Keresés

Részletes keresés

okoSKODAs Creative Commons License 2006.07.20 0 0 7
Egyetértek. Szerintem is baromság a hangposta. Viszont nem kell erőszakoskodni az ügyfélszolgálattal... a vodánál legalábbis elég mindössze az XHP kódot elküldeni SMSben a 1270-re.
Előzmény: OPi (5)
Pax2 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 6
A hangposta egy hülyeség semmi másra nem jó csak hogy lehuzzák a lét! Sok barom ismerősőm meg nem halgatja vissza, de lemondani sem hajlandó. Nekm mindig az első dolgom ha uj előfizum van, lemondani ezt a szart. Mert aki fontos ügyben keres, az ugyis megtalál, ha meg ki vagyok kapcsolva akkor azért vagyok kikapcsolva ,hogy ne találjon meg senki!
OPi Creative Commons License 2006.07.10 0 0 5
. . . és mennyit kellett erőszakoskodnom az ügyfélszolgálaton, mire kikapcsolták a hangpostát . . .
Előzmény: asdf_ (4)
asdf_ Creative Commons License 2006.07.10 0 0 4

...nekem is van pár okos ismerősöm aki rendszeresen kikapcsolja a telkót ÉS hangpostája van :)

Ez csak azert van, mert a mobilszolgaltato cegek elorelato modon megnyitottak onmaguknak a kiskaput, hogy fejostehennek hasznaljak az ugyfeleket, ugyanis a hangposta uj mobilelofizetes kotesekor automatikusan, keres nelkul aktivalodik mindenkinek.

ui: a hangpostanak amugy pont ez az ertelme, ha ki vagy kapcsolva, ra tudjanak pofazni, nem? :P

 

Előzmény: Timna (3)
Timna Creative Commons License 2006.07.10 0 0 3
Hangposta = szar. Tényleg nem látom, hogy magánembernek ez mire kell. Esetleg cégeknek. De a döntést üdvözlöm ha így lesz, mert nekem is van pár okos ismerősöm aki rendszeresen kikapcsolja a telkót ÉS hangpostája van :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 2
ez tényleg jó döntés,végre nem kell dühöngeni hogy "lelopják" az ember kártyájáról a pénzt.igaz,már rutinból 5-6-7csengés után le szoktam tenni a telót,hogy nehogy pittyenjen nekem az a fránya hangposta.
régebben volt rá példa hogy 48forintos percdijjal elbuktam egy nap párszáz forintot,mert egy ismim örökké hangpostán volt.
LUCzI FERencz Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1
Ha ez tényleg így lesz, akkor az pozitív.

pointless Creative Commons License 2006.07.10 0 0 0
0
asdf_ Creative Commons License 2006.07.10 0 0 topiknyitó

A GVH tavaly megallapitotta, hogy nincs az rendben, hogy a Vodafone-nal es a T-mobile-nal, ha hangposta jelentkezik egybol szamlaz is a szolgaltato, es a telefonalonak nincs dontesi lehetosege, hogy kivan-e uzenetet hagyni, egyuttal fizetni is. A ket szolgaltatonak 90 napja volt a helyzet megvaltoztatasara. A Pannon ekkor meg 2 masodpercet biztositott, a hangpostara futott hivasoknal a sipszonal, hogy lerakhassa az ember a telefont fizetes nelkul. Hogy, hogy nem, pont a gvh dontes utan par hettel jutott eszukbe, hogy eleg lesz erre egy masodperc is. Majd csodak csodajara, a masik ket szolgaltato is -ezzel mar megfelelve a GVH hatarozatnak- egy masodpercben latta a megfelelo idot. A GVH nem ;). Odaszolt a jogalkotonak, es szepen kenyelmesen eljutottak odaig, hogy aprilisban alairtak a szolgaltatok es vallaltak, hogy augusztus 15-tol, nehogymar a nyaralok hangpostara futo hivasairol, es ennek bevetelerol meg lemaradjanak -ertsd: az atallashoz szukseges technikai ido utan :P - hangpostara futas elott 1 sec. sip, 2 sec szunet, es csak ezutan kezdodik a szamlazas.

 

 

Augusztustól másodperceket nyernek a mobilos ügyfelek - origo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!