Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gir Creative Commons License 2008.02.26 0 0 4
Sziasztok,

a következő a feladvány, hátha tud valaki megoldást:

Casco-t évente lehet ugye lemondani, 30 napos felmondási határidővel. Namost nekem március 1 a fordulónapom, úgyhogy nem tudom lemondani egy évig a cascomat, mert február elejéig be kellett volna nyújtanom a felmondást - de facto röghöz vagyok kötve megint egy évig, hajrá magyar biztosítókartell.

A gond az, hogy a mostani casco-m (Allianz) 3x(!) annyi mint pl az AEGON-nál köthető casco, illetve hogy ne maradjon teljesen le a versenyben, néhány hónapja az Allianz is kijött új konstrukcióval, ami szintén harmadannyi mint az előtte megkötött "régi" allianz casco-k. (AZAZ ALLIANZOSOK, AKINEK TÖBB MINT FÉL ÉVES A CASCOJA AZ NÉZZEN UTÁNA HOGY NEM FIZET-E TÖBBSZÖR ANNYIT MINT AMIT AZ ALLIANZ JELEN PILLANATBAN AMÚGY AJÁNL - kalkulátor: www.allianzdirekt.hu)

Szokásos megszüntetése a casconak háromféle lehet: rendes felmondás (csak évente lehet, mint fent írtam), adásvétel illetve forgalomból kivonás. Ha egyik sem alkalmas, akkor marad a nem fizetés, ekkor 30 nap után megszűnik a szerződés, viszont a casco bónusz besorolást ilyenkor bukja az ember.

Kérdés: Tud-e valaki olyan kiskaput, amivel rendes felmondás nélkül ki lehet hátrálni egy casco szerződésből, de megmarad a bónusz besorolás? Várom az ötleteket, és ajánlom hogy mindenki nézze meg az aktuális casco ajánlatokat, nekem a szerződésváltás hatszámjegyű(!) megtakarítást jelentene a köv évre, pedig csak egy fabiám van.

Szóval induljon a brainstorming, minden ötlet érdekel (gondolom mást is...)!

gir
vanchu Creative Commons License 2006.05.03 0 0 3
Hát akkor évfordulóval... Gondolom biztosítója válogatja.

Az mondjuk egyértelmű, hogy emailben nem fog menni...
Előzmény: Beamter Pubi (2)
Beamter Pubi Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2
Nem is olyan egyszerú:

Hivatkozva a 2006. április 18-án érkezett megkeresésére, az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni.

A Casco szerződés feltételei szerint biztosítását vagy érdekmúlás igazolásával (pl. adásvételi szerződés bemutatása, vagy igazolás a forgalomból való kivonásról), vagy évfordulóval lehet felmondani.
A Casco szerződés esetén a megkezdett hónapra megilleti a biztosítót a díj. Fentiekre tekintettel elektronikus levélben történő felmondását nem tudjuk elfogadni. Kérjük szíveskedjen eljuttatni a forgalmi másolatát egy kísérő levéllel, hogy szerződéseit törölhessük.


Hát így van ez.
Előzmény: vanchu (1)
vanchu Creative Commons License 2006.05.03 0 0 1
Bemész a biztosítóhoz, és lemondod. Mi a probléma?

Ha hitelt vettél fel, és ahhoz kötötted a Cascot (amit a 4 évből gyanítok) akkor meg tekintsd leckének, és legközelebb majd olvasd el a szerződést...

Ha ugyanaz a hitelintézet ad hitelt casco nélkül is (magasabb önerő mellé) akkor általában meg lehet velük egyezni, hogy már n forintot törlesztettél, mit szólnának hozzá, ha lemondanád a Cascot...
Előzmény: Mr. 0 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.03 0 0 0
casc0
Mr. 0 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 topiknyitó

Hogyan tehetném meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!