Keresés

Részletes keresés

antogerskk Creative Commons License 2020.10.12 0 0 58

Fogyókúrás tabletta - acаiberry900.hu 13 kilót fogytam kevesebb, mint 2 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza. 

Péter Kosiba Creative Commons License 2016.06.23 0 0 56

ITT MEGTALÁLHATOD A MEGOLDÁST!!!

Sziasztok. Lagzi Lajcsi siker történetéről folyamatosan zeng a média. Egy több ezer embernél bebizonyított, működő termék amiről már sokan hallhattatok is, A Reg-Enor.

Csodákat művelhet! Olvassatok többet ezen a linken: 
<a href="http://csaktermeszetesen.eu/">reg-enor - regenor</a>

 

Kabos Ildikó Creative Commons License 2014.05.07 0 0 55

Én a hoodia kapszulával fogytam le. mindig nagyon éhes voltam. a tabletta elvette az étvágyam. http://www.hoodiakapszula.com/ sok folyadékot ittam és néha-néha futottam amikor épp nagyon ráértem. Eddig több mint 10 kilót fogytam. előtte kipróbáltam sok mindent, aktívabb sport, édesség megvonás, stb. ennek az lett a vége, hogy amikor már nagyon éhes voltam, mert szó szerint éheztettem magam, akkor jól bezabáltam, általában hétvégén és az addigi szenvedésem a fogyásért nem ért semmit. kidobhattam az ablakon. a hoodia kapszulával nem kell éheznem, és nekem ez ezért kell.Nekem ez vált be

eva611 Creative Commons License 2014.03.27 0 0 54

Fogyókúrás tabletta - http://track.thermacuts.hu/product/ThermaCuts/?uid=2484&sid=751&pid=115&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

anita0123456789 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 52

Üdv Mindenkinek!

 

Nekem csak pár kilót kellett leadni és a szintet tartani, és erre nekem az Anorex termék jött be.

Gyógyszereket nem szeretem, azokat csak akkor szedném ha beteg lennék.

Így maradok a természetes anyagokból álló terméknél.

Lényege csak annyi hogy amit megeszünk annak a részeit ami felszivódna a szervezetbe és elhiznánk, azt megköti és természetes úton elhagyja a szervezetett, és nem szivodik fel.

-- ---- - - -   - - - - - -- 

De szerintem akit érdekel, az személyesen olvassa végig és döntsön magának. Vagy kérjen ingyenes termék mintát és nézze meg.

Szokásosan kell a 3db w elején és utána bioplanet.hu/anorexminta4

Kira26 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 49

Sziasztok!

 

 

Nemrég elindult a kalóriaGuru.hu fogyókúra és diéta fóruma. Várunk mindenkit szeretettel, aki szívesen megosztaná sikerélményeit, tapasztalatait, véleményét, hogy ezzel másokon segítsen vagy akár kérdezhet is másoktól.

 

A kalóriaGuru.hu célja a valódi és ingyenes segítségnyújtás, így talán nem bánjátok ezt, a kis reklám célzatú hozzászólást.

 

 

Üdvözlettel:

 

 

kalóriaGuru.hu

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 47

Én is lefogytam!!!!!!!

 

16 hónapig szoptattam ,a szoptatás után 2 hónap alatt diéta,koplalás nélkül 8 kilót.

A titok a prolaktin szint csökkenésével a szervezet lebontja a zsírraktárait mivel már nincs rá szüksége:)

 

És a bőröm sem nyúlt meg!!!

Mindenkinek hasonló jót!

Meaditti Creative Commons License 2009.05.11 0 0 46

Sziasztok!

 

 

LEFOGYTAM! :)))

 

 

 

A bőröm nem nyúlt meg,

az egészségem kitűnő és nem koplaltam,

zsírból fogytam!!!

 

Segítek Nektek is, írjatok!  meaditti@gmail.com  

 

üdv, Ditti

sztun Creative Commons License 2009.05.07 0 0 45

Szerintem leginkább a hozzáértőket kell megkérdezni, mármint a szoptatási szaktanácsadókat. Mert ők felvilágosult, tanult emberek. Akinek meg van ilyen-olyan 1-2 gyerekes tapasztalata, az még nem biztos, hogy mérvadó.

Itt egy csomó internetes oldal, ahol segíthetnek, vagy információkat találsz a szoptatásról:

http://www.internet-work.hu/pages/szoptatas/szoptataslinkek.html

sztun Creative Commons License 2009.02.28 0 0 43

Én így fogytam: http://fogyni-dietazni.oldala.biz/

 

Ezt akkor is csináltam, amikor a gyerekeimet szoptattam.

Szerintem attól, hogy vacsira csak mindenféle zöldséget eszel (kreatívan, hogy gusztusos legyen), attól a babának nem lehet semmi baja. Lehet mindennap, vagy csak kétnaponta csinálni, ahogy jólesik és ahogy látod/érzed az eredményt.

Nekem bejött.

wbea Creative Commons License 2009.01.19 0 0 42
Én szoptatás alatt is fogyókúráztam, mert már muszáj volt... 30 kg-ot fogytam, s még mindig szopizik a kisfiam, pedig hamarosan 2 éves lesz... Szerintem van erre is megoldás. A koplalást nem bírtam volna, mozogni pedig nem tudtam a nagy súlyfölöslegtől...
Erőss Sziszkó Creative Commons License 2007.09.06 0 0 41
Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni?Szerintetek lehet terhesség alatt szedni az almaecet kapszulát?Válaszotok előre is nagyon köszönöm!
pocakkirály Creative Commons License 2007.08.02 0 0 40
Szoptatás alatt is lehet a következő fogyókúrát csinálni:
http://www.fogyokura-ehezes-nelkul.info/
Előzmény: Nyuszog (39)
Nyuszog Creative Commons License 2007.05.24 0 0 39
És attól, hogy szoptatunk, a nassolásról még nyugodtan le lehet szokni. Attól még marad tejci. Nekem a napi 5 evés sem jön be, mert összmennyiségre sok. Hárommal szépen elvagyok. Viszont sokat iszom.
Előzmény: Nyuszog (38)
Nyuszog Creative Commons License 2007.05.24 0 0 38
Én mondjuk hastáncolni jártam, egészen az utolsó hetekig. Úgyhogy most nekem nem az a legnagyobb probléma, hogy mit, hanem az, hogy mikor. Ugyanis az utóbbi hetekben sikerült az esti pótlást elhagyni, úgyhogy most csak anyatejet kap a babó (4 hónapos). Viszont fejni nem nagyon tudok, úgyhogy ha mennék táncolni, akkor tápolni kellene szegényemet.
Viszont láttam egy plakátot, amin baba-mama jógát hirdettek. Vagy esetleg gerinctorna, vagy valami lightosabb aerobic is szóba jöhet szerintem. Meg a futás ugye. Mondjuk én a csoportos "terápiát" szeretem, mert azt nehezebb abbahagyni. :)
Előzmény: mmartus (37)
mmartus Creative Commons License 2007.05.23 0 0 37
Sziasztok!

Én is érintett vagyok ebben a témában, néhány hete szültem és szerencsére szoptatok ezerrel!
Régen rengeteget sportoltam, de nem tudom, most milyen sportot lehetne űzni:
úszni nem igazán, azt hallottam, a hideg elapasztja a tejet, konditerem megint nem, mert a kardio se jo, akkor mit??? Hátha ti többet tudtok erről a témáról, szívesen fogadok bármilyen infot.
üdv
Plavka Creative Commons License 2007.05.23 0 0 36
Szaiasztok! Én már a szoptatás vége felé járok, de sajnos én is híztam. Igaz ebben a pajzsmirgy alulműködés is közrejátszik, amit még a terhesség előtt kaptam, de most szülés után lett igazán rossz... Mivel azért a a kisfiam egyszer-kétszer szopik naponta, ezért még talán nem vagyok annyira offtopik. :)
Előzmény: Nyuszog (35)
Nyuszog Creative Commons License 2007.05.13 0 0 35
Jó, próbáljuk meg felhozni, hátha nem csak mi ketten szeretnénk fogyni! :))) És rögtön szeretném a kategóriákat ledönteni, mert az első terhességem után híztam, most meg fogyok szoptatás alatt. Úgyhogy talán le tudom fogyni, amit az elsőnél híztam... :)

Én a külön mozgás híve vagyok, és éppen a napokban sikerült megállapodnom a férjemmel, hogy ő vigyáz a kiskölökre (majdnem 4 hónapos), amíg én hetente egyszer megint járok mozogni.
Jafarka02 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 34

Nincs kedve néhány anyukának felfrissíteni eme topikot? Gondoltam itten én mostanában szült és szoptatásnak "híve" kismamákra.... ki hogyan halad kis erőt adni egymásnak??? :)

 

3 hete szültem (majdnem) és a "norbi-elvet" követve próbálom visszaszerezni régi súlyomat, 9-10 kiló maradt rajtam indulási súlyhoz képest, és még +4-et szeretnék fogyni, persze nem gyorsan, de olyan heti 0.5-1 kiló jó lenne, talán az tartós is lehet"ne".

Tornára időm nincs azt hiszem, ő a harmadik babánk és a többi sem túl "öreg" :)

Allia Creative Commons License 2006.12.12 0 0 33
Kedves Légüres tér!

Nyilván nem vetted észre, de egy 3 évvel korábbi hozzászólásomra reagáltál. :-) Amúgy már 3 éve sem volt nagyon új fitnessz őrület, pláne nem úri marhaság a babakocsival való futás, kocogás, erőgyaloglás. És nem feltétlenül a fogyásért csinálja az ember, és nem feltétlenül akarja, tudja az apjára hagyni a dedet. Mellesleg nem árt tájékozódni egy témában vélemény nyilvánítás előtt. Szerintem.

Minden jót.

u.i.: ha nem konkrétan nekem szólt a véleményed, akor használd az "új hozzászólás" gombot, ne a "válasz erre" linket.
Előzmény: légüres tér (31)
Alida2005 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 32

Sziasztok. Nekem is van egy 1,5 éves kislányom és november 2-re várjuk a kisfiunk megszületét, de őszintén szólva szoptatás alatt (Laura csak 8 hónapos koárig szopizott) én nem akartam a testem futkározással terhelni. Mert akkor a pocakra és az egyéb "lógó" testrészekre a gravitáció sincs jó hatással, nem pedig a szaladgálás. :o)) A kimozdulással egyetértek. Szerettem elmenni néha egyedül vásárolni, vagy fodrászhoz beülni, stb., de azt hiszem a szoptatás volt az első amire nagyon koncentráltam. Nem szerettem volna ha a megterhelő tornáktól, stb. (bár a kocogás biztos jót tesz) a tej elapadhat. És mivel az embernek (pláne az első gyereknél) szinte magára is alig jutott ideje, amig a pici nagyobb nem lett, gondolok a megfelelő táplálkozásra, így jutottam el odáig, hogy különböző turmixok (reggelire és néha ebédre) segítségével és egyéb rosttablettákkal és multivitaminokkal elértem, hogy ne legyek éhes, megfelelő lett a testsúllyom 2-3 hónapon belül és nem éreztem semmilyen levertséget, fáradtságot, ami annak a hiánya, hogy nem megfelelő tápértékű ételeket fogyaszt az ember. És a víz, ami a legfontosabb. Nem is gondolná az ember, hogy mennyire jó hatása van a szervezetre. Gondoljunk a fejfájásra. Ha megfelelő folyadékot viszünk a szervezetbe (napi legalább 8 pohár), 99% hogy a fejfájás is elkerülhető. És még olcsón meg is úsztuk! Én most már a második gyermekemet várva, tudom, hogy mire van szüksége a szervezetemnek ahhoz, hogy egészséges, friss legyek. Megfelelő tápértékű étel, fehérje és vitamin amire szükség is van egy örökmozgó pici mellett. És a zöldségekben, gyümölcsökben lévő vitaminokról már nem is akarok regélni. Hiszen a hipermarketekben kapható gyorsérlelt zöldségfélék tizedannyi vitamint sem tartalmaznak, mint pl. a biopiacon beszerezhető pimőráruk.Sajnos csak hétvégente ugrálok biopiacra. Pláne ha az egyik pici a másik kicsi. :o)) És ha belegondoltok, az emberek sokszor esztétikai okokból akarnak lefogyni. pedig szerintem az egészség sokkal fontosabb szempont az ideális súly megtartásánál. Én szeretnék még 15-20 év múlva is aktívan részt venni gyermekeim életében! Az is tény, hogy az ideális testsúly mindenkinél más és más(kor, nem, életmód, stb. függő), aminek kialakításában 70-80%-ban a táplálkozás és csak 20-30%-ban a sport a meghatározó! Én tapasztalatból is ajánlom, hogy ha valakit érdekel az, hogy mit eszik (nem vagyok sem vega, sem pedig önkínzó...szeretek jókat enni:o))), akkor érdemes figyelni a termékek összetételére. ma már minden rákkeltő, vagy halált okoz, egyesek szerint. Volt, amikor a tejet istenítették, volt, amikor nem ajánlották emberi fogyasztásra. Így aztán a laikus ember nehezen tud kiigazodni a táplálkozástudományban. :o)) Ezért is maradtam annál, hogy azt fogyasztok, ami bevállt és ismerem, hogy miből áll. Egyébként ha valakit érdekel, szívesen megosztom vele is. További szép napot!

Üdv.:

Edina

légüres tér Creative Commons License 2006.06.25 0 0 31
Felneveltem már a gyermekem, de sosem jutott eszembe, hogy a gyerekkel futkározzak...mégsem voltam elhízva,és a gyerek sem ijedezett. Mi ez az újabb fittnesz őrület?
Komolyan mondom, hogy hihetetlen számomra, hogy nincs annyi időtök, hogy egyszer- kétszer egy héten az apura hagyva a gyerkőcöt egy jót kocogjatok egyedül, vagy barátnőstül. Sok szempontból jó lehetne, pl. egy kicsit kikapcsolódnátok, mert az egyedüllétre mindenkinek szüksége van időnként, másrészt a papa is megérezné, hogy mit jelent kettesben, hármasban a gyerekekkel, s még tovább megyek, a gyerekre se hoznátok rá a frászt az idétlen babakocsis futkorászással!
Mivel ez egy szabad ország, csak a véleményemet mondtam el, nem áll szándékomban senkit megbántani, csak jókat kuncogok ezen az újabb úri marhaségon:).
Előzmény: Allia (29)
Allia Creative Commons License 2003.04.30 0 0 29
A saját szervezésű futással nekem az a gondom, hogyha nem megfelelő rugózású a babakocsi, akkor a gyerekek szerintem megijednek. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom a Graco Coachrider kocsijával és a 4 hónapos fiammal. Nem kocogtunk, de már akkor riadtan nézett, amikor csak kicsit eleresztettem a kocsiját a lejtőn (3 lépésnyi futás...), és a megszokottnál gyorsabban ment, ugyanis a nem felfújható kerekű kocsija iszonyatosan zajossá vált, rázkódott, pedig nem apró kerekű, és aszfalton voltunk.
Egyébként szeretek futni.
Előzmény: zsigrai76 (27)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.30 0 0 28
Sajat szervezesu futasban en is benne vagyok :-))
Előzmény: zsigrai76 (27)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.04.30 0 0 27
tegnap mi is kipróbáltuk a futást. annak ellenére, hogy ma alig bírok lábraállni azt kell mondjam, nagyon jó volt. gyönyörű a hely, jó a levegő.
Lóci az elején furcsállta a babakocsit, aminek erőteljes sírással adott hangot, de amint elindultunk rögtön elhallgatott. Előbb nézelődött, majd elaludt. A program áll kb. 10 perc futásból, 15 perc gimnasztika, 10 perc futás, 15 perc erősítés és levezető futás. szóval nagyon elfáradtam, végig utolsóként kullogtam a Lócival, de olyan jóleső fáradságot éreztem a végén. Dendalionék már nagyon profik, az ikrek is szemmel láthatóan élvezték.
Az árát én is sokallom (babakocsival 2500,-) szal lehet szervezhetnénk mi is futást valahol. (úgy tudom a szigeten mindjárt kész a futókör)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 26
bejelentkeztem holnapra a Judithoz. jön még valaki? fel tudok ajánlani egy fuvart bárkinek aki útba esik. (déli, moszkva, II. ker)
Lucilla Creative Commons License 2003.04.25 0 0 25
Na itt egy cikk a topik témakörében: fogyóra szülés után
illdii Creative Commons License 2003.04.24 0 0 24
OFF
Mr Remény, nahát, sejtettem, hogy ő lesz az, csak nem tudtam, hogy már a harmadikat várja!!! Reméljük ez végre kislány lesz:)
ON
Előzmény: Mr.Remény (17)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.24 0 0 23
Közben beszéltem Dendalionnal és kért, hogy írjam be Judit telefonszámát:06-30/919-9384, ezen lehet további részleteket megtudni és az árat is érdemes megkérdezni, másnak lehet, hogy olcsóbb, mert ügye nálunk két fő van:). Aki tényleg el szeretne menni, annak előző este, vagy reggel jeleznie kell telefonon, hogy annyi babakocsit vigyen Judit, amennyi kell.
Előzmény: zsigrai76 (21)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.24 0 0 22
Sziasztok!

Szervezzunk inkabb mi magunknak, az occsobb :-) Dendalion lesz az oktato, o mar volt ilyenen ;-)))

De telleg, bicikli-tura? Mit szoltok? Csak gyerekules kell, annak az arat meg par alkalom mar behozza.

Hu szegeny Izgaga, szetoffoljuk a topicjat :-( Dehat vegulis ez is fogyokura :-)
MuTeR

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!