Keresés

Részletes keresés

Flikflak Creative Commons License 2019.05.28 0 0 102

Sziasztok, 

Szerintetek egy jegyesfotózásra mennyit érdemes fizerni? 

Találtam egy fotóst a környékünkön, aki nagyon ügyes de a fotózás árát is megkéri. 

Köszi a válaszokat. 

Szilvidekor Creative Commons License 2019.05.08 0 0 101

Sziasztok!

Dekoratőr vagyok.

Budapesten ès környèkèn vállaljuk az esküvői dekor elkèszitèsèt: Főasztal háttèr, boldogságkapu, lèpcső- terem diszitès, fotósarok stb.

Minden esküvő más, egyènre-párra☺️ szabott dekoráció megbeszèlès szerint.

www.acsoportdekor.hu

Bogoo92 Creative Commons License 2019.03.12 0 0 100

Sziasztok,

 

Ki hol tart a szervezésben? Mi még csak most fogjuk kezdeni... nagyon izgi. Viszont a tervezőfüzetem már megvan hozzá, 14 hónapon keresztül vezet végig a szervezésen. Mi előrelághatólag 2020. júniusban szeretnénk az esküvőnket tartani, arra gondoltam hogy áprilisban kezdem majd el a "Nagy Nap esküvőtervező" füzetem kitöltését. Valószínűleg blogot is fogok róla vezetni, de ezzel majd később jelentkezem, ha érdekel Titeket.

 

Szép napot, 

Szabó Boglárka

wucko Creative Commons License 2018.11.18 0 0 99

Minden menyasszonynak azt tanacsolom (en,aki nagyon izgulos menyasszony voltam),hogy ne izguljon.probalja meg kielvezni ezt a gyonyoru napot maximalisan.arra is fel kell keszulni,hogy nemn lehet minden tokeletes.minden apro reszletet nem tudunk iranyitani.ezert nem erdemes parazni.szep es jo lesz minden.

Itt a mi highlights-unk:

 

vimeo.com/299772761

eltemin Creative Commons License 2018.04.10 0 0 98

Sziasztok, gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat ceremonia mester temakorben hatha segitsegere valik valakinek aki most keres.

 

A legfontosabb tnaacs, hogy kezdj el keresni idoben es, hogy hallgass a szivedre. Ha megvan a kapcsolat valaszd azt a szemelyt ha viszont van egy rossz megerzesed semmikepp. Hidd el meg az is jobb ha nincs, mintha rosszul valasztasz.

 

Tavaly nyaron volt az eskuvom es sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam e veletek a tanacsom, tapasztalatom, vegul ugy dontottem nekem szamitott miket olvastam a vendorokrol akikkel kesobb egyutt dolgoztunk a nagy nap megszervezesen. Elore is elnezest az ekezet nelkuli irasert.

Ket nyelvu eskuvonkre alapos kutatomunka utan Bánhegyi Barabarát kertuk fel. 190.000 Ft ert vallalta amit boldogan fizettunk ki mert biztunk benne hogy teljesiti elvarasainkat. Oriasit csalodtunk benne, a tervezesi munkalatok alatti rugalmatlansagatol a felkeszuletlenseig, majd az eskuvonk hetere idozitett maganugyebol akado programjai miatti elerhetetlensegeig. Mar a ceremonia utan elronotta a forgatokonyv alapjan megbeszelt koordinalast amely osszezavart engem es a vendegeket is es a vegen kapkodosan, rossz helyszinen, nem a megbeszeltek szerint tortentek dolgok amelyek nagyon kizokkentettek minket. Amit kertunk az est folyaman, hogy a ket csaladot osszehozo, laza, kedves hazigazda szerepet jatsza, tokeletesen visszajara fordult. A viselkedesebol az tunt ki hogy tul akar lenni ezen, siettetet mindent es az est folyaman folyamatosan panaszkodott nekem, a menyasszonynak arrol, hogy ki mit miert nem csinal. A vendegek fantasztikusan ereztek magukat, a hangulat szuper volt, de tobb barattol, csaladtagtol kaptuk meg a visszajelzest utana, hogy vajon a ceremonia mesternek mi volt a baja, annyira baratsagtalan volt?

 

Hogy peldat is emlitsek a sok kozul, megbeszeltuk (leirtuk!) a forgatokonyvben hogy a csaladtagjaink, vendegeink pontosan melyik orszagokbol erkeztek Budapestre velunk unnepelni. A feladata az volt hogy kedvesen koszontse a nyitobeszedeben minden orszagbol erkezot, ehhez kepest neki a 9-bol 5-ot orszagot sikerult megemlitenie. Kinos volt, hiszen miert nem emlitettuk meg a kanadai unokatesverem, ha a lengyel haverunk megemlitesre kerult? Ami leginkabb bantott a viselkedeseben az az volt ahogy a csaladtagjaim kezelte. A csaladtagjaim keszultek egy meglepetessel. Elore megbeszeltuk, hogy az est vege fele, rajuk bizva majd jelzik mikor szeretnek eloadni a rovid produkciojuk. Barabara tobbszor odajott hozzam panaszkodva hogy hat hihetetlen, de nem hajlandoak eloadni meg, mire en mondtam hogy kerem ne siettesse oket, megbeszeltuk, hogy majd ok szolnak neki ha kesz vannak,es hogy kerem ne mondjon nekem tobb reszletet, mert ez egy meglepetes lesz. 1. termeszetesen nem volt az mert elarula azt 2. meghallottam, hogy a folyoson kiabal a hugommal (aki egyben a tanum is volt) hogy neki mennie kell es hogy azzonal alljanak fel a szinpadra. Ezek utan fogta a mikrofont, leallitotta a zenekart es kozolte hogy meglepetes kovetkezik. Ami nem jott, mivel a batyam meg nem ert vissza (aki gitarizott a produkcioban) a gyerek lefektetesebol. Ezutan varunk, majd csond, majd 15 perc mulva folytatjuk a zenevel. Annyira kinos es duhito volt, hogy egyaltalan nem erdekelte az hogy mi mit kertunk, vagy hogy mi az alapveto udvarias viselkedes az o szerepeben. Haza akart menni. Jelzem, hogy meg benne voltunk a kifizetett keretben. Ezutan az interemezzo utan odamentem hozza es megkerdeztem mi a problemaja. Itt kibujt a szog a zsakbol es kozolte, hogy neki ma itt se kellett volna lennie mert beteg. Es, hogy legyek halas hogy o eljott. Azt hittem megtepem a hajat ebben a pillanatban. Minden mozdulatan es megnyilvanulasan latszott egesz nap, hogy nem akar ott lenni. Ekkor odaadtam boritekban (termeszetesen elore borravaloval) a masodik reszletet majd elbucsuztunk.

Lehet, hogy beteg volt, lehet hogy rossz napja volt, de egy felelos ceremoniamester egy felelos ember akkor a szerzodesnek megfeleoen lemond vagy helyettest intez de ez nem elfogadhato es semmikepp sem professzionalis viselkedes.

 

Ha visszagondolok az eskuvonkre elonti a szivem a melegseg, de ez az egy pontja ahol nagyon rosszul valasztottunk es megbantuk. Nem vagyok egy konfrontativ szemely es erre raszanni magam is sokaig tartott de remelem ez segit egy menyasszonynak elkerulni egy ilyen csalodast es Bánhegyi Barabarát.

 

Jo keszulodest kivanok mindenkinek!

exbazs Creative Commons License 2017.12.20 0 0 97

Sziasztok!

 

Korai lehet még, de el kell kezdeni az ilyet már időben. Szóval esküvő helyszínt keresek Budapapesten. Van valakinek ötlete, tanácsa, bármi ebben a témában?

Köszi!

monalisa108 Creative Commons License 2017.10.17 0 0 96

Mind az arák megtalálhatják kedvenc esküvői ruha költeményüket, mind pedig a férfiak a vőlegény öltönyt, ott ahol még a molett hölgyek is vásárolhatnak menyecske ruha terméket remek árakon.

Zenész-Énekes Creative Commons License 2017.10.10 0 0 95

 

 Íme, így néz ki, egy teljesen zenefüggő pár eljegyzési gyűrűje!

Egy jó hangulatú esküvői lagzira még évtizedek múlva is emlékeznek..

Hogy mi volt a fenséges étel, a kitűnő ital, arra csak páran,

a dekorációra meg csak a fotók emlékeznek..

De, hogy milyen volt a hangulat, arra szinte mindenki emlékszik majd...

 

Ha még nincs zenészed, és kitűnő hangszerelésű és CD-minőségű hangulatos ÉLŐ-zenére vágysz akkor,

de csak akkor,

hallgass bele néhány zenei mintába:

http://www.bertalanpeter.com/demo-zene/

Mdave89 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 93

Ha már vintage meghívók: https://www.meska.hu/Shop/index/23272

Ash8 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 91
Granato Creative Commons License 2016.07.29 0 0 90

Sziasztok!

Számomra a legnagyobb feszültségkeltő dolog az egész esküvőben a fotók és a velük kapcsolatos munkálkodások voltak. Sajnálatos módon elég kritikus vagyok a témában így eltartott egy darabig, míg választani tudtunk a párommal, hogy hol is szeretnénk előhívatni a nagy pillanatról készült képeket. Végül a fotoplus mellett döntöttünk és az eredmény csodálatos lett. Álomszép képek születtek, magas minőségben lettek előhívatva a képek, pluszként számos egyéb terméket is lehet tőlük kérni, mint például az egérpad, vászonkép és társai. Természetesen nem is bírtunk magunkkal és rendeltünk egy vászonképet is. Teljes mértékben elégedett vagyok a minőségükkel és még csak nem is lett méterekkel vékonyabb a pénztárcánk :)

 

Nézelődjetek bátran az oldalon, csak ajánlani tudom ----> http://fotoplus.hu/eskuvoi-ajandek 

VintageChics Creative Commons License 2015.08.05 0 0 85

ÚJ TÉMA A BLOGON: A vintage meghívó, kedvenc darabjaink!

Találtál kedvedre valót, nektek melyik a kedvenc? A tiéd már elkészült, oszd meg velünk!

 

A vintage meghívó, kedvenc darabjaink, Our Favorite Wedding Invitations

Manapság az internetes értesítések, facebook, email világában, igazi felüdülés, ha igazi hagyományos papír alapú kézzel fogható meghívó érkezik postán. Az esküvői meghívó ezen típusú küldemények legkülönlegesebb darabja, az ifjú pár első nagy lépése, mellyel[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

VintageChics Creative Commons License 2015.07.14 0 0 84

GYÖNYÖRŰ VINTAGE esküvői helyszín ötletek!

Jó tanácsok, hasznos információk!


http://vintagechics.blog.hu/2015/07/14/hogyan_valassz_vin tage_eskuvoi_helyszint

www.facebook.com/vintagechics

Asherine08 Creative Commons License 2015.03.28 0 0 83

 

Hány nap van az esküvődig?

 

Számold ki itt! :)

 

 

       

 

 

varga987 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 82

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

 

 

                                                               

                                                   

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

DevilDee Creative Commons License 2014.04.06 0 0 80

Szia!

Igaz, nem most írtál a topikba, de engem érdekelnének a tapasztalataid esküvőszervezés témában. :)

Köszönöm!

Előzmény: hkriszti16 (79)
hkriszti16 Creative Commons License 2013.08.28 0 0 79

Esküvőre készülőknek......

Azt gondolom, mindenki nagy várakozással van maga vagy   gyermeke, unokája ,családtagja esküvője előtt. Hónapokkal előtte elkezdődik a szervezés. Megtörténnek a súlyos döntések. Hol legyen, ki zenéljen stb. Ez idő alatt mindenki megtapasztalja ennek az ,,esküvői iparágnak” az ízét. Tulajdonképp ott már elrontja az ember , mikor kiejti a száján ,hogy pl. a csokor nem egy évfordulóra kell, hanem egy esküvőre,mert lehet hogy egy nullával nagyobb az ára….még akkor is , ha  mindkét eseményre megfelelt volna . A különböző szolgáltatók bizony minden ígérnek és szerencsés az, akinek az esküvőjén tényleg minden úgy is történik.(Irigylem őket ) Mindenkinek javaslom, ne fogja vissza magát, ha nem úgy zajlanak a dolgok a nap folyamán,  mert utólag csak a rossz emlék és a kesergés marad. Mi is így jártunk, még az üdítő sem ért ki a vendégekhez, nem csekély összegért! A tapasztalatunk után igen sok dolgot tudok elmondani, hogy mire kell figyelni és mit kell megbeszélni ( bár nem biztos ,hogy úgy fogják csinálniL).

 

kisszsuszanna Creative Commons License 2013.07.04 0 0 78

A lagzi után keresgéletem és akkor bukkantam rá erre a cikkre, kinek mi a véleménye? Meddig tartanak a lagzik?

 

 

Asherine08 Creative Commons License 2013.04.30 0 0 77

A fotósok közt még keresed az igazit?


Igényes, szép fotók elérhető áron!

 

Ha nem hiszed, járj utána!

 

                          

 

                                           

 

http://tamiphotography.jimdo.com/

évike82 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 75

Sziasztok!

 

Szeretném a segítségeteket kérni.Budapesten hol lehet olcsón, szép mennyasszonyi ruhát vásárolni??

Egy fiatal feleség naplój Creative Commons License 2012.08.26 0 0 74

Sziasztok. májusban volt az esküvőm, amit én szerveztem, a tapasztalataimat, szervezés menetét leírtam/írom egy blogban.

Ha tanácstalanok vagytok olvassatok bele, hátha segítek:)

 

http://egyfiatalfelesegnaploja.blogspot.hu/

Évus71 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 72

http://anasztaziaszalon.5mp.eu/web.php?a=anasztaziaszalon#.T_RiXlXAMpI.facebook

 

 

 

 

Figyelem!!

 

Minden készleten levő ruhát extra akciós áron kiárusítunk!

 

Most még válogathatsz kedvedre!!!


Vadonatúj ruhák között válogathatsz 38-as mérettől egészen 54-es méretig a készlet erejéig már 30.000Ft-tól!!

 

Ez tényleg nem átverés győződj meg róla személyesen is!

 

Ezen kívül beszerzési áron jutsz hozzá a kiegészítőkhöz is gondolok itt a fátyolra, kesztyűre, ékszrszettekre, stb.

 

Vannak még menyecske ruhák, alkalmi- és koktél ruhák illetve koszorúslány rucik is 10.000Ft-tól!

 

A LENTI GÉPGALÉRIÁBAN EGY KIS ÍZELÍTŐT TALÁLSZ A KÍNÁLATUNKBÓL!

 

EZT NE HAGYD KI!


Kérj minél előbb időpontot és gyere el!

 

AZ ÜZLET NEM SZŰNIK MEG CSAK KÉSZLET VÁLTÁS TÖRTÉNIK!

newPenion Creative Commons License 2011.10.28 0 0 71

Kérem írjátok le a lakodalmotokon elfogyott ital mennyiségét. (Tételesen fajtánként. )

Vagy főre vetítve, vagy pedig a vendéglétszámot is írjátok.

Köszönet!

 

 

v479 Creative Commons License 2011.09.28 0 0 70

Sziasztok!

 

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egyszer használt ,meseszép,kövekkel kirakott,hímzett,olasz fátylamat.Új ára 25 ezer volt,én most 8000-ért árulom.

 

Üdv:Viki

bojtoskati Creative Commons License 2011.09.28 0 0 69

Sziasztok:)

Keringő ruhát varratunk a szalagavató bálhoz.

Abronccsal, kesztyűvel most akciósan 20.000 Ft-ba kerül.

 

Még nem vagyunk elegen ehhez az árhoz így be lehet csatlakozni az akcióba. (Budapest)

Ezen az oldalon van elérhetőség és meg tudjátok nézni, hogy milyen ruhák közül tudtok választani.

http://www.eskuvopiacmagazin.hu/szalagavato.html

Évus71 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 68

http://5mp.eu/web.php?a=anasztaziaszalon&o=QifQTp4UFr

 

Egy nagyon kedves barátnőm esküvői ruhaszalonja, ajánlóm figyelmetekbe!

Vincencia Creative Commons License 2009.02.01 0 0 67

Sziasztok!

Nem tud valaki árakat a Daalarna ruhákról vagy Kovács Kata pécsi tervező ruháiról?

BuffyT Creative Commons License 2009.01.07 0 0 65
Sziasztok!

1x viselt kellékek eladóak nagyon olcsón!

KÉPEK:
http://www.kep.tar.hu/szep

IRÁNYÁRAK:
Eddy K. fehér Fátyol: 10 000 Ft (28 000 helyett)
Eddy K. fehér Kesztyű: 5 000 Ft (15 000 helyett)
Varratott kb. 38-40-es menyecskeruha: 8 000 Ft (22 000 helyett)
Fehér bőr 41-es kényelmes, pici sarkú cipő: 5 000 Ft (16 000 helyett)
+ajándék ékszer: nyaklánc+fülbevaló

CÍM:
buffy.vip@vipmail.hu

SOK BOLDOGSÁGOT!
Pipacsvirág14 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 64

Köszi, Mocorgo:)

 

Igen, azt. Azért került tavaly ennyibe,mert szezon végén vettem és 3-szor le volt árazva.

Annyiért nem adom el, mivel jóval többet ér a ruha. Akkor inkább megtartom magamnak emlékbe:)

Szóval 10000 Ft a kikiáltási ára:)

 

Én 172 cm vagyok, és nem ért a bokámig a ruha. (Ha érdekel, lemérem pontosan, hogy milyen hosszú.)

Sztrecs anyagból van, úgyhogy maga a "szélesség" nem lehet gond.

Derékban szűkített, az alja picit harang alakú, az aljának az oldalán (a bokánál) lejjebb ér, mint a lábfejnél. Alul oldalt fel van sliccelve és vmi tüllfélével van feldobva kicsit belül. Nem csicsás, alig látszik ki.

Az egész ruha kétrégeű, "bélelve" van belülről, tehát van egy kicsi tartása, nem olyan, mintha egy sima nyári ruha lenne.

Az egészet egy rugalmas csipkeszerű anyag fedi.

REmélem, sikerül felrakni a képet.

Nekünk nem volt templomi esküvőnk, de ha Nektek lesz, a válladra dobsz egy fehér stólát, a lapockádon megkötöd (én azt csináltam volna) és kész is. Így nem lesz fedetlen a vállad.

 

 

ilyen a csipke, ami fedi

 

 

Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz vagy mérek, amire kiváncsi vagy.

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 63
És ez miért baj? :))))))
Előzmény: Törölt nick (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!