Keresés

Részletes keresés

partner113 Creative Commons License 2021.08.06 0 0 107

FEltámasztottam haló porából  ezt a fórumot  és még  sok mást is 

Nem is  értem, hogy ezt az  érdekes témát miért   hagytátok abban ? 

partner113 Creative Commons License 2021.08.06 0 0 106

Sperehenzi dajcs ? 

Habi Creative Commons License 2004.12.03 0 0 105

Koszi a valaszt.

Petink ezek szerint tovabbra sem fog futni.

Kenyszerhelyzet?

Mar a szezon kezdete elott is ott volt,mikor Botis egeszseges volt...

Na,de 1111111.

Előzmény: László Csaba edző (54)
Tibatt Creative Commons License 2004.12.03 0 0 104

Tisztelt László Csaba!

 

Én is gratulálok az eddigi munkájához. Érezhetően komoly fejlődések vannak a csapatnál. Hazai bajnokságban már elég erősek vagyunk, de nemzetközi szinten még mindig sok hibával játszunk.  Sok a pontatlan, elszórt labda. Ritkán látni pontosan végrehajtótt kombinációkat. Taktikai mozgásban messze el vagyunk maradva a külföldi csapatokhoz képest. Pontrúgásoknál nem mozognak az emberek, lecsorgó labdákat ritkán szerezzük meg. A kéziseknél egy meccsen kb 40-50 támadás van. Mindegyik más kombinációval. Pontosan végre tudják hajtani. A mi focistáink miért nem tudnak így mozogni, gondolkodni? A sablon mozgásokon túl, kellenének új megoldások. Nem az a fontos, hogy melyik klub mennyiből gazdálkodik. Én a jó stratégiát és taktikát hiányolom a csapatnál. Hazai szinten szerencsére nincs gond.

Ön, hogy érzi, a játékosok mennyire felkészültek fejben?

 

Továbbiakban is sok sikert kívánok!

 

Hajrá FTC!

 

Tibatt

Pluto_d Creative Commons License 2004.12.03 0 0 103
László Csabától szeretném megkérdezni, hogy miért játszik keveset a Sowunmi ? Penksa, és Zováth helyére kéne valaki, és nagyon kéne egy gólerős csatár, egy olyan mentalitású játékos, mint a Gera.
zépé Creative Commons License 2004.12.03 0 0 102

Hmm, ez elég rövid lett.

 

flipper1 (79. hozzászólás)

 

Legalább légy konstruktív!

Kit akarsz helyette?

királyfurfang Creative Commons License 2004.12.03 0 0 101
:)))
Előzmény: Matt (100)
Matt Creative Commons License 2004.12.03 0 0 100
regisztráljon! :))
Előzmény: László Csaba edző (99)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 99

Köszönjük, hogy kijött értünk a meccsre, és biztatott bennünket. A második félidőben ugyanúgy akartunk támadni, ahogy az elsőben, de ellenfelünk stílust váltott, ettől érthetetlenül megzavarodtunk. Egységesek voltunk, csak míg korábban együtt lábaltunk ki a hullámvölgyből, erre a 45 percre most együtt kerültünk bele. Sajnos nem volt olyan ember, aki magával tudta volna ragadni a többieket. Ahogy említettem, ez volt ferencvárosi edzősködésem legrosszabb félideje, amiért ezúton is szeretnék mindenkitől elnézést kérni.

Köszönöm az eddigi kérdéseket, az őszinte észrevételeket és a biztatást is. Ugyanígy hálás vagyok a dicsérő szavakért és örülök a kritikáknak is, mert ezekből lehet tanulni. Sajnos csak ennyi időm jutott Önökre, Rátok, pedig még szívesen maradnék.

Hajrá Fradi!!!! Hajrá magyar foci!!!

Előzmény: eagle24 (50)
Isti06 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 98
Tisztelt László úr! Először is gratulálni szeretnék a csapat idei szerepléséhez! Szerintem a csapat büszke lehet a szereplésére a bajnokságban és a nemzetközi kupában is (kivéve a Basel elleni meccs második félidejét). Végre látok magyar csapatot igazi csapatként együtt dolgozni, jól érzékelhető taktikát követve, nem az esetlegességre építve. Lenne néhány észrevételem, és érdekelne az Ön véleménye: -Szerintem Lipcsei az egyik legjobban képzett és legsokoldalúbb magyar focista, és ezt küldöldön is bizonyította, de szerintem azért kellett a védősorba visszarendelni, mert nem hajlandó futni a pályán. A középhátvéd posztján pedig nincs más választása, mint mozogni az ellenfél csatáraival. Ott nincs lehetőség lógásra, hiszen nagyon szembetűnő a lazsálás. -Huszti teljesítménye jelentősen visszaesett a soproni időszakához képest. Ennek mi az oka? -Minek köszönhető a legutosó meccsen tapasztalható gyalázatos hozzáállás, ami egyáltalán nem volt tapasztalható az idény többi meccsén? Érzésem szerint, a lelátón mindenki jobban akarta a sikert, mint a játékosok a pályán. -Van-e "lyukas" poszt a jelenlegi Fradiban, ahol nem eléggé képzett játékos játszik? További sok sikert kívánok!
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 97

Mi is szívesebben játszottunk volna az Üllői úton, de biztonsági okokból a Puskás-stadion megfelelőbb volt. Lajossal valóban sportszerútelenk voltak a baseliek, de ez helyszíntől független.

