Keresés

Részletes keresés

LUCzI FERencz Creative Commons License 2005.02.25 0 0 89
A gazdasági szankcióikat ívben bekaphatják, mert mit kereskedünk mi SZA-val?
Az olajat nem onnan kapjuk, másuk meg nekik nincs.
A katonai erő alkalmazására meg ők b...nának rá, tekintve, hogy NATO tagok vagyunk, és az egész NATO mellénk állna. Legalább az amiknak kapóra jünne ledózerolni Arábiát és az arab olajra is rátenni a kezüket.
Azon kívül hogy jönnének ide? Közös határunk nincs, tengerünk nincs, és az összes közbeeső ország meg csak úgy átengedné a szaudi expediciós haderőt, mi?

Azt írja ez a majom az Arab Newsben, hogy minket csak a Gábor nővérekről, meg a paprikáról ismernek. És őket miről ismeri a világ? Nekik mijük van? Mert nekünk pl. van 12 Nobel-díjasunk.

Ja, tudom, ez nincs leírva a Koránban, mást pedig ezek nem olvasnak.

Ha olajuk nem lenne, (amit mellesleg a művelt Nyugat segítsége nélkül ki sem tudnának termelni) akkor még mindig a sivatagban teveháton egyszál karddal kergetnék egymást!

Ja, ha fegyverrel jönnének arra, aki "leterroristázta" őket, akkor az csak annak a bizonyítéka lenne, hogy tényleg terroristák!

A titokban belopakodó és merényletre készülő terroristáik ellen meg legjobb védekezés, hogy senkit nem engedni be az országba, aki bármelyik arab államból jön, vagy aki kinézetre arabnak látszik. Most használjuk ki, hogy nincs még schengeni határ, és van határőrizetünk, Mo. határán szűrjük ki őket, hiába jutottak be az Unióba!

Előzmény: ámbátor (82)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.25 0 0 88
Miért akarják a szaúdiak csicskáztatni Gyurcsányt?4 alkalommal is bocsánatot kért már,ez sem elég neki,a legújabb hírek szerint azt kérik,hogy szőrcsuhában,mezitláb,éjfélkor,teliholdkor kérjen bocsánatot.
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.25 0 0 87
Igaza van Mohammed al-Rasheednek.
Egy kormányfő ne ironizáljon !
Egy újságiró viszont nyugodtan iró nizálhat.
Al-Rasheed pedig bekaphat 1 "C" vitamint, amit mi találtunk föl !!!
Nyugodtan bekaphatja !!!!!!!

:O)
Előzmény: ámbátor (82)
teljesenmindegy75 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 86
olvastal nyugati sajtot, vagy csak a fidesz sajtoközlemenyeiböl vagy ennyire tajekozott??? jo lenne, ha citalnal par cikket. addig a hozzaszolasod nem mas, mint ures puffogas ...

mellesleg, a kutyat sem erdekli nyugaton, hogy hol van Magyarorszag, plane ki van kormanyon. csak meg mielött nagyon beleelned magad a liberalbolsevikozasba.

a Mo-ra latogato kulföldieket csak az erdekli, hogy tiszta legyen a benzinkutnal/boltokban a mosdo, kiszolgaljak normalisan az etteremben, legalabb angolul megertessek magukat az utcan/boltokban, meg egyeb praktikus dolgok. a többit - amugy teljesen jogosan - magasrol leszarjak. ugy is mondhatnam, hogy minden politikatol fuggetlen, de ez teged bizonyara nem erdekel.
Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 85
milyen erdekes hogy csak megyo meg gyurcsany feketitette a magyarsagot(magyarorszag "hir"nevet)...mennyire jo ma magyarnak lenni, amikor az egesz vilag rohog rajtunk...de jo!

es meg merik mondani a baloldaliak hogy van bennuk nemzeti erzes...VAN!csak nem magyarorszagra ertve...hisz mindent megtesznek hogy itthon mindenki rosszul erzze magat....danke!
no, most meg az is baj hogy eros a forint,persze par ex partkatonanak a vagyona csokken...gyorsan vissza kell tornazni az eurot 260ra,YEAH!

visszaterve, nezzetek meg Orbant mint maga a satannak beallitott fickot...amikor a fidesz volt kormanyon, a nemzetkozi megiteles egeszen pozitivan beszelt rolunk...magyarokrol!de ma?pfff...szegyen

szerinem en az mszpre fogok szavazni, TE?
Sagittarius49 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 84

Sziasztok!

