Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Michel Djerzinski Creative Commons License 2023.03.23 0 0 47

The coolest Japanese sports car you've never heard of: Isuzu Impulse RS Turbo 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ntzxg1yF1Rc

Applefan Creative Commons License 2022.08.05 0 1 46

Tolnai Márk: A japán sportkocsi, amiről még nem hallottál

 

https://www.autoszektor.hu/hu/content/japan-sportkocsi-amirol-meg-nem-hallottal

E9Matyi Creative Commons License 2019.05.16 0 0 45

Kedves Piazza tulajdonosok!

 

Idén is megrendezésre kerül a Japtimers közösség nagy sikerű Tavaszi Találkozója. 
Egy tökéletes lehetőség a főként veterán korú japán járművek tulajdonosainak, hogy a mai "online" világban személyesen is megcsodálhassák egymás járművét, megnézzék az apró részleteket, megszagolhassák az adott évtizedek jellegezetes illatait, hallgassák a különféle motorok muzsikáját vagy éppen érezzék a különféle járművek időutazásokat idéző rezdüléseit. 
A barátias elhivatott légkör természetesen lehetőséget ad akár mélyre nyúló szakmai vagy éppen könnyed humoros eszmecserékre is.

 

Amennyiben jelen közösség értékes találkozóinak, eseményeinek időpontjával nem ütközik, sok szeretettel várjuk minden kedves "veterán" - Japtimer, illetve klasszikus - JapClassic járművet és tulajdonosát!

Időpont: május 25., Szombat

Gyülekező, útvonal, program, eddigi résztvevők: https://japtimers.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=384

Kérjük a jelentkezéseiteket az előbbi linken adjátok le a jármű típusával és az ételválasztásotokkal egyetemben.

 

E9Matyi Creative Commons License 2018.04.10 0 0 44

Kedves Piazza tulajdonosok!

 

Amennyiben nem csak a saját márkátokkal, de az egyéb japán gyártók klasszikus járműveivel is szimpatizáltok, engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljak egy eseményt, ahol jó eséllyel mindegyik képviselteti majd magát. Megcsodálhatjuk egymás gyöngyszemét, meglepően konstatálhatjuk a többi gyártó műszaki megoldását, különleges kényelmi extráját, hogy egy kicsit nosztalgiázhassunk és időutazhassunk közösen, a hazai megmaradt japán járművek segítségével.
Hasonszőrű "megszállottakkal" egy családias hangulatban és csodás környezetben eltöltött nap, ahol a különleges "veterán" gépek mellett van helye a gyermekeknek, feleségeknek és barátoknak is egyaránt. 

 

Időpont: Május 19, Szombat

Gyülekező: 8:45 és 9:30 közt a Törökbálinti Auchan áruház totemoszlopa alatt, ahonnan együtt konvojozunk át a találkozó helyszínére. (Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark)

 

Amennyiben jelen közösség értékes találkozóinak, eseményeinek időpontjával nem ütközik, sok szeretettel várjuk minden kedves "veterán" - Japtimer, illetve klasszikus - JapClassic járművet és tulajdonosát!

 

Bővebb infó és jelentkezés: http://japtimers.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=347&p=5643#p5643

 

 

   

Applefan Creative Commons License 2017.10.12 0 0 43

No comment....

Előzmény: B.GY (42)
B.GY Creative Commons License 2017.10.12 0 0 42

Itt van kicsit lejjebb akié volt.1.6 millióért árulta.200 méterre van tőlem ez a kereskedés.Bent van a kocsi vagy 1 éve de mostanában rakták fel csak.Direkt kerestem a hahun mikor megláttam a kocsit.

 

Előzmény: Applefan (41)
Applefan Creative Commons License 2017.10.11 0 0 41

Ez Magyarország...

Volt egy magánszemély, sokáig (hónapokig) hidetett egy Piazzát, kb 200e km volt benne emlékeim szerint. Sajnos ezek a finom, ritka kupék ebben a korcs, SUV-okkal terhelt korban nem kellenek senkinek sem. Az eladó (vagy az új tulaj) beadta hát ezt a konkrét autót egy kereskedésbe, ahol lazán visszatekerték az órát 105.000 km-re!!! Az isten bassza meg a lelkét ennek a féregnek, de tényleg!!!  

 

https://www.hasznaltauto.hu/auto/isuzu/piazza/isuzu_piazza_2.0_turbo-12036035

 

Originál km, na persze, meg elírás és tévedés joga fenntartva, jaja. Hogy rohadna rá az autó!

E9Matyi Creative Commons License 2016.06.29 0 0 40

Kedves Fórumozók!