Előzmény: Julien Grandell (37)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 96
Részben egyetértek, viszont a tudás önmagában nem sokat ér, ha a pályán a játékos nem tudja kihozni magából mindig, mert félelmei vannak.
Előzmény: gahan (36)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 95

1. A nemzetközi porondon a mostani terhelés mellett, amikor három-négy naponként kell tétmeccseklet játszani, csak az a csapat lehet sikeres, amely 18-20 azonos képességű futballistával rendelkezik. Ha ilyen feszített tempóban mindig ugyanazt a csapatot küldeném pályára, az könnyen az eredményesség rovására menne.

2. Bajevski a legeredményesebb játékosunk a bajnokságban, jól tartja meg a labdát, jól kerül helyzetbe, de a kihasználáson és a periférikus látásán javítani kell.

Előzmény: góóól (35)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 94
Köszönöm a dicséretet, a játékosok mentálisan rengeteget fejlődtek, de még van bepótolnivalójuk. A képességekkel nincs bajuk, csak általános magyar betegség - nemcsak a futballban -, hogy nem merünk vállalkozni, mindenki menekül a felelősség elől. Kockázat nélkül pedig nem lehet sikert elérni.
Előzmény: tp1899 (34)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 93

Szűcs Lajos per pillanat a hazaiak a legjobb kapus, de tényleg nagyon vonalkapus, nekem is ez volt az első edzés után a meglátásom. Ezt ő is tudja, és ennek megváltoztatásán keményen dolgozunk. Kapic személyével kapcsolatosan: higgye el nekem, hogy az egyik legjobb idegenlégiós Magyarországon. Problémája: sok labdát szerez, de sokat is ad el. Ha ezt tudom nála stabilizálni, akkor még hasznosabb játékosa lehet a Ferencvárosnak.

 

Előzmény: kmark101 (32)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 92

1. Focin kívül is a focival foglalkozom.

2. Középpályás

3. Zene: magyarok közül az Eddát, a Republicot szeretem, de meghallgatom a funkyt és Vivaldit vagy Vangelist is. De mondhatnám a Queent vagy a U2-t is.

4. Film: Forrest Gump.

5. Nincs csapatom külföldön, de minden meccset megnézek.

6. Siker: Mindenhol meg tudtam állni a helyem.

Szavakba nem lehet leírni, hogy mit éreznék a sikertelen népszavazás esetén. A szüleim, a húgom és a feleségem és a gyerekeim is magyar állampolgárok, az én igenemről szeretnék saját magam dönteni.

 

Előzmény: Matt (30)
bluebadboy Creative Commons License 2004.12.03 0 0 91
T. László Csaba, jól tudom, hogy Ön jelenleg Ferencvárosban lakik, annak is a középső részén? bbb
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.03 0 0 90
Szia Csaba!

 

Egyetértesz, hogy ezen a három poszton kell erősíteni?

-         jobb oldali középpályás

-         irányító

            csatár
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 89
Külföldi emberek mindig más mentalitást és hozzáállást gyakorolnak környezetükre. Nagy futballhatalmaknál, pl. Németországban és Olaszországban, Franciaországban stb. is sok külföldi edző dolgozik, sőt, a futball őshazájában, Angliában egy svéd kapitány végzi sikeresen a munkáját. A legjobb angol csapatoknál, Chelsea, Arsenal portugál és francia edző ér el sikereket. A futball nem ismer határokat.
Előzmény: Törölt nick (29)
IX ker Creative Commons License 2004.12.03 0 0 88
Kedves Csaba!

Úgyérzem a fő gond nem az elszántság hiányában rejlik(bár ez is hatalmas probléma), hanem h a csapat 50-75%-a képzetlen(passzolás, lövés 16oson kívülről nem a kapufaig gurigazni, fejjáték stb.) és hiányzik az erőnlét. A Basel ellen a fülükön vették a levegőt a második félidőben(mély talaj) -a Basel(!!!) meg meg sem állt. Szégyenlem magam, h 9 éve x eltünk az Üllőin a Real Madriddal BL csoportmeccsen, most lenyilatkozza a Basel(!!!) edzője, h a 3 pontért jöttek és el is viszik. Mi olyasmit emlegettünk, h ezen múlik minden, főtáblára kerülés... Gyepes Gapi tényleg tehetséges játékos ütemérzéke kifejezetten jó, csak a mozgáskordinációja nincs rendben.
Ez a magyar valóság. A remény a fiatalokban van. Magyarországon egyenlőre esélye sincs odakerülni egy fiatalnak lehet 2x akkora tehetség mint Rooney... Remélem a Fradi edzője ebből a szempontból ténylem messiás lessz. (Csak akkor a vezetőség elkezdi vakarni a fejét, h hogyan adja el a milliókat kereső pancserokat, ha nem játszanak?)
Mi a véleménye, h ha az Üllői úton rendezik mindkét hazai meccset, nyertük volna az egyiket?



