Keresés

Részletes keresés

Greylupus Creative Commons License 2003.06.01 0 0 6
Szia vicorex,

Habár nekem vadászgörényem van (aki éppúgy imád és tud pórázon sétálni), én is hasonló gondokkal küszködöm - a környékünk tele van neveletlen és póráz nélküli kutyákkal - aki mind a görivel "szeretnének" játszani:(( (Nem akarom taglalni, hogy egy westie vagy egy bármilyen másik terrier hogyan tudna egy vadászgörénnyel "eljátszani"...:((
(Ne értsetek félre, imádom én is a kutyákat - én is tartottam sokáig, csak a környékünkön nagyon sok a felelőtlen gazda).

Mi havonta egyszer csapatosan szoktunk fenn sétálni a Normafánál.. Nem a parkoló felöli oldalon, hanem az erdei utak kezdeténél.. Ott is előfordulnak kutyások, de még elég kevéssel találkoztam (pedig vasárnap délelőtt szoktunk ott tanyázni), mert ők főleg a másik oldalt - szokták igénybe venni:)

Próbáljátok meg és jó sétát!:))

Kriszti

Előzmény: vicorex (-)
Ilusta Creative Commons License 2003.05.26 0 0 5
Vidd el állatorvoshoz!
A macskanáthába, megvakulhat, el is pusztulhat!!
Előzmény: villaroza (4)
villaroza Creative Commons License 2003.05.26 0 0 4
5 hetesek a kiscicáink az egyik tüsszög soha nem volt macska háznál attó tartok macska nátha mit csináljak vele amúgy élénk okos mozgékony jó évtvágyú.
vicorex Creative Commons License 2003.05.26 0 0 3
Sziasztok!

Hát az a helyzet, hogy a macsek kb 1 hónapos koráig Leányfalun nevelkedett, bár szerintem azt már elfelejtette :)
A bérház tetőterében lakunk és én ott nem szivesen engedném őt el, a tetőn.
Viszont látom hogy mehetnékje van, mert párszor
más sikerült a tetőre kiszabadulnia és csak nagy nehézségek árán sikerült begyűjteni...
Tavaly mint mondtam már vittem én sétálni és bár nem lehet úgy irányitani, mint egy kutyát, szerintem élvezte, hogy szaglászhat, meg a fűben hempereghet, ezért én vinném kifelé szivesen, csak kéne találnom egy olyan helyet, ahol viszonylag biztonságosan meg tudom ezt tenni.

Szuszmók Creative Commons License 2003.05.24 0 0 2
Szia,

Szerintem a cicád nagyon jól el van bent, gondolom, ő nem nagyon akarna kimenni, ha eddig nem tette és eszébe sem jutott. Szerintem, hagyd, hogy éljen továbbra is boldogan veled a lakásban. Ha egyszer egy cica beleszokik a kinti létbe, elég nehéz vele megértetni, hogy most már csak néha lehet kint.

Előzmény: vicorex (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.05.24 0 0 1
Hát.. ritka az olyan macska, amelyiket be lehet idomítani arra, hogy pórázon sétáljon nota bene pórázon végezze a dolgát mint egy kutya... De vigasztalásul elmondom, hogy vigan megvan a lakásban is, csak ivartalanítva legyen és minden nap foglalkozzál vele - akár reggel este, de akkor meg kell kapnia a simogatásadagját. Ha az alomtálcája tiszta, és van elég pngponglabda amivel játszhat meg ilyesmi, elvan a lakásban rendesen.

Arról viszont IGEN HATÁROZOTTAN lebeszélnélek, hogy egyedül csak úgy kiengedd a macsekodat a bérházak között. Pár alkalom után - feltéve, ha visszajön - meg fogod tapasztalni embertársaid macskaszeretetét, aztán viheted az állatorvoshoz.

Előzmény: vicorex (-)
Ilusta Creative Commons License 2003.05.24 0 0 0
Olyat nehéz találni.
Egyszer láttam egy vörös macskát sétáltató fiút a IV.ker. központjában. Éppen egy zebrán haladtak át a forgalom kellős közepén. A macska rutinos sétáló lehetett, hisz semmi félelem nem volt benne, magasra tartott farokkal, hetykén ment a pórázon. Szuper látvány volt...de nem mindennapi.:))
A Te macskád nem fél kint? Egyszer le akartam én is vinni a macskámat sétáltatni, és úgy végigkarmolta a hátamat, hogy azóta nem viszem sehová. A lakásban amúgy nagyon boldog, ő sem akar kimenni....Szóval nem biztos, hogy jót teszel vele....
Előzmény: vicorex (-)
vicorex Creative Commons License 2003.05.23 0 0 topiknyitó
Hello!

Az a problémám, hogy van egy macsekom, akit sajnos nem nagyon tudok kiengedni a lakásból, ehhez elég rossz helyen lakok, viszont mégiscsak szeretném, ha a macsek néha járkálna a szabadban is.
Megkapta az oltásokat, van már egy hám+póráz kombináció is, meg már vittem is el egyszer kétszer, de sajnos nem találtam olyan helyet, ahol ne lettek volna kutyák, kutyasétáltatók :(

Tud valaki esetleg valami helyet, ahova kivihetném szegényt sétálni, úgy hogy ne legyen sok zavaró tényező és nincs túl messze Budapesttől ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!