(remélem nem veszitek tolakodásnak)

 

Tízen éve kötődöm klasszikus Toyotákhoz, de természetesen minden további minőségi, érdekes jármű iránt tudok rajongani. Az utóbbi években összehozott a sors jó pár egyéb Young- és Oldtimeres, egyéb japán gyártású jármű tulajdonosával, amely találkozások alkalmával sokszor konstatáltam, hogy szinte teljesen magányosan építgetik, szépítgetik gyöngyszemeiket úgy, hogy közben nem tudják az apró eredményeket és a sok-sok örömöt megosztani egyéb márkatársakkal. Kis hazánkban sajnos a japán veteránozásnak nincs túl nagy kultusza, így csak elvétve találunk kisebb - sokszor adott típusra specializálódott - csoportokat, klubokat, de legtöbbször az idős járművel rendelkező tulajdonosok számára csak a nagyobb márkaklubok maradnak, ahol gyakran igen kis figyelmet kapnak az öregebb gyöngyszemek vagy csak szimplán kevés a hasonló korú autó/motor. 

 

Mindemellett igenis vannak itthon Young- és Oldtimer, japán különlegességek, ritkaságok és igen nagy becsben tartott, a kor utcaképét tükröző szép állapotú járművek.

A fentiek miatt az évek során megfogalmazódott bennem egy olyan közösség megalapítása, ahol a 9 autó, a 4 motor márka és az esetleges egyéb szigetországban gyártott jármű tulajdonosai egy helyen tudnának közösségi életet élni.

A Piazza-k, azért szerintem büszkén állhatnak a japán összeszerelésű autók soraiban!

Idén elkövetkezhetett a kivitelezés és a napokban átadásra is került az új felület. 

 

Engedjétek meg, hogy bemutassam a JAPTIMERS közösséget.

 

Nagyon preferáljuk a személyes kapcsolatokat és nyilván mindenki "élőben" szereti kényeztetni magát a különleges járművek megcsodálásával, így első sorban az éves találkozókért, összejövetelekért hoztuk létre a közösséget. Emellett nagyon fontosnak tartjuk az események közti kapcsolattartás lehetőségét, így egyben az interneten található elektronikus felületet is.

Ezért jött létre a Japtimers FÓRUMa:

http://japtimers.hu

 

Természetesen az index fórum felülete mellett, immáron a Japtimers-en is találkozhatnak az azonos hobbival rendelkező tulajdonosok.

Megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket, feltehetik kérdéseiket, találhatnak hasznos információkat, leírásokat, eladhatnak és gyorsan tudomást is szerezhetnek különleges kiegészítőkről, alkatrészekről és természetesen vezethetnek "naplót", azaz saját projektet is. Itt értesülhetnek fontosabb információinkról, itt jelentkezhetnek találkozóinkra és itt oszthatják meg velünk észrevételeiket.

 

Szívből reméljük, hogy az új közösség elnyeri tetszéseteket és hogy jelen megkeresés célba talált.

(Egy várhatóan nívós közösségnek jó dolog az első tagjai közt lenni :) , de vegyétek figyelembe, hogy egy új csapat megalakulása időt vesz igénybe, így a kezdeti beindulási időben kérjük legyetek türelemmel, szavazzatok bizalmat nekünk és segítsetek értékes hozzászólásaitokkal még vonzóbbá tenni a felületet az új érdeklődők számára is)

 

Köszönjük!

 

Toyota (Lexus), Nissan (Datsun, Infiniti), Honda (Acura), Mazda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Daihatsu, Isuzu. Honda, Yamaha, Kawasaki, Fukuya, Fuji, Kofu, Katakura, Miyata…

B.GY Creative Commons License 2014.03.25 0 0 39

Ha valakinek megér annyit akkor megveszi.Mindenre megvan a vevő.Én is több százezret elköltöttem a kocsimra és 160 ezerért adtam el.Igaz az egy hétköznapi típus.A ráfordított pénzt kevés esetben kapja meg a vevő.Szerintem inkább tartsd meg,ha tényleg nem kell a pénz.

Előzmény: kiscicit (38)
kiscicit Creative Commons License 2014.03.25 0 0 38

Sziasztok!

Az enyém a PIAZZA!

Szerintetek mennyit ér egy ilyen gyári állapotú PIAZZA? Én csak azért raktam fel hátha valaki beleszeret. Még külföldi oldalakon sem találtam eladót. Ha igen akkor vagy romos volt vagy jobb kormányos. Egyébként ahhoz hogy teljesen originál gyári állapotú legyen egy millió ft ot kellett rákölteni. Amikor árulták kormánymű hibás volt. A kormányművet nem lehetett javítani. Nem mondom meg, hogy mennyiért sikerült szereznem egyet. És mivel nem kenyérre kell ezért azt sem bánom ha senki nem veszi meg. 

B.GY Creative Commons License 2014.03.19 0 0 37

Ennyiért tényleg drága.Lehet ezt láttam,ilyen szine volt.Nem sok szaladgálhat belőle az országban.

Előzmény: G3Ri25 (35)
B.GY Creative Commons License 2014.03.19 0 0 36

A napokban láttam a Cinkotai úton az autószerelő előtt egy Piazzát.Szépen nézett ki.

Előzmény: G3Ri25 (35)
G3Ri25 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 35

Sziasztok! Most fent van a használtautó hirdetős oldalon tavalyi Piazza "kicsit" drágábban. Szerintem túlzás az ára ahhoz képest is, hogy fel lett újítva. Kíváncsi vagyok, hogy megveszik-e...

koterly Creative Commons License 2013.07.08 0 0 34

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy isuzu piazza turbot. Bármilyen állapotú romos sérült is érdekel. Ha valaki tud segítsen. Nem leszek hálátlan. 06205771069 az elérhetőségem. koterly@freemail.hu az email. Köszöm!

B.GY Creative Commons License 2013.06.06 0 0 33

Jól néz ki.Ha nem lenne olyan messze már mennék is érte.

Előzmény: GERY_LACI (32)
GERY_LACI Creative Commons License 2013.06.06 0 0 32

Gondoltam felhozom a topicot. Most van egy szép 140 lovas piazza és egy turbo kép nélkül a használtautón. Persze, hogy megint nincsen pénzem játszós autóra :(

Hebry Creative Commons License 2010.01.27 0 0 31
Hali
azt megvették már rég, és üzembe is helyezték valahol székesfehérvér környékén.
Enyém is JR120....:P
...csak enyém kerek 100ezerért eladó...kicsit horpadtan ;)
Előzmény: GERY_LACI (30)
GERY_LACI Creative Commons License 2010.01.27 0 0 30

Ó a francba! Részvétem, fáj így látni egy ilyen remek gépet :((((

 

Nem tudja valaki, hogy hova kerülhetett az a piros 180 lovas lotus által tuningolt (hivatalosan) piazza amit egy fehérvári kereskedő árult tavaj 600.000Ft-ért?

Hebry Creative Commons License 2010.01.25 0 0 29
Amit tudok használni, a turbó,intercooler,kipufogó,felnik,injektorok,talán kompjuter, de szétbontani se nagyon akarom mert bele lehetne építeni valami AE85-ba, vagy valami hátsó kerekesbe.
Előzmény: B.GY (28)
B.GY Creative Commons License 2010.01.25 0 0 28

Szia!

 

Nem aprózza az ember az árakat.Mit veszel ki belőle,és mit csinálsz vele?Néztem a mobile.de-t de még ott sincs Piazza.Kár,hogy a Hungárián már nem áll ott amit régen láttam.Biztos eladták volna olcsóé:)

Előzmény: Hebry (27)
Hebry Creative Commons License 2010.01.25 0 0 27
Ez még kiderűl, igen van donor, 1db!!és egy sárvédőt 25ért ad.....b@ssza meg.....leszarom az autót már.
eladom ha így kell valakinek vagy szétbontom ami nekem kell belőle...
Előzmény: B.GY (26)
B.GY Creative Commons License 2010.01.24 0 0 26

Szia!

Na ez az.Ezért mondtam,hogy óvakodni kell a ritka autóktól:)Valahol csak van egy donor hozzá.A biztosító fizet valamit?Vagy te voltál a hunyó?

Előzmény: Hebry (25)
Hebry Creative Commons License 2010.01.24 0 0 25
hali
beindul, csak a kerékcsapágy is szétment elől és még nemtom mi :S
hát igen kár érte, sajna nem tudom mi lesz vele így most...még el se tudom adni, sőt alkatrész se kell senkinek mert ilyen nincs senkinek :S
Előzmény: B.GY (24)
B.GY Creative Commons License 2010.01.23 0 0 24

Szia!

 

Kár érte.Nem tudtam arra menni sajnos.Balatonon voltam,ott van meló.Gondolom nem üzemképes már szegény.

Előzmény: Hebry (23)
Hebry Creative Commons License 2010.01.23 0 0 23
képek:
aaa23
Előzmény: Hebry (22)
Hebry Creative Commons License 2010.01.23 0 0 22
Tegnap totálra vertem az isuzut....előzésnél bejöttek elém :S
isuzu piazza alkatrészek eladók :/ vagy ha valaki lát benne még jövőt akkor eladó egyben.Ennyit a ritka autókról.... :'(

30/9073285 hebryman@hotmail.com
Hebry Creative Commons License 2010.01.06 0 0 21
szép is lenne amerikaiak húznak egy filmstúdiót erre a kurvák ott állnak a bejáratnál:DDDDDD
amugy káposztás fele vannak a z alagút fele :P
Előzmény: B.GY (19)
B.GY Creative Commons License 2010.01.06 0 0 20
Oké akkor valamelyik nap arra megyek jövőhéten.Úgyis kell mennem Szentendrére,majd lekanyarodok a nullásról.
Előzmény: Hebry (18)
B.GY Creative Commons License 2010.01.06 0 0 19

Sziasztok!

 

Na nem pont azért járok arra,de a szemem azért nem csukom be:)Már valahol máshol állnak.Az építkezés miatt elrakták onnan őket.

Előzmény: GERY_LACI (17)
Hebry Creative Commons License 2010.01.06 0 0 18
sokszor az égető tetejéről lestük a jáányokat :D van fent távcső is erre az esetre
most sajna már elrakták őket arébb :((( de már énse vok bent az égetőben :)
ugy néz ki egész héten kocsival megyek be...szal nekem jó bármikor.
Előzmény: GERY_LACI (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!