Tisztelettel, egy ferencvárosi szurkoló
zépé Creative Commons License 2004.12.03 0 0 87

Most látom, hogy a kérdésem egy része már fel lett téve korábban.

 

Akkor pontosítanék, illetve élesíteném a dolgot:

 

- Mi a véleménye a mezey (csupakisbetű) edzőképző munkásságáról?

- Mi a véleménye a magyar focin élősködő régi bútordarabokról (mészöly, verebes), akik szakkomentátorként tartanak hegyibeszédet a tévében?

- Korábbi edzőink? Varga, Nyilasi, Csank?

- Van az itthoniak között olyan, akivel a munkán túl is tartja a kapcsolatot?

 

 

Karácsonykor halat eszünk, ez evidencia.

Javaslom az afrikai harcsát vagy a pisztrángot.

Előbbi esetén a forrázásnál tessék vigyázni.

Nős ember gyomra kizárja a bolti beiglit. Én a mákosat szeretem, de csak mazsolával.

 

Ha megnyeri nekünk a bajnokságot és a kupát, az Ön tiszteletére lepalackozok pár üveg bort. Azt hiszem, ezért már érdemes küzdeni.

 

További jó munkát!

 

 

Azért csak;

Hajrá FRADI!!!

 

Elmentem ebédelni

 

Előzmény: zépé (70)
salesguy Creative Commons License 2004.12.03 0 0 86

csak igy tovabb!!!!

te vagy a nyilasi utan a legjobb:))

de konyorgok a husztit, a zovatot a botist(ot vegre nem erolteted) adjuk el!!!!!!

es tessek oket buntetni

lelketlen jatek pénzbuntetes:))))

Előzmény: László Csaba edző (81)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 85
Innen látni, hogy jó:))
Előzmény: CoolPix (28)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.03 0 0 84

Tisztelt László Csaba!

 

Öröm az Ön mentalitását látni, hallani.

 

Kérdéseim:

 

1. Vajon lesz arra valaha is hajlandóság, mind a vezetők, mind a játékosok részéről, hogy időt és pénzt szánjanak arra, hogy pszichológusok hada vegye körbe csapatát? Hasonlóan, mint a női kéziseknél, úgy gondolom a magyar focistáknak is (NEM SZÉGYEN, SŐT!) szakemberek kellenek, akik megtaníthatják nekik, hogy egy brazil válogatott ellen is lehet tisztességesen játszani. Nem akarom bántani Önt, de a játékosainak mélységesen szégyellniük kell most magukat, mert egy kutyaütő Basel vert el minket.

 

2. A másik problémám pedig a fizikai teljesítmény. Miért van az, hogy mindenki leáll az 55. perc után? A játékosok túl sok pénzt keresnek ezért a produkcióért és agyban lesznek "fáradtak", ahogy ezt ők sokszor mondják. Talán pihentebbek lennének agyban, ha nem a nagyzolási mániák terhelnék le agyukat. Nézzék meg (Ön tudja jól), a Bundesliga utolsó csapatai is megdöglenek a pályán a meccs végére. Ilyet hol látunk a Fradinál?

 

Kellemes Ünnepeket és jó pihenést Önnek és szeretteinek.

 

kox77 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 83

Tisztelt László Csaba!

 

Szeretnék gratulálni az őszi eredményekhez. Az alapozás utáni keretből soha nem feltételeztem volna ezeket az eredményeket.

 

 

Ön szerint hiba volt Gera eladása pont a sorsdöntő Sparta elleni meccs előtt? nem lehetett volna szorgalmazni, h még azon a két meccsen pályára léphessen?

Érdeklődnék, hogy Kapic sorsáról lehet-e esetleg már tudni valamit?

 

 

Köszönöm

 

Kozma András

 

Hajrá Fradi!

 

László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 82
MIndkettőt szeretném legyőzni tavasszal, de ők nem ellenségek csak ellenfelek.
Előzmény: Gruppo Antihurka (27)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 81
Köszönöm a gratulációt, Skóciában mindent megteszünk a győzelemért, és győzni is kell, és mindenképpen sokáig szeretnék dolgozni a Ferencvárosban, a Ferencvárosért, és a magyar futballért.
Előzmény: Greeneagle (26)
László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 80
Aki nem tiszteli az ellenfelet, nem érdemli meg a győzelmet.
Előzmény: ULM Csoport (25)
flipper1 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 79

Tisztelt László úr.

Mivel a válogatottnál és a Fradinál sem tudott semmit hozzátenni munkájával,ezért mikor tervezi a Fradi kispad átadását,arra megfelelőbb embernek?

László Csaba edző Creative Commons License 2004.12.03 0 0 78
KÖszönöm a biztatást, az ön által megnevezett játékosok sajnos nagyon sokba kerülnek, inkább a fiatalokra építkeznék.
Előzmény: BeNZiN (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!