingerlés az oka ! /persze, ha nem orvosi eset, de ha néha jól műxik, akkor nem az /!

Röviden: ha a szexet mindig kívánod, akkor mindig fogyassz aktus előtt valami kekszet /ha nincs időd megfelelő táplálkozásra!/ vagy gyümölcsöt, lényeg, hogy a vércukorszintedet dobd, már fel előtte ! Kávé kis tejjel + 1-2 cukorral a benzinkútnál, ha sietsz ! Bár egészségtelen éhgyomorra, de hatásos !

Az összes többivel- hold , légnyomás, időjárás - ne foglalkozz, mert azok, csak akkor vannak nagy befolyással a szervezetre, ha nem igazán egészséges a szervezet !

+1 gondolat: Béres max- ot próbáld ki egy hónapra, mert a vitaminhiány sok problémát okoz, de vigyázz, mert lehet hízni tőle mint az állat !

Oszt, ha még miindig semmi javulás , akkor irány az orvos !

Dr.Pens

Előzmény: Belohin (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.03 0 0 0
A holdnak nem 0 köze lehet a fent leírtakhoz.

A pszihés állapot, a légnyomásviszonyok, a tetsi fáradtság, az eddigi szexuális tanulmányok mind hatással vannak rátok férfiakra.
Szerintem gyakorolni kell és megismerni a saját működésedet még jobban. Van, aki álmából felkelve is tudja szabályozni, hogy mi legyen az ágyban. Reflexek kialakítása az egész lényege szvsz, ahogyan a nők orgazmusát is tanulni kell.

Előzmény: Belohin (-)
Belohin Creative Commons License 2003.04.03 0 0 topiknyitó
A téma a szexualitás élettani vonatkozásainak ingadozása lenne.
Hogy saját példán írjam körül, van olyan alkalom, hogy különösebb erőfeszítés nélkül annyira vissza tudom tartani magam, hogy inkább már ahhoz kell egy kis tudatos rásegítés, hogy bekövetkezzen a magömlés (nem akarván kidörzsölni a páromat...). Az ellenkező véglet, amikor egyrészt nehezebben alakul ki a merevedés, másrészt, ha mégis sikerül bejutni, olyan hamar elsül, mint az ELSŐ alkalommal (amikor még túl elementális volt az igazi női test hatása). Hangsúlyoznám, hogy pszichésen mindig kívánom a szexet.
Azt nem tudom, milyen tényező(k) hatnak a dologra, gyanúsabbak: időjárási helyzet, a Hold fázisa, belső bioritmus. Effektív szempontból van olyan elméletem, ami nagyon valószínű: hangsúlyeltolódás a vegetatív idegrendszerben a szimpatikus és paraszimpatikus oldal között. Alátámasztás: a "sikeres" időszakban az is jellemző, hogy egész nap álmos és éhes vagyok, ezek pedig paraszimpatikus tónusra utalnak. És ugye a merevedés paraszimpatikus, az ejakuláció szimpatikus működés.

Elsősorban minél több ember tapasztalatait szeretném olvasni, főleg, ha valaki rájött egy-kettőre azokból a bizonyos ható tényezőkből. Aztán kiderül, lesz-e valami használható tanulság.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!