 

Nem tudom, hogy valójában minek szánta a cikket az írója, de ez nagyjából mindegy is. A szaúdi kormány abnormális módon liheg és semmilyen bocsánatkérés nem elég nekik. Úgy gondolom, hogy ott belpolitikai célokra kell ez a botrány. Keveset tudok Szaud-Arábiáról, arról viszont hallottam, hogy komoly gondjaik vannak az Al Kaidával és hogy az uralkodó családon belül is éleződnek az ellentétek. Lehet, hogy inog a trón. Ilyenkor jól jöhet, ha a kormányzat megmutatja, hogy milyen kemény és hogy mennyire megvédi a nemzet becsületét. Az ilyen akciókhoz persze ellenség kell, erre pedig Magyarország tökéletesen alkalmas.

 

1. A nyugati keresztény kultúrkörhöz tartozik, ezért népszerű a gyalázása.

 

2. A szaudiak nagy része talán azt sem tudta, hogy van ilyen ország, ha mégis, akkor sem tud róla semmit. Bármit el lehet rólunk mondani, nincs aki ellenőrizze.

 

3. Kis ország vagyunk, kockázat nélkül belénk lehet kötni.

Előzmény: ámbátor (82)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 83
-------így már más,ez esetben nem kell bocsánatot kérnie senkinek..viszont nyáron meghívhatnánk Szaúd-Arábia futballválogatottját egy barátságos mérkőzésre amelyen Gyurcsány Ferenc végzné el a kezdőrúgást,de előtte kezet fogna a két csapat játékosaival majd pedig meghívná őket vacsorára a Gundel étterembe.
Előzmény: ámbátor (82)
ámbátor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 82

A szaúdi újságíró is csak viccelt - 19:26

Viccnek szánta cikkét az Arab News újságírója, amelyben gazdasági, vagy katonai erő alkalmazására szólított fel hazánk ellen, amiért Gyurcsány Ferenc terroristának nevezte a szaúdi futball-válogatottat.

Mohammed al-Rasheed a Klubrádiónak nyilatkozva azt mondta: írása tele van iróniával, utalva elsősorban az Egyesült Államok által az elmúlt években alkalmazott módszerekre. A cikk írója a Kontrában azt mondta: nem hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc komolyan gondolta kijelentését, amely ezzel együtt komoly meghökkenést váltott ki az arab világban. Nem szabadna, hogy országok kapcsolatát, együttműködését befolyásolja egy ilyen kijelentés, még ha azt a miniszterelnök is mondja – tette hozzá Mohammed al-Rasheed.
suba_g Creative Commons License 2005.02.24 0 0 81

szvsz akkor fognak bocsánatot kérni,amikor modjuk  a tilosrádió megköveti a Vatikánt.

esetleg még el is zarándokolnak vhova.

:-))))

rézgálic Creative Commons License 2005.02.24 0 0 80

Istenem, azok a szép Orbáni évek, mikor jó volt magyarnak lenni, egy bűszke emelkedő nemzet polgárának lenni!

 

Azt hiszem ezzel a felirattal falvédőt fogok hímezni polgárok számára. A jogdíjról később.

Előzmény: Dexter Gábor (61)
almodhi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 79
OK, akkor 1:1.
SZVSZ itt hagyjuk abba.
Előzmény: vibor (78)
vibor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 78
Élő riport volt a cikk írójával.
Kiderült (elmondása szerint), hogy a "vicces" Gyurcsány poénra, az ő írása is egyfajta "vicces" válasz.

almodhi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 77
az életben nem jutott volna eszedbe feltenni az ez utáni kérdésedet, ha ez az barom Gyurcsány nem terroristázza le a szaudikat.

Nos látom tudod, mi jutott volna az eszembe.

Nagyon szerényen megjejegyezném, világért sem megingatva a magabizotsságodat,
a kérdést többször is feltettem, pl. még 2001 előtt néhány amerikai politológus-újságíró-növendéknek: vajon miért tekinti támogatandó szövetségesnek az USA Szaúd-Arábiát?

De ezek szerint rosszul emlékszem. Agymosott lárva vagyok. Cavintont ide. Ágytálat ide.

A
Előzmény: Or Kán (76)
Or Kán Creative Commons License 2005.02.24 0 0 76

"Most eltekintve a gyurcsányi "vicc"-től: Tényleg érdemes Szaúd-Arábia bármilyen szimpátiánkra?"

 

Micsoda szánalmas, agymosott mondat!

 

("Most eltekintve a gyurcsányi "vicc"-től"...:DDD - az életben nem jutott volna eszedbe feltenni az ez utáni kérdésedet, ha ez az barom Gyurcsány nem terroristázza le a szaudikat.

Előzmény: almodhi (73)
P.enelope Creative Commons License 2005.02.24 0 0 75
Plusz egyéb kegyetlenségek.
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 74
Szaúdiaknál a nőknek halgass a nevük,csak férfi hozzátartozójuk dönthet bármilyen kérdésben,még az útlevelük is a férfiaknál van,középkori felfogás,hirtelen olajgazdagsággal párosulva,a többi népet amely keresztény vallású semmire nem tartják.Ilyen emberektől mi NE kérjünk bocsánatot.
almodhi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 73
de mi, a többség (merem remélni), azért jól érzetük magunkat

no de akkor hogyhogy nem voltatok elegen? :-)


Különben szeretem ezt az újdonsült nagy jobboldali arabbarátságot. A világ egyik leggusztustalanabb diktatúrájából (na jó, Észak-Korea és még néhány ország után)
hirtelen a "legtekintélyesebb arab állam" ( (c) Magyar Nemzet) lesz. Azért nézzetek utána milyen az élete a Szaúd-Arábiában élő több milló nem állampolgár arabnak,
az állampolgár és nem állampolgár nőknek.
Most eltekintve a gyurcsányi "vicc"-től: Tényleg érdemes Szaúd-Arábia bármilyen szimpátiánkra?

A.
Előzmény: Dexter Gábor (67)
bullseye Creative Commons License 2005.02.24 0 0 72
én még "bűszke" meleg is inkább vagyok mint szemellenzős pártfanatikus :)
Előzmény: almodhi (69)
vibor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 71
S csüngtetek párás szemeitekkel ajkain.
Előzmény: Dexter Gábor (67)
vibor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 70
:)))))))))))
Előzmény: almodhi (69)
almodhi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 69
büszke.
elgépelés.
Előzmény: Dexter Gábor (67)
bullseye Creative Commons License 2005.02.24 0 0 68

A közismerten elfogulatlan (vagy legalább mindenkit egyformán rühellő) Matula egy korábbi cikkéből:

 

"Nehogymá azt gondolja valaki, hogy az eddig a Hamaszra, Al Aqsza Mártírokra fordított szaudi olaj-pénzből ne lehetett volna Hollywoodot csinálni Ramallahból, vagy tengerparti turistaparadicsomot Gázából. "

 

 

eredeti: http://matula.hu/index.php?section=article&rel=23&id=265

Előzmény: J. (65)
Dexter Gábor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 67

1) Egyetértek

2) Elgépelés

3) Nem volt irónia. Tényleg így volt. Persze lehet, hogy nem a bűszke melegek számára, de mi, a többség (merem remélni), azért jól érzetük magunkat. Pl. mikor Viktor megjelent a tévében, akkor nem fetrengtünk a röhögéstől, ámbátor Csurcsányi megjelenésekor sem röhögünk már, inkább sírógörcs kap el bennünket.

Előzmény: bullseye (66)
bullseye Creative Commons License 2005.02.24 0 0 66

1, a bunkó nem szokott kérni, meg röstellni

2, de talán tudja, hogy írják a prolit, ha máshonnan nem, hát a panelprolizási időkből

3, Istenem, ez annyira szép lenne iróniának, de tartok tőle, hogy nem az...

Előzmény: Dexter Gábor (61)
J. Creative Commons License 2005.02.24 0 0 65
Előzmény: J. (62)
vibor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 64
Még az anyanyelvedet sem bírod, Te büszke magyar....
Előzmény: Dexter Gábor (61)
P.enelope Creative Commons License 2005.02.24 0 0 63
Szaúd-Arábiának semmi köze ahhoz, hogy fogadjuk Saront.

Előzmény: Törölt nick (32)
J. Creative Commons License 2005.02.24 0 0 62

Itt van az, amin vitáztok! Olvassatok, hogy legyen miről írni!:-)

 

http://index.hu/politika/kulfold/an1706/

Dexter Gábor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 61

Szaud-Arábia ne kérjen. Mindig a bunkó kér. Bocsánatot. Ugyanis a bunkó tulajdonsága, hogy időnként bunkóságot mond, utána röstelli magát. Csak a hazánkat sajnálom, hogy milyen mélyre taposnak még bele minket a mocsokba! Istenem, azok a szép Orbáni évek, mikor jó volt magyarnak lenni, egy bűszke emelkedő nemzet polgárának lenni! És most? Tahó prólik bóhóckodnak az ország élén: én még azt is hiszik, hogy valakik.

vibor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 60
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=42222747&t=9093089

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!