Keresés

Részletes keresés

Kittsz Creative Commons License 2011.06.04 0 0 2361



Nagyon sok gondom volt eddig a szőrtelenítéssel, sajnos már nagyon sok dolgot kipróbáltam, még a végleges szőrtelenítést is, de nálam az sem vált be! Most a borotvánál maradtam, de engem nagyon idegesít, hogy már másnap szúr az újra nőtt szőrzet ..
Rengeteget kutatok ez ügyben és most találtam egy új kifejlesztésű terméket a Remington i-Light IPL5000-t, ezzel, vagy hasonló karakterű termékekkel kapcsolatban nagyon-nagyon megköszönném a javaslatokat, tapasztalatokat!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Szép napot!

klsderm Creative Commons License 2011.05.30 0 0 2360

?tike-nek tisztelettel, kérdései szétbontva

 

                        Érdeklődnék, mi a szakmai véleménye az otthoni végleges szőrtelenítésről IPL gépekkel?

 

A bőrgyógyász szakma nem tartja alkalmasnak ezeket a készülékeket tartós szőrmentesség elérésére.

 

                        Írta korábbi hozzászólásában, hogy a konzultáció alkalmával felméri, hogy melyik géppel/technikával dolgozik majd. A lézer, a villanófény más- más hatásfokkal rendelkezik, nem ugyanazt az eredményt produkálja, és egyénfüggő, kinél melyik hatásos?

 

Szőrzetfüggő. A tisztán egyfajta pigmentet tartalmazó (fekete, barna, szőke) szőrzetet általában lézerrel, míg a kevert (vöröses, vöröses barnás, szőke) szőrzetet villanófénnyel kezelem.

 

                        El tudom rontani a bőröm az otthoni kezelésekkel? Mire kell vigyázni?

 

El tudja.

Ha folyamatosan kis (5-20 J/cm2) teljesítménnyel sugarazzák a hajhagymát, akkor előfordulhat, hogy a pigment károsodik, de a hajhagyma tovább él. Fél éve volt egy szakállas fiatal hölgy páciensem, aki külföldön kezeltette magát, úgy, hogy két hetente járt villanófény kezelésre, emiatt a pigment eltűnt a szőrzetből, így teljesen hófehér (lézer kezelésre alkalmatlan) körszakálla maradt.

Ha nagyon kicsiny energiával (1 J/cm2) kezelik a piheszőrt, az akár erősödhet is.

 

 

                        Vagy beállítások nélkül is nyugalommal használható eredményesen ez a technika?

 

Nem alkalmazható nyugodtan, a fenti veszélyek fenn állnak.

 

                       Érdemes utána gyantázás utáni bőrnyugtató krémet használni?

 

Érdemes.

 

Remélem, tudtam segíteni:

 

Kádárdr

Előzmény: ?tike (2357)
Kathy8 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 2359

Sziasztok!

 

Esetleg valaki próbálta már az otthoni RIO SALON LAZER X60 lézeres szörtelenítőt?

Vagy a NO!NO! hőalapú szörtelenítőt?

HairF Creative Commons License 2011.05.24 0 0 2358

Az otthon használatos fénnyel működő szőrtelenítő eszközök egyértelmű, hogy nem fognak olyan teljesítményt leadni, mint egy professzionális IPL/Lézer készülék.

Még egy több millió forintos IPL/Lézer is csak a megfelelő beállításokkal és szakértelemmel képes eredményt elérni, hogy várnánk el ugyanezt egy pár ezer/tízezer forintos géptől?

Ráadásul, ha hozzávesszük, hogy még egyetlen profi gépet sem tekintenek végleges szőrtelenítőnek, akkor a RIO, és minden egyéb otthoni „fénygyanta” vajon mire lenne jó?

Elég sokat lehet olvasni arról, hogy ezek az eszközök mellékhatásként megerősítik a gyenge, pihe szőrszálakat (sajnos ez igaz a nem megfelelően értékekkel használt profi gépekre is). Megéri?

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Az otthon használatos fénnyel működő szőrtelenítő készülékek inkább ártanak, mint használnak. Egyértelmű, hogy nem fognak olyan teljesítményt leadni, mint egy professzionális IPL/Lézer készülék.

Még egy több millió forintos IPL/Lézer is csak a megfelelő beállításokkal és szakértelemmel képes eredményt elérni, hogy várnánk el ugyanezt egy pár ezer/tízezer forintos géptől?

Ráadásul, ha hozzávesszük, hogy még egyetlen profi gépet sem tekintenek végleges szőrtelenítőnek, akkor a RIO, és minden egyéb otthoni „fénygyanta” vajon mire lenne jó?

Elég sokat lehet olvasni arról, hogy ezek az eszközök mellékhatásként megerősítik a gyenge, pihe szőrszálakat (sajnos ez igaz a nem megfelelően értékekkel használt profi gépekre is). Megéri?

?tike Creative Commons License 2011.05.23 0 0 2357

Kedves Kádár doktor!

Érdeklődnék, mi a szakmai véleménye az otthoni végleges szőrtelenítésről IPL gépekkel. Csak a Rio típusról olvastam. Írta korábbi hozzászólásában, hogy a konzultáció alkalmával felméri, hogy melyik géppel/technikával dolgozik majd. A lézer, a villanófény más- más hatásfokkal rendelkezik, nem ugyanazt az eredményt produkálja, és egyénfüggő, kinél melyik hatásos? El tudom rontani a bőröm az otthoni kezelésekkel? Mire kell vigyázni? Vagy beállítások nélkül is nyugalommal használható eredményesen ez a technika. Mindenképp költségkímélőbb, és én választom meg, mikor, meddig teszem - ezen érvek miatt gondolkodom rajta. Érdemes utána gyantázás utáni bőrnyugtató krémet használni? Válaszát előre is köszönöm.

Előzmény: klsderm (2345)
laurak Creative Commons License 2011.05.16 0 0 2356

Sziasztok!

 

Nekem most már nagyon közel van az ujjatlan felső hordása és az idei hatásosabb szőrtelenítés elkezdése. eléggé tapasztalatlan vagyoka témában, minden évben nyáron magamnak intéztem eddig sima borotvával a dolgokat, de idéntől szeretnék valami hatásosabbat, hosszabb távút. Mondjuk pasik se nagyon szeretik a szőrös hónaljat...Nekem ez is szempont most!!

 

Szőrtelenítő habok? vagy GYanta én ebben gondolkodtam, talán a gyanta egészségesebb nem?Milyen sűrűn kell használni kb?mik a tapasztalatok? szőke a hajam(nem erős "szőrzet.." :)  )

ka_ta Creative Commons License 2011.05.11 0 0 2354

Szia,

 

Azt hiszem a magyar oldalon, ahol árulják a 10.000 villanásosra azt írják, hogy az egész tested kezelésére elegendő egy lámpa. Én álítólag a legújabb 40.000 villanásosat vettem. Ebben elméletileg ha csak én használom nem kell cserélnem lámpát.

Ahogyan a gép ára, úgy a lámpáé is változó.

Előzmény: Törölt nick (2352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.09 0 0 2353

Szia!

Megkérdezhetem, hogy pontosan hova jártál kezelésre és hogy mennyibe került egy kezelés? Én egyszer voltam eddig szőrtelenítésen (lézeresnek mondták, de nem az volt), nagyon átvágtak... nem szeretnék megint pórul járni. Ha e-mail írsz, azt is szívesen fogadom: dia22@freemail.hu Köszönöm előre is!

Dia.

Előzmény: ants8019 (84)
denics Creative Commons License 2011.05.08 0 0 2351

Szia 

 

En az IPL -ben csak a Remington gepet probaltam, az teljesen bevallt, s mar csak hebe hoba foltosan no nehany szorszalam.

 

Erdemes venni hasznaltan egy gepet, aztan venni bele izzokat.

Ugyanis nem lehet elhasznalni ezt a gepet, semmi baja nem lesz...

 

Vateran mar lehet kapni eleg jokat

pl.

http://www.vatera.hu/remington_i_light_ipl5000_tartos_szortelenito_1456305638.html

 

 

Előzmény: ka_ta (2344)
ka_ta Creative Commons License 2011.04.28 0 0 2350

Sziasztok,

Megválaszolom a saját kérdésem, hátha segítek ezzel valakinek. Mivel egyetlen fórumon sem találtam kellő infót a gépről (Rio IPL), úgy döntöttem, hogy megveszem. Dobtam már ki pénzt másra is feleslegesen. Abszolut nem bíztam benne, hogy hatásos lehet, de annyira lusta vagyok kozmetikába járni, bejelentkezni... és nem is szeretem, ha babrálnak rajtam, így nekem ez tűnt a legjobb megoldásnak, és mivel már teljesen beleéltem magam a vásárlásba, megrendeltem.

2 hetente villantok, túl vagyok a 3. kezelésen, és azt kell mondjam, hogy abszolut hatásos. Mint írtam korábban is nekem az sem fáj, ha nem leszek teljesen szőrtelen évtizedekig. én megelégszem a doktor úr által fénygyantázásnak hívott jelenséggel is.

Most sokkal ritkább a szőr a lábamon (kivéve jobb lábam sípcsont környékét, fene se tudja miért), és a 4 napos borotvált borostám olyan, mint előtte a 4 napos epilált lábam volt. sőt...

Nem szeretnék sokat ömlengeni, de nekem bevált, és gondoltam megosztom másokkal is. üdv

Előzmény: ka_ta (2344)
Katika567 Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2349

Köszönöm a választát! Megnyugtató:)

Előzmény: klsderm (2348)
klsderm Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2348

Kedves Katika567!

 

A válaszom nagyon kézenfekvő:

 

ha a lézerkezelésre vonatkozó szabályokat betartják, bemért, elfogadott géppel kezelnek, megfelelően iskolázott a kezelő személyzet, akkor kizárt, hogy bármilyen hosszú távú mellékhatása lenne intim területen a szőrtelenítésnek.

 

 A lézert az orvostudományban több mint 50 éve, szőrteleníteni meg a gyakorlatban (nagy számban) több mint 20 éve alkalmazzák sikeresen.

 

Kádárdr

Előzmény: Katika567 (2346)
ezmiezerko Creative Commons License 2011.03.27 0 0 2347

Kedves Rata és Lola18!

 

Tudnátok elérhetőséget adni a kozmetikushoz,aki elektrolízises szőrtelenítést végez?

 

Köszi

Katika567 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 2346

Kedves Doktor Úr!

 

Fontolgatom a lézeres (villanófényes) szőrtelenítést. Érdeklődnék, hogy van-e bármilyen káros mellékhatása, illetve, hogy az intim területeken végzett villanófényes szőrtelenítésnek van-e káros mellékhatása a női nemi szervre, a petefészekre, méhre stb...?

 

Köszönöm válaszát!

 

 

klsderm Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2345

Tisztelt Hayabusa80!

 

Ha nem napozik, nem szoláriumozik, akkor bármikor elkezdheti a szőrtelenítést.

 

Jöjjön el egy vizitre, ahol meg tudom mutatni már befejezett páciensek fotóin, hogy hozzávetőlegesen milyen lesz 2-5 év múlva az eredmény.

 

Kádárdr

Előzmény: hayabusa80 (2343)
ka_ta Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2344

Sziasztok,

 

Van valaki, aki kipróbálta esetleg a Rio IPL 8000 otthon használatos szőrtelenítő gépet?

Illetve hozzáértők segítségét szeretném kérni, hogy a műszaki paramétereit tekintve lehet e ennek egyáltalán valami pozitív hatása.

 

Amit a honlapok alapján tudni lehet róla az ennyi:

"A Rio IPL 8000 az 560-1100nm fényskála tartományban működik, és 19,1 J energiát ad le villanásonként."

 

Ennek alapján valaki tudna tanácsot adni, hogy érdemes-e megrendelni? Egyáltalán, milyen paramétereket szokás egy ilyen gép esetében nézni? Leadott energia (J/cm2-ben), vagy teljesítmény (W-ban), vagy mégis mit?

Én már azzal is megelégednék, ha ritkulna és puhább lenne a szőrzetem. 

 

Előre is köszönök minden tanácsot!

hayabusa80 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 2343

Tisztelt Doktor  Úr!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy 2 éve elektrolizisre jártam, és a szöreim 90%át sikeresen eltávolították, ám mostanában a  bőröm a tük helyén fehér köröcskék eddig nem látszódtak most azonban napfénynél igen (vagy eddig csak nem tűnt fel ennyire)és így nem merem folytatni a szurkálást, Viszont az elektrolizis véglegesen eltávolítja a szőröket az elos után azonban  visza fog nőni ahogy írta 5-10 év mulva így  viszont ha elossal szedetném le a többi területen amit még nem kezeltettem az pénzkidobás lenne hiszen visszajönne az egész hiába nem lenne olyan sürü ugyanugy szőr lenne amitől szeretnék végleg megszabadulni

viszont a bajusz tájékon nem tudom folytatni az elektrolizist mert mindig ugynézek ki mintha csuppa pattanás lennék és elég ciki viszont még nagyon sok szőröm van.

 

Fehér a bőröm a szőrszálak viszont sajnos feketék és erősek. Érdekelne hogy bajusz tájékon kb hány kezelés javasolt és milyen végeredmény várható, illetve  5-10 év múlva mire lehet számítani azon a területen?

 

A másik problémás hely a fanrész ahol nem mertem bevállalni a tűket mert sajnos elég sok van ott kb 5-10 év mulva mire lehets zámítani?

 

 

A harmadik problémás hely a felkar ahol fele fekete a fele viszont nem ellenben ha süt a nap akkornagyon látszódik és zavar, ezeket is sikerersen el lehet távolítani a lézereskezeléssek?

 

És ez az 5-10 év mulva visszanövés mit jelent? Új szőröket hiszena mit lézer elpusztít az már nem tud vissszanőni

vagy igen?

 

 

És ha most kezdenék bele akezelésekbe az még lehetséges vagy már nem csak ősszel?

(nem napozom sem szoláriumozom és nem is  szeretek napon lenni,, szóval ilyen probléma nem lenne)

 

Válaszait előre is köszönöm szépen!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.26 0 0 2342

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de közelebbi témát nem találtam, ami még él is, de már guvad a szemem.

Olyan fórumot keresek, ahol anyajegy eltávolítás előtt-után állók beszélgetnek,  mármint akik sebészeti kimetszésre várnak... Van itt olyan??? 

klsderm Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2341

Kedves Rata!

 

Egy kezelés után a szőrszálak kb. 30%-a véglegesen eltűnik, a hajhagyma annyira károsodik, hogy csak egy alig látható pihét növeszt vissza. Ezt véglegesnek mondjuk, de a hajhagyma gyakorlatilag tovább él, csak egy alacsonyabb, vegetáló szinten. A fennmaradó 70% hajhagyma is károsodik, csak nem olyan mértékben, mint a 30%. Visszanő gyengébben, világosabban, rövidebben, vékonyabban, stb., ez is pihésedik, csak lassabban. A kezelések során ezt a tartósságot fokozatosan érjük el. A szőrzet hosszú évekre meggyengül, és olyan erős és sűrű, mint előtte volt, sohasem lesz

 

A tapasztalatom az, hogy 3-4 kezelés után elérjük (lábról beszélünk) azt a szintet, ami a pénztárcánk és vágyaink egyensúlyba kerüléséhez szükséges. Vannak olyan szerencsések, akiknek már 2 kezelés után is számukra és környezetük számára is kielégítő az eredmény és vannak, akinek ez több kezelésre sikerül. Ezért adok 6 kezelésre garanciát. Ez azt jelenti, hogy a páciens is lát egy pénzügyi határt, mely után a kezelése ingyenes, én meg látok egy olyan határt, amin belül kell teljesítenem, mert nem akarok „ingyen” dolgozni Ez ott találkozik, hogy – a lábszárnál maradva – a gyulladásos gócok eltűnnek, a szőrzet mennyisége meg annyira lecsökken, hogy a heti otthoni szőrtelenítés nyáron 1-2 alkalomra csökken le.

És van több olyan páciensem is, aki a pénz miatt nem tartja be a kezelések közötti idő intervallumot (garanciát veszítve), magyarul, ritkábban, csak nyár előtt jön el, most már a harmadik éve, és nagyon meg van elégedve.

 

Egyszerűbben a kérdésére válaszolva: látatlanban és általánosságban (láb, fekete szőr, „fehér bőr”), 2-4 kezelés után a gyulladás megszűnik, a szőrzet több mint a fele eltűnik, és évekig (5-15 év) megmarad ez az eredmény.  

 

Kádárdr

Előzmény: rrrata (2337)
lola18 Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2340

Kedves Rata!

 

Elküldtem a kozmetikus elérhetőségét email-ben.

Sok sikert!

 

Előzmény: rrrata (2339)
rrrata Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2339

Kedves lola18!

 

Köszönöm a válaszod! :) A III. kerület helyileg nekem tökéletes lenne. Az email címem jelenleg publikus, ha rákattintasz a nevemre, megtalálod. Előre is köszönöm a segítséget!

 

rata

Előzmény: lola18 (2338)
lola18 Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2338

Kedves rrrata!

 

Az állal kapcsolatban szeretnék neked válaszolni!

Mint olvashattad, nekem is ezzel van problémám, be is jelentkeztem elektrolízisre, de végül az ELOS mellett döntöttem, mert iszonytosan sok szőrszálam van, és nem lett volna türelmem hetente visszajárni a kozmetikushoz (így a jövő hétre kaptam meg az első ELOS kezelésem a doktor úrnál).

Viszont nekem van egy tényleg nagyon jó kozmetikusom akit ilyen célra ajánlani tudok. Én hozzájárok több éve, és eredményt is láttam tőle, akinek csinálta az állát elektrolízissel. Biztonsággal tudom neked ajánlani, tudom itt nagyon fontos a precizitás és megbízhatóság.

Ő Budapesten a 3. kerületben van. Ha helyileg megfelelő neked és megadod az email-ed, elküldöm a részleteket, itt nem szeretném kitenni.

Előzmény: rrrata (2337)
rrrata Creative Commons License 2011.02.18 0 0 2337

Kedves Doktor úr,

 

Amennyit tudtam, visszaolvastam, de sajnos még nem volt időm az egész fórumot áttanulmányozni, így előre is elnézését kérem, ha olyan kérdést teszek fel, ami már előttem többször elhangzott. Sok helyen sok mindent olvastam a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban, sajnos már magam sem tudom, mit gondoljak róla. Örültem, mikor rátaláltam erre a fórumra, ez talán el tudja majd oszlatni a kételyeim. Azzal már tisztában vagyok, hogy a lézeres szőrtelenítés nem végleges, csupán tartós eredményt kínál…

A konkrét kérdésem az lenne, hogy ha tegyük fel, bejelentkezem Önhöz a lábammal (hófehér bőr, fekete szőr. Borotválás után állandó gyulladás…) és 2-3 alkalommal kezeltetem, akkor nagyjából mik lennének a kilátásaim (így látatlanban, nagy általánosságban)? Tehát kb. 5-10 évig nem lenne vele különösebb problémám, mivel gyengül a szőr, X év után viszont ismét beerősödik a kezelt terület, és olyan lesz, mintha nem is jártam volna? Vagy idővel újabb szőrszálak jelenthetnek meg, de ugyanolyan sűrű, erős már sosem lesz, mint előtte? Ez nagyon nem mindegy számomra, most már ez az egyetlen dolog, ami visszatart… Válaszát előre is köszönöm!

 

 

A másik kérdésem a fórumozókhoz szólna. Van 5-6 kósza szőrszál az államon, amitől minél hamarabb szeretnék megszabadulni, viszont fogalmam sincs, Budapesten kihez lenne érdemes elmenni (elektrológusra gondolok)? Nagyon megköszönném, ha küldenétek nekem egy mailt, hogy Ti hová, kihez jártok. Már nagyon el vagyok keseredve… :(

 

Rata

 

z328 Creative Commons License 2011.02.14 0 0 2336

Sziasztok !

 

Érdeklődni szeretnék, hogy van e köztetek olyan aki részt vett elektrolízises kezelésen. Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy van-e közületek olyan aki már úgy 4-5 éve befejezett egy kezeléssorozatot, akkor milyen eredményt ért el illetve azóta változott-e a helyzet a kezelt területen visszanövés és minőség tekintetében .

 

Válaszotok előre is köszönöm !

 

Üdvözlettel: Z328

klsderm Creative Commons License 2011.02.10 0 0 2335

Tisztelt Baloghreka!

 

Szoptatás alatt lehet lézeres szőrtelenítést végezni. Az, hogy valaki PCOS-ás vagy hormont szed vagy saját hormon befolyása alatt áll az lényegtelen. Aki szőrtelenít, az tudja ilyenkor a beállításokat.

A hormon probléma akkor szokott célkeresztbe kerülni, amikor nem sikerül a lézerkezelés, és a valami ürügyet keresnek, hogy megmagyarázzák a rossz bizonyítványt.

 

Kádárdr

Előzmény: baloghreka (2334)
baloghreka Creative Commons License 2011.02.09 0 0 2334

Kedves Doktor úr,

Gondolkozok, hogy leszedessem a lábamról a szőrt. Viszont jelenleg még szoptatok (és a menstruációm sem indult még el), és valahol azt olvastam, hogy addig nem lehet elvégeztetni. Azért, mert ilyenkor még nem állt vissza a hormonháztartás, és más a szőrnövekedés? Legalábbis magamon azt vettem észre, hogy a lábszáramon kb. 30-40% szőr mintha eltűnt volna. Persze biztos, hogy nincs olyan szerencsém, hogy ez végleges legyen. :(

Próbakezelést sem lehet ilyenkor elvégezni?

Köszönettel

lola18 Creative Commons License 2011.02.06 0 0 2333

Tisztelt Doktor Úr!

 

Vártam a válaszát!

Mindenesetre engem meggyőzött, lemondtam az elektrolízist.

Most várok kb 3 hetet, úgy tudom annyi minimum kötelező az utolsó kicsipeszelés után!

Reméljük ezúttal sikerrel járok és nem fogom megbánni döntésem!

Viszont telefonáltam a weboldalán megadott telefonszámra és senki nem válaszolt...

mikor érdemes telefonálni?

Köszönöm!

Előzmény: klsderm (2331)
lola18 Creative Commons License 2011.02.02 0 0 2332

Tisztelt Doktor Úr!

 

Köszönöm a kielégítő választ.

 

Egy valamin viszont elgondolkodtam. Ha eleinte havonta érdemes eljárni Önhöz szőrtelenítésre, akkor akár 4x is tudnék menni Április végéig. Ahogy láttam a múltkor feltöltött kép alapján, 4 alkalom is csodákra képes.

Akkor mégis miért javasolja az elektrolízist, hogy menjek oda? Gondolja, hogy a 4 hónapban elektrolízissel több szőr eltűnik, mint az ELOS-szal?

 

A másik kérdésem, ha mégis az elektrolízis mellett döntök és hegesedés marad fenn, azon lehet javítani az ELOS-szal?

 

Köszönöm továbbra is a segítségét!

Előzmény: klsderm (2331)
klsderm Creative Commons License 2011.01.29 0 0 2331

Tisztelt Lola18!

 

Ha bejelentkezett elektrolízisre, úgy azt tanácsolom, kezdje el a kúrát. A lézeres kezelés egy évnél tovább tart, ha áprilisban elutazik, nem érdemes belevágnia.

 

Pár dolgot nem látok tisztán a kérdésével kapcsolatban: a Fórumon többször írtam, hogy már az első kezelésnél jelentős szőrveszteséget (tartósan megmaradó) kell nyerni. Tehát egy-két kezelés után szívbaj nélkül ott kell hagyni azt a helyet, mert csak a pénzt fogja nyelni. Akkor hogyan jutott el a 14 ipl kezelésig? Számomra érthetetlen, hogyan lehet még hinni a 8. kezelés után is, hogy bármi történik ezután, ha addig nem történt semmi?

 

Három géppel dolgozom, mindegyik ELOS rendszerű. Valódi ELOS. Nagyon sok helyen megtévesztik a pácienst, és minden gépre rámondják a nagyon jól csengő ELOS-t. A www.syneron.com oldalon minden gépet megtalál, ami eredeti.

 

Mindenkinek bevált. Olyan már előfordult, hogy 8-10 kezelésre adtam 90%-os garanciát (áll), de ez nem teljesült, és még 2 kezelést (ingyen) fel kellett venni. De olyan még nem volt, hogy hatástalan lett volna a kezelés. Az első kezelésnél általában a szőrzet fele eltűnik (tartósan, nem csak pár hétre), az ipl-től nem.

 

A kezelésekre havonta, később 2-6 havonta kell jönni.

 

Kádárdr

Előzmény: lola18 (2330)
lola18 Creative Commons License 2011.01.29 0 0 2330

Tisztelt Doktor Úr!

 

Igen, pont erre gondoltam! Az enyém is egy az egyben így néz ki, csak mind a két oldalán van az államnak.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen időközönként kell vagy lehet ezzel eljárni Önhöz úgy, hogy nyár elejére legkésőbb ez hatásosnak

bizonyuljon, mert azt követően elutazom...

Ezt az ELOS géppel csinálta?

Mint korábban említettem, az IPL nekem semmit nem segített, sőt csak tovább fokozta a szőrösödést! Ez akkor is hatni fog?

Péntekre már bejelentkeztem elektrolízisre, de mint mondtam, tartok tőle és a hegesedéstől, csupán az időintervallum miatt illetve a véglegesség miatt voksoltam mellette. Viszont most nagyon elbizonytalanodtam.

Tartok attól, hogy ismét eltelik fél év, és nem lesz hatása ha mást választok, viszont a képek alapján nagyon is meggyőzött...

Volt már olyan, hogy valakinél nem vált be??

Köszönöm előre is válaszait és a segítségét!

 

Előzmény: klsderm (2